kamambers, manus ierosinjumus, "karus" ar 555 balsotjiem un daudz ko (lietderīgu) citu varēsi atrast šeit forumā... Pirms likt savu parakstu (c), zem gudra aforisma, cītīgi pārbaudi vai tur nav parakstījie kāds dudz agrāk par tevi!
Zaļš vel esi = (Reģistrācijas datums: 16.08.2009), iesaku veltīt savu brīvo laiku FB vēstures štūdēšanai... tad, varbūt, tavaas gudrības tauta mazāk ignorēs.
Alloxa:kamambers, manus ierosinjumus, "karus" ar 555 balsotjiem un daudz ko (lietderīgu) citu varēsi atrast šeit forumā... Pirms likt savu parakstu (c), zem gudra aforisma, cītīgi pārbaudi vai tur nav parakstījie kāds dudz agrāk par tevi!
Zaļš vel esi = (Reģistrācijas datums: 16.08.2009), iesaku veltīt savu brīvo laiku FB vēstures štūdēšanai... tad, varbūt, tavaas gudrības tauta mazāk ignorēs.
1. Ja patiešām vēlies, lai es iepazītos ar Taviem ierosinājumiem, lūdzu, norādi saiti uz konkrētu rakstu. Es netērēšu savu laiku, rokoties spama kaudzē, kura te (pats zini) ir vairāk nekā pietiekami katrā iespējamā vietā.
2. Nesapratu Tavu piezīmi par parakstu zem aforisma. Ja tas ir uzbrauciens par ideju zagšanu, tad gluži veltīgi, ja domāts kā citādi - paskaidro - kā tieši!
3. Par "zaļumu" parunāsim, kad salīdzināsim dzimšanas nevis reģistrēšanās datumus.
4. Nedomāju, ka FB vēstures studijas būtu mans aicinājums. Ir vietas tīmeklī, kuru vēsturi studēju cītīgi, jo redzu tam jēgu. Šis nebūs tas gadījums. Vienīgi, kamēr šeit uzturos, cenšos savu uzturēšanos padarīt sev interesantu un priekš citiem šīs vietas iemītniekiem jēdzīgu.
5. Tas, ka kāds ignorē manis teikto, mani nesatrauc. Es neuzskatu sevi par pasaules nabu, kura katrs vārds būtu kāri jāķer un jāpārvērš publiskā (Ļeņina vai Mao Cze Duna līmeņa) citātā. Mana pacietība ir pietiekami liela, lai spētu vienu lietu ilgi un pacietīgi klāstīt kaut simtiem reižu, ja tas vajadzīgs. Bet katram pašam jāizšķir, kuru uzklausīt, kuru nē. Neesam taču bērnu dārzā!
kamambers, študēt vēsturi un meklēt parakstu ir no vienas operas - karoče, nedzen savus ratus uz laukuma kur jau stāvēja broņeviks ar, roku vicinošo, plikpauraino veci mugurā = засмеют!
"zaļš" atiecībā uz FB vēsturi
"Ja patiešām vēlies, lai es iepazītos ar Taviem ierosinājumiem, lūdzu, norādi saiti uz konkrētu rakstu. Es netērēšu savu laiku, rokoties spama kaudzē, kura te (pats zini) ir vairāk nekā pietiekami katrā iespējamā vietā"
- уже бегу и падаю... Хотя Ты прав, про "кучу"... Поэтому принимай информацию телепатически - сеанс передачи(из памяти) начнётся ровно в 21:00 по Гринвичу.
Alloxa:kamambers, študēt vēsturi un meklēt parakstu ir no vienas operas - karoče, nedzen savus ratus uz laukuma kur jau stāvēja broņeviks ar, roku vicinošo, plikpauraino veci mugurā = засмеют!
"zaļš" atiecībā uz FB vēsturi
"Ja patiešām vēlies, lai es iepazītos ar Taviem ierosinājumiem, lūdzu, norādi saiti uz konkrētu rakstu. Es netērēšu savu laiku, rokoties spama kaudzē, kura te (pats zini) ir vairāk nekā pietiekami katrā iespējamā vietā"
- уже бегу и падаю... Хотя Ты прав, про "кучу"... Поэтому принимай информацию телепатически - сеанс передачи(из памяти) начнётся ровно в 21:00 по Гринвичу.
1. Ja nu Tevi pareizi sapratu par veci un broņeviku, tad Tu tikko sevi pasludināji par pašu Iļjiču. Jā, ambīciju Tev netrūkst! Tikai šaubos, vai patiesība mainās atkarībā no tā, kurš tieši to pasaka. Vai arī vēlies, lai katrs pārrauga visu forumu, lai nejauši neizteiktu kādu Tevis reiz izteiktu domu bez atbilstošas autortiesības atsauces uz Tevi?
2. Cilvēcisko pieredzi nemēra pēc FB vēstures mērauklas. Vai arī sludini vietējas nozīmes "ģedovščinu"?
3. Atkārtoju vēlreiz: "Ja PATIEŠĀM vēlies..." Ja gribi tikai gudri pamuldēt, lai izrādītu savu neapstrīdamo pārākumu, tad man šī saruna jau tagad šķiet nevērtīga.