gadus atpakaļ nobildēju dīvaina paskata spožu mākoni skaidrā naktī, pēc formas bija kā Shell zīme. Mākonis parādījās un dažu minūšu laikā palika lielāks un blāvāks līdz pazuda vispār. Tika izslēgti visādi varianti - parasts mākonis, ziemeļblāzma utt.. Nenocietos un auzsūtiju bildi LU gudriniekiem ar visiem exifiem.. Kā gadījā kā ne, tieši tajā pašā laikā krievi bija palaiduši ballistisko raķeti Topoļ no Kapustinjaras cosmodroma, un man trāpijās nobildēt otrās pakāpes atdalīšanās procesā izmesto gāzu mākoni dziļā mezosfērā...
Nu neuztraucieties, ta lido viņi....Laikam jau stāstīju...80 - tie ...Pēc pāriešanas uz mežrūpniekiem dzirdu - mans bijušais šefs esot uz Jejgavas psiheni aizvests... Pēc nedēļas eju pa dzimto Ogri -nāk Jānis pretī, tāds omulīgs...Jā, esot pie viņa atlaidušies mazi, zaļi cilvēciņi...Nu nepatīkot viņiem ,kā šeit postot dabu, tipa - zaļie...Ar speciāliem aparātiem atlasījuši visās valstīs gudrākos prātus (vīram divas augstākās, vēl pie UlmaņKārļa) lai šie runā ar saviem valstvīriem... Nu mans šefs arī devis ziņu.. Torrīd Genseks bija Gorbčova kungs...