forum.gif
Fotobloga monitorings
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotobloga monitorings
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.09 19:00
 citēt
Shadow šodien izņēma bloga rakstu ar pamatojumu, ka tas attiecas uz foruma sadaļu. Tad nu šeit pievienoju bloga rakstu.

Ar ko tas sākās? Varbūt tas sākas jau iepriekš, taču šodien pamanīju forumā tēmu ar nosaukumu -interesantie reitingi-, ko izveidoja marisos, kurā pieminēja snapiju un viņa reitinga punktus.

Tā kā īpaši tam nebiju pievērsis uzmanību, tad šīs tēmas ietekmē analītiskāk paskatījos uz to visu. Tātad šobrīd reitinga tabulā ir desmit kolonas un piecdesmit rindas. Sākotnējā variantā to apskatot, parādīsies pirmie 50 blogeri, sakārtoti dilstošā secībā pēc autora reitinga punktiem. Taču nospiežot kādu no reitinga tabulas kolonu galvas linku, iespējams ieraudzīt pavisam citu sakārtojumu. Reitinga cipariņi dod tādu kā pārskatu par blogeru darbību. Katrs to var apskatīt, taču, ja piefiksē to stāvokli kādā konkrētā dienā, tad laika funkcijā var novērtēt paša blogera darbību (aktivitāti). Dažas atziņas, jautājumi un vērojumi – smieklīgi, bēdīgi, garlaicīgi vai kādi citi - tas nu paliek katra ziņā, kā uz zemāk aprakstīto paskatīties.

- šobrīd labākais autors ir E_E (3371), bet snapijs (3009), saprotot un skaitot, drīz vien panāks, droši vien nepienāks pat novembris, ka snapijs būs nopelnījs sarkano zvaigznīti. Trešā vietā ir REX ar (2917). Hehe – man pat kaut kādā veidā savākušies 2281 (nu baigais tipiņš tas Linkman). E_E bildes patīk, it seviški ieturētais kvadrāta formāts. Bet ja nu es salīdzinu šo pieminēto autoru darbības sākumus blogā (ņemot vērā galerijas pirmās bildes), tad E_E ir sācis ap 2007. gada novembri, REX ap 2006. gada oktobri, bet snapijs sācis pievienot bildes tikai šī gada aprīļa beigās. To apskatot iedomājos – mhmm – bet kuras gan bija pirmās bildes blogā? Droši vien Eliks vai Shadow varētu būt tie pirmie. Tad nu apskato šo autoru galerijas, pirmās laikam būs parādījušās ap 2005. gada novembra sākumu/vidu. He, bet tad jau pēc mēneša blogam varētu būt dzimene un četri gadiņi. Klau - kā būs ar bloga dzimenes svinēšanu? … :)

- nākošā kolona saucās fotogrāfa reitings un šobrīd labākais fotogrāfs ir Alloxa ar 6.5. Ar to es arī apsveicu, novēlu turpmākus panākumus un stabilitāti turpmākos gadus. Nedomāju, ka kāds Alloxu pārspēs. Šogad jau nu noteikti nē. Es gan nezinu, kāds Alloxam par to 6.5 ir prieks, bet laikam ir kaut kāds. Bet atkla’ti par to viņs nu nekādi neizteiksies. Bet varbūt kāds varētu izstāstīt, kāds gan izskatās labākais fotogrāfs, jo reit kurš viņu ir redzējis. Vienīgi jaunas bildes galerijā pēdējā pusgada laikā sevišķi daudz nav nākušas klāt, tikai kādas 3-4. Es domāju, ka es šeit pie vainas nu nekādi nebūšu. Katrā ziņā lai visiem veicās ar smukām un jaunām bildēm. Turpinam fotogrāfēt un rādīt savus labākos darbus ... :)

- čaklākie blogu rakstītāji (virs simta) ir tikai E-E un REX (attiecīgi pa 134 un 114 blogam). Mjā – bet snapijam vēl nav neviena bloga, bet autora punktu ziņā apsteidzis REX un pavisam tuvu klāt E_E. Tuvākie sekotāji čaklākajiem ir zandymama (84) un Alisekoko (82), bet šie blogeri pēdējos mēnešos neko daudz nav pievienojuši. Ops - kāda Alisei profila bilde! Un pie Mārtiņa tapusi. Es pat iedomājos, ka ERAi kaut kas līdzīgs derētu. Cerams, ka šo ERA lasīs un man būs iespēja uzknipsēt ERAi jaunu profila bildi (piemēram, jumc2 pasākumā) ... :)

- bilžu skaits: Pentax, Mortimers un Agriss virs 500 (attiecīgi 587, 518, 501). Pentax pēdējā laikā bija biku pieklusis, jo parasti bija ap 10 bildēm mēnesī. Tendence rāda, ka gada beigās Pentax pārsniegs 600. Mortimers turpina dabas fiksējumus gan tuvplānā, gan arī daudz plašākos skatījumos. Pēdējās reportāžas par Liepājas jūru. Tādā ziņā var apskaut liepājmiekus par vēju, viļņiem un fortiem. Agriss priecē ar savu stilu. Tuvākie sekotāji trijniekam – helta (495) droši vien tuvākā laikā pārsniegs 500, gan daiga35 (471) - droši vien līdz gada beigām arī tiks tam pāri. Lai veicās mirkļu medījumos ... ;)

- reportāžas. Te nu īpaši nav ko teikt (Lm 251), tik vien kā treniņa pēc un kādu gada notikumu varētu atainot bildēs un turēt savu kanti. Fandango (212) sen neko nav ielicis un E_E (198) tūliņ vien pārlēks pār 200, bet ko nu raustīšu lauvas aiz ūsām. Vienam reportiņam ir vajadzīgs bieži vairāk laika nekā vienai bildei. Ielikt 15 bildes, ko parasti cenšos maksimāli izmantot, prasa krietni vien vairāk laika nekā tikai 4-5 bildes reportiņā. Bet tas katra autora izvēlē, cik un kādas bildes šeit pievienot ... ;)

- skolas. Nu jā - šeit laikam ir vismazākā aktivitāte. Kā vismants (ar 24 skolām) ielicis pēdējo 2006.g. decembrī, tā nekas nav mainījies. Pēdējās skolas blogā parādījušās tikai augustā, bet septembrī vispār nekas nav pievienots. Soms ir otrais ar 12 skolām. Nu jā - soms taisa foršas bildes un arī skolas ir ok. Eliks ar 8 skolām ir trešais, bet turpinot iesāktā tempā, laikam līdz desmit 2010. g. neaizvilks. Kaut gan skatos galerijā šogad pievienotas 8 bildes un trīs septembrī. It kā kāpums galerijā, tad jau redzēs, ka ar krīzes piedārzošanu veiksies ... ;)
Publicēts: 05.10.09 19:01 labots
 citēt
- komentāru skaits - šeit ir vislielākie skaitļi. Kādreiz Alloxa vērsās pret šiem vērtētājiem ar dažādiem līdzekļiem, bet nu jau būs aprimies. Aktīvākie šajā postenī ir REX, IntaV, Vavers (attiecīgi 52380, 44033, 40261). Kur te es kādreiz kādā forumā vai blogā izteicos, ka šis postenis ir saistīts ar fotogrāfa vidējo reitingu. Tas nav nekāds jaunums un kā snapijs forumā pieminēja - par vērtejumiem un komentāriem tiek doti kaut kādi punkti. Tikai kādi? Visi taču varēja zināt spēles noteikumus. Man tas nedraud, jo esmu no vērtējumiem kā labu laiku atteicies un vērtēju minimāli. Šad tad sporta pēc. Apskatot bloga sadaļu Palīdzība, lasu šādu tekstu:

Autora reitings mainās ik dienu, ņemot vērā autora sniegumu visās sadaļās. Runājot skaitļos, to varētu aprakstīt apmēram šādi:
- par katru fotOblog rakstu tu saņemsi vismaz 10 autora reitinga punktus;
- arī fotogrāfa reitings ietekmē autora reitingu (fotogrāfa reitings reiz 5);
- viena fotOreportāža tev dos klāt aptuveni 5 autora reitinga punktus;
- viena fotOskolas lekcija: apmēram 25 un vairāk!;

Bet es tā arī nesapratu, vai šeit bloga Palīdzības aprakstā ir kaut kas teikts par vērtējumu punktiem, ko pieminēja snapijs. Izskatās, ka par to nav nekas konkrēti definēts. Bet nu kurš tam pievērš vairāk uzmanības, droši vien būs tāpat sapratis, kas ir kas un ko kā rēķina ... :)

- kas tad paliek pēdēja reitingu ailītē - koment. reitings. Ops - Picha virs 1000. Picha? Mhmm – neatceros, vai būšu kādu komentāru lasījis pie savām bildēm un to novērtējis ar zvaigznīti. Nākošā ir IntaV (967). Intai tādi forši un pozitīvi komentāri, kas daudziem patīk, tad nu droši vien komentāru reitings drīz būs virs 1000. Helta ar 472 un Mortimers ar 456 diezgan atpaliek. Bet kā Picha komentē, kaut kā neesmu pievērsis tam uzmanību ... ;)

Tāds nu izskatās reitingu tabulas monitorings (ja to tā varētu nosaukt) uz 03.10.2009. Varbūt pēc mēneša varētu vēlreiz apskatīt un novērtēt izmaiņas, jo tādejādi uzmetot aci reitingam var rast priekštatu par notiekošo šeit, pat katru dienu neienākot blogā. ;)
Publicēts: 05.10.09 19:15
 citēt
Godātais monitorist, ja jau monitorē - tad bez kļūdām. Citādi "čīks" vien sanāk no lielajiem secinājumiem. pēdējai ailīte ir "Komentētāja reitings...
Publicēts: 05.10.09 19:17
 citēt
metodes kā iekļūt dažādos topos ir dažādas....eju paskatīties savus reitingus.
Publicēts: 05.10.09 19:18
 citēt
ekoists:metodes kā iekļūt dažādos topos ir dažādas....eju paskatīties savus reitingus.

Es arī eju paskatīties Tavus reitingus.
Publicēts: 05.10.09 19:21
 citēt
Te par to visu reitingu nači...,bet dzimenes bbbbāļuks tas jau Nopietni!Kad??????????
Publicēts: 05.10.09 19:30
 citēt
slimie
Publicēts: 05.10.09 20:07 labots
 citēt
Kā man patīk skaitlīši un cipariņi un no tiem funkcijas atvasināšana ... ;) ... Vainīgi matemātikas skolotāji ... ;)
Salīdzinot 03. un 04. oktobri reitinga skaitļu pieaugumu, pirmie trīs autori:
E_E : +1 bilde +1 rep +99 komskaits +1 komreit = iegūst +10 autorp. (no 3371 uz 3381) ...
snapijs: +1 rep +171 komskaits +5 komreit = iegūst +27 autorp. (no 3309 uz 3036) ...
REX: +1 bilde +49 komskaits = iegūst +2 autorp. (no 2917 uz 2919) ...

Mhmmm - nez ko no tā varētu izsecināt. Daudz punktus iegūst no komentāru skaita, bet kāda sakarība? ... ;)
Blakus foruma tēmā par reitingiem egitamur piemināja, ka - Snapija straujā lekšana pa 30-50 punktiem dienā ar vienu bildi izskatās pēc admiņu izklaidēšanās ... ;)
Starp citu, kurš ir redzējis snapiju? Un kādas ir snapija attiecības ar adminiem? ... ;)
Publicēts: 05.10.09 20:15
 citēt
pliks "patīk" vai "dzēst" +0,01 AR
"patīk" vai "dzēst" kopā ar komentāru* +0,11 AR
Balsojums par kritikai ieliktu bildi +0,11 AR

* par komentrāru uzskata arī visus "555" un tamlīdzīgus ierakstus
Publicēts: 05.10.09 20:21
 citēt
Linkman:Starp citu, kurš ir redzējis snapiju? Un kādas ir snapija attiecības ar adminiem? ... ;)

Piedod, bet šis jau izklausās pēc paranojas... :D Uz egitamur komentāru jau atbildēju...
Nezinu, kādēļ tieši snapijs Tev iekritis acīs, taču es, apskatot viņa darbus, secinu, ka puisis (vai varbūt - meitene?) eksperimentē, taču ved cieši savu līniju, domā, ko dara, nav vienaldzīgs ne pret to, ko fotografē, ne pret tiem, kas skatīsies viņa veikumu. Vārdu sakot - viņā slēpjas ļoti labs potenciāls. Iespējams, ka viņš man imponē vairāk ar savām cilvēciskajām īpašībām, taču kāda tam nozīme...

Pie viena - dīvaini, ka neesi pamanījis Picha komentārus. Es gan tos esmu ne vien pamanījis, bet arī novērtējis kā mazrunīgus, tomēr precīzi definētus.
Publicēts: 05.10.09 20:24
 citēt
tip no reitingiem ir kaut kas atkarīgs? ko var ņemties?
Publicēts: 05.10.09 20:37
 citēt
smartins:pliks "patīk" vai "dzēst" +0,01 AR
"patīk" vai "dzēst" kopā ar komentāru* +0,11 AR
Balsojums par kritikai ieliktu bildi +0,11 AR

* par komentrāru uzskata arī visus "555" un tamlīdzīgus ierakstus

man nespīd būt pirmajam nekad :P tā iet kad nekomentē un nebalso par bilžu kaudzēm katru dienu ... :)
Publicēts: 05.10.09 20:37
 citēt
IvetaK:Ja nu kādam interesē mana statistika uz šo brīdi..:)

524. IvetaK 125 6.15 0 39 0 0 2075 37

neinteresee
Publicēts: 05.10.09 20:41
 citēt
Tikko pirmo reizi uzspiedu uz "reitingi".....laikam brilles vajag, bet nebiju ievērojusi šādu sadaļu. Un vispār, kā var kkas tāds interesēt?!
Publicēts: 05.10.09 20:44 labots
 citēt
vēl
Ja ieliec reportāžu, +5 AR
Ja kāds nokomentē tavu reportāžu, +0,1 AR par katru komentāru
Ja pats kaut ko nokomentē (bildi vai reportāžu), +0,01 AR
Publicēts: 05.10.09 20:46
 citēt
Un kaapeec lai neintereseetu?
Publicēts: 05.10.09 20:56
 citēt
Kamambers:
- paranoja? Man pilnīgi vienalga, ko Tu domā. Vari uzskatīt, ka esmu slims vai vēl nezin kāds ... ;)
- kāpēc snapijs iekritis acīs? Tāpēc, ka parādījās forumā tēma par to un neatradu nekādu skaidrojumu. Pat arī snapijs uz to nespēj atbildēt, ne arī admini kaut ko konkrēti pateikuši. Tas ir kā interesants matemātikas uzdevums - no skaitļiem izsecināt funkciju. Vai tas kādu traucē? ... ;)
- es šeit reti iegriežos pēdējā laikā un atkārtošos vēlreiz - šī reitingu tabula dot nelielu priekštatu par to, kas notiek kopumā fotoblogā. Var katru dienu skatīt bildes, lasīt komentārus, spamot forumā vai vēl kā savādāk izpausties - katrs atpūšas un darbojas kā vēlas. Un šī ir mana izklaide un varat domāt, kas pašiem tīk. ;)
Publicēts: 05.10.09 21:30 labots
 citēt
Smartins izskatās, ka ir atbildējis uz manu jautājumus. Paldies. :)
Mēģinu kopā savilkt (izmantojot bloga palīdzības un smartina informāciju), lai ir skaidrība:
...
- fotoblog raksts: +10 AR
- fotoreportāža: +5 AR
- fotoskola: +25 AR
- zvaigznīte par komentāru +1 AR ???
- kāds nokomentē tavu reportāžu: +0,1 AR par katru komentāru
- pats kaut ko nokomentē (bildi vai reportāžu) +0,01 AR
- pliks "patīk" vai "dzēst" +0,01 AR
- "patīk" vai "dzēst" kopā ar komentāru* +0,11 AR
- balsojums par kritikai ieliktu bildi +0,11 AR
* par komentāru uzskata arī visus "555" un tamlīdzīgus ierakstus
Šai summai vēl tiek pievienots
- fotogrāfa reitings reiz 5 - tas gan laikam summējas klāt kādai citai summai un būtiski nemaina kopējos AR.
- favorīts +1 AR (un attiecīgi -1 AR, ja kāds izņem no favorītiem)
....
Ja apskata snapija iegūtos pēdējos AR un ievēro augstāk minēto, tad aptuveni tas varētu arī štimmēt.
171 komentārs * 0,11 AR tad aptuveni sanāk +17 AR
1 reportāža +5 AR
5 komentāru zvaigznītes +5 AR (par šo gan neesmu pārliecināts, bet varētu pieņemt, ka tā ir)
Secinājums tāds - ja gribat paaugstināt savus autora reitinga punktus, tad bez bloga raksta, reportāžas un skolas diezgan ātri var iegūt tos, ja līdz ar vērtējumu pie bildes būs kāds komentārs. Tātad pie patīk arī vērts kaut ko ierakstīt, ne tikai nospiest pogu. Ar šo praktiski funkcija ir definēta un aptuveni skaidra. Pats jautā un arī citu palīdzību iegūst atbildi. Lai jums veicās ... Priekā ... :)
Es laikam daudziem esmu favorītos. Droši varat mani izņemt, jo turpmāk droši vien neko galerijā nepievienošu. Tad kāda jēga, ka es jums esmu favorītos? Vismaz samazināsiet manu kopējo AR. Vismaz kāds prieks kādam par to būs. ;)
Publicēts: 05.10.09 21:34
 citēt
Cik esmu novērojis, AR par zvaigznītēm nedod, bet atcerējos vēl vienu lietu - ja kāds tevi pievieno faforītiem +1 AR, ja izdzēš no favorītiem -1 AR, ja kāds, kam tu esi favorīts dzēš savu profilu, arī -1 AR
Publicēts: 05.10.09 21:37 labots
 citēt
Linkman:Kamambers:
Vari uzskatīt, ka esmu slims vai vēl nezin kāds ... ;)

Dievs, sargi! :)
Nu, šī nav vienīgā vieta, kur sarežģītas matemātiskas sakarības dod negaidītus rezultātus nonākot saskarē ar cilvēku. Man adminu iejaukšanās faktors šajā procesā šķiet vismazticamākais.

ramfurds:tip no reitingiem ir kaut kas atkarīgs? ko var ņemties?

Ļoti labs jautājums! Paskaidrošu kā es to redzu. Nevienam reāli netiek nekāds labums ne no viena reitinga tabulas cipara, izņemot pašapmierinājumu. Taču tas daudziem fotObloga lietotājiem ir ļoti spēcīgs stimuls, lai censtos visiem spēkiem tikt pie pēc iespējas lielāka cipara. Vienkārši izsakoties - reitingu tabula provocē lietotājus pat uz vismuļķīgāko rīcību, kādu tie nedarītu, ja tādas tabulas nebūtu.

Diez vai bloga vadība ir gatava atteikties no reitingu sistēmas vispār. Un to arī nevajadzētu darīt, jo godkārība ir spēcīgs radošs stimuls arī māksliniekam, un to atņemt nevajadzētu. Tā vietā jādomā, kā šo sistēmu sakārtot tā, lai tā palīdzētu augt patiesi radošām personībām, bet "garinātājiem" atņemtu motivāciju piesārņot blogu ar spamu (kā tekstuālo, tā fotogrāfisko).

Tas nav viegls uzdevums un, iespējams, nav pat vispār paveicams. Bet vai nav vērts censties? Pret to var iebilst tikai tie, kam sava "pievienotā vērtība" ir svarīgāka par visu pasaulē.
Publicēts: 05.10.09 21:39
 citēt
s ņebo zvozdočka upalo
prjamo milomu v štani!
i hoķ vsjo tam razorvalo,
ļiš bi ņebilo voini!
Publicēts: 05.10.09 21:41
 citēt
Linkman, varu iedot panēsāt savu zilo zv.... tad varbūt jutīsies apmierināts, ko? bez ierosinājumiem un priekšlikumiem tava tēma izskatās pēc likteņ apdalītā pilsoņa asarām (обделённый судьбой) :)
Publicēts: 05.10.09 21:49 labots
 citēt
Alloxa - paldies. It nemaz neilgojos. Tev lieliski tā piestāv. Nebaidies - mans AR un vēl jo vairāk fotogrāfa reitings nemainīsies uz augšu, bet drīzāk uz leju. Tā kā dzīvo mierīgi. Un taisi jaunas bildes ... ;)
Publicēts: 05.10.09 21:50
 citēt
Agrāk Snapijs pie bildēm rakstīja komentārus ''patīk'', ''ok'', utml., bet tagad vien kaut kādus simbolus iekopē... :)
Publicēts: 05.10.09 22:02
 citēt
ERA:Agrāk Snapijs pie bildēm rakstīja komentārus ''patīk'', ''ok'', utml., bet tagad vien kaut kādus simbolus iekopē... :)

Un ko tas maina? Spams paliek spams. Bet ne jau ar spamu snapijs iekarojis augstu vietu bloga reitingu tabulā. Citi spamo vēl cītīgāk, bet nekā... :)
Publicēts: 05.10.09 22:04 labots
 citēt
ERA:Agrāk Snapijs pie bildēm rakstīja komentārus ''patīk'', ''ok'', utml., bet tagad vien kaut kādus simbolus iekopē... :)

Acīmredzot komentārs pie bildes vērtējuma tiek novērtēts vai nu ar 0.01AR vai 0.11AR (starpība par vienu pakāpi) atkarībā cik un kādas zīmes pie komentāra pievientos. Lai 0.11AR iegūtu, nepieciešams pievienot, pieņemsim vismaz 5 burtu zīmes. Snapijs ir laikam sistēmatiski sekojis, kur un ko raksta, kā arī pētījis, kā mainās kopēja summa un ar kādiem minimāliem līdzekļiem pie bildēm AR punktu skaitu palielināt, neskaitot paša pievienotās bildes, reportāžas.
Publicēts: 05.10.09 22:05
 citēt
kamambers:

Un ko tas maina? Spams paliek spams. Bet ne jau ar spamu snapijs iekarojis augstu vietu bloga reitingu tabulā. Citi spamo vēl cītīgāk, bet nekā... :)

Snapijs spamo kopā ar balsojumu "patīk"
Publicēts: 05.10.09 22:11 labots
 citēt
Kamambers - sakārtot? Vispirms varētu iesākt ar to, ka visiem ir skaidri spēles noteikumi attiecība par AR. Tā kā es no šīs spēles izstājos vai minimāli piedalīšos ar kādu reportiņu, tad mani pilnīgi neuztrauc, kādi ir spēles noteikumi. No tā savukārt izriet - es par tiem varu mierīgi runāt ... ;)
Publicēts: 05.10.09 22:36
 citēt
Linkman:Kamambers - sakārtot? Vispirms varētu iesākt ar to, ka visiem ir skaidri spēles noteikumi attiecība par AR.

Nē, vispirms būtu jāsāk ar skaidru bloga misijas apzināšanu. Tas arī noteiks, KĀDAI jābūt reitingu sistēmai.
Publicēts: 05.10.09 22:43 labots
 citēt
Kamambers - bloga misija? Atbilde šeit (no bloga Palīdzības sadaļas):
...
FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls projekts, kura mērķis ir pulcināt un izklaidēt noteiktu cilveku grupu: fotogrāfus, rakstniekus un citus foto interesentus, kam ir ko rādīt un ko teikt!
... ;)
Vai pašreizējais definētais neatbilst pašreiz notiekošajam blogā? Jā vai nē? Es teiktu - jā. ... ;)
Vai mainīt mērķi (vai misiju - vienalga kā to nosaukt) un kāpēc? ... ;)
Neredzu jēgu kaut kādai maiņai, jo to var mainīt tikai admini un basta ... :)
Publicēts: 05.10.09 22:58
 citēt
Piekrītu. Un par to arī neesmu apmierināts, ka admini guļ uz ausīm. Ja grib, lai vietne attīstās, tai jāseko ik dienu, ik stundu, ik minūti. Citādi tā agonē, tiesa - reizēm gadiem ilgi...
---
FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls projekts, kura mērķis ir pulcināt un izklaidēt noteiktu cilveku grupu: fotogrāfus, rakstniekus un citus foto interesentus, kam ir ko rādīt un ko teikt!
---
Tas ir smuks pastāstiņš, bet tam nav nekāda sakara ar misiju.
Publicēts: 05.10.09 23:03 labots
 citēt
kamambers - Ja Tu gribi kaut ko jaunu un savādāku, tad jāveido pašam. Bet tās ir finanses. Un bez tām misijas ir tukša skaņa. Varbūt skeptiski uz to skatos, bet šeit blogā mainīt mērķus un veidot misiju un tam atbilstoši pakārtot reitingu sistēmu - beidz, neesi tak naivs. Šeit nekas nemainīsies ... ;) .. Būs jau četri gadi fotoblogam, bet vai kas būtiski ir mainījies? ... ;)
Publicēts: 05.10.09 23:07
 citēt
Hmm... Tad kāpēc iesāki šo sarunu, ja tagad saki, ka neko negribi mainīt?

Nav jau tā, ka viss jāsāk no sākuma. Tikai jādefinē jau esošās lietas. Laika gaitā vajag tās sev atgādināt, jo tās ātri vien aizmirstas...
Publicēts: 05.10.09 23:08 labots
 citēt
Kamambers!
Vot pirmspēdejais tavs, liekās ir garām.
Blogs ir viena no visaktīvākajām vietām latvijā :D (ar foto piesitienu), un admini pagaidām zina , ko dara :)
Vai mazums ir mirušu, vai daļēji mirušu fotosaitu ... tiem tikai atliek apskaust fotoblogu!!!
Ja kāds saka, ka te daudz pokemonu bilžu, kas kaitina, tad tas it tikai proporcionāli reģistrēto skaitam... citos saitos tāpat ir daudz šāda tipa bilžu!
Bet visstrakāk, ja kādu saitu ir pārņēmuši "fotomākslinieki" , kuri sulo savā sulā... tas ir 3-5 reģistrētie dalībnieki vidēji dienā.
Blogu arī daži cer tāpat iekarot un pakļaut sev... bet pagaidām nesekmīgi... un tieši pateicoties adminiem!!!
Publicēts: 05.10.09 23:18 labots
 citēt
kamambers: Hmm... Tad kāpēc iesāki šo sarunu, ja tagad saki, ka neko negribi mainīt? ...

Nesaprotu - kāpēc Tu domā, ka es gribu ko mainīt? Kur es esmu teicis, ka gribu ko mainīt? Varbūt, ka no konteksta Tu esi to tā sapratis, taču tad esi pārpratis ... ;)
Jau kuro reizi, bet atkārtošos - reitingu sistēma dod nelielu priekštatu par to, kas šeit notiek. Es to pavēroju analītiskāk, kā arī izteicu prognozes par attīstību. Attiecībā par snapiju - es nesapratu, kā tiek aprēķināta AR, tāpēc nolēmu tam pasekot, bet atbilde un secinājumi ir iepriekš minēti. Tad nu blogeri izmantojiet to savā darbībā. Man jau AR punktu aprēķinu sistēma nav jāslēpj, bet jāapkopo un šeit jāpiedāvā noskaidrotā informācija ... ;)
Publicēts: 05.10.09 23:30
 citēt
Linkman:
kamambers: Hmm... Tad kāpēc iesāki šo sarunu, ja tagad saki, ka neko negribi mainīt? ...

Nesaprotu - kāpēc Tu domā, ka es gribu ko mainīt? Kur es esmu teicis, ka gribu ko mainīt? Varbūt, ka no konteksta Tu esi to tā sapratis, taču tad esi pārpratis ... ;)
Jau kuro reizi, bet atkārtošos - reitingu sistēma dod nelielu priekštatu par to, kas šeit notiek. Es to pavēroju analītiskāk, kā arī izteicu prognozes par attīstību. Attiecībā par snapiju - es nesapratu, kā tiek aprēķināta AR, tāpēc nolēmu tam pasekot, bet atbilde un secinājumi ir iepriekš minēti. Tad nu blogeri izmantojiet to savā darbībā. Man jau AR punktu aprēķinu sistēma nav jāslēpj, bet jāapkopo un šeit jāpiedāvā noskaidrotā informācija ... ;)

Mainīt var ar Annira metodēm, tas ir pamest šo vidi :D
Svešu īpāšumu vajag cienīt!!!
Publicēts: 05.10.09 23:49
 citēt
Linkman, tad droši vien esmu Tevi pārpratis. Pag, varbūt tad definē tagad, par ko tad ir visa saruna? No konteksta gan izriet, ka pastāvošā punktu uzskaites sistēma Tevi neapmierina. Tātad?

Haiduks, mums, iespējams, ir pārāk atšķirīga pieredze līdzīgu vietu vadīšanā. Es te redzu ļoti daudz neizmantotu iespēju.

Haiduks:Svešu īpāšumu vajag cienīt!!!

Zelta vārdi! Par fotObloga uzturēšanu taču kāds maksā. Un šim kādam arī ir visas tiesības noteikt toni. Mēs, pārējie varam tikai izteikt savu viedokli un galējas domu nesakritības gadījumā - pamest šo vietu. Un tas ir tikai normāli.
Publicēts: 06.10.09 00:14
 citēt
Aizgaaja, nju ok, nekas, peec kaada laika buus atpakalj..
vot skatos un briinos, kaut kas jauns, kas tas par kamamberu taads.. nepaziistu..
Publicēts: 06.10.09 00:25 labots
 citēt
kamambers: ... Pag, varbūt tad definē tagad, par ko tad ir visa saruna? ...

Vai man grūti atkārtot iepriekš minēto, taču ne. Tas ir lasāms sākumraksta beigās. Tātad saruna par:
... uzmetot aci reitingam, var rast priekštatu par notiekošo šeit, pat katru dienu neienākot blogā ... ;)
Un ne vis mani neapmierina punktu sistēma, bet nebija skaidrība par to. Un iepriekš vari apskatīt apkopoto informāciju, kāda tad ir punktu sistēma blogā ... ;)
Publicēts: 06.10.09 00:35
 citēt
Jonatans:Aizgaaja, nju ok, nekas, peec kaada laika buus atpakalj..
vot skatos un briinos, kaut kas jauns, kas tas par kamamberu taads.. nepaziistu..

Ja Annirs patiešām ir aizgājis, tas ir skumji. Bet saprotami. Agri vai vēlu piegriežas, ka katrs muļķis uzskata par pienākumu paņirgāties par to, ko viņa labā centies darīt.

Gan iepazīsimies ar laiku, ja vien arī man neapniks liet ūdeni caurā mucā. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas