forum.gif
Fotobloga monitorings
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotobloga monitorings
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.10.09 17:35 labots
 citēt
Neesmu mellais vampīrs ,nenāku te smelties citu negatīvo enerģiju/

Ja tā padomā ... melnie vampīri, zaļie gurķi, baltie tēvi, zilās ūziņas, sarkanie administratori, pelēkās peles ... kā visa te tik nav :)
Ja tā padomā.
Publicēts: 07.10.09 19:14
 citēt
vispār Linkmann ietekmē sāku skatīties uz savu reitingu un man radās naivs jautājums - a tas ir normāli ka par bildi kuras reitings ir 6.39 pienāk klāt pie Autora reitinga vesels 0,01 punkts? kaut kā citiem man liekas smagi vairāk punktu nāk klāt :) - nu labi es saprotu - es nebalsoju par citu bildēm, nespamoju zem bildēm ... - bet tik un tā man liekas ka kaut kas īsti nav kārtībā ...
P.S. nē reitingi mani neinteresē :) vienk Linkmann teksti radīja manī ziņķārību papētīt kā mainās reitingi fotoblogā :)
Publicēts: 07.10.09 19:23 labots
 citēt
Traktorz - nezinu vai pirma lapā skatījies, bet tur tika pieminēts, par ko šeit it kā var dabūt tos AR. Tā sakot pilnīga admini definēta pārskata par to nav. Bet orientieris apmēram šāds:
...
- fotoblog raksts: +10 AR
- fotoreportāža: +5 AR
- fotoskola: +25 AR
- zvaigznīte par komentāru +1 AR ???
- kāds nokomentē tavu reportāžu: +0,1 AR par katru komentāru
- pats kaut ko nokomentē (bildi vai reportāžu) +0,01 AR
- pliks "patīk" vai "dzēst" +0,01 AR
- "patīk" vai "dzēst" kopā ar komentāru* +0,11 AR
- balsojums par kritikai ieliktu bildi +0,11 AR
* par komentāru uzskata arī visus "555" un tamlīdzīgus ierakstus
Šai summai vēl tiek pievienots
- fotogrāfa reitings reiz 5 - tas gan laikam summējas klāt kādai citai summai un būtiski nemaina kopējos AR.
- favorīts +1 AR (un attiecīgi -1 AR, ja kāds izņem no favorītiem)
....
Ja Tu raksti, ka Tev pienācis 0.01, tad varbūt esi komentējis kādu reportāžu, pat ja neesi neko vērtējis un ar bildi tas varbūt nemaz nav saistīts. Tā kā aprēķins kopējam AR ir sarežģīta padarīšana un precīzas formulas nav manā rīcība. ;)
Publicēts: 07.10.09 19:28
 citēt
Traktorz:vispār Linkmann ietekmē sāku skatīties uz savu reitingu un man radās naivs jautājums - a tas ir normāli ka par bildi kuras reitings ir 6.39 pienāk klāt pie Autora reitinga vesels 0,01 punkts? kaut kā citiem man liekas smagi vairāk punktu nāk klāt :) - nu labi es saprotu - es nebalsoju par citu bildēm, nespamoju zem bildēm ... - bet tik un tā man liekas ka kaut kas īsti nav kārtībā ...
P.S. nē reitingi mani neinteresē :) vienk Linkmann teksti radīja manī ziņķārību papētīt kā mainās reitingi fotoblogā :)

a tu gribeetu buut taads kaa tie freeki a lielo autora reitingu? :D :D :D

tur jau a sirdi var aiziet jamo albūmos ielūrot :)
Publicēts: 07.10.09 19:42 labots
 citēt
Maris - ko Tu gribi un kāpēc šeit piedalies? Domāts - kāpēc fotoblogā iesaisties? ... ;) ... Varbūt gribi pamācīt citus, ko šeit darīt, ko skatīt un ko ne? ... ;) ... Vai Tu gribi ar mani parunāt par kādu konkrētu jautājumu, kas Tevi nospiež ... ;) ... Klāj vaļā, labprāt uzklausīšu Tavas domas ... ;)
Traktorz viennozīmigi pateica: radīja manī ziņķārību papētīt kā mainās reitingi fotoblogā ... ;)
Publicēts: 07.10.09 19:55
 citēt
Nē ,nu tā jau interesanti,es ar vienbrīd nevarēju saprast kāpēc pie Patīk! tādi paši ,neko nepasakoši, komentāri ,tipa tur 3 burti,dažādas zīmes,izrādās- 0,11 0,01 vietā var dabūt! :D
Maris? Nūū Mārim dažreiz tāādas pērles nāk ārā-Atraitņu Knipelēšanas Pulciņu es vēl tagad neesu aizmirsis! :D :D :D
Publicēts: 07.10.09 20:04 labots
 citēt
forelljjanka: ... tipa tur 3 burti, dažādas zīmes, izrādās - 0,11 0,01 vietā var dabūt! :D

Tieš tā - par to arī ir tas stāsts. Kāpēc gan spēles noteikumus nezināt visiem? ... ;)
Maris un Atraitņu Knipelēšans Pulciņš? Neiebraucu ... ;) ... Maris uzskata fotoblogu par atraitņu knipelēšas pulciņu? ... :):D ... Ja nu tā, tad Maris pats šeit knipelējas. Un ar dažiem kopā. Bet nu labāk nevienu nepieminu, citādi labvēļi būs klāt ... ;)
Publicēts: 07.10.09 20:11
 citēt
- favorīts +1 AR (un attiecīgi -1 AR, ja kāds izņem no favorītiem)
....
Linkmans.

Gribu precizēt -" izmet no favorītiem" :D tā tas tiek fiksēts vēsturē, nu ļoti pieklājīgi ...:D
Publicēts: 07.10.09 20:12
 citēt
Linkman:Maris - ko Tu gribi un kāpēc šeit piedalies? Domāts - kāpēc fotoblogā iesaisties? ... ;) ... Varbūt gribi pamācīt citus, ko šeit darīt, ko skatīt un ko ne? ... ;) ... Vai Tu gribi ar mani parunāt par kādu konkrētu jautājumu, kas Tevi nospiež ... ;) ... Klāj vaļā, labprāt uzklausīšu Tavas domas ... ;)
Traktorz viennozīmigi pateica: radīja manī ziņķārību papētīt kā mainās reitingi fotoblogā ... ;)

vis šis nesakarīgais palags par tiem trakajiem albūmiem? nubet šie tak tādi ir :) to navajag teikt Traktroz'am? jāslēpj?
Publicēts: 07.10.09 20:19
 citēt
Maris - izsakies skaidrāk - kāds palags, par kādiem albumiem, kas jāslēpj ... ;(
Publicēts: 07.10.09 20:23
 citēt
Kvadrāts ir aptrūcies, sācies aplis palagā.
Publicēts: 07.10.09 20:27
 citēt
Ja FR ir 6,39, tad pie AR tas dod 31,95 punktus (6,39x5=31,95) viss pārējais plusojās klāt. Tā kā FR tiek reizināts ar 5, tad viņa iespaidā AR var staigāt par 0,05 punktiem, īpaši pamanāms tas ir, kad parādās pirmie balsojumi pie tiko ieliktas bildes.
Publicēts: 07.10.09 20:31
 citēt
stings: ... tā tas tiek fiksēts vēsturē, nu ļoti pieklājīgi ...

Cik tad tā vēsture ir gara? Man rāda pēdējo datumu 4. oktobris. Varbūt mani interesē visa vēsture septembrī. Vai Tu skaties šo visu vēsturi? Man škiet, ka es to vispār neesmu izmantojis ... ;)
Attiecībā par AR - vai kaut kur fotoblogā ir šāds pārskats par tiem AR punktiem? ... ;)
Publicēts: 07.10.09 20:35
 citēt
smartins: Ja FR ir 6,39, tad pie AR tas dod 31,95 punktus (6,39x5=31,95)

Tieši tā - tas minēts sadaļā Palīdzība. FRx5 dod attiecīgos AR pie kopējā punktu skaita. Viens no saskaitāmajiem kopējā AR summā. :)
Publicēts: 07.10.09 20:37
 citēt
Vanderfons:Kvadrāts ir aptrūcies, sācies aplis palagā.

Vai bildes aptrūkušās, ko pievienot savā mājas lapā? Tad varēji šeit arī kādu pievienot, vismaz labākās pēc Taviem ieskatiem ... ;)
Publicēts: 07.10.09 20:50
 citēt
Linkman:

Cik tad tā vēsture ir gara? Man rāda pēdējo datumu 4. oktobris. Varbūt mani interesē visa vēsture septembrī. Vai Tu skaties šo visu vēsturi? Man škiet, ka es to vispār neesmu izmantojis ... ;)
Attiecībā par AR - vai kaut kur fotoblogā ir šāds pārskats par tiem AR punktiem? ... ;)

es vēsturi neskatos... bet noklusētā vērtība pie profila ir, ka šī vēsture ir redzama kreisajā pusē, ja tikai profilā neieķeksē, ka negribi redzēt.... slinkums atkal iet iekšā un ķeksēt, tādēļ pēdējo vēsturi redzu- :D
Publicēts: 07.10.09 20:54 labots
 citēt
Linkman:

Pēdējā vēsturē parādās pēdējie apmēram 100 vai cik tur notikumi. Man senākais ir 29.09.2009
Publicēts: 07.10.09 20:58
 citēt
Smartins - nu ok, vēsturē parādās pēdējie 100 notikumi, bet cik bieži tos kāds skatās un ko no tā izmanto? ... ;)
Publicēts: 07.10.09 21:01
 citēt
Es tur redzu, kā man kāds zvaigznīti ieliek, vai nobalso par jau pastāvējušām bildēm.
Publicēts: 07.10.09 21:05
 citēt
Smartins - tie, kuri aktīvi darbojās, droši vien noder. Tā kā esmu kļuvis pasīvs, tad neizmantoju. Tās tas ir uzprogrammēts. Man nav nekādu iebildumu. :)
Publicēts: 07.10.09 21:52
 citēt
iznāk, ka nekas neinteresē tādā mērā, ka palagi jācep.................
Publicēts: 07.10.09 22:07
 citēt
negatīvs - vai tad pats spamu palagus neražo, tikai pa vienam teikumam, kādā citā foruma tēmā? Es taču neskrienu turp un nekliedzu - ai, ai ,ai, cik daudz esi izcepis ... ;) ... vai mani teksti kaut kā traucē Tavai tēmai ... ;)
Publicēts: 07.10.09 22:23
 citēt
es ne par spamu, bet par padziļināto pētījumu....+ vēl dažas darbības pēdējā laikā, tas viss vedina uz domām par Jumtu...., uz kuru gan diemžēl netieku, un neko arī nedaru tikšanas labā
Publicēts: 07.10.09 22:32
 citēt
Negatīvs - Tu domā, ka esi pirmais, kas domā, ka man mājās nav visi un jumts ir nobīdījies. Tā domā daudzi un atcerās mani. Kad satiksimies, tad vari ieskatīites man acīs un tad pats izlemt. cik traks es esmu vai nē ... ;)
Publicēts: 07.10.09 22:36
 citēt
Linkman:Negatīvs - Tu domā, ka esi pirmais, kas domā, ka man mājās nav visi un jumts ir nobīdījies. Tā domā daudzi un atcerās mani. Kad satiksimies, tad vari ieskatīites man acīs un tad pats izlemt. cik traks es esmu vai nē ... ;)

Nūūū... Ja Tu ar savu vibratotu tumšā vakarā uz ielas parādītos, toč varētu padomāt, ka traks :D
Publicēts: 07.10.09 22:38
 citēt
diez kāds ir L. , kad kļūst aktīvs :D
noveles, stāsti, romāni, apcerējumi, esejas, pētōjumi.....
ķircinos tikai :D
Publicēts: 07.10.09 22:40 labots
 citēt
Smartins - drīz būs jauns un vēl garāks, ja darbi veiksies. Būs jauna profilene. Kompozīcija ir jau galvā ... ;):D ...
Stings - pie visa vainīga ir daiļliteratūra, kuru atsāku lasīt pēdējos mēnešus. Tagad tikai komunicēju par jebko ar jebko parasti vakarā - kopējai izklaidei ... ;)
Publicēts: 07.10.09 22:41
 citēt
tās acis....., varbūt aizmirst nespēšu. turpini, varbūt skatiens acīs nebūs vajadzīgs.
Publicēts: 07.10.09 22:46
 citēt
Negatīvs - acis tikai domatās trakuma pakāpes noteikšanai, bet aizmirst Tu mani nespēj, arvien piedaloties kādā foruma tