forum.gif
interesantie reitingi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / interesantie reitingi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.09 12:15
 citēt
Vairākas dienas ieskatījos reitingos un iekrita acīs kā SNAPIJS, otrā ailīte.ar100 bildēm un nepilna simta reportāžām salasījis 3000 tūkstošus punktus.Pēdējās dienās ar vienu bildīti viņam pieskaitās 30-50 punkti.Vai nu man matemātika stipri klibo,vai punkti ir pērkami.
Publicēts: 04.10.09 12:21
 citēt
Nav ko te utis mekleet,liec visiem patiik un 555 peec kaartas,tad arii pasham reitings pieaugs.Te taa kaa pirtii,viens otram muguru pariivee..vienkaarshi un skaidri.
Publicēts: 04.10.09 12:25
 citēt
marisos:Vairākas dienas ieskatījos reitingos un iekrita acīs kā SNAPIJS, otrā ailīte.ar100 bildēm un nepilna simta reportāžām salasījis 3000 tūkstošus punktus.Pēdējās dienās ar vienu bildīti viņam pieskaitās 30-50 punkti.Vai nu man matemātika stipri klibo,vai punkti ir pērkami.

Ko kreņķējies- vai tad par tiem reitingiem kāds naudu maksā?
Galvenais, ka process notiek..:)
Publicēts: 04.10.09 12:25
 citēt
Cik gan jābūt skumjai dzīvei, lai kaut ko tādu ievērotu?
Publicēts: 04.10.09 12:38
 citēt
Friidis:
marisos:Vairākas dienas ieskatījos reitingos un iekrita acīs kā SNAPIJS, otrā ailīte.ar100 bildēm un nepilna simta reportāžām salasījis 3000 tūkstošus punktus.Pēdējās dienās ar vienu bildīti viņam pieskaitās 30-50 punkti.Vai nu man matemātika stipri klibo,vai punkti ir pērkami.

Ko kreņķējies- vai tad par tiem reitingiem kāds naudu maksā?
Galvenais, ka process notiek..:)
Piekrītu.
Un nav iemesla cepties.
Publicēts: 04.10.09 12:42
 citēt
srsly, who gives?
Publicēts: 04.10.09 13:24
 citēt
Šodien tāda garlaicība, ka aiz neko darīt aizgāju paskatīt, kas tur notiekās ... ;)
2. snapijs - 3009 - 6.37 - 0 - 119 - 81 - 0 - 23894 - 235
3. REX - 2917 - 6.4 - 114 - 439 - 26 - 0 - 52380 - 351
4. IntaV - 2678 - 6.42 - 0 - 340 - 81 - 0 - 44033 - 962
...
Tiešām, kas notiek ar tiem reitingiem? Aprēķini mainās ... ;)
Apskatam: REX - cik blogu, cik bildes un cik vērtējumu, bet punktu mazāk kā snapijam ...
Droši vien reitings tagad izveidots tā, ka par vērtēšanu tiek doti daudz punkti ... ;)
Publicēts: 04.10.09 13:33
 citēt
Friidis:Ko kreņķējies- vai tad par tiem reitingiem kāds naudu maksā?
par tiem reitingiem ne-1 naudu nemaksā. bet iedomājies - nocollē potenciālo pacientu internātā, šis grib redzēt Tavas bildes - iedod linku uz fotobloga bildēm. a viņam savas laba/ slikta un "hui is hui" saprašanas nav un nav arī saprašanas tādu gaumīgāku saprašanu pieņemt par savu. tak jau ietekmēsies arī no reitinga.
Publicēts: 04.10.09 13:36
 citēt
haralds: ... - nocollē potenciālo pacientu internātā, šis grib redzēt Tavas bildes - iedod linku uz fotobloga bildēm ... un "hui is hui" ... tak jau ietekmēsies arī no reitinga.

