forum.gif
Jura Podnieka filmas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jura Podnieka filmas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.09 21:36
 citēt
Kur internetā ir iespējams skatīties J.Podnieka filmas?
Publicēts: 01.10.09 21:42
 citēt
nokačāt...
Publicēts: 02.10.09 02:01
 citēt
lakricca:Kur internetā ir iespējams skatīties J.Podnieka filmas?

Internetā diez vai bet par lētu naudu var dabut izīrēt DVD vai noskatīties Kīno muzejā . Tur ir "Vai viegli būt jaunam?” , "Krustceļš" , „Strēlnieku zvaigznājs”
Publicēts: 02.10.09 03:50 labots
 citēt
ja tā vajag, ka asinis no deguna, jāmeklē Antra Cilinska. "Vai viegli būt jaunam?” skatieties uzmanīgi, tur 1 baigi foršais džeks ielīdis dažos kadros!
Publicēts: 02.10.09 19:39
 citēt
haralds:ja tā vajag, ka asinis no deguna, jāmeklē Antra Cilinska. "Vai viegli būt jaunam?” skatieties uzmanīgi, tur 1 baigi foršais džeks ielīdis dažos kadros!

Jūs?
Publicēts: 02.10.09 19:46
 citēt
Vai viegli būt jaunam ir arī jūtubē. naiss gabals. var paskatīties kādā bezcerībā cilvēki dzīvoja 90tajos un kā tas viss izmainījās ap 2000'šo, tas pats ir tagad, kad lielākā daļa domā, ka vissirslikti.lv turpināsies mūžīgi :)
Publicēts: 02.10.09 20:10
 citēt
Lunis:
lakricca:Kur internetā ir iespējams skatīties J.Podnieka filmas?

Internetā diez vai bet par lētu naudu var dabut izīrēt DVD vai noskatīties Kīno muzejā . Tur ir "Vai viegli būt jaunam?” , "Krustceļš" , „Strēlnieku zvaigznājs”

iegāju www.nfc.lv... . man liekas, ka tur filmas nevar noskatīties, tikai visādus parametrus uzzināt, var jau būt ka kko neieraudzīju.....
Publicēts: 02.10.09 20:29
 citēt
Pauliic:Vai viegli būt jaunam ir arī jūtubē. naiss gabals. var paskatīties kādā bezcerībā cilvēki dzīvoja 90tajos un kā tas viss izmainījās ap 2000'šo, tas pats ir tagad, kad lielākā daļa domā, ka vissirslikti.lv turpināsies mūžīgi :)

Cik atceros, ''Vai viegli būt jaunam'?'' laikā deviņdesmitie nebija iestājušies, un bezcerība vēl nebija modē.
Publicēts: 02.10.09 20:29
 citēt
es vairāk runāju par otro filmas daļu, kuru uzņēma pēc Podnieka nāves.
Publicēts: 02.10.09 20:51 labots
 citēt
Pauliic:es vairāk runāju par otro filmas daļu, kuru uzņēma pēc Podnieka nāves.

LŪZERI ir bijuši visos laikos , arī TAJOS un arī TAGA :) Es piemēram atceros kā mana bijusī laulene baroja ar cīsiņiem kaimiņienes vientuļas mātes abus sīkos jo tante šancēja 3 vietās par apkopēju un šai nebij laika pa bodēm dauzīties , sievišķi te bij no kautkādas Krievijas ievilcies bez kādas izgļitības bez nekā. Šodien abi jau pie ~30 gadiem esošo dzeki taka aktīvi darbojoās kautkādā "Kustībā" es te skatijos vienā TV raidijumā kā viens kvēli stastija "Cik tad bija labi viss vsiem esot bijis" zin 5 min rēcu , atcerējos kā šis rija tos cīsiņu kā vispār tādu nebūtu nekad ēdis:):) Man visos laikos ir gājis labi gan toreiz gan taga , es vienkarši protu strādāt nevis "Gaidu dieva dāvānas" gan toreiz gan taga un :) Jaunieši ar bija ļot dažādi. Piemēram nupatās skatijos AMBER reportāžu par Parku , tas Krievijā , VISI LASA , tas pats arī redzams Francijā vai Anglijā . Latvijā jūs tādu skatu sen vars neredzēsiet visi "Tāpat gudri" čīkštēt un SLIKTOS LAIKUS vainot:):)
Publicēts: 09.10.09 11:53
 citēt
haralds:ja tā vajag, ka asinis no deguna, jāmeklē Antra Cilinska. "Vai viegli būt jaunam?” skatieties uzmanīgi, tur 1 baigi foršais džeks ielīdis dažos kadros!

Tur ir divi forši džeki:
Pulkvedis, saukts arī par Švarcu vai vnk Kawazoe Taiki
Šķiet ka pats Haralds arī (?) ja nemaldos

Ir vēl 3 džeks kurš tagad vada Lattelekomu vai viņš ir foršs nezinu. neesmu pazīstams.
:)

A filma laba, laba.
Publicēts: 09.10.09 12:10 labots
 citēt
Elmāram var tikai piekrist. Tolaik gan fleitēt pa tukšo puslīdz bija iespējams visu mūžu, tagad skarbais [url=www.pagriezotruvaigu.lv]www.pagriezotruvaigu.lv[/url] kapitālisms, kurā kāds jau kārtējo reizi ir pret krellēm no iezemiešiem ieguvis ko daudz vairāk, veģetēšanu saīsina.

Lunim par lasīšanu ir absolūta taisnība. To apliecina arī te ievietotais lielais skaits saišu uz You Tube.
Publicēts: 09.10.09 13:44
 citēt
lakricca:Jūs?
mēs ne, es!
ZG:Tur ir divi forši džeki

gan jau vēl kāds un Igors Linga jau arī ne galīgs sūdabrālis!
Publicēts: 09.10.09 13:46
 citēt
Es kaut kad Dc+ nokačāju;)
Publicēts: 09.10.09 15:29
 citēt
Google = Легко ли быть молодым смотреть онлайн ;)
Publicēts: 25.10.09 12:28
 citēt
kāds bija nosaukums filmas otrajai daļai, kuru, ja nemaldos, 1997.gadā uzņēma?
Publicēts: 25.10.09 12:59 labots
 citēt

Pastāsti, kā tiki filmā! :)
Publicēts: 25.10.09 13:02 labots
 citēt
eeelmars: ..BET ir ļauži, kas lasa arī tagad, un ne tikai lasa. Tikko biju vienā ģimnāzijā, ači no orbītām kāpa, sīči starpbrīdī skolas bibliotēkā VISPIRMS okupēja dambretes/šaha galdiņus, un tik pēc tam kompjus... Viss atkarīgs no prioritātēm..

Tieši tā! Ikdienā šādus jauniešu redzu gana daudz. Protams, viņi nav vairākums, bet visu jau nevar gribēt tādā patērētājkulta situācijā, kāda LV ir gadiem kultivēta.
Publicēts: 25.10.09 13:08
 citēt
ZG:
Tur ir divi forši džeki:
Pulkvedis, saukts arī par Švarcu vai vnk Kawazoe Taiki
Šķiet ka pats Haralds arī (?) ja nemaldos

Ir vēl 3 džeks kurš tagad vada Lattelekomu vai viņš ir foršs nezinu. neesmu pazīstams.
:)

Tu, re kā! Forši :)
Publicēts: 25.10.09 13:15
 citēt
Vanderfons:

To apliecina arī te ievietotais lielais skaits saišu uz You Tube.

Nevajag uzreiz izdarīt tik vispārīgus secinājums. Manuprāt, tie lasošie sapratīgie jaunieši vienkārši nemēdz spļaut ārā visu, kas uz mēles, kā pokemonveidīgie, tāpēc arī var rasties priekšstats, ka te ir tikai tādi, kas grāmatu savā mūžā nav atvēruši. Turklāt tematika mums te lielākoties ir tāda, ko ne vienmēr grāmatās atradīsi un mūsdienu cilvēks jau ir slinks radījums - vieglāk ir uzklabināt kaut ko uz klaviatūras, nevis meklēt bibliotēkā.

Norakstīt uzreiz visus mūsdienu Latvijas jauniešus ir tas pats, kas sēdēt un čīkstēt, ka Latvijā viss ir slikti...
Publicēts: 25.10.09 13:34
 citēt
ievish:

Pastāsti, kā tiki filmā! :)
vienkārši, kā tautasdziesma. toreiz biju akadēmiķis, tobiš strādāju ZA. kino - foto - fono, vēlāk arī video laboratorijā. un pie tā paša akadēmija bija ZA TK - zinātņu akadēmijas Tautas Kinostudija (tas nosaukums "Tautas" padumjajā laikā bija ne par zīmi, ka te tauta var n;ākt filmēt, bet tāds kā goda nosaukums par nopelniem.).
un Podnieks un Slapiņš reizēm ko darīja arī mūsu studijā (skat. arī Slapiņa un Vairas Srautnieces "Nakts pirms dziesmas"!) un Podnieks par 1 no bojevika varoņiem noskatīja Igoru Lingu, kurš taisīja bojeviku. a es to bojeviku viņam filmēju kā operators. un vienā kadrā ielīdu. bija tā - jāfilmē epizōde ar narkomātu, a Igors mašīnu paņēmis, bet adatu un sarunāt aktieri aizmirsis. ka viņš būtu izdomājis tik smalki, ka jānostāda mani situācijā, ka vai es ielienu kadrā vai nesanāk un ka tā būs vieglāk mani pielauzt, gan nedomāju.
Publicēts: 25.10.09 14:05
 citēt
Viss skaidrs - tātad Tu patiesībā biji nevis jaunietis, kas šausmīgi gribēja filmēties, bet gan aktieris gadījuma pēc :)
Publicēts: 25.10.09 14:09 labots
 citēt
ievish:Viss skaidrs - tātad Tu patiesībā biji nevis jaunietis, kas šausmīgi gribēja filmēties, bet gan aktieris gadījuma pēc :)
nu, diezgan jau biju ielavījies filmās. un ar ķini niekojoties dabistiskā veidā sanāk arī kādreiz kadrā ietrāpīt. aktieris tā mazliet esmu sajuties vēl daudz senāk, kad studentu teijāterī spēlēju. skat. manas reportāžas no Cinevillas - parakstījos nepieklājīgi lēti ielīst kadrā, jo mani sāka besīt, ka neesmu Cinevillā bijis. :D ā, laikam gadu vēlāk vienā mazā filmiņā pašu galveno rolli nospēlēju, tak arī neprofesionālajā ķinī.
Publicēts: 25.10.09 19:22
 citēt
Vai kādam nebūtu filmas turpinājums "Vai viegli būt" ?
Internetā izskatās, ka nebūs.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):