forum.gif
Nu, kas ir!? Apčolējam video? :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nu, kas ir!? Apčolējam video? :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.09 15:17
 citēt
Vakar Koklītēs: www.youtube.com...
Publicēts: 05.10.09 15:26
 citēt
apčolēju, krastā sēdētāju epizodes īsas, īpaši neko nevēstošas
Publicēts: 05.10.09 15:28
 citēt
Nu nez - iesākums smuki, ar muzičku pat sakrīt un tad veselu minūti gandrīz viens un tas pats.
Tad pēkšņi sekunde ar meiteni... Priekš kam? Ja viņu montēji iekšā - tad var tiem dažiem ļoti retajiem skatītāju tuvplāniem ir par maz, neievietotu vispār - būtu visas diuarpus minūtes monotons atkārtojums...

Saprotu, ka auksti, dubaks un tā...
Bet nav stāsta...
Publicēts: 05.10.09 15:34 labots
 citēt
palaidniex:
Bet nav stāsta...

Tas stāsta moments man īsti nepieliec- kā to dabūt gatavu ar vienu kameru? It kā ja es koncentrēšos arī uz visāda offtopika filmēšanu, tad palaidīšu garām trikus...dilemma! Moš piefilmēt kaut ko atsevišķi no citurienes, vēlāk...?
Publicēts: 05.10.09 15:38
 citēt
Gudris:bl* šitie džeki ir slimi šitā lidot :D...es ar taa gribu bet nav tik lielas olas :(
a pričom te olas :D te tik piķi vajag un gribēšanu ;)
Publicēts: 05.10.09 15:44
 citēt
Gudris:bl* šitie džeki ir slimi šitā lidot :D...es ar taa gribu bet nav tik lielas olas :(

Bīstamākie kaitborda triki notiek nelielā augstumā. "Lidošana" ir pirmais, ko iemācās, tas nav ne bīstami, ne sarežģīti.
 citēt
A kam mums te tādus trikus, kas uzņemti no tik liela attāluma? :)

www.vimeo.com...
 citēt
negatIvs:apčolēju, krastā sēdētāju epizodes īsas, īpaši neko nevēstošas

Vajadzētu nofilmēt (likt tēlot) kaut kādas izbrīnītās vai sajūsminātās sejas, vai tamlīdzīgi?
Publicēts: 05.10.09 15:48
 citēt
sandijs:A kam mums te tādus trikus, kas uzņemti no tik liela attāluma? :)

http://www.vimeo.com/2471595

Hmmm...tad tā zūmerēšana panējot un ātruma maiņa nemaz neskaitās sliktais tonis?

P.S. Sākums reāli varēja būt par 1:20 īsāks!
Publicēts: 05.10.09 15:50
 citēt
Njā, palēnināšana ir forši!
Publicēts: 05.10.09 15:53
 citēt
Otrā filmas daļa principā arī no līdzīgie trikiem sastāv, bet mūzika atšķiras, līdz ar to arī iespaids. Skaidrs, jāmiksē!!!
Publicēts: 05.10.09 15:57
 citēt
Nezinu, kas ir labs tonis, kas slikts, bet tas ADIKT video norauj jumtu. Tur gan arī fons krietni baudāmāks kā mūsu dubļu krāsas jūras ūdentiņš ar dzeltenām viļņu spicītēm :)
Publicēts: 05.10.09 15:59
 citēt
sandijs:Nezinu, kas ir labs tonis, kas slikts, bet tas ADIKT video norauj jumtu. Tur gan arī fons krietni baudāmāks kā mūsu dubļu krāsas jūras ūdentiņš ar dzeltenām viļņu spicītēm :)

Nu, pēc asuma dziļuma spriežot, tur ir arī kas vairāk par trīs gadus vecu kabatas camcorderi. Pafilmēju bišk ar 5D, tur arī krāsas ir pavisam citas, seksīgas!
Publicēts: 05.10.09 15:59
 citēt
Ja vējš par augstu uzvelk, ko tad? Izskatās, ka jums tur nav rezerves izpletņa :D
Publicēts: 05.10.09 16:00
 citēt
Kristaps3:Ja vējš par augstu uzvelk, ko tad? Izskatās, ka jums tur nav rezerves izpletņa :D

Pēc tam nolaiž zemē, mūžīgi taču gaisā netur!!!:D
Publicēts: 05.10.09 16:06
 citēt
Portreti:
Kristaps3:Ja vējš par augstu uzvelk, ko tad? Izskatās, ka jums tur nav rezerves izpletņa :D

"Ar mums vēl neviens gaisā nav palicis!"

/Aeroflot devīze ;)/
Publicēts: 05.10.09 16:08
 citēt
Gudris:
Portreti:te]

uzvelk 30m augstumā un tad iestājas bezvējšs :D:D:D

Tas būtu tas pats, kā "upe tek un tad pēkšņi apstājas!!!"

Ja var uzlekt 30 m, tad ir vētra. Tu vētras laikā esi redzējis, ka izslēgtos vējš? :D
Publicēts: 05.10.09 16:09
 citēt
Kā viņi dabūn tik stabilu kameru uz tā ūdensmoča??? Kas tas par stedīkamu? Jeb softiski?
Publicēts: 05.10.09 16:31
 citēt
Gudris:
Portreti:Kā viņi dabūn tik stabilu kameru uz tā ūdensmoča??? Kas tas par stedīkamu? Jeb softiski?

Built in image stabilisation

:D:D:D
Publicēts: 05.10.09 16:59 labots
 citēt
feel the difference !

vimeo.com...
Publicēts: 05.10.09 17:50
 citēt
andre:feel the difference !

http://vimeo.com/6495648
laba kvalitāte un var brīžiem manīt, ka filmēts ar uzmotētu wide stiklu. Vispār gut :)
Publicēts: 05.10.09 21:25
 citēt
andre:feel the difference !

http://vimeo.com/6495648

Patīk kā debesis aizkrāsotas un jā, platleņķis rullē!!!
Publicēts: 08.10.09 11:36 labots
 citēt
Portreti:
palaidniex:
Bet nav stāsta...

Tas stāsta moments man īsti nepieliec- kā to dabūt gatavu ar vienu kameru? It kā ja es koncentrēšos arī uz visāda offtopika filmēšanu, tad palaidīšu garām trikus...dilemma! Moš piefilmēt kaut ko atsevišķi no citurienes, vēlāk...?

tā mēdz darīt - piefilmēt vēlāk trūkstošo un samontēt.
Ja ir kāda pauze, tad safilmē visādus niekus - vai vajadzēs vai būs izmetams varēs spriest montējot...
Panēt un zūmot tomēr nav forši...

P.S. Nav arī ievada un tāda kā nobeiguma...
Publicēts: 08.10.09 12:09
 citēt
Un tomēr coolīgāk būtu ne uz automāta filmēt, savādāk var redzēt kā kamera griež ciet fragmu braucot kadram no jūras, kas ir tumšāka, uz debesīm.Tas man kā atvaļinātam tv operatoram iekrita acī.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):