forum.gif
interesantie reitingi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / interesantie reitingi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.09 22:00
 citēt
Hmm... labākais analītiskākais rakstnieks... īīr (pauze, klusums studijā)... Linkman!
(applausi, ovācijas)...
A kāpēc nav tādas kategorijas?

P.S Apsveicu E-E un Alloxu ar zvaigznītēm!
Publicēts: 04.10.09 22:02
 citēt
Alloxa - man pats galvenais ir šeit forumā palasīties kaut ko jaunu (priekš sevis) uzzināt. Bet savām bildēm es gaidīju kritiku kas ir labs vai kas ir garām nevis trulus 555 vai citas atzīmes. Šādā veidā attīstība nevar būt, jo nekad nav tā ka viss ir ideāli.....
Publicēts: 04.10.09 22:11
 citēt
Linkman - cauri ir ar Tevi, ERA tomēr šo te izlasīja ;) Dabūsi vēl tagad bildēt man jaunu profilbildi :P :D
Publicēts: 04.10.09 22:18
 citēt
pelle:Bet ir lietas kurām pieiet ar humoru ir nevietā.. tas par pašnāvībām.
par citnāvībām a nevaidzētu ar jumōru.
Publicēts: 04.10.09 22:40
 citēt
Alloxa: ... Par kādam izmaiņām tu runā... Jā nepatīk - izdari tā lai sāktu patikt ~:P~~

Es aprakstu reitinga stāvokli šobrīd un prognozēju tā iespējamas izmaiņas ... :)
Mani pilnīgi viss apmierina, patīk pašreizējais stāvoklis un netaisos pilnīgi neko mainīt ... :)
Ja nu kāds maina, tad tikai admini savās formulās ... ;)
Publicēts: 04.10.09 22:42
 citēt
ERA:... Dabūsi vēl tagad bildēt man jaunu profilbildi :P:D

Jums2 tuvojās ... par ko man arī prieks, ka piedalīsies ... paņemšu līdzi speciāli vīnu ... kāds Tev garšo? ... ;)
Publicēts: 04.10.09 22:48
 citēt
Linkman:Jumts2 tuvojās ... par ko man arī prieks, ka piedalīsies ... paņemšu līdzi speciāli vīnu ... kāds Tev garšo? ... ;)

Nez, nez, vai vīns (vislabāk garšo sarkans, īpaši kombinācijā ar sieru :D ) arī Jumtā 2 uz mani iedarbosies tikpat labi... Pietam kamēr studijā būs daudz cilvēku, es droši vien tāpat nespēšu saņemties :) Bet man modeles lomā būs līdzi māsīca, tā pati, kas redzama manās un Vavera pēdējās bildēs ;)
Publicēts: 05.10.09 00:26
 citēt
sasar:Cik gan jābūt skumjai dzīvei, lai kaut ko tādu ievērotu?

Kā naglai uz galvas!
Publicēts: 05.10.09 00:43
 citēt
Mjā - tā gan ir - tik skumji man vēl nekad nav bijis ... :( .. bet kuru gan tas interesē ... :( ... krīze paliek krīze un pilna ar skumjām ... :( ... pilnīgi jāsāk vaimanāt ... :( ... bet gan jau rīt būs jauna diena, jauni prieki un jaunas skumjas ... :) .. starp citu ir pievienots bloga raksts par šo foruma tēmu ... ja jums nav ko darīt un ir ļoti skumji, varat iet palasīt: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 05.10.09 07:52
 citēt
šūt jor self
Publicēts: 05.10.09 07:55
 citēt
Mandalay:šūt jor self
vai tā atsauce uz "f**k yourselve"?
Publicēts: 05.10.09 08:05 labots
 citēt
apsveicu, Snapij. Lai skauģi skauž un suņi kož. Lai paši pamēģina nokļūt tuvu augšai. Kulsta tukšus salmus.
Publicēts: 05.10.09 11:01
 citēt
blac:apsveicu, Snapij. Lai skauģi skauž un suņi kož. Lai paši pamēģina nokļūt tuvu augšai. Kulsta tukšus salmus.

Augšai :D
Publicēts: 05.10.09 12:11
 citēt
Neesmu skatījies kāda darbus pēc reitingiem. Sevišķi jau te. Tā arī šobrīd te topā ir darbs, kura fenomenu nesaprotu. Nav pamudinājis skatīties, ko vēl autors domā/redz.
Cilvēkam patīk viņam līdzigie.
Publicēts: 05.10.09 12:42
 citēt
Vai ir diez kāds fotosaits, kur netiek plaši diskutēts par reitingiem? ... :) :D es tomēr piekrītu viedoklim, ka reitings absolūti nepalīdz uzlabot bildes saturisko pusi ... ;)
Publicēts: 05.10.09 12:49
 citēt
Pirmkārt, gribu pateikties marisos, kas aizsāka šo interesanto tēmu, un Linkman, kas rūpīgi izanalizēja fotObloga reitingu tabulu. Es arī jau kādu laiku to vēroju, un tā manī izraisījusi virkni pārdomu (ne to jaukāko) par fotObloga darbības principiem, ideoloģiju, vadību un (po boļšomu ščotu) - jēgu kā tādu.

Kā jau te tika taisnīgi norādīts, autora reitings lielā mērā ir atkarīgs no tā, cik reizes esi nospiedis podziņas "Publicēt" vai "Balsot". Ideāli, ja bilde pievienota apskatei, sarežģītāk - ja kritikai, jo tad vēl jāieklikšķina trīs piecinieki, lai attēla autora dusmas pēcāk nevērstos pret "komentētāju", un ar kaut kādu spamu jāaizpilda komentāra lauciņš. Šo taktiku (lai sev "pagarinātu") arī piekopj visai liela daļa blogistu, tādējādi pārvēršoties par "botiem" kā tos dēvē dansiga. Pie redzamākajiem, man pēdējā laikā acīs iekritušajiem "botiem" jāpieskaita blac, Janbo, Ainis, Pukiite, opis, abats (piedodiet, ja kādu aizmirsu!), kuru "vērtējumi" vienmēr vai gandrīz vienmēr sastāv no nekā. Saprotams, ka liela daļa no "botiem" arī atrodas reitingu tabulas augšgalā pēc komentāru SKAITA. Skumji, ka šādi sevi nereti demonstrē arī virkne labu foto mākslinieku. Lielākais absurds, protams, ir tas, ka katrs šāds "komentārs" pēc skaitliskās vērtības ir vienādi vērtīgs ar komentāru, kurā ir ietverta arī kāda doma, kas palīdz attīstīties jauniem talantiem, profesionāli vērtē pieredzējušo kolēģu darbību un, galu galā, - kaut kā iespaido arī fotomākslas attīstību kopumā.

Interesanta aina veidojas, ja salīdzina komentāru skaitu ar komentāru reitingu (pēdējās divas slejas). Ja sakārtojam pēdējo sleju ("Koment. reitings") dilstošā secībā, tad daļa "botu" tomēr tiek izmēzti no vadošajām vietām. Izdalot šos skaitļus vienu ar otru, iegūstam komentētāja lietderības koeficientu. Bez šaubām, ir virkne autoru, kas labāk pieliks zvaigznīti plikam "Patīk", nekā sakarīgam, taču kritiskam komentāram par savu darbu. Tāpēc arī šo rādītāju par objektīvu nosaukt nebūtu gudri.

Diemžēl neeksistē tāds parametrs kā komentāra KVALITĀTES un LIETDERĪBAS vērtējums. Un tādu ieviest arī nav iespējams. Labākajā gadījumā var ieviest minimālā komentāra garuma nosacījumu, taču arī tas neko nedos, vienīgi "555" vietā tad greznosies "55555555555555555555555555555555555555". Pret kombināciju Ctrl+C, Ctrl+V nekādi noteikumi nepalīdzēs!