Kā man tas agrāk neienāca prātā - naudu nedabū, bet nocopēt tā ir vienkaršāk ... ;):D ... Vismaz kāda jēga no reitingiem ... ;)
Publicēts: 04.10.09 13:41
 citēt
Linkman:... ;):D ... Vismaz kāda jēga no reitingiem ... ;)
nu, vairāk jau tehorētiski!
Publicēts: 04.10.09 13:43
 citēt
Haralds - vispirms teorija, tad to var pārbaudīt praksē ... ;):D
Publicēts: 04.10.09 14:07
 citēt
haralds:
Friidis:Ko kreņķējies- vai tad par tiem reitingiem kāds naudu maksā?
par tiem reitingiem ne-1 naudu nemaksā. bet iedomājies - nocollē potenciālo pacientu internātā, šis grib redzēt Tavas bildes - iedod linku uz fotobloga bildēm. a viņam savas laba/ slikta un "hui is hui" saprašanas nav un nav arī saprašanas tādu gaumīgāku saprašanu pieņemt par savu. tak jau ietekmēsies arī no reitinga.
a tirgū visi paņēmieni forši, ja tie nav pret likumu.
Publicēts: 04.10.09 14:12 labots
 citēt
Linkman:Haralds - vispirms teorija, tad to var pārbaudīt praksē ... ;):D
īsti zinātniski grūti pārbaudīt - nav kontroleksemplāra!
blac:a tirgū visi paņēmieni forši, ja tie nav pret likumu.
arī tie, kas IR pret likumu, forši, kamēr nezažopī. ja vien nav pretrunā ar personālo ētiku, estētiku un ♥-apziņu!
Publicēts: 04.10.09 14:16
 citēt
sasar:Cik gan jābūt skumjai dzīvei, lai kaut ko tādu ievērotu?

+ + +
Publicēts: 04.10.09 14:21
 citēt
pelle:+ + +

Pārejam no teorijas uz praksi ... Pelle - apskaties, cik man foršs reitings, ja nu kādreiz vajag kādu fotosesiju vai reportieri kādam pasākumam, tad nu esmu gatavs sarunāt un pārrunāt konkrētāk ... ;):D
Publicēts: 04.10.09 14:26
 citēt
Linkman:
pelle:+ + +

Pārejam no teorijas uz praksi ... Pelle - apskaties, cik man foršs reitings, ja nu kādreiz vajag kādu fotosesiju vai reportieri kādam pasākumam, tad nu esmu gatavs sarunāt un pārrunāt konkrētāk ... ;):D

..ja man kādreiz vajadzētu kādu fotosesiju, lai nu pēc kā, bet pēc reitinga spameru portālā, tiešām vajadzīgo personāžu nemeklētu;)
Publicēts: 04.10.09 14:38
 citēt
pelle: ... ja man kādreiz vajadzētu kādu fotosesiju, lai nu pēc kā, bet pēc reitinga spameru portālā, tiešām vajadzīgo personāžu nemeklētu ;)

Mhmmm - praksē teorija uzreiz neattaisnojās, tātad kaut kas jāpārskata teorijā ... ;) ... Bet Tu jau esi bloga dalībniece, tātad reitings uz Tevi nekādu īpašu iespaidu neatstās ... Tātad jāpiedāvā kādam neblogerim ... ;):D
Publicēts: 04.10.09 16:04
 citēt
iemācies skaitīt punktus par katru komentēto bildi :D
paldies, ka arī šitā kādam esmu acīs iekritis :D
mans mērķis sasniegts, vismaz tagad mani pamana arvienbiežāk :D tāds bija mans mērķis,lai vismaz nebūtu jākrenķējas par drūmo realitāti :D
Publicēts: 04.10.09 16:09
 citēt
sasar:Cik gan jābūt skumjai dzīvei, lai kaut ko tādu ievērotu?

Voo voo :):)
Publicēts: 04.10.09 16:13
 citēt
+ Lunis un pelle
Publicēts: 04.10.09 16:20
 citēt
forumā lasīti pat pašnāvības draudi, reitingu sakarā....................arī zilās zvaigznes ne visiem liek mieru
Publicēts: 04.10.09 16:24
 citēt
snapijs:iemācies skaitīt punktus par katru komentēto bildi :D
paldies, ka arī šitā kādam esmu acīs iekritis :D
mans mērķis sasniegts, vismaz tagad mani pamana arvienbiežāk :D tāds bija mans mērķis,lai vismaz nebūtu jākrenķējas par drūmo realitāti :D
+
Publicēts: 04.10.09 16:52 labots
 citēt
negatIvs ir poziTiivs:forumā lasīti pat pašnāvības draudi, reitingu sakarā....................arī zilās zvaigznes ne visiem liek mieru

Kur tu tādas muļķības ņēmi????????????? Man šķiet pie vainas tava tieksme izpausties psiholoģijas terminos, tas arī visss.
Publicēts: 04.10.09 17:54
 citēt
Nu, re! Vismaz ir par ko parunāties.
Publicēts: 04.10.09 18:03
 citēt
negatIvs:forumā lasīti pat pašnāvības draudi, reitingu sakarā....................arī zilās zvaigznes ne visiem liek mieru
Tiek,kas draud ar pashnaaviibu,to nedariis.Pats pazinu divus,kas dariija sev galu,visiem tas bija negaidiits paarsteigums..
Publicēts: 04.10.09 18:09
 citēt
pelle:
negatIvs ir poziTiivs:forumā lasīti pat pašnāvības draudi, reitingu sakarā....................arī zilās zvaigznes ne visiem liek mieru

Kur tu tādas muļķības ņēmi????????????? Man šķiet pie vainas tava tieksme izpausties psiholoģijas terminos, tas arī visss.
tie, kas biežāk pa forumu apgrozās zin par ko runa, protams tie draudi bija ar humoru domāti, bet liecina, ka to cilvēku tās reitingu būšanas uztrauc.....
Publicēts: 04.10.09 18:14 labots
 citēt
negatIvs joprojām ir poziTiivs:
pelle:/quote]

tie, kas biežāk pa forumu apgrozās zin par ko runa, protams tie draudi bija ar humoru domāti, bet liecina, ka to cilvēku tās reitingu būšanas uztrauc.....

pašnāvība ar humoru nav pašnāvība! Tukša liekvārdība!
Publicēts: 04.10.09 18:17
 citēt
negatIvs brīžiem pārvēršas diapozīvā:

:)))
Publicēts: 04.10.09 18:17
 citēt
~ 80%, no foruma satura ir tukša liekvārdība, ar humoru, vai bez, nopietni, vai nenopietni..... tā nu tas ir
Publicēts: 04.10.09 18:19
 citēt
negatIvs:~ 80%, no foruma satura ir tukša liekvārdība, ar humoru, vai bez, nopietni, vai nenopietni..... tā nu tas ir

Bet ir lietas kurām pieiet ar humoru ir nevietā.. tas par pašnāvībām.
Man gribētos ticēt ka 80% ne.
Publicēts: 04.10.09 19:03
 citēt
pāldies Dievam ka es nēesmu pašnāvnieks :D
Publicēts: 04.10.09 19:09
 citēt
snapijs:pāldies Dievam ka es nēesmu pašnāvnieks :D

you never know... Sabalsos Tev par kādām 5ām bildēm 111/dzēst un liksies, ka pasaules gals klāt...
Publicēts: 04.10.09 19:38
 citēt
CerambyX:
snapijs:pāldies Dievam ka es nēesmu pašnāvnieks :D

you never know... Sabalsos Tev par kādām 5ām bildēm 111/dzēst un liksies, ka pasaules gals klāt...

....

wo, wo... aizies, kur šis liksies...:D
Publicēts: 04.10.09 19:48 labots
 citēt
Pašnāvības, bet šeit runa par reitingiem. Nu tad jautri par to ... ;)
Tātad kā augstāk pieminēts - ne blogerus varētu ietekmēt ar reitingiem copēšanai. Pārdot nepārdodamas lietas ... ;):D
Tā kā sen nebiju skatījies, tad šīs tēmas ietekmē analītiskāk paskatījos uz to visu. Kāpēc gan lai par to nespamotu, nav taču nekas slikts. Dažas atziņas - smieklīgas vai bēdīgas - tas nu paliek katra ziņā, kā uz to paskatīties.
- reitinga cipariņi dod tādu kā pārskatu par blogeru darbību, ja vēl piefiksē to stāvokli kādā konkrētā dienā, tad laika funkcijā var novērtēt paša blogera darbību (aktivitāti);
- šobrīd labākais autors ir E-E ar 3371, bet snapijs, saprotot un skaitot, drīz vien panāks, droši vien nepienāks pat novembris, ka snapijs būs nopelnījs dzelteno zvaigznīti. Vispār man E-E bildes patīk, it seviški ieturētais kvadrāta formāts. Lai veicās ... ;)
- labākais fotogrāfs - Alloxa - sasniedzis 6.5, droši vien uz ilgu laiku, nedomāju, ka kāds viņu pārspēs; tā kā Alloxa var mēģināt šo labi pārdot neblogeru skatītājiem. Es gan nezinu, kāds Alloxam par to 6.5 ir prieks, bet laikam ir kāds. Vienīgi jaunas bildes galerijā pēdējā pusgada laikā sevišķi daudz nav nākušas klāt, tikai kādas 3-4. Es domāju, ka es šeit pie vainas nu nekādi nebūšu ... ;)
- čaklākie blogu rakstītāji (virs simta) ir tikai E-E un REX (attiecīgi pa 134 un 114). Tuvākie sekotāji - zandymama un Alisekoko vairs nav tik čakli un pēdējos mēnešos neko daudz nav pievienojuši. Ops - kāda Alisei profila bilde. Un pie Mārtiņa tapusi. Es pat iedomājos, ka ERAi kaut kas līdzīgs derētu (cerams, ka ERA šo nelasīs) ... ;)
- bilžu skaits Pentax, Mortimers un Agriss virs 500. Pentax pēdējā laikā bija biku pieklusis, jo parasti bija virs 10 bildēm mēnesī. Tuvākie sekotāji - helta droši vien tuvākā laikā pārspēs 500 robežu, daiga35 - droši vien līdz gada beigām arī tiks tai pāri ... ;)
- reportāžas. Te nu īpaši nav ko teikt, tik vien kā treniņa pēc un kādu gada notikumu varētu atainot bildēs un turēt savu kanti. Fandango sen neko nav ielicis un E_E tūlin vien pārlēks par 200 robežai, bet ko nu raustīšu lauvas aiz ūsām ... ;):D
- skolas. nu jā skolas, šeit laikam ir vismazākā aktivitāte. Kā vismants (ar 24) ielicis pēdējo 2006.g. decembrī, tā nekas nav mainījies. Pēdējās skolas tikai augustā, bet septembrī vispār nekas nav pievienots. Soms ir otrais ar 12 skolām. Soms taisa foršas bildes un arī skolas ir ok. Eliks ar 8 skolām ir trešais, bet turpinot iesāktā tempā, laikam līdz desmit 2010. g. neaizvilks. Kaut gan skatos galerijā šogad pievienotas 8 bildes un trīs septembrī. It kā kāpums, tad jau redzēs, ka ar krīzes piedārzošanu veiksies ... ;)
- šeit ir lielākie cipari - komentāru/vērtējumu skaits. Kādreiz alloxa šausmīgi vērsās pret šiem, bet nu jau laikam aprimies. Aktīvākie šajā postenī ir REX, IntaV, Vavers. Kur te es kādreiz kādā forumā vai blogā izteicos, ka šis postenis ir saistīts arī ar fotogrāfa vidējo reitingu. Tas laikam nav nekāds jaunums un kā jau iepriekš snapijs pieminēja - par vērtejumiem/komentāriem tiek doti kaut kādi punkti. Tikai kādi? Visi varēja zināt spēles noteikumus. Man tas nedraud, jo esmu no vērtējumiem kā labu laiku atteicies un vērtēju minimāli. Šad tad sporta pēc ... :)
- kas tad mums ir pēdēja reitingu ailītē - komentāru skaits. Ops - picha virs 1000. Nākošā ir IntaV. Intai forši un pozitīvi komentāri, kas daudziem patīk, tad nu droši vien drīz būs arī virs 1000. Bet kā picha komentē, kaut kā neesmu pamanījis - vēl labāk nekā IntaV? ... ;)
Tā nu uzmetot aci reitingu sarakstam un aizejot pie dažiem autoriem var rast priekštatu par notiekošo šeit, pat katru dienu neienākot blogā. :)
Ārprāts - cik tas gari sanāca. Būs jāpievieno kā blogs. :)
Publicēts: 04.10.09 20:50
 citēt
i laabz... te varetu rekjinaat arii laiku cik ilgi kursh jau iir blogaa+ arii pieredzi kada daudziem sheit minetajiem netruukst. es te esmu totals zaļknābis :D tapec man tas liekas pashsaprotami kapec censhos vismaz kkaa iekrist citiem aciis.
Publicēts: 04.10.09 21:09
 citēt
Vot nesaprotu kāda tam visam jēga??? Skriet apkārt bildēt visu pēc kārta likt šeit iekšā gandrīz katru dienu un gaidīt.... kad saskries tādi paši un no kaifa čurās biksēs stāstot ka pēdējos 10 gadus nekas labāks naf redzēts.......
Publicēts: 04.10.09 21:24
 citēt
Man pilnīgi vienalga, kurš ko kā dara, bet šis teksts (citāts no bloga):
...
Labākais autors! Cilvēks, kas saņēmis šo novērtējumu, ir atzīts par fotOblog.lv vērtīgāko lietotāju!!! Apsveicam, šis cilvēks ir sapratis fotoblog.lv!
...
mazliet uzjautrina, jo ņemot vērā pēdējās reitinga izmaiņas, tad drīz es varēšu apsveikt totālo zaļknābi (kā snapijs par sevi ir izteicies) kā labāko autoru, jo snapijs pēdējos - cik nu sanāks - piecos mēnešos ir sapratis fotOblog.lv būtību un pievienojis arī savu vērtību ... ;)
Ne jau es te kaut ko mainīšu, paskatīšos no malas un izteikšos par bloga tendencēm ... ;)
Publicēts: 04.10.09 21:44
 citēt
fotoblogs ir domāts jautrīšiem :D
kur visiem paberzēties vienam gar otru :D
un kopīgi pasmieties :D
Publicēts: 04.10.09 21:48
 citēt
zazis:Vot nesaprotu kāda tam visam jēga??? Skriet apkārt bildēt visu pēc kārta likt šeit iekšā gandrīz katru dienu un gaidīt.... kad saskries tādi paši un no kaifa čurās biksēs stāstot ka pēdējos 10 gadus nekas labāks naf redzēts.......

+1 :D Ko tu šeit dari - runājot par jēgu?
Publicēts: 04.10.09 21:53
 citēt
Linkman:Man pilnīgi vienalga, kurš ko kā dara, bet šis teksts (citāts no bloga):
...
Labākais autors! Cilvēks, kas saņēmis šo novērtējumu, ir atzīts par fotOblog.lv vērtīgāko lietotāju!!! Apsveicam, šis cilvēks ir sapratis fotoblog.lv!
...
mazliet uzjautrina, jo ņemot vērā pēdējās reitinga izmaiņas, tad drīz es varēšu apsveikt totālo zaļknābi (kā snapijs par sevi ir izteicies) kā labāko autoru, jo snapijs pēdējos - cik nu sanāks - piecos mēnešos ir sapratis fotOblog.lv būtību un pievienojis arī savu vērtību ... ;)
Ne jau es te kaut ko mainīšu, paskatīšos no malas un izteikšos par bloga tendencēm ... ;)

Par kādam izmaiņām tu runā...

Viss pa vecam = "Labākais fotogrāfs! Otrās pakāpes apbalvojums fotoblog.lv iemītniekiem. Otrās – nenozīmē zemākās pakāpes, tieši otrādi, fotogrāfa slava ir tikpat nozīmīga cik kopējā autora atzinība! Apsveicam, šis cilvēks māk fotografēt!" tev ir šaubas!? ;)

Jā nepatīk - izdari tā lai sāktu patikt ~:P~~
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas