Ar vien biežāk un ar vien regulārāk nevaru izmatot funkciju CITĒT forumos.. lec milzīgi burti, kad spiež citēt un nekas nav citējams.. kāpēc tā? kādi cepumi atkal jānovāc?
Man minētais gļuks diezgan bieži parādās. Un iziet-ienākt manevrs nelīdz. Bet plauktiņu ar cepumiem sava lamerisma dēļ nemāku atrast... Ja dikti gribas nocitēt- iztieku ar copy+paste.
Friidis:Man minētais gļuks diezgan bieži parādās. Un iziet-ienākt manevrs nelīdz. Bet plauktiņu ar cepumiem sava lamerisma dēļ nemāku atrast... Ja dikti gribas nocitēt- iztieku ar copy+paste.
paproveeju - re sanaaca ,,,, a es neciteeju aiz sava iedzimtaa slinkuma ;-)
pelle:Ar vien biežāk un ar vien regulārāk nevaru izmatot funkciju CITĒT forumos.. lec milzīgi burti, kad spiež citēt un nekas nav citējams.. kāpēc tā? kādi cepumi atkal jānovāc?
pelle:Ar vien biežāk un ar vien regulārāk nevaru izmatot funkciju CITĒT forumos.. lec milzīgi burti, kad spiež citēt un nekas nav citējams.. kāpēc tā? kādi cepumi atkal jānovāc?
pēc visa spriežot saprotu ka ir divi risinājumi : copy-paste, vai arī visu laiku sēdēt blogā, lai var no svaigākām lapām citēt
Nepatīk man tas copy-paste jo tad viss teksts kopā ar manu komentāru uzrādās kā manis rakstīts.. nav pelēks un tā nepārskatāmāks sanāk.. kaut gan no trešās puses raugoties.. kāda šķirba kā spams izskatās
Pēdējā lapā -citēt- kopējās, bet nekopējas, ja vēlas citēt no iepriekšējām lapām, tad izlec lieie burti. Tad nu citēju kādu pēdējo ierakstu un ar copy paste iekopēju tekstu no kādas citas lapas, nomainot citāta autoru. Un dažkārt pat vairākus citātus ar savām atbildēm. Mazliet pinķerīgi, bet iespējams ...
un tad vēl vakar vai aizvakar piecreiz izmisīgi mēģinu citēt Alloxu, bet kā mani komentāri lec tukši rāmji.. spiežot PIEVIENOT teksts pazūd un citāta vietā tiek pievienots tukšs rāmis Ar vairākiem piegājieniem izdevās nocitēt, bet apincīgi, ka jāsaliek vairāki tukši rāmji, lai galu galā iedabūtu vienu teikumu forumā. Ja vismaz būtu iespēja dzēst savu komentāru forumā, pēc gļukiem varētu aizvākt lieko
pelle:un tad vēl vakar vai aizvakar piecreiz izmisīgi mēģinu citēt Alloxu, bet kā mani komentāri lec tukši rāmji.. spiežot PIEVIENOT teksts pazūd un citāta vietā tiek pievienots tukšs rāmis Ar vairākiem piegājieniem izdevās nocitēt, bet apincīgi, ka jāsaliek vairāki tukši rāmji, lai galu galā iedabūtu vienu teikumu forumā. Ja vismaz būtu iespēja dzēst savu komentāru forumā, pēc gļukiem varētu aizvākt lieko
Citēt Alloxu var tikai vienu reizi dienā - iedarbojas speciāls admiņu CENZŪRAS skripts (=dziļdomīgi tukši logi)... arī viņa veidotas tēmas pazūd pēc kāda laiciņa!!! Man gan patīk tāds admiņu humors!
pelle:un tad vēl vakar vai aizvakar piecreiz izmisīgi mēģinu citēt Alloxu, bet kā mani komentāri lec tukši rāmji.. spiežot PIEVIENOT teksts pazūd un citāta vietā tiek pievienots tukšs rāmis Ar vairākiem piegājieniem izdevās nocitēt, bet apincīgi, ka jāsaliek vairāki tukši rāmji, lai galu galā iedabūtu vienu teikumu forumā. Ja vismaz būtu iespēja dzēst savu komentāru forumā, pēc gļukiem varētu aizvākt lieko
Citēt Alloxu var tikai vienu reizi dienā - iedarbojas speciāls admiņu CENZŪRAS skripts (=dziļdomīgi tukši logi)... arī viņa veidotas tēmas pazūd pēc kāda laiciņa!!! Man gan patīk tāds admiņu humors!
tu to nopietni??
P.S. tad jau sagaidāms ka arī mani sāks nīst un nievāt.
āā, jāā, to ar aizmirsu pieminēt!! ..pat ja citējama tik viena rinda, bet prasa vai tiešām tik daudz jācitē. Vismaz labāk varētu gļuks parādīties kā "Kļūdiņa! Tiešām tik daudz jāspamo!!"