forum.gif
Kur pazuda "Annirsa mīļākā tēma = OFF"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur pazuda "Annirsa mīļākā tēma = OFF"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.09 17:46
 citēt
Admiņi k/k himičat :DDD

noslēpūšies kopā ar mūsu "varoni"

www.fotoblog.lv... nekas nav pazudis!!!
Publicēts: 01.10.09 19:30
 citēt
A kam interesē?!
Publicēts: 01.10.09 19:41
 citēt
Elton! Tik tiešām, kuru tas interesē?!
Publicēts: 01.10.09 20:24
 citēt
Eltons:A kam interesē?!

Jā, tik tiešam, Annirsam veltīta tēma nevienu vairs neinteresē... :///

A vispār... jautājums bij uzdots ne tev, Elton - nav tavā kompitencē. ;)
Publicēts: 01.10.09 20:29
 citēt
Annirs atslēdzies no virtuālās realitātes
Publicēts: 01.10.09 20:31
 citēt
nav jau pirma reize:)
Publicēts: 01.10.09 20:43
 citēt
taisam totalizatoru, kad buus atpakalj! :)
Publicēts: 01.10.09 20:47
 citēt
Eliks:Annirs atslēdzies no virtuālās realitātes

Tad man trīs jautāājumi: 1. Cik maksā tāda(noslēpt tikai profilu) atslēgšanās un pieslēgšanās (pēc kāda laiciņa)?
2. Kāpēc pazuda augstākminētā tēma (uz FB ir atnācis laiks cenzūrai)
3. Cik maksā izdzēst k/k nepatīkamu tēmu forumā???
Publicēts: 01.10.09 20:55
 citēt
Tagad šitā tēma saucas - "A Annirsa ta nav"
Publicēts: 01.10.09 21:04
 citēt
briedis:Tagad šitā tēma saucas - "A Annirsa ta nav"

Ir, ir - kautrīgi slēpjas, mans favorits www.fotoblog.lv...
Publicēts: 01.10.09 21:15
 citēt
Vins neslepjas, vins laikam uz kadu karnevali dvies!
ir dzirdets ka kkur siltajas zemes ir visadi pasakumi jautrie.... :D
Publicēts: 01.10.09 22:39
 citēt
ritikoff:Vins neslepjas, vins laikam uz kadu karnevali dvies!
ir dzirdets ka kkur siltajas zemes ir visadi pasakumi jautrie.... :D

Ibizza ? :D XDDDDD
Publicēts: 01.10.09 23:01
 citēt
Alloxa: necik nemaksā. Izdzēs savu profilu zem "mans profils" a pēc tam sirsniigi palūdz adminiem to atjaunot.
Publicēts: 01.10.09 23:28
 citēt
Es tā skatos, ka daudziem "bābiskas" intrigas šķiet interesantākas par fotolietām...:(
Publicēts: 01.10.09 23:42
 citēt
Friidis:Es tā skatos, ka daudziem "bābiskas" intrigas šķiet interesantākas par fotolietām...:(

Friidi, palasi, kas ir fotoblogs- viss ap foto, bet tas ka bildes ir pārejo izkonkurējušas nenozīmē, ka bildes ir galvenais. galvenais ir , ka var jauki patusēt neklātienē :)
Publicēts: 01.10.09 23:46
 citēt
Friidis:Es tā skatos, ka daudziem "bābiskas" intrigas šķiet interesantākas par fotolietām...:(

ahaa, annira sindroms tas saucas :D
Publicēts: 01.10.09 23:46
 citēt
Haiduk- ja būtu tusēšana, es jau tikai priecātos. Bet pašlaik vairākās tēmās tīri bābiskas (vai puiciskas?) intrigas un kašķi- es tev-tu man. Un praktiski visur vieni un tie paši "leģendārie personāži".Pat nav smieklīgi lasīt.
Publicēts: 01.10.09 23:49
 citēt
ritikoff:

ahaa, annira sindroms tas saucas :D

Ne tikai!....
Publicēts: 01.10.09 23:51
 citēt
O pareizi, vel tacu bija ziemelmeita... :D
Publicēts: 02.10.09 00:37
 citēt
Friidis:Haiduk- ja būtu tusēšana, es jau tikai priecātos. Bet pašlaik vairākās tēmās tīri bābiskas (vai puiciskas?) intrigas un kašķi- es tev-tu man. Un praktiski visur vieni un tie paši "leģendārie personāži".Pat nav smieklīgi lasīt.

Friidi, bet tu pats arī iekarsti, kad tevi apvaino, un sevi stipri aizstāvi... :), citiem tas pats. Annirs visu laiku ap daudziem dirsās un parasti vienmēr pirmais citus apvainoja, kamēr pretspiedienu neizturēja... nervi švaki...
Publicēts: 02.10.09 00:50
 citēt
Haiduk, es vismaz pa lietu strīdoties iekarstu un bez naida. A jūs Te karojat uz vella paraušanu par šķību skatienu vai asāku vārdu komentāros...:)
Publicēts: 02.10.09 00:53 labots
 citēt
Šitais viss ir SŪC , sīki kašķi :) Blakus pie lielā lāča notiek ņirdzīgāki un jautrāki pasākumi AR VĒRIENU :):) Dzeki par sīkumiem rīko daudzgājeinu farsus un riktīgos krusta karus:):)
www.lenta.ru...
Publicēts: 02.10.09 00:54 labots
 citēt
:)
Es tā nedomāju...
neciešu tos , kuri apsaukājās, kuri aizskar bildē redzamo personu un pārgudros iedomības kalngalus :)
Pirms manis Lunis paguva, un man ienāca prātā, kāpēc ar Luni man ne reizi naf bijis jāplēšās.
Publicēts: 02.10.09 01:01
 citēt
Pilnīgi piekrītu. Un es jau ne par agresoru personālijām (tie jau te visur vieni un tie paši), bet par atmosfēru vispār....:)
Pat kādreizējās pirtiņas izzudušas dēļ tiem kašķiem.
Publicēts: 02.10.09 02:52
 citēt
Eliks:Alloxa: necik nemaksā. Izdzēs savu profilu zem "mans profils" a pēc tam sirsniigi palūdz adminiem to atjaunot.

Un bildes atjaunosies arī? - vai tās tikai "radiniekiem" nepazūd ar visu profilu?

Bet kur pazuda Annirsa tēma un par cenzūras šķērēm - relīgīja neļauj sniegt skaidrojumu!? ;)

Ieptiekšs, paldies. :)
Publicēts: 02.10.09 03:44
 citēt
Friidis:intrigas un kašķi- es tev-tu man.
Tu nositi manu kaķi, es nositu Tavu suni! :D
Publicēts: 02.10.09 06:22
 citēt
baabiskas teemas, jo dazi viriesi baabiski:):):) sievietes te ludzu nevainot
Publicēts: 02.10.09 08:04 labots
 citēt
Friidis:Pilnīgi piekrītu. Un es jau ne par agresoru personālijām (tie jau te visur vieni un tie paši), bet par atmosfēru vispār....:)
Pat kādreizējās pirtiņas izzudušas dēļ tiem kašķiem.

Pirtiņas naf pazudušas :), nedaudz vēl jaatveseļojās, tikai otrais mēnesis pec motora remonta... un tas ir tumšo vakaru pasākums- vasarā viss dabā :)
Bet tomēr nepatīkami ka zinošie dirsēji jauku pasākumu noliek, tur nebijuši :D
Publicēts: 02.10.09 08:29 labots
 citēt
Eliks:Alloxa: necik nemaksā. Izdzēs savu profilu zem "mans profils" a pēc tam sirsniigi palūdz adminiem to atjaunot.

un daudzi to praktizē??

Publicēts: 01.10.09 23:28
citēt
Es tā skatos, ka daudziem "bābiskas" intrigas šķiet interesantākas par fotolietām...:(

Friidis

Kaut kur dzirdēju ka tāda ar esot šī portāla būtība..
Publicēts: 06.10.09 10:01
 citēt
Atcerējos, kas ir Alloxa.

Viens labs fotogrāfs www.erfoto.lv... x daļu gan izrunāja mazliet savādāk.

"Bābisks" ir apzīmējums, ko lieto "vīriešu šovinistu cūkas". Pēdējais ir apzīmējums, ko sievietes lieto, kamēr vēl ir jaunas un kareivīgas. Par bābiskām sarunas sauc vīri vecumā, kurā jau ir zināms, ka viena daļa noteikti ietecēs biksēs. :)
Publicēts: 06.10.09 10:47
 citēt
Ir sievietes un ir bābas. Paldies Dievam, ka pirmās ir vairākumā.
Un ir vīrieši ar "bābām" raksturīgu uzvedību- klačām, intrigām, sīkumainu atriebīgumu, nepastāvīgumu utml. Paldies Dievam, ka tādu ir maz.
Ko te diskutēt?
Publicēts: 19.10.09 12:58
 citēt
Haiduks: ... Bet tomēr nepatīkami ka zinošie dirsēji jauku pasākumu noliek, tur nebijuši :D

Tā notiek gandrīz jebkuram pasākumam ... ;) ... Tad uz kuru laiku - decembris? ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):