Es labi apzinos, ka fotOblogs nav tā tīkla vieta, kas pretendē uz Latvijas fotogrāfu centrālās domu apmaiņas vietas statusu. bet drīzāk ir smilšu kaste, kurā reizēm patīk parotaļāties arī starptautisku atzinību guvušiem māksliniekiem, vienlaikus piepildot arī savu misiju - palīdzēt talantīgiem iesācējiem. Tikai ne visi te ir gatavi uzklausīt "viedos" vai vismaz viņos ieklausīties. Viens otrs laikam fotOblogu jauc ar draugiem.lv vai līdzīgām lapām, kur iespējams saņemt tikai un vienīgi komplimentus par katru sūdu (tiešā un pārnestā nozīmē). Un, nedod Dievs, ka būsi šādam "draudziņam" ierakstījis ko zemāku par "555" vai "Patīk!" Tevi ķers momentāna atriebība no viņa puses vai nu zākājoša pretkomentāra, rupja satura vēstules vai atriebības balsojuma veidā. Es, piemēram, tieši tā "uzrāvos" uz chelsiy, kas jau no šejienes pazudusi, un vēl dažiem, ko vārdā nesaukšu, lai neaizvainotu viņu patmīlību vēl vairāk.

blac komentārā teiktais: "Lai paši pamēģina nokļūt tuvu augšai." skaidri norāda uz dažu blogistu "prioritātēm" un fotObloga "būtības" izpratni. Tikai nekādas reitingu tabulas mani nepārliecinās, ka kārtējais "bots", "spameru karalis" un "garinātājs" ir cilvēciskā ziņā pārāks par citiem tikai tādēļ, ka prot neticamā ātrumā (kādā nav iespējams bildi pat apskatīt, kur nu vēl par to padomāt) pareizi saspaidīt podziņas. Priekš manis līdz mielēm pazīstamo "o,o", "5.5.5" un "*****" tipa tekstu autori kā vērtētāji, kuru viedoklī vērts ieklausīties, vienkārši neeksistē.

P.S. Tā kā komentāra garums ir ierobežots, esmu spiests to sadalīt divās daļās. :(
Publicēts: 05.10.09 12:50 labots
 citēt
Dažādi ir iemesli, kādēļ kurš no mums kļuvis par blogistu, dažāda gaume, dažāda arī attieksme pret vērtībām kā dzīvē tā blogā, tāpēc būtu dīvaini prasīt, lai visi domā vienādi. Un ne jau vienādais un kanoniski pareizais, bet atšķirīgais un kanonus noraidošais ir domas un mākslinieciskās attīstības pamatā. Katram, kas domā, ir sava iekšējā reitingu tabula, savi favorīti un nemīluļi, skolotāji un sekotāji. Vai arī, Linkman, domāji, ka bloga oficiālā reitingu tabula ir tā, kurai jātic "uz vārda"? Neesi naivs! Jau kopš padomijas laikiem zināms, ka jebkura statistika ir "partijiska". Un neskaud "botu" cenšanos tikt pie zvaigznītēm! Labāk lai tā viņi atbrīvojas no savu virsnieru dziedzeru pārliecīgi saražotā hormona, nekā sitas ar močiem vai lec no lidmašīnām bez izpletņa! :)

Taču to visu mēs jau tāpat zinājām, vai ne? Ko un kā publicēt, vērtēt, censties sasniegt personiskos "griestus" paliek katra paša ziņā atbilstoši viņa uzskatiem, interesēm, audzināšanai, hormonālajam līdzsvaram un smadzeņu daudzumam organismā. Ja kādam pastāvošā kārtība nepatīk, vienmēr ir alternatīva - katrs var veidot pats savu vietu publiskajā tīmeklī, aicināt tajā tikai līdzīgi domājošos un dzīvoties tajā tikai un vienīgi pēc saviem noteikumiem.

Un tomēr ik pa brīdim prātā iešaujas ķecerīgs jautājums: ko īsti šeit dara administratori, moderatori vai kādi citi regulatori, jo pagaidām neesmu manījis nekādus centienus pretoties šīs vietas pārvēršanai par spameru visatļautības paradīzi.
Publicēts: 05.10.09 13:03
 citēt
man tie reitingi pie vienas vietas,neiterese tadi nemaz!
Publicēts: 05.10.09 13:16
 citēt
agriss:Vai ir diez kāds fotosaits, kur netiek plaši diskutēts par reitingiem? ... :) :D es tomēr piekrītu viedoklim, ka reitings absolūti nepalīdz uzlabot bildes saturisko pusi ... ;)

necepieties... cilvēks tā ir uzbūvēts, pirmajā vietā slava (kas saka, ka naf, tam dubultā tas ir)
No veciem laikiem... partijas sekretārs izsauc labāko slaucēju un prasa- izvēlies, vai nu prēmija 4 algu apmērā, vai 2 nedēļas rajona goda plāksnē... ko izvēlējās slaucēja... praktiski 100%gadījumos izvēlējās goda plāksni ~1000 rubļu vietā.
Jauf pati par sevi bilžu likšana publiskā telpā ir ceļš pēc atzišanas :). Vai kāds domā savādāk?
Tikko ir plenērs, saiets, tā uzreiz tiek likts fotokonkurs... un gala rezultāts- atzīšana , ka viens darbs šīs žūrijas acīs pārāks par citiem. Vai tie naf tie paši reitingi (tur bija žūrija 3-n cilvēki, blogā žūrija n- tukstoši)
Publicēts: 05.10.09 13:22
 citēt
Nu jā - bloga rakstu shadow atmeta atpakaļ. Jo lūk par blogu jāraksta forumā ... ;)
Paldies, kamamber, par Tavu viedokli ... :)
Kā jau iepriekš rakstīju, tad tikai atkārtošos - uzmetot aci reitingu sarakstam un aizejot pie dažiem autoriem var rast priekštatu par notiekošo šeit, pat katru dienu neienākot blogā ... :) ... Tas ir gluži tāpat, ja pa radio dzirdam, ka kāds latvietis (kaut vai tas pats Biedriņš) ir spēlējis tik un tik minūtes, iemetis tik bumbas grozā vai ieguvis tik un tik punktus, no tiem soda metienie esot bijuši tik un tik, ieguvis tik atlēkušās bumbas pie sava vai pretinieku groza. Pat neredzot pašu spēli, bet šie daži skaitļi raksturo attiecīgo spēlētāju. Un tas arī viss. :)
Publicēts: 05.10.09 13:30
 citēt
Haiduks:
Jauf pati par sevi bilžu likšana publiskā telpā ir ceļš pēc atzišanas :). Vai kāds domā savādāk?

Tiesa, kas tiesa! Jautājums ir tikai par to, kādus līdzekļus lietot vēlamā rezultāta sasniegšanai.

Vispārinot varētu teikt, ka fotOblogs iekārtots tā, ka te savu vērtību apzināt (un vismaz sava paša acīs paaugstināt) iespējams caur pogas nospiešanu. Taču ir zināma starpība, vai tā podziņa atrodas uz fotokameras vai datora ekrāna, vai izdari vēl ko citu (iestādi kadru, uzraksti analītisku komentāru utt.), vai arī tikai piespied pirkstu vajadzīgajā punktā. Nu, nesaki, ka iekšējās atskaites sistēmā katrs pats nejūt šo atšķirību, pat ja to negrib publiski atzīt!

Patiesas uzvaras garša, ja apzinies, ka esi ko sasniedzis lielu pūļu rezultātā un saņēmis augstu vērtējumu pēc visbargākajiem kritērijiem, ļoti spēcīgi atšķiras no tās garšas, ko jūti pēc uzslavas, ko saņem par tādu darbību izpildīšanu, ko varētu veikt arī apmācīts mērkaķis.

:)
Publicēts: 05.10.09 13:39 labots
 citēt
" Patiesas uzvaras garša, ja apzinies, ka esi ko sasniedzis lielu pūļu rezultātā un saņēmis augstu vērtējumu pēc visbargākajiem kritērijiem, ļoti spēcīgi atšķiras no tās garšas, ko jūti pēc uzslavas, ko saņem par tādu darbību izpildīšanu, ko varētu veikt arī apmācīts mērkaķis."

:D Laba sentence.

"Divdesmitā gadsimta piecdesmitajos gados amerikāņu psihologs Abrahams Maslovs (1908 - 1970) ir aprakstījis savu priekšstatu par vajadzību struktūru. Viņa vajadzību modelis joprojām ir ļoti populārs un tiek plaši pielietots praktiskajā dzīvē.
Maslova modelī visas vajadzības ir sakārtotas piecos līmeņos. Parasti to attēlo piramīdas vai trapeces veidā, kas sastāv no pieciem līmeņiem. Pirmais līmenis ir fizioloģiskās vajadzības, otrais - vajadzība pēc drošības, trešais -vajadzība pēc piederības un mīlestības, ceturtais - vajadzība pēc pašcieņas, piektais - vajadzība pēc pašīstenošanās."

Vairumam vispār uz kaut ko spējīgu, šeit esošu cilvēku foto ir tikai vaļasprieks vai pat viens no vaļaspriekiem, kas nozīmē, ka tie jau ir realizējuši sevi citur.
Publicēts: 05.10.09 13:44
 citēt
Vanderfon, vai no sevis arī vari ko pateikt, vai visu laiku citēsi citus ???
Publicēts: 05.10.09 14:06
 citēt
Paldies, Vanderfone, ka pieminēji Maslova vajadzību piramīdu! Man šķiet, ka blogā tāpat kā citās publiskās (un tai pat laikā - pietiekami anonīmās) tīkla vietās pamatā tiek realizēts trešais līmenis. Šajā gadījumā - tā sajūta ka piederi pie tās pašas izcilo foto mākslinieku "ģimenes", pie kuras pieder arī tādi vecmeistari kā , teiksim, haralds un PakjeneKaa. Varbūt - pat tā apziņa, ka sēdi vienā "skolas solā" ar viņiem. Taču viņi, atšķirībā no "jaunajiem ģēnijiem", kam mākslā viss ir skaidrs, nepārstāj mācīties un nemitīgi atklāt priekš sevis ko jaunu (varbūt, ka viņiem palīdz atziņa, ka radošais process tieši tādēļ arī ir radošs, ka tajā nav un nevar būt gatavu recepšu).

Protams, ka daudzi šādās vietās kā fotOblog cenšas kompensēt uzmanības un mīlestības trūkumu, ko izjūt reālajā dzīvē. To viņiem pārmest nav iespējams. Arī bērni, nereti dara tīšas blēņas, lai pievērstu sev lielāku vecāku uzmanību un tādejādi arī cer saņemt vairāk viņu mīlestības.

Tie, kam "šeit foto ir tikai vaļasprieks vai pat viens no vaļaspriekiem, kas nozīmē, ka tie jau ir realizējuši sevi citur", ir brīvi no neveselīgā sacensību gara, kas liek panākt "uzvaru" par katru cenu.
Publicēts: 05.10.09 14:23
 citēt
man tā Snapija straujā lekšana pa 30-50 punktiem dienā ar vienu bildi izskatās pēc tāda admiņu izklaidēšanos:DDD
Publicēts: 05.10.09 14:43 labots
 citēt
Trešais Maslova definētais līmenis Fotoblogā izteikti jūtams dansigas paš-komentāros.
Vispār jau foto mūsdienās ir viens no visātrāk un visvieglāk realizējamajiem pašizpausmes veidiem. Zīmēt nav jāprot, fotografēt tā īsti arī ne, pietiek, ka esi īstajā kompānijā - tās sirsnīgā dvēsele pirtī, atvērtā mute forumā vai kailais dibens uz jumta. Bara efekts jaunā izpausmē. Iespējams, tas ir atkarīgs arī no emocionālā tipa.
Publicēts: 05.10.09 14:43
 citēt
egitamur:man tā Snapija straujā lekšana pa 30-50 punktiem dienā ar vienu bildi izskatās pēc tāda admiņu izklaidēšanos:DDD

Vot!!! Es ar kādu laiku jau domāju - kā tas iespējams?
Publicēts: 05.10.09 14:43 labots
 citēt
egitamur:man tā Snapija straujā lekšana pa 30-50 punktiem dienā ar vienu bildi izskatās pēc tāda admiņu izklaidēšanos:DDD

Diezin vai. Viņš nepublicē bezdomas smukbildītes un šo niansi nevar nepamanīt.

P.S. Dievs pas'! Tikai neuztveriet neviens to kā personisku apvainojumu! :)

P.P.S. Vanderfons, vai tiešām dansiga Tev uzkāpusi uz varžacīm, ka viņu tik ļoti "noliec"? Kur paliek tolerance pret atšķirīgi domājošajiem?
Publicēts: 05.10.09 14:47
 citēt
Sasar:Cik gan jābūt skumjai dzīvei, lai kaut ko tādu ievērotu?

Nevar piekrist. Tas iespējams ir saistīts ar atmiņas tipu. Pats zinu policistu, kurš bekgraundā visādus sīkiumus ievēro, kur man pat prātā neienāk iskatīties :) Tad viens draugs momentāni atceras izlasīto. Jāsaka gan, ka ātri aizmirst. Bet ekšus kārtoja pa tiešo :D Vēl viens atceras auto numurus. Kaut kā vienkārši ievēro. Esmu mēģinājis. Man nesanāk :) Un vēl, un vēl..
Publicēts: 05.10.09 14:51
 citēt
negatIvs:~ 80%, no foruma satura ir tukša liekvārdība, ar humoru, vai bez, nopietni, vai nenopietni..... tā nu tas ir.

optimists :D Bet varbūt vienkārši kļūdījies un nepierakstīji "99."
Publicēts: 05.10.09 15:08
 citēt
+1
Haiduks:necepieties... cilvēks tā ir uzbūvēts, pirmajā vietā slava (kas saka, ka naf, tam dubultā tas ir)
No veciem laikiem... partijas sekretārs izsauc labāko slaucēju un prasa- izvēlies, vai nu prēmija 4 algu apmērā, vai 2 nedēļas rajona goda plāksnē... ko izvēlējās slaucēja... praktiski 100%gadījumos izvēlējās goda plāksni ~1000 rubļu vietā.
Tikko ir plenērs, saiets, tā uzreiz tiek likts fotokonkurs... un gala rezultāts- atzīšana , ka viens darbs šīs žūrijas acīs pārāks par citiem. Vai tie naf tie paši reitingi (tur bija žūrija 3-n cilvēki, blogā žūrija n- tukstoši)
Publicēts: 05.10.09 15:32
 citēt
bloga žūrija

:D :D :D :D :D

ierēcam par žūrijas kompetenci?

kas neierēc- tas dubultā pamuļķis

Haiduk, viens vieds vīrs tu esi...
Publicēts: 05.10.09 16:07
 citēt
Linkman, k/k pavirši tavi "analīze un secinājumi" izklausās... un kur secinājumi ar priekšlikumiem uzlabot...

P.S. Aizmirsi pieminēt kā pats nesen bīji aktīvākais sava reitinga masturarbaiteris (bet aplūzi pateicoties ...) un aktīvākais atriebeis. (fakti ir saglabājušies)... un vel auzmirsi pateikt, kā Alloxa nav masturabaiterējis reitingu (dodu foru) ne uz vienas saites(ne tikai FB), kur atrodamas viņa bildes (visu kur pastāv tāda iespēja - liek bildes anonīmi un bez vērtējuma). ;)
Publicēts: 05.10.09 16:58
 citēt
petersonsphoto:bloga žūrija

ierēcam par žūrijas kompetenci?

kas neierēc- tas dubultā pamuļķis

Haiduk, viens vieds vīrs tu esi...

Ieliec bildes, kur esi redzams ierēcis, lai varam sākt ar tevi...
Bet paspīdēji vareni... šādi teksti ir precīzi līdzvērtīgi pokemonu bildēm, lai gūtu ievērību un atzinību :)
Kādā vidē ganies, tāda tā vide ir jāpieņem , gribi, vai negribi, un ko darīt , ja arī tu esi šī bloga žūrijas daļa, par kuru jāierēc :D:D:D.
Es par citiem, un arī par sevi neierēkšu, lai arī palieku dubultā pamuļķis pēc tavas skalas :D Mums ir dažādas dzīves un vērtību uztveres.
Publicēts: 05.10.09 17:07 labots
 citēt
Re kādi man tituli sadoti. Paldies , tikai izskaidrojiet ko tie nozīmē. Jums , kuri te rādās un visādi ārdās dodu titulu "V I R I N Ā T Ā J S".
Visam šim skaidri cauri redzu skauģu šļupstus it, kā intelektuālā izskatā. Lai jau tādi kā es balsoju tā kā mums patīk. Vai tad tas kautkādīgi skādē Jūsu "T A L A N T A M". Ja kāds no Jums, no cienījamajiem papētītu noteikumus, tad tur ir dota iespēja lietot kādu no simbolu salikuma. Bet vemiet tālāk "T A L A N T I".
Publicēts: 05.10.09 17:26
 citēt
jons:
negatIvs:~ 80%, no foruma satura ir tukša liekvārdība, ar humoru, vai bez, nopietni, vai nenopietni..... tā nu tas ir.

optimists :D Bet varbūt vienkārši kļūdījies un nepierakstīji "99."
99% būs par traku, jo arī kādi procenti, no sākotnēji šķietamās, tekstuālās muļķa laišanas, nereti dod reālus rezultātus, reizēm nostrādā kā detonators, ja trāpa laikā un vietā, un sekojošajā sprādzienā, garām lidojošie fragmenti sniedz daudz informācijas......
Publicēts: 05.10.09 17:47
 citēt
blac:Re kādi man tituli sadoti. Paldies , tikai izskaidrojiet ko tie nozīmē. Jums , kuri te rādās un visādi ārdās dodu titulu "V I R I N Ā T Ā J S".
Visam šim skaidri cauri redzu skauģu šļupstus it, kā intelektuālā izskatā. Lai jau tādi kā es balsoju tā kā mums patīk. Vai tad tas kautkādīgi skādē Jūsu "T A L A N T A M". Ja kāds no Jums, no cienījamajiem papētītu noteikumus, tad tur ir dota iespēja lietot kādu no simbolu salikuma. Bet vemiet tālāk "T A L A N T I".

Ātri ar acīm pārskrēju, bet neko tādu neatradu- dod norādi...
... interesi uzsiti :)
Publicēts: 05.10.09 18:29
 citēt
Ar to vajadzību pēc pašapliecināšanās (pašīstenošanās) ir tā, ka daši to paveic, veicot verbāli/rakstiskus usbrukumus interneta vidē citiem ļaužiem. Nu, ja māk rakstīt un piešķirt tekstam vajadzīgo žults devu, aprakstītais apvainosies, bet rakstītājs ķers zināmu kaifu. Tas īpaši labi padodas tādās vietās, kur ļauži pulcējas, lai pašapliecinātos arī citā veidā (ieveitojot fotobildes, piemēram)... Tad ko tur vairs brīnīties?
Publicēts: 05.10.09 18:55
 citēt
blac:Bet vemiet tālāk "T A L A N T I".

Šķiet, ka saruna par fotObloga reitingu pamatotību un iespējamu šīs sistēmas sakārtošanu (ja tāda vajadzība tiktu atzīta par lietderīgu) jau sasniegusi visaugstākos katra inteliģences un kultūras demonstrēšanas standartus.

Rupjība un mēģinājumi emocionāli aizskart vai nomelnot citus liecina vienīgi par ievainotu patmīlību (nejaukt ar cieņu!).

Alloxa:Linkman, k/k pavirši tavi "analīze un secinājumi" izklausās... un kur secinājumi ar priekšlikumiem uzlabot...

Kuram gan negribas, lai kāds cits jau būtu atnācis un padarījis visu "melno" darbu... Un kur ir Tavi secinājumi un priekšlikumi, Alloxa? Kaut vai pamatojums, kādēļ nekas nebūtu jāmaina... Kur ir? Nepārmet otram paviršu analīzi, ja pats nepiedāvā nekādu!

Noderīgi būtu laiku pa laikam atcerēties arī juridisko principu, ka sūdzētāja personība neietekmē apsūdzības fakta patiesumu. Katram var atrast savu uti, bet ne jau par to ir saruna, kuram to vairāk vai kuram tās treknākas.

Vai nebūtu laiks atgriezties pie pamattēmas un vai nu pasludināt to par izsmeltu, vai arī turpināt diskusijas par to, nevis par ko galīgi citu? Priekš "tvaika nolaišanas" itin noderīga ir spama sadaļa, bet kāda jēga piespamot visu forumu?
Publicēts: 05.10.09 19:25
 citēt
Es domaaju nav veerts teereet daargo laiku un deldeet savus vecos pirkstu kaulus trinkshjinot pa taustinjiem, drukaajot vienaa laidaa 1000 vaardu garus komentaarus, ja tauta nav ieintereseetas kaut ko mainiit. Okej, ja sarastos pietiekami daudz cilveeku, kas taa arii pateiktu:

- shitais man nepatiik, davai daraam taa
- ja pamainiisim to, buus labaaks shitais
- to vispaar nevajag

Un taadaa garaa turpinot. Vieniigais muusu gadiijumaa visiem ir pofig. :>
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: