Nu nez - iesākums smuki, ar muzičku pat sakrīt un tad veselu minūti gandrīz viens un tas pats. Tad pēkšņi sekunde ar meiteni... Priekš kam? Ja viņu montēji iekšā - tad var tiem dažiem ļoti retajiem skatītāju tuvplāniem ir par maz, neievietotu vispār - būtu visas diuarpus minūtes monotons atkārtojums...
Saprotu, ka auksti, dubaks un tā... Bet nav stāsta...
Tas stāsta moments man īsti nepieliec- kā to dabūt gatavu ar vienu kameru? It kā ja es koncentrēšos arī uz visāda offtopika filmēšanu, tad palaidīšu garām trikus...dilemma! Moš piefilmēt kaut ko atsevišķi no citurienes, vēlāk...?
Nezinu, kas ir labs tonis, kas slikts, bet tas ADIKT video norauj jumtu. Tur gan arī fons krietni baudāmāks kā mūsu dubļu krāsas jūras ūdentiņš ar dzeltenām viļņu spicītēm
sandijs:Nezinu, kas ir labs tonis, kas slikts, bet tas ADIKT video norauj jumtu. Tur gan arī fons krietni baudāmāks kā mūsu dubļu krāsas jūras ūdentiņš ar dzeltenām viļņu spicītēm
Nu, pēc asuma dziļuma spriežot, tur ir arī kas vairāk par trīs gadus vecu kabatas camcorderi. Pafilmēju bišk ar 5D, tur arī krāsas ir pavisam citas, seksīgas!
Tas stāsta moments man īsti nepieliec- kā to dabūt gatavu ar vienu kameru? It kā ja es koncentrēšos arī uz visāda offtopika filmēšanu, tad palaidīšu garām trikus...dilemma! Moš piefilmēt kaut ko atsevišķi no citurienes, vēlāk...?
tā mēdz darīt - piefilmēt vēlāk trūkstošo un samontēt. Ja ir kāda pauze, tad safilmē visādus niekus - vai vajadzēs vai būs izmetams varēs spriest montējot... Panēt un zūmot tomēr nav forši...
Un tomēr coolīgāk būtu ne uz automāta filmēt, savādāk var redzēt kā kamera griež ciet fragmu braucot kadram no jūras, kas ir tumšāka, uz debesīm.Tas man kā atvaļinātam tv operatoram iekrita acī.