Man , braucot uz USA ciemos uz neilgu laiku un atpakaļ ar savām paunām, laikam būtu baigais "prieks" svešam cilvēkam laiku un spēkus tērēt, lai tādu nopirktu un atvestu. Pat par labu samaksu. Kādēļ gan nepagaidīt to oficiālo piegādi?
vot nu sagribēji arī aparātu... tu sūti tikai keisu? pārējo grūdisi iekša pats? pastasti kāpec tieši tādu? dienu dienā ņemos ar kompjiem, bet šitādus neviens nekad nepērk.. parasti keisu lētāko un cieto lielāko....
TNT kurjerpasts ir par 50% samazinājis sūtīšanu no ASV uz latviju, varbūt ar viņiem ir izdevīgāk to procedūru veikt. Tiesa gan, tad noteikti būs jāmaksā nodoklis Latvijai.
- tas ir home theater pc. zin kas tur iekšā ir sabāzts? afigetj Komponentes likšu pats - low-profiles kartes ir atrastas - gan VGA(HDMI), gan HD-SAT.
- nav labāk normālu home theater paņemt?? Vēlos pats salikt, lai laika gaitā upgreidotu... nevis katru reizi pirkt par 400Ls normālu jaudīgu HTPC
- tu sūti tikai keisu? - pārējo grūdisi iekša pats? - pastasti kāpec tieši tādu? daudzas atbildes var izlasīt šeit blog.delfins.id.lv...
- dienu dienā ņemos ar kompjiem, bet šitādus neviens nekad nepērk.. arī ferrari neviens nepērk katru dienu..
Kā jau teicu - blogā visas +/- atbildes ir
- TNT kurjerpasts ir par 50% samazinājis sūtīšanu no ASV uz latviju, varbūt ar viņiem ir izdevīgāk to procedūru veikt. paldies, paskatīšos Nodokļi nav problēma.. jo cerams būs lētāk nekā veikalos (EU)
Mandalay:Nu tā, topika lokāciju mainu uz "GERMANY"... kāds nebrauc? varētu jau pa tiešo sūtīt, bet labāk kādam samaksāt 10Ls, nekā 20Eur kurjeriem
Vai ar ebaja starpniekiem LBSS.de neesi mēģinājis sarunāt- viņi palīdz nopirkt, apmaksāt un atvest uz LV preces ne tikai no ebaja, bet arī citiem I-neta veikaliem. Ļoti atsaucīga firma.
Mandalay:Nu tā, topika lokāciju mainu uz "GERMANY"... kāds nebrauc? varētu jau pa tiešo sūtīt, bet labāk kādam samaksāt 10Ls, nekā 20Eur kurjeriem
Vai ar ebaja starpniekiem LBSS.de neesi mēģinājis sarunāt- viņi palīdz nopirkt, apmaksāt un atvest uz LV preces ne tikai no ebaja, bet arī citiem I-neta veikaliem. Ļoti atsaucīga firma.
pievienojos Friidim, arī man LBSS.de ir agrāk vairākas reizes palīdzējuši ....
protams, Friidi, labāk "sarunāt" ar atsaucīgiem xvz lbss, nekā pa pastu pasūtīt, kur no jebkura eiropas stūra atnāk 3-4 dienās. man no Austrijas +/- 10 kg pakas ar aparatūru nāk 3-4 dienās. DPD (lasi- pasts) piegādā pie durīm. pa lēto. tas pats ar stikliem un nez ko.
Mandalay, nečakarējies, pasts nav inčīgi, toties ērti
no štatiem pēd sūtījums nāca 7 nedēļas toties viss kārtībā- kastei ne skrambas
nu ja runāšu ar lbss, tad man būs uz Spici jābrauc.. un tas nozīme ka vajadzes auto.. auto man nav, atiecigi kolegim vajadzes prasit.. maksat par benzinu un t.t. stiepties pari visai rigai.. ergh...
laikam tiesam jauzliek mikstais uz daziem izdevumiem un lieki necakareties.
Mandalay, ja kas- jau vairāk pa mēnesi LBSS Rīgas filiāle tagad atrodas Ganību dambī.
Artūr- pasts nav slikta lieta, bet bieži finālā ir Latvijas pasts, kas tam sūtījumam var pielikt treknu punktu... Toties LBSS no Vācijas ved ar savu transportu un garantē veselumu. Manā praksē ar viņiem tikai vienu reizi no 600 sūtījums bija daļēji bojāts (resīvers), uz arī tad-kaut bija pamats domāt uz Vācijas piegādātājiem - viņi bez kurnēšanas ar uzviju apmaksāja remonta vērtību.