forum.gif
EnEL3e nestrādā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / EnEL3e nestrādā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.09 11:04
 citēt
Kas varētu būt par vainu akumulatoram, ka viņu uzlādētu ieliekot kamerā (D200) , kamera to neatpazīst un vispār neko nerāda? kautkas ar kontaktiem? vai akumulators var tā vienkārši izbeigties? runa ir par ne-oem un ir divi tādi un abus neņem pretī.
Publicēts: 04.10.09 11:08
 citēt
varbuut taveejai vajaga eNeL3bezE?;-)
Publicēts: 04.10.09 11:24
 citēt
Tas aķis nav kreisais?
Publicēts: 04.10.09 11:26
 citēt
Sen laiks uz Canon pāriet..:)
Publicēts: 04.10.09 11:31
 citēt
aķis ir kreisais, iekšā stāv OEM enel3e un ar to viss čiki un ir vēlviens ne-oem ar ko viss iet. vnk interesē vai fiziski var būt tā, ka aķis ir izbeidzies, varbūt tur kautkādi kontakti jāpatīra vai kā?

vispār sanāk, ka d200 ņem pretī gan enel3 gan enel3e?

Friidi, kad Canon būs divi command dials nevis tas jocīgais rullis un CLS tad varbūt :D

vai arī ja kāds krīzes nomāktais man pārdos 5d ar 24-70 2.8L vai kā tur :)
Publicēts: 04.10.09 11:40
 citēt
Ja nopietni- man ar Canon BP-511 arī tā bija. Man ir 6 gab. dažādi, no tiem 2 orig, pārējie "kreisie". Visu laiku strādāja praktiski vienādi. Pēkšņi 1 "kreisais" nomira un viss. Nekas nav mūžīgs. Ja rēķina, ka tie orig. maksā ap 50 Ls, bet kreisie ap 10, nav tik traģiski.
Publicēts: 04.10.09 12:06
 citēt
Nu cik var tēmās par nikona aķiem piesaukt canon kreiso aķu pieredzi!Tās ir divas dažādas sistēmas,un sākot ar Viņa Augstību Piekto Otro canona lauciā arī situācija ar kreisajiem aķiem vairs nav tik rožaina.Nikonam sākot ar d70s aķos ir čips un ja kamera to čipu neatzīst par oriģinālu esam,tad aķis tiek ignorēts,jebkurš kreisais var tikt ignorēts jau pa dzimšanai vai arī kamera var sākt to ignorēt jebkurā brīdī.Ja gribas lietot kreisos,tad pērkam D70,ja gribas bildēt ar ko jaunāku,tad pērkam oriģinālos aķus,galu galā nav jau nekāda lielā kaudze to aķu nepieciešama.
Publicēts: 04.10.09 12:09
 citēt
Sory, ka viduslīmeņa Canonists nezina Nikonistu fiškas..:)
Publicēts: 04.10.09 12:13
 citēt
nu D200 ir baigais rīma :( īpaši ja bildē RAW'ā :| bail, ka ar diviem nepietiks vienam 8h pasākumam :D
Publicēts: 04.10.09 12:36
 citēt
Ja tas ir 8h labdarības pasākums,tad bildē mazāk vai pavisam maz,jo neviens par to tāpat nemaksā.Ja par naudu,tad laikam gan ir jānodrošinās ar attiecīgu ekipējumu.Vertikālajā pogā,ja nemaldos,pirkstu aķus arī varēja likt,stacionāros pasākumos kaut kur kaktā var nolikt lādētāju,kurš tukšo aķi lādē,kamēr ar otru bildē.Tak vesela gūzma variantu.A cik GB atmiņas karšu var piebliezt rawā,kamēr divus vai trīs aķus piebeidz?
Publicēts: 04.10.09 13:02
 citēt
neoriģinālie aķi man parasti ir beigušies tā strauji, pāris reizes vēl var kaut ko uzlādēt un pafotogrāfēt un tad arī čuššš .... uz visiem laikiem, oriģināliem tas notiek daudz lēnāk un saprotamāk ... :)
Publicēts: 04.10.09 23:44
 citēt
rīma ta ir bet vai ta vairāk par ~900 biudēm vajag? man ar gripu un 2iem aķiem ~ tā sanāk.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):