forum.gif
Varbūt kāds vēlas palīdzēt..meklēju fotogrāfu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Varbūt kāds vēlas palīdzēt..meklēju fotogrāfu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.09 12:04 labots
 citēt
vēlos uztaisīt jauku dāvanu puisim, gribu skaistas, mīļas bildes kur pārmaiņas pēc būtu redzami mēs abi kopā.

varbūt kāds velas fotografēt ?

vieta: vēlams Jēkabpils (var arī būt cita)
laiks: līdz 16 novembrim
atalgojums : drusciņ vairāk kā paliedies!
Publicēts: 04.10.09 13:11
 citēt
ir nācies braukt uz Jēkabpili tieši tādu pasūtījumu veikt - pat zem (ļoti nedaudz) 3 ciparu skaitļa ierakstijāmies
Publicēts: 04.10.09 13:13
 citēt
citu kontrindikāciju nav, izņemot to, ka Jēbakpils tālu!
Publicēts: 05.10.09 10:57
 citēt
evii:vēlos uztaisīt jauku dāvanu puisim, gribu skaistas, mīļas bildes kur pārmaiņas pēc būtu redzami mēs abi kopā.

varbūt kāds velas fotografēt ?

vieta: vēlams Jēkabpils (var arī būt cita)
laiks: līdz 16 novembrim
atalgojums : drusciņ vairāk kā paliedies!

Vienreiz biju ekskursijā pēc "drusciņ vairāk" uz Rēzekni un to braucienu tiešām nenožēloju!!! Bija labi!:)

Jēkabpils jau pat tuvāk...! :)
Publicēts: 05.10.09 11:24
 citēt
J-pilī ir brīnišķīgs salona meistars...

evil, padod ziņu kamēr darbi nesakrita uz galvas. izgudrosim...
Publicēts: 05.10.09 13:20
 citēt
petersonsphoto:J-pilī ir brīnišķīgs salona meistars...

Artūr, es visu laiku mēģināju atcerēties, kā viņu sauca (atceros no ER Foto laikiem , kā interesantu un talantīgu fotogrāfu).
Vai viņa niks nebija kautkas līdzīgs- Stemis, Sternis?
Publicēts: 05.10.09 13:23
 citēt
Friidis:

Artūr, es visu laiku mēģināju atcerēties, kā viņu sauca (atceros no ER Foto laikiem , kā interesantu un talantīgu fotogrāfu).

Aleksandrs Štelmahers jeb Stemis - salons ir pie tā laukuma kur agrāk bija autoosta ... ;)
Publicēts: 05.10.09 18:06 labots
 citēt
jā ir mums Jēkabpilī tāds Štelmahers, bet šoreiz vairāk interesē foto dabā, kaut kas tāds, ne studijas foto.
Publicēts: 05.10.09 18:17
 citēt
Friidis:

evii:jā ir mums Jēkabpilī tāds Štelmahers, bet šoreiz vairāk interesē foto dabā, kaut kas tāds, ne studijas foto.

Štelmahers nav vienkarši "Kautkāds tāds " Andris skaitās viens no KRUTĀKAJIEM Latvijas studijas meistariem un taisijis ļoti dauzdām Latvijas un VACIJAS slavenībām prezentācijas un reklāmas bildes ! Muziķiem , deju un teātru grupām . Iedomājieties kam jābūt lai RĪGAS publiku izvilinātu 150Km uz Jekabpili nofocēties! Jabākais ka viņam VIENAM PAŠAM pietiek darba / pasūtījumu ko noslogot LIELO 1118mm EPSON Foto printeri !! Vienīgā 100% Uzticamā IZDRUKU vieta ARPUS RĪGA kur mašinu kalibrē pats Šmits no Digital Guru !! Štelmaheri VISI TRĪS gan Andris gan mūsu paši blogere Mētra gan vinās brālis Jēkabs visi ir labi fotografi un teicami tehnaloģiju pārzinātāji BILDĒ JEBKUR tai skaitā arī dabā , TIKAI ar "Vēl kautko" vienīem gan būs pa īsu , nāksies škirties no LAUKIEM ļoti samērīgas naudiņas par servissu NESALIDZINĀMI kvalitatīvāku nekā 90% Rīgas vietu:)
Publicēts: 05.10.09 19:05
 citēt
nja mani gan ar izsauca uz Jekabpili, lai izvairitos no Shtelmahera sterilaa sapnishsstila. Tiesa pats esu manijis vinjam ari bildes a citu funktieri - shkiet pasutitajam, ja butu parunajies ar vietejo guru, nevajadzetu versties uz malu
Publicēts: 05.10.09 19:19
 citēt
Kur var redzēt kaut ko no Štelmahera darbiem??
Publicēts: 05.10.09 19:41 labots
 citēt
Ja pārzini (vai māki atšifrēt) jauno un bik specifisko ER Foto struktūru, var atrast tur. Raksta, ka esot 36 bildes, rāda tikai 2 (mēģināju caur Google).

www.erfoto.lv...
Publicēts: 05.10.09 19:44
 citēt
Atvērās gan:

www.erfoto.lv...
Publicēts: 05.10.09 19:50
 citēt
Meitene gribeja na haljavu pabildeeties, a te piedaavaa profesionaaljus valsts meerogaa ;D Kaa parasti komentaari aizpeld paaraak taalu no ostas..
Publicēts: 05.10.09 19:59
 citēt
bardaks:Meitene gribeja na haljavu pabildeeties, a te piedaavaa profesionaaljus valsts meerogaa ;D Kaa parasti komentaari aizpeld paaraak taalu no ostas..

Tad lai "na haļavu" pabildējas pie draudzenes ar ziepīti un pēc tam raud, ka nav Jēkabpilī kārtīgu fotogrāfu..:)
Publicēts: 05.10.09 20:01 labots
 citēt
Taadaa gadiijumaa vinjai ir jaabuut blondai (domaat nespeejiigai) peec definiicijas.

Es domaaju, ja evii buutu pilngadiiga un veeleetos bildeeties bez puisha, gan jau kaads uzrastos, tachu shaadaa kombinaacijaa tikai caur draugiem.
Publicēts: 05.10.09 20:16 labots
 citēt
es taču nekur neminēju ka "na haālvu"..
un arī "draudzenes ziepīte" laikam man nebūs īsti pa prātam..

iet jau runa tieši par šiem "profesionāliem valsts mērogā", kas prasīs nesaprātīgu summu par pāris bildēm... man nav vajadzīgi pazīstami paraksti zem bildēm vai bildes perfektas līdz riebumam..

gribu, lai ir skaisti, un lai es varu to atļauties.
Publicēts: 05.10.09 20:21
 citēt
Tu nu gan uzrakstiiji! :D
Saakumaa teici, ka atalgojums pieliidzinaams "drusciņ vairāk kā paliedies!" - tas buutu apmeeram saldeejums..

Tad atkal saki, ka runa iet tieshi par profiem valsts meerogaa, kas prasiis nesapraatiigu summu par paaris bildeem..

Noraadi maksimaalo cenu, kuru esi ar mieru maksaat un attieciigi buus piedaavaajumi.
Publicēts: 05.10.09 20:37 labots
 citēt
Evii, domā, ka tas pats Štelmahers Tev sitīs pa galvu, ja vnk atnāksi pie viņa painteresēties par cenām.
Un, ja Tu tiešām gribi labas bildes- vai nu jāmaksā, vai nu jābūt labiem un prasmīgiem foto-draugiem.
Žēl, ka Tev neatsaucās kāds Jēkabpils fotomīlis- nereti "svaiga acs" un vēlme eksperimentēt var būt ne sliktāka par LV slavu..:)
Publicēts: 05.10.09 20:38
 citēt
evii:es taču nekur neminēju ka "na haālvu"..
un arī "draudzenes ziepīte" laikam man nebūs īsti pa prātam..

iet jau runa tieši par šiem "profesionāliem valsts mērogā", kas prasīs nesaprātīgu summu par pāris bildēm... man nav vajadzīgi pazīstami paraksti zem bildēm vai bildes perfektas līdz riebumam..

gribu, lai ir skaisti, un lai es varu to atļauties.

Esi prātīga un nemeklē piedzīvojumus , sakontaktē labāk ar šito būtni www.fotoblog.lv... Ar viņu vai viņas bračku var sarunāt bez problēmām DA JEBKO tikai jāpsaka ko isti vēlās. Vīņi mak gan kā FATERS gan kā "Tīņiem patīk" un par atlīdzību ar var sarunāt visādi , par cik vņi vēl tikai mācās :)
Publicēts: 05.10.09 20:41
 citēt
bardaks:Tu nu gan uzrakstiiji! :D
Saakumaa teici, ka atalgojums pieliidzinaams "drusciņ vairāk kā paliedies!" - tas buutu apmeeram saldeejums..

Tad atkal saki, ka runa iet tieshi par profiem valsts meerogaa, kas prasiis nesapraatiigu summu par paaris bildeem..

Noraadi maksimaalo cenu, kuru esi ar mieru maksaat un attieciigi buus piedaavaajumi.

laikam pārprati mani, vai es pati enskaidri uzrakstiju- tas bija kontekstā, ka to nevajag!

bet "drusciņ vairāk kā paldies" vairāk jau ir fotogrāfa ziņā, cik viņš uzskata ka tas būtu. katrā ziņā par samaksu var vienoties. taču tas pavisam noteikti ir zem trīs cipariem. loģiski- jo zemāk, jo labāk.. ;) bet tas noteikti ir viss sarunājams privāti.
Publicēts: 05.10.09 20:59
 citēt
lūdzu, kam interesē šis autors:

www.photosight.ru...
Publicēts: 05.10.09 21:04
 citēt
P.S. par Štelmahera cenām es zinu, ir dažas bildes.
Publicēts: 05.10.09 21:11
 citēt
nutad evil kāpsi a puisi manos ratos ceļot uz Laukezeru u.t.t.? :)
Publicēts: 05.10.09 21:25
 citēt
p[iesakos Marim par atstarotaaja tureetaaju ;-)))
Publicēts: 05.10.09 21:34
 citēt
pareizi - dansigai tik starojošs smaids, ka jāliek kautkas priekšā, citādi visi kadrti pārgaismojas
Publicēts: 05.10.09 22:02
 citēt
maris, ai - es visapr kaa taads lunohods;-pppp;-) tad tu nenjem mani par tureetaaju?;-ppppp
Publicēts: 05.10.09 22:05
 citēt
dansiga:maris, ai - es visapr kaa taads lunohods;-pppp;-) tad tu nenjem mani par tureetaaju?;-ppppp

Var Dansigu nopūst ar sudrabaino aerosolu- pūs pašgājējs-atstarotājs ar izklaidētāja papildfunkciju...:DDD
Publicēts: 05.10.09 22:13
 citēt
...un vēl vēlams piešaut zaļo ģifti, tad Maris bildēs staros Dansigas toņi! ;))))
Publicēts: 05.10.09 22:20
 citēt
Friidis, es jau kaut ko pateiktu .... bet pakluseeshu ;-ppppp

chess, bet mani tonji tachu ir superiigi , ne?;-)) klau - a tu vareetu pieteikties par fotograafu un es tev tureteu atstarotajau!!! ko saki?;_)))
Publicēts: 05.10.09 22:31
 citēt
Dansig, es takš labsirdīgi, sorry, ja kas ne tā...:)
Publicēts: 05.10.09 22:33
 citēt
Jā, Chess, piesakies Tu par fotogrāfu! :) No Tevis līdz J-pilij tak tikai kādi 30 km ;)
Publicēts: 05.10.09 22:39
 citēt
friidis, a par ko tu atvainojies?a?;-ppp;_)
Publicēts: 05.10.09 22:53
 citēt
dansiga:friidis, a par ko tu atvainojies?a?;-ppp;_)

Ar tiem sieviešiem, kā ar bitēm...:)))
Publicēts: 05.10.09 22:54
 citēt
Man nekad dzīvē nebij šitik ellīgi spīdošs atstarotājs! Taisni vai jāsāk domāt! :D
Publicēts: 05.10.09 23:12
 citēt
Ja brauksi uz ikšķiles pusi , tad varu izšaut vienu filmiņu !!!
Publicēts: 05.10.09 23:14
 citēt
Friidis, ciest neavru viirieshus, kuri ik katru briidi atvainojas .. brrrrrr

chess - nu tad kaaa? izmanto iespeeju ;_))))))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):