forum.gif
NLO
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / NLO
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.09 16:11
 citēt
gadus atpakaļ nobildēju dīvaina paskata spožu mākoni skaidrā naktī, pēc formas bija kā Shell zīme. Mākonis parādījās un dažu minūšu laikā palika lielāks un blāvāks līdz pazuda vispār. Tika izslēgti visādi varianti - parasts mākonis, ziemeļblāzma utt.. Nenocietos un auzsūtiju bildi LU gudriniekiem ar visiem exifiem.. Kā gadījā kā ne, tieši tajā pašā laikā krievi bija palaiduši ballistisko raķeti Topoļ no Kapustinjaras cosmodroma, un man trāpijās nobildēt otrās pakāpes atdalīšanās procesā izmesto gāzu mākoni dziļā mezosfērā...
Publicēts: 05.10.09 09:48
 citēt
Es agrāk daudz pamanījos NLO sabildēt, arī spokus... Tad notīrīju matricu, NLO no manām bildēm pazuda...

Es jau neko, tik tā iedomājos - ja acī iedur ar dakšu (trīsžuburainu), pēc tam nerādās trīs "zvaigznītes" visur kur?! :)
Publicēts: 06.10.09 02:27
 citēt
shauttra:...

Foto v stuģiju :D
Publicēts: 06.10.09 02:31
 citēt
man 1X uz bildes muša. kā košaks.
Publicēts: 06.10.09 02:45
 citēt
muša pēc kaķa izskatās oder pārpratu ?
haralds:man 1X uz bildes muša. kā košaks.
Publicēts: 06.10.09 09:14
 citēt
he, kā te bildi var ielikt? :/
Publicēts: 06.10.09 11:41
 citēt
izmantojot img kodu var ielikt bildi. ;)
Publicēts: 06.10.09 14:36
 citēt
Jonatans:izmantojot img kodu var ielikt bildi. ;)

nupat sajutos pilnīgi blonds... astrogrāfu uztaisīt māku, bet kas ir img kods ? :)
Publicēts: 06.10.09 14:40 labots
 citēt
[img ]links uz bildi[/img ] tikai bez atstarpēm
Publicēts: 06.10.09 19:53
 citēt
dk1988:muša pēc kaķa izskatās oder pārpratu ?
haralds:man 1X uz bildes muša. kā košaks.
nē, izmērā ≈ kā košaks.
Publicēts: 07.10.09 18:26
 citēt
Rekur tas NLO ir notriekts un vairs nevienu netraucēs :D
www.tvnet.lv...
Publicēts: 07.10.09 18:30
 citēt
da bļā.... tas ir filmas fragments... youtube ir arī uzfilmēts kā tur to visu filmēja :D :D
Publicēts: 07.10.09 19:36
 citēt
Nu neuztraucieties, ta lido viņi....Laikam jau stāstīju...80 - tie ...Pēc pāriešanas uz mežrūpniekiem dzirdu - mans bijušais šefs esot uz Jejgavas psiheni aizvests... Pēc nedēļas eju pa dzimto Ogri -nāk Jānis pretī, tāds omulīgs...Jā, esot pie viņa atlaidušies mazi, zaļi cilvēciņi...Nu nepatīkot viņiem ,kā šeit postot dabu, tipa - zaļie...Ar speciāliem aparātiem atlasījuši visās valstīs gudrākos prātus (vīram divas augstākās, vēl pie UlmaņKārļa) lai šie runā ar saviem valstvīriem... Nu mans šefs arī devis ziņu.. Torrīd Genseks bija Gorbčova kungs...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):