forum.gif
neko (spams)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / neko (spams)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.09 11:48 labots
 citēt
neko
Publicēts: 01.10.09 11:53
 citēt
Portreti:Ir viens praktiski jauns pirmais 5D (5tk kadru) ar justificētu autofokusa darbību. Kā jūs domājiet, par 800 kāds gribētu?
Nav doma tev čakarēt biznesu, bet tomēr izklausās pa dārgu.
Publicēts: 01.10.09 12:07
 citēt
Par 700 laikam panjemtu.
Publicēts: 01.10.09 12:09
 citēt
Par 800 eek esu ar mieru ņemt
Publicēts: 01.10.09 12:22 labots
 citēt
Vienkārši pašlaik ir tāda sajūta, ka varētu iztikt bez otrā aparāta. AF justifikācija (nepieciešama gandrīz visiem vecajiem 5D) vien jau maksā naudu un laiku!

Ā, vēl kaut ko par gripu varētu parunāt!
Publicēts: 01.10.09 12:46
 citēt
Portreti, esi reālists... neviens tev tagad nedos 800 par 5D..
iznjemums bus eBay, kur var atrast kādu naudigu..

Relai LV nevien par to AF-just neinteresejas uznjemot tevi.

Es pat nezinu vai par 500 njemtu... :|
Publicēts: 01.10.09 12:50
 citēt
Mandalay:

Relai LV nevien par to AF-just neinteresejas uznjemot tevi.

Uz FF ir mazāks asuma dziļums pie tā paša skata leņķa un diafragmas, un līdz ar to neprecīzs AF ir daudz labāk redzams.
Publicēts: 01.10.09 13:39 labots
 citēt
5D bija baigi laps!!!
5D MII ISO ir stipri labāks (ar 6400 ISO + neliela Noise= laba bilde), bet pārejā bildes zīmēšanā (varbūt vēl neesmu atkodis) liekās nedaudz ( 1/2 solis ) atpakaļ.
Ar 5D uz maks ISO arī izvilku jēdzīgas bildes. www.fotoblog.lv... .Par cenu nezinu, bet 5D ir superkaste!!!
Publicēts: 01.10.09 13:44 labots
 citēt
Haiduks: jēdzīgas bildes.

Man patīk krāsainas bildes.
Publicēts: 01.10.09 13:46
 citēt
Portreti:
Haiduks: jēdzīgas bildes.

Man patīk krāsainas bildes.

Tur bija lekcija par foto vēsturi, kur tika daudz runāts par Rodčenko, un tur radas veltījums viņam... un tāpēc MB
Publicēts: 01.10.09 13:51
 citēt
Juri, ja nu par 400 doma, tad padod zinju. mosj nenjemshu 40D :)
Publicēts: 01.10.09 13:54
 citēt
Uz FF ir mazāks asuma dziļums pie tā paša skata leņķa un diafragmas, un līdz ar to neprecīzs AF ir daudz labāk redzams.

bet vai tik neprecīzs? cik tusejos pa forumiem un netu par AF un dzelteno sigmu visbiezāk no tevis dzirdams :)
neticu, ka taga visi iet un justificē AF... tas butu splaviens Kwakona sejaa..

PS: pasam ir sigma un nekadu dzeltenumu neredzu...
Publicēts: 01.10.09 13:59
 citēt
par dzeltenumu ir dzirdeets ne reizi vien. darbaa sigmas stiklus neizmantojam, pasham ari bijushi parak maz lai varetu spriest.
par AF neprecizitaati, nu, nez, zhelojushies daudzi. ne visi kalibree, jo ne visiem to vajag.
Publicēts: 01.10.09 13:59
 citēt
Portreti:Ir viens praktiski jauns pirmais 5D (5tk kadru) ar justificētu autofokusa darbību. Kā jūs domājiet, par 800 kāds gribētu?

Pa 650 veel gribeetos njemt, ja tieshaam kaa tu saki ir tikai 5 k nofocheets
Publicēts: 01.10.09 14:00
 citēt
Mandalay:neredzu...

Google: Sigma yellow
Publicēts: 01.10.09 14:00
 citēt
Vispārējā attieksme skaidra, paņemšu laikam k-7 priekš video!
Publicēts: 01.10.09 14:05
 citēt
Paskaties Haiduka ielinkoto reportāžu, kas esot uzņemta ar 5D - skaidri redzams, ka fokuss klejo kur pagadās.

Mandalay:
bet vai tik neprecīzs? cik tusejos pa forumiem un netu par AF un dzelteno sigmu visbiezāk no tevis dzirdams :)

Publicēts: 01.10.09 14:53
 citēt
sandijs:Paskaties Haiduka ielinkoto reportāžu, kas esot uzņemta ar 5D - skaidri redzams, ka fokuss klejo kur pagadās.

Mandalay:

:D
tu kā vienmēr jocīgs esi
400 mm 1/50 daļa, no rokas, ISO 3200, parādi, ka vari labāk.
Un tagad pierādi savus vārdus, un pasaki, uz kurieni ir likts asums katrai bildei.
Prātiņš tev klejo!!!
Publicēts: 01.10.09 15:09
 citēt
Es varu labāk - šmigbildes izdzēšu, nevis ielādēju fotoblog reportāžās.
Publicēts: 01.10.09 15:22 labots
 citēt
Portreti:
Mandalay:neredzu...

Kuras no bildēm ir ar Sigmu un kuras ar Canon? www.fotoblog.lv... nekādas krāsu grozīšanas. Vienīgā pēcapstrāde - kadrēšana un levels piebīdīti dažām bildēm
Publicēts: 01.10.09 15:40 labots
 citēt
#3 & #9 sigma, tur daudz dzeltenu kraasu :D
Publicēts: 01.10.09 15:47 labots
 citēt
sandijs:Es varu labāk - šmigbildes izdzēšu, nevis ielādēju fotoblog reportāžās.

Nu saprotu tevi, dikti gribās par sevi pateikt - esmu krutais sandijs, nu tev radās iespēja, un kāpēc palaist garām?
Bet vai tu esi viņa bildes paskatījis???
Publicēts: 01.10.09 15:48
 citēt
ak34:
Portreti:

Kuras no bildēm ir ar Sigmu un kuras ar Canon? www.fotoblog.lv... nekādas krāsu grozīšanas. Vienīgā pēcapstrāde - kadrēšana un levels piebīdīti dažām bildēm

3 bilde ir canon
Publicēts: 01.10.09 16:16
 citēt
Haiduks:5D bija baigi laps!!!
5D MII ISO ir stipri labāks (ar 6400 ISO + neliela Noise= laba bilde), bet pārejā bildes zīmēšanā (varbūt vēl neesmu atkodis) liekās nedaudz ( 1/2 solis ) atpakaļ.
Ar 5D uz maks ISO arī izvilku jēdzīgas bildes. www.fotoblog.lv... .Par cenu nezinu, bet 5D ir superkaste!!!

nu te redzams ka troksnis nemts ar kaadu softu nost. tamdel ari bildes tik miikstas/detalizaacijas zudums
Publicēts: 01.10.09 16:37
 citēt
Haiduk, kāpēc trešā?
Publicēts: 01.10.09 16:37
 citēt
zo, ko tu saproti? tu ko, esi grudraaks par softa taisitajiem? tur troksni nonjem, bildi uzsemplo uz 48mpix un tad resaizo, un kvalitate ideala, saproti?
Publicēts: 01.10.09 16:40
 citēt
ak34:Kuras no bildēm ir ar Sigmu un kuras ar Canon? www.fotoblog.lv... nekādas krāsu grozīšanas. Vienīgā pēcapstrāde - kadrēšana un levels piebīdīti dažām bildēm

visas ir ar Sigmu, jo zinu ka tev ir 120-300/2.8 un domajams tadam laikam izmantotu 2.8 caurumu ;)
Publicēts: 01.10.09 16:40 labots
 citēt
izskatas, ka 5., 6., 7. varetu ar sigmu buut, par parejam nezinu.
Publicēts: 01.10.09 16:57
 citēt
120-300 un vecā (ne macro) 70-200 HSM nav dzeltenas. Ir izņēmumi.
Publicēts: 01.10.09 16:57
 citēt
mhm. shos objektivus dzive esmu redzejis, melni...
Publicēts: 01.10.09 17:02
 citēt
:D
Publicēts: 01.10.09 17:43
 citēt
Par to dzeltenumu Jurim jāpiekrīt. Ir man bijušas vairākas Sigmas un tagad pārītis ir. Lietoju un nepīkstu, jo apzinos, ka esmu pircis lētāk nekā alternatīva no Canon. Domāju, ka tieši tāpēc daudz neviens neceļ brēku, piecieš.
Tiesa gan nav tik traki kā Jurim, ka dārgi objektīvi ir dzeltenīgi, man ar lētajiem bija ka ir mīksti un mazliet varbūt bw uz dzelteno aiziet, bet iekš RAW varēja labot.
Publicēts: 01.10.09 17:53
 citēt
Nu nezinu,es vismaz 10-20 nekur dzeltenumu neesmu manījis.
Publicēts: 01.10.09 18:02
 citēt
zo, atbildot uz tavu tekstu- jā bildes ir taisītas maksimāli līdzīgas 30 gadu viņa veikumam... lai digi imitētu filmu :)
Publicēts: 01.10.09 18:05
 citēt
ak34 (c) <Haiduk, kāpēc trešā? >

man tieši tāpat uzvedās 100-400, tāpēc tā saku, bet kā ir īstenībā , neuzzināšu laikam :)
Publicēts: 01.10.09 18:10
 citēt
Andreass:Par to dzeltenumu Jurim jāpiekrīt. Ir man bijušas vairākas Sigmas un tagad pārītis ir. Lietoju un nepīkstu, jo apzinos, ka esmu pircis lētāk nekā alternatīva no Canon. Domāju, ka tieši tāpēc daudz neviens neceļ brēku, piecieš.
Tiesa gan nav tik traki kā Jurim, ka dārgi objektīvi ir dzeltenīgi, man ar lētajiem bija ka ir mīksti un mazliet varbūt bw uz dzelteno aiziet, bet iekš RAW varēja labot.

Kad sāku pētīt canonu, bija rakstīts, ka canonam ir izteikti auksto toņu objektīvi, attēls zilganāks, nikonam viegli brūngans (starp citu ļoti labi tas izskatās), bet sigma zīmē siltāk uz dzeltenīgo pusi. Man sigma 12-24 neko dzeltenu nerada... Arī 50-500 patestēju- laps savā cenā, un arī nebija dzeltens... citus neesmu pat rokā ņēmis.
Publicēts: 01.10.09 18:42
 citēt
Man arī likās, ka neviens īsti nevarēs pateikt objektīva ražotāju no bildēm ;) Ar Sigmu bija bildētas bildes 1-4. Pārējās ar Canon objektīvu. Tā ka nevar teikt, ka Sigma universāli ir dzeltena. Un ja bildē raw formātā, tad arī dzeltenuma labošana ir viegla. Šīs bildes gan ir bildētas JPG ar AWB.
Publicēts: 01.10.09 18:43
 citēt
galvenokārt tas ir dēļ tā, ka viņiem ir savas ražošanas rūpnīcas - katrs gatavo savu "Special" sastāva stiklu (piemaisījums).
Man liekas, ka pa to dzeltenumu nav jēgas uzrraukties, jo tas tiek lokalizēts ar ātru veiklu rokas kustību, jo tā nobīde ir tik minimāla...
Publicēts: 01.10.09 19:17
 citēt
Haiduks:zo, atbildot uz tavu tekstu- jā bildes ir taisītas maksimāli līdzīgas 30 gadu viņa veikumam... lai digi imitētu filmu :)

kaatad
Publicēts: 01.10.09 20:18 labots
 citēt
www.bbc.co.uk...

Fashion photographer Rankin recreates seven of his favourite images as he takes a journey through a brief history of the fashion photograph. By re-staging iconic images by Cecil Beaton, Erwin Blumenfeld, Richard Avedon, Helmut Newton, Herb Ritts, David Bailey and Guy Bourdin, Rankin exposes the ways in which fashion photography uses fantasy and beauty to communicate something about reality.

RANKIN's jau mēģināja imitēt ikoniskas fashion fotogrāfijas ar jaunākajām pieejamajām tehnoloģijām. Neizdevās.

Haiduks:
zo, atbildot uz tavu tekstu- jā bildes ir taisītas maksimāli līdzīgas 30 gadu viņa veikumam... lai digi imitētu filmu :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: