forum.gif
NLO
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / NLO
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.09 22:15 labots
 citēt
Nē es neesmu traks vai, kā arī nav problēmas ar redzi!

Tikko piegāju pie loga un paskatījos debesīs. Uzminiet, ko redzēju. 3 mirgojošus objektus, gluži kā lidmašīnai. Ar tādu sarkanīgu toni.

Pirmo reizi uzmetot tiem aci tie bija izvietojušies trjistūra formā un pēc tam lēnām sāka kustēties un izmainot simetrisko izkārtojumu.

DIEVA GODA VĀRDS!!! Es to redzēju!!

P.s. Aptuveni virs Aizputes @ 22:14
Publicēts: 02.10.09 22:15
 citēt
foto? :)
Publicēts: 02.10.09 22:17
 citēt
sausie augu maisījumi? tie dažkārt ir stiprāki par zāli...
Publicēts: 02.10.09 22:19
 citēt
sveiciens no Tvaika ielas :)
Publicēts: 02.10.09 22:19
 citēt
piektienas vakars un vēl Pilnmēness tuvojas. Esiet uzmanīgi ar apreibinošām vielām!
Publicēts: 02.10.09 22:22
 citēt
Nu c`mon. Neesmu neko lietojis :D

Viss augstāk manis minētais ir patiess. TAS KO REDZĒJU!!!
Publicēts: 02.10.09 22:24
 citēt
Publicēts: 02.10.09 22:30
 citēt
Nu ļoti smieklīgi.
Skeptiķi tādi :D
Publicēts: 02.10.09 22:41
 citēt
M_Kalnins:Nu ļoti smieklīgi.

pasaki, kur to redzēji. Vieta.
Publicēts: 02.10.09 22:41
 citēt
Nu un kas tur īpašs? Visu laiku tie mazie zaļie te lidinās. Kamēr netraucē, lai tik plivinās :)
Publicēts: 02.10.09 22:47 labots
 citēt
vienkārši bija tāds gadījums. kaut kad ap 1997 gadu, vienā objektā, kur dežūrējām (vagonparka stacijas, liekas rajonā), džeks, kas nodeva man maiņu, arī mans draugs, pinlīgs skeptiķis un reālists, man stāsta atplestām acīm, ka naktī, virs viņa, mākoņos pieci apļi griezās, ar skaņu, katrs aplis grozījās atsevišķi vēl, objekts virzījās uz viņu un no... īsāk sakot reāls nlo... Pēc tam noskaidrojās, ka tas ir gaismas stari, ko palaida gaisā toreiz jaunatklātie nakts klubi :))
Nākošreiz, kad viņš to redzēja, viņam vairs nelikās, ka tie tā dzīvo un grozās ar skaņu... Neziņas pastiprinošā ietekme vairs nebija :))
Publicēts: 02.10.09 22:48
 citēt
Vil:
M_Kalnins:Nu ļoti smieklīgi.

Aizputē, skatoties uz Štakeldangas/Kuldīgas pusi.
Publicēts: 02.10.09 22:49
 citēt
Kas viņu zin--es nekad nekādus NLO it kā manījis nekad neesmu,tāpēc arī uz to raugos visai skeptiski. Izņēmus ir viens gadījums,kad pusstundu vēroju objektu -izskatījās kā zvaigzne,bet pārvietojās nelielā attālumā no kaut kāda nosacīta centrālā punkta dažados virzienos,tā diezgan haotiski. Es toreiz drošibas pēc pasaucu vēl vienu puisi,kurš manu gļuku apstiprināja. Gan jau ka kāda atmosfēras parādība bija......

:)))
Publicēts: 02.10.09 22:52
 citēt
ja pieņem faktu, ka mēs vispirms mēģinam redzamo reproducēt atmiņā, tad jau skaidrs, ka saskatoties muļķikus, saklausoties šādus stāstus, mēs redzam vispirms to ko patiesībā nemaz neredzam::DD:D
Publicēts: 02.10.09 22:53
 citēt
M_Kalnins:
Vil:te]

-

vai kaut kas tur vēl nav palicis no tiem krājumiem, no kuriem dzelteni palika? :D
Publicēts: 02.10.09 22:58
 citēt
Nu nezinu - pirms daudziem gadiem Jūrmalā redzēju zvaigznītes dejojam - viņas te tuvojās viena otrai - te attālinājās. griezās dejā. Nepiefiksēju pilnmēnesi. Varbūt bija ar. Sēņu gan nebija, tāpat kā tējas. Tikai pēc kāda gada uzzināju, ka arī zobārstes vīrs to pašu bija novērojis aptuveni tai pašā laikā.
Publicēts: 02.10.09 22:59
 citēt
oms:
M_Kalnins:

-

vai kaut kas tur vēl nav palicis no tiem krājumiem, no kuriem dzelteni palika? :D

Labāk izbeidz muldēt! Neciešu šņabi un kur nu vēl sazin kādu kandžu!
Publicēts: 02.10.09 23:03
 citēt
ES 90-gadu sākum ar čomiem pārbiedējām Tallinas iedzīvotājus, piepūtām metoroloģisko gaisa balonu ar hēliju iekšā ielikām fosforizēto stieni un palaidām naktī gaisā...... Vēl pāris mēnešus visi esti runāja ka virs Tallinas ir redzēts NLO, kas lēni lidojis un mirgojis zaļganā krāsā :D
Publicēts: 02.10.09 23:07
 citēt
aņuks par tallinu:
nokliedzās latvietis Tallinas laukumā: "esti ir bremzes!"
pēc dienas norāvās pa purnu....
Publicēts: 03.10.09 00:06
 citēt
a sītādus trijstūrus es ar redzēju. afifennā augstumā dienas laikā virs Rīgas līča. ap 1979.-80 vasarā. dienu nokarājās. i neko. es ar domāju, ka tie ir xvz ciemiņi...
Publicēts: 03.10.09 00:54
 citēt
Es arī esmu redzējis gan NLO, gan kā Pēterbaznīcas tornis līgojās 10m uz katru pusi :) visās reizēs biju manāmi apreibis gan no zāles gan alko. ;)
Nu ja nopietni - visbiežāk šīs visas uguntiņas ir normāli iztulkojamas, dažādas zondes, lidaparāti vai vienkārši kkādi dabas brīnumi.
Publicēts: 03.10.09 01:08
 citēt
zondes krievu laikos augstumā hvz cik km (vismaz 50, jo man pārvietojoties dažu kilometru robežās nedz stāvoklis pret debesspusēm, nedz attālums starp objektiem nemainijās, t.i. nebija paralakses nobīdes) tā. ka dienā kā zvaigznes? un sutku uz vietas stāvošas vai sinhroni slaidi pārgrupējoties ideālās figūrās? nelietojot ne alko, ne pīpējot...

neesmu ar noslieci uz fiziskās pasaules mistifikāciju, tomēr ir lietas, kuras arī nu jau ar inž izglītību + dzīves pieredzi nevaru izskaidrot.
Publicēts: 03.10.09 08:02
 citēt
tagad modē kāziniekiem laist gaisā papirusa pūķus ar svecītēm iekšā,tie mēdz būt balti,sarkani.Bet iespējams protams ir viss,ne jau mēs vienīgie saprātīgie šai telpā dzīvojam.
Publicēts: 03.10.09 08:53
 citēt
par 3 punktiem debesis pedeja laika daudz dzirdets. mirusaja boot foruma ari bija topiks.
Publicēts: 03.10.09 09:25
 citēt
ekoists:tagad modē kāziniekiem laist gaisā papirusa pūķus ar svecītēm iekšā,tie mēdz būt balti,sarkani.Bet iespējams protams ir viss,ne jau mēs vienīgie saprātīgie šai telpā dzīvojam.

Šito gribēju arī teikt.

TOMĒR- kā izskaidrot gaismas stabus, kas ieslēdzas vienos naktī dažādās vietās, tīrelī pa ceļam uz Jelgavu vienos naktī? Lāzeri no krievu sputņika? :)
Publicēts: 03.10.09 09:58
 citēt
M_Kalnins:Nē es neesmu traks vai, kā arī nav problēmas ar redzi!

Tikko piegāju pie loga un paskatījos debesīs. Uzminiet, ko redzēju. 3 mirgojošus objektus, gluži kā lidmašīnai. Ar tādu sarkanīgu toni.

Pirmo reizi uzmetot tiem aci tie bija izvietojušies trjistūra formā un pēc tam lēnām sāka kustēties un izmainot simetrisko izkārtojumu.

DIEVA GODA VĀRDS!!! Es to redzēju!!

P.s. Aptuveni virs Aizputes @ 22:14

Tikai tie, kuri nekur neiet, ierokās televizījā, datorā , neredz neko, bet debatās super gudri.
NLO parasti ir tas, ko redzam nezinot , kas tas ir, un tad mūsu iztēle rada brīnumus :)
Publicēts: 03.10.09 10:14
 citēt
Portreti:TOMĒR- kā izskaidrot gaismas stabus, kas ieslēdzas vienos naktī dažādās vietās, tīrelī pa ceļam uz Jelgavu vienos naktī? Lāzeri no krievu sputņika? :)

to sauc par dižķibeli :) aļa ekonomija :D

manā ciemā Rez raj. vispār palicis tikai 2 apgaismes stabi (uz visu ciemu..) Ja naktī atbrauc - reāl sajūta ka atbrauc kaut kur dziļi urālā vai dead-pilsētā... tik logi spīd :D
Publicēts: 03.10.09 11:17
 citēt
Mandalay:
Portreti:TOMĒR- kā izskaidrot gaismas stabus, kas ieslēdzas vienos naktī dažādās vietās, tīrelī pa ceļam uz Jelgavu vienos naktī? Lāzeri no krievu sputņika? :)

to sauc par dižķibeli :) aļa ekonomija :D

manā ciemā Rez raj. vispār palicis tikai 2 apgaismes stabi (uz visu ciemu..) Ja naktī atbrauc - reāl sajūta ka atbrauc kaut kur dziļi urālā vai dead-pilsētā... tik logi spīd :D

Tos stabus redzēju gadus 10 atpakaļ...
Publicēts: 03.10.09 12:22
 citēt
petersonsphoto:zondes krievu laikos augstumā hvz cik km (vismaz 50, jo man pārvietojoties dažu kilometru robežās nedz stāvoklis pret debesspusēm, nedz attālums starp objektiem nemainijās, t.i. nebija paralakses nobīdes) tā. ka dienā kā zvaigznes? un sutku uz vietas stāvošas vai sinhroni slaidi pārgrupējoties ideālās figūrās? nelietojot ne alko, ne pīpējot...

neesmu ar noslieci uz fiziskās pasaules mistifikāciju, tomēr ir lietas, kuras arī nu jau ar inž izglītību + dzīves pieredzi nevaru izskaidrot.

No sākuma bija ideāls vienādmalu trijstūris, pēc tam izveidojās tāds kā saspiests.
Publicēts: 03.10.09 12:48
 citēt
nūū, varētu būt sekotāji,
www.fotoblog.lv...
ar LED vai ko tamlīdzīgu pa nakti :)
Vienu pac tādu palaidu, nezinātājam būtu grūti izskaidrot wtf tur lido :)
Publicēts: 03.10.09 12:58
 citēt
Publicēts: 03.10.09 14:12
 citēt
njē, šitais ne.. te redz lidojumā visu maisu, a to neredz, tikai LEDus
Publicēts: 03.10.09 14:25
 citēt
Portreti - ar šitiem pagājušo gad Latvijā tika nodedzināti 3 viesu nami un ap 50ha meža, tas ir baigi bīstams verķis vasara :D
Publicēts: 03.10.09 14:37
 citēt
zazis:Portreti - ar šitiem pagājušo gad Latvijā tika nodedzināti 3 viesu nami un ap 50ha meža, tas ir baigi bīstams verķis vasara :D

-

viņš tam ir domāts :)) Tjipa iznīcināt kulakus..
Publicēts: 03.10.09 15:18
 citēt
Publicēts: 03.10.09 18:52
 citēt
Gadījās motobraucienu laikā (Kazahija, 75-tie) redzēt SOJUZ startu....Tikai no radioziņām sapratām, ko esam redzējuši...UNIKĀLI!!! Murmanskas braucīenu ziemeļblāzmas nobāl....
Publicēts: 03.10.09 20:54
 citēt
man ar vienreiz gadījās redzēt sarkanu trijstūri, kas tupi karājās pie debesīm... pēc kādām 15 minūtēm tijstūris jau bija pietuvojies tik tuvu, ka skaidri un gaiši varēja saskatīt, ka tā bija militārā transportlidmašīna (saule bija jau gandrīz norietējusi)
Publicēts: 04.10.09 11:49
 citēt
nu es arī šitiem gļukiem neticēju, tad vienreiz šo to redzēju un sapratu, ka nu laikam jau tā lieta ir īsta.
un joks tāds, ka citi cilvēki arī ir tajā pašā naktī redzējuši šo parādību, dažādās LV vietās unpilnīgi nesaistīti.
ķipa tās spīdīgas bumbas, kas lido...smiekli ta smiekli, ja tu viņu redzi un ja tas mēsls pielido tev tuvumā, nemaz tik skeptisks vairs nepaliec.
Publicēts: 04.10.09 12:48
 citēt
Es domaaju,ka visi tie nejaushie, diivainie objekti ir te uz mirkli ieskreejushi no paraleelajaam pasauleem,jo taas gan pastaav,vai ne?Teoreetiski pieraadiits,tikai praktiski ,kaa parasti,nevar pieraadiit,jo praktika no teorijas vienmeer atpaliek..
Publicēts: 04.10.09 13:31
 citēt
3 punkti piekāpa no paralēlajām pasaulēm (kas nav pilnīgi droši) un raidīja uz Kalniņkungu 380-760 nanometrus garus elektromagnētiskā starojuma vilnīšus (kas ir pilnīgi droši (jo neko citu Kalniņkungs neredz) pie noteikuma, ja Kalniņkungs tos punktus redzēja)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):