forum.gif
ko var nosaukt par labu fotoaparātu..?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ko var nosaukt par labu fotoaparātu..?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.07 22:40
 citēt
HAIDUK- jā - esi laikam vistuvāk patiesībai. ;]
līmenis tāds- spoguļkamera bišķīt pa labu, jo man tendence, ka lietas mēdz netīši no rokām krist laukā :D bet standarta digitālais, kas domāts 100 ls - 200 ls,
nu tā kā bik pa vnkāršu liekas, pietrūkst iespēju.
ievēroju KASIS jau bija minējis ko labu manuprāt: Fujifilm FinePix S6500fd - apsktīju, izpētiju, patīk tas ka jūtība liela, 6.1 px, labas atsauksmes esot. atradu arī cenā tikai 282 ls.

nezinu, ar Canoniem ir kā ir.. :?

eu...es jau teicu..papeeti Canon S3 IS!

tiešām papēti to Canonu...tas Fujifilm ir mīnus kad skatotoies tai actiņā tur viss ir digitāls un nekā īsti nevar saprast...nu canon neesmu lietojis....

tas ka skatu mekleetaajs ir digitaals nav jau tik traki...vairak kaa pusgadu taa nodziivoju...un iisteniibaa pat patika, bet nu jaa...ir vinjiem savi truukumi, laikam
Publicēts: 07.01.07 00:02
 citēt

Man bija un atdevu pa mantojuma līniju...lepns aparāts...ļoti labi ar pirkstiņu baterejām (var likt lādejamos akumulatorus), un ir grozāms displejs, līdz ar to var bildēt "aiz stūra" , pats tuvākais ir 0-le milimetri priekš makro. 12X zoom, un līdz 10 praktiski nemelo.
Optiskajā skatu meklētājā redz to pašu, ko kr. displejā.
Manas bildes ar Canon S3 IS
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv... 28.06 vairs nav, pārejās visa, kas uzņemtas agrāk)
Publicēts: 07.01.07 00:04
 citēt

Man bija un atdevu pa mantojuma līniju...lepns aparāts...ļoti labi ar pirkstiņu baterejām (var likt lādejamos akumulatorus), un ir grozāms displejs, līdz ar to var bildēt "aiz stūra" , pats tuvākais ir 0-le milimetri priekš makro. 12X zoom, un līdz 10 praktiski nemelo.

švakais tai aparātā kad optika ir tikai 6-72mm ja nemaldos...nu tas priekš manām vajadzībām...
Publicēts: 07.01.07 00:09
 citēt

švakais tai aparātā kad optika ir tikai 6-72mm ja nemaldos...nu tas priekš manām vajadzībām...

Analogi tas ir 24-460mm, ja nemaldos.
Publicēts: 07.01.07 00:40
 citēt
ar labu aparātu var arī dzīt naglas. kad vajag. :?

nevar gan. tpc ka nav laika - visu laiku jaabiildee :mrgreen:
Publicēts: 07.01.07 11:58
 citēt
jā- izpētīšu jūsu nosauktos canonus ;]
Publicēts: 07.01.07 12:01
 citēt

Analogi tas ir 24-460mm, ja nemaldos.

Analagi ir 36 – 432 mm f/2,7-f.3,5
Ja godīgi man arī sāk parādīties interese...bet tā pietuvināšana jau notiek ar podziņu nevis grozot objektīvu? un kā ar viņu fokusē manuāli?
Publicēts: 07.01.07 16:02
 citēt
AJ, papētiju Canon S3 IS
laikam tomēr Fujifilm FinePix S6500FD patīk labāk :wink:
bet lai gan.. arī nevainas.. :roll:
Publicēts: 07.01.07 16:04
 citēt
AJ, papētiju Canon S3 IS
laikam tomēr Fujifilm FinePix S6500FD patīk labāk :wink:

un uz veikalu patestēt arī aizgāji?
Publicēts: 07.01.07 16:06
 citēt
nŌ.. vēl nē..
tā laikam būs arī jādara ;]
Publicēts: 07.01.07 16:07
 citēt
nŌ.. vēl nē..
tā laikam būs arī jādara ;]

izdari to un tad saki kas patīk labāk... :wink:
Publicēts: 07.01.07 16:25
 citēt
ok :oops: :wink:
Publicēts: 08.01.07 09:52
 citēt
Pāris subjektīvi apsvērumi:
* vai tiešām gribi zoom klasi? Aparāts ir liels un īsti neatpaliek no dSLR, t.i., kabatā nenoslēpsi. Ja tomēr, tad Fuji liels mīnuss - nav attēla stabilizācijas. Tomēr, manuprāt, vissvarīgākais, lai kamerai būtu normāla fokusa regulēšanas iespēja (uz "snuķa";).
* Es, personīgi, izvēlējos Canon PowerShot G7 - kabatā iestūķējams, visas manuālās iespējas, attēla stabilizācija, 6x optiskais zooms (labi tik kompaktai kamerai), pievienojama zibspuldze, tiešām labi rādītāji kā kompaktkamerai. Kā jau daudzkārt minēts, tad kompaktkameru vidū atrodas "pašā kaudzes augšpusē". Mīnusi - nav RAW, salīdzinoši mazs baterijas kalpošanas laiks, tomēr īsti neiet pie sirds manuālā fokusēšana. Šo kameru izvēlējos, jo kompakta, visas iespējas, labi rādītāji, pie tam apzinoties, ka agrāk vai vēlāk nopirkšu arī spoguleni. T.i., kompaktniece vienmēr noderēs...
Tas nu tā, skaties pati..

>saf :P
Publicēts: 08.01.07 15:59
 citēt
Nu tieši šo pašu iemeslu dēļ arī iegādājos G7, it kā pats būtu rakstijis! :)
Publicēts: 08.01.07 17:08
 citēt
Nepiekritīšu,jo kā tad var "nobriest" spogulim,ja vēl nav apgūts "parasts" digitālais fotoaparāts :?:
Nuu, a ja nu uz filmas ar SLR bildeets?
Publicēts: 09.01.07 21:07
 citēt
varbūt, bet nav bildēts, ja pareizi sapratu, kas ir SRL ;]
Publicēts: 09.01.07 21:24
 citēt
varbūt, bet nav bildēts, ja pareizi sapratu, kas ir SRL ;]

Single Lens Reflex, karrrocje spugulene.
Publicēts: 09.01.07 21:27
 citēt
Ja godīgi man arī sāk parādīties interese...bet tā pietuvināšana jau notiek ar podziņu nevis grozot objektīvu? un kā ar viņu fokusē manuāli?

Ceru, ka nejauc fotokameru ar video, nu jaa, arii fotokameraam gadaas pa podzinjai, taa padod elektriibu uz servomotorinju. Smiekliigi jau, ka ir kameras, kuraam elektriiba tikai zoomeeshanai un gadaas pat, ka tikai paartiishanai.
Zuumeeshana normaali notiek grozot gredzenu vai biidot /saucamajiem "1 toutch zoom"./.
Publicēts: 09.01.07 22:03
 citēt

Ir taads MF rezhiims, kuraa, piem Canon S3, ar ar vienu roku pieturu to podzinju MF, bet ar kursorsviru ( krustinju) uz augshu uz leju spaidot ruucinu pa biskjim motorinju!
Publicēts: 10.01.07 15:47
 citēt
Jā Harald, tā arī sapratu ;]
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt