Tad man trīs jautāājumi: 1. Cik maksā tāda(noslēpt tikai profilu) atslēgšanās un pieslēgšanās (pēc kāda laiciņa)? 2. Kāpēc pazuda augstākminētā tēma (uz FB ir atnācis laiks cenzūrai) 3. Cik maksā izdzēst k/k nepatīkamu tēmu forumā???
Friidis:Es tā skatos, ka daudziem "bābiskas" intrigas šķiet interesantākas par fotolietām...
Friidi, palasi, kas ir fotoblogs- viss ap foto, bet tas ka bildes ir pārejo izkonkurējušas nenozīmē, ka bildes ir galvenais. galvenais ir , ka var jauki patusēt neklātienē
Haiduk- ja būtu tusēšana, es jau tikai priecātos. Bet pašlaik vairākās tēmās tīri bābiskas (vai puiciskas?) intrigas un kašķi- es tev-tu man. Un praktiski visur vieni un tie paši "leģendārie personāži".Pat nav smieklīgi lasīt.
Friidis:Haiduk- ja būtu tusēšana, es jau tikai priecātos. Bet pašlaik vairākās tēmās tīri bābiskas (vai puiciskas?) intrigas un kašķi- es tev-tu man. Un praktiski visur vieni un tie paši "leģendārie personāži".Pat nav smieklīgi lasīt.
Friidi, bet tu pats arī iekarsti, kad tevi apvaino, un sevi stipri aizstāvi... , citiem tas pats. Annirs visu laiku ap daudziem dirsās un parasti vienmēr pirmais citus apvainoja, kamēr pretspiedienu neizturēja... nervi švaki...
Šitais viss ir SŪC , sīki kašķi Blakus pie lielā lāča notiek ņirdzīgāki un jautrāki pasākumi AR VĒRIENU Dzeki par sīkumiem rīko daudzgājeinu farsus un riktīgos krusta karus www.lenta.ru...
Es tā nedomāju... neciešu tos , kuri apsaukājās, kuri aizskar bildē redzamo personu un pārgudros iedomības kalngalus Pirms manis Lunis paguva, un man ienāca prātā, kāpēc ar Luni man ne reizi naf bijis jāplēšās.
Pilnīgi piekrītu. Un es jau ne par agresoru personālijām (tie jau te visur vieni un tie paši), bet par atmosfēru vispār.... Pat kādreizējās pirtiņas izzudušas dēļ tiem kašķiem.
Friidis:Pilnīgi piekrītu. Un es jau ne par agresoru personālijām (tie jau te visur vieni un tie paši), bet par atmosfēru vispār.... Pat kādreizējās pirtiņas izzudušas dēļ tiem kašķiem.
Pirtiņas naf pazudušas , nedaudz vēl jaatveseļojās, tikai otrais mēnesis pec motora remonta... un tas ir tumšo vakaru pasākums- vasarā viss dabā Bet tomēr nepatīkami ka zinošie dirsēji jauku pasākumu noliek, tur nebijuši
Viens labs fotogrāfs www.erfoto.lv... x daļu gan izrunāja mazliet savādāk.
"Bābisks" ir apzīmējums, ko lieto "vīriešu šovinistu cūkas". Pēdējais ir apzīmējums, ko sievietes lieto, kamēr vēl ir jaunas un kareivīgas. Par bābiskām sarunas sauc vīri vecumā, kurā jau ir zināms, ka viena daļa noteikti ietecēs biksēs.
Ir sievietes un ir bābas. Paldies Dievam, ka pirmās ir vairākumā. Un ir vīrieši ar "bābām" raksturīgu uzvedību- klačām, intrigām, sīkumainu atriebīgumu, nepastāvīgumu utml. Paldies Dievam, ka tādu ir maz. Ko te diskutēt?