petersonsphoto:J-pilī ir brīnišķīgs salona meistars...
evil, padod ziņu kamēr darbi nesakrita uz galvas. izgudrosim...
Artūr, es visu laiku mēģināju atcerēties, kā viņu sauca (atceros no ER Foto laikiem , kā interesantu un talantīgu fotogrāfu). Vai viņa niks nebija kautkas līdzīgs- Stemis, Sternis?
Artūr, es visu laiku mēģināju atcerēties, kā viņu sauca (atceros no ER Foto laikiem , kā interesantu un talantīgu fotogrāfu). Vai viņa niks nebija kautkas līdzīgs- Stemis, Sternis?
Aleksandrs Štelmahers jeb Stemis - salons ir pie tā laukuma kur agrāk bija autoosta ...
evii:jā ir mums Jēkabpilī tāds Štelmahers, bet šoreiz vairāk interesē foto dabā, kaut kas tāds, ne studijas foto.
Štelmahers nav vienkarši "Kautkāds tāds " Andris skaitās viens no KRUTĀKAJIEM Latvijas studijas meistariem un taisijis ļoti dauzdām Latvijas un VACIJAS slavenībām prezentācijas un reklāmas bildes ! Muziķiem , deju un teātru grupām . Iedomājieties kam jābūt lai RĪGAS publiku izvilinātu 150Km uz Jekabpili nofocēties! Jabākais ka viņam VIENAM PAŠAM pietiek darba / pasūtījumu ko noslogot LIELO 1118mm EPSON Foto printeri !! Vienīgā 100% Uzticamā IZDRUKU vieta ARPUS RĪGA kur mašinu kalibrē pats Šmits no Digital Guru !! Štelmaheri VISI TRĪS gan Andris gan mūsu paši blogere Mētra gan vinās brālis Jēkabs visi ir labi fotografi un teicami tehnaloģiju pārzinātāji BILDĒ JEBKUR tai skaitā arī dabā , TIKAI ar "Vēl kautko" vienīem gan būs pa īsu , nāksies škirties no LAUKIEM ļoti samērīgas naudiņas par servissu NESALIDZINĀMI kvalitatīvāku nekā 90% Rīgas vietu
nja mani gan ar izsauca uz Jekabpili, lai izvairitos no Shtelmahera sterilaa sapnishsstila. Tiesa pats esu manijis vinjam ari bildes a citu funktieri - shkiet pasutitajam, ja butu parunajies ar vietejo guru, nevajadzetu versties uz malu
Ja pārzini (vai māki atšifrēt) jauno un bik specifisko ER Foto struktūru, var atrast tur. Raksta, ka esot 36 bildes, rāda tikai 2 (mēģināju caur Google).
bardaks:Meitene gribeja na haljavu pabildeeties, a te piedaavaa profesionaaljus valsts meerogaa ;D Kaa parasti komentaari aizpeld paaraak taalu no ostas..
Tad lai "na haļavu" pabildējas pie draudzenes ar ziepīti un pēc tam raud, ka nav Jēkabpilī kārtīgu fotogrāfu..
es taču nekur neminēju ka "na haālvu".. un arī "draudzenes ziepīte" laikam man nebūs īsti pa prātam..
iet jau runa tieši par šiem "profesionāliem valsts mērogā", kas prasīs nesaprātīgu summu par pāris bildēm... man nav vajadzīgi pazīstami paraksti zem bildēm vai bildes perfektas līdz riebumam..
gribu, lai ir skaisti, un lai es varu to atļauties.
Evii, domā, ka tas pats Štelmahers Tev sitīs pa galvu, ja vnk atnāksi pie viņa painteresēties par cenām. Un, ja Tu tiešām gribi labas bildes- vai nu jāmaksā, vai nu jābūt labiem un prasmīgiem foto-draugiem. Žēl, ka Tev neatsaucās kāds Jēkabpils fotomīlis- nereti "svaiga acs" un vēlme eksperimentēt var būt ne sliktāka par LV slavu..
evii:es taču nekur neminēju ka "na haālvu".. un arī "draudzenes ziepīte" laikam man nebūs īsti pa prātam..
iet jau runa tieši par šiem "profesionāliem valsts mērogā", kas prasīs nesaprātīgu summu par pāris bildēm... man nav vajadzīgi pazīstami paraksti zem bildēm vai bildes perfektas līdz riebumam..
gribu, lai ir skaisti, un lai es varu to atļauties.
Esi prātīga un nemeklē piedzīvojumus , sakontaktē labāk ar šito būtni www.fotoblog.lv... Ar viņu vai viņas bračku var sarunāt bez problēmām DA JEBKO tikai jāpsaka ko isti vēlās. Vīņi mak gan kā FATERS gan kā "Tīņiem patīk" un par atlīdzību ar var sarunāt visādi , par cik vņi vēl tikai mācās
bardaks:Tu nu gan uzrakstiiji! Saakumaa teici, ka atalgojums pieliidzinaams "drusciņ vairāk kā paliedies!" - tas buutu apmeeram saldeejums..
Tad atkal saki, ka runa iet tieshi par profiem valsts meerogaa, kas prasiis nesapraatiigu summu par paaris bildeem..
Noraadi maksimaalo cenu, kuru esi ar mieru maksaat un attieciigi buus piedaavaajumi.
laikam pārprati mani, vai es pati enskaidri uzrakstiju- tas bija kontekstā, ka to nevajag!
bet "drusciņ vairāk kā paldies" vairāk jau ir fotogrāfa ziņā, cik viņš uzskata ka tas būtu. katrā ziņā par samaksu var vienoties. taču tas pavisam noteikti ir zem trīs cipariem. loģiski- jo zemāk, jo labāk.. bet tas noteikti ir viss sarunājams privāti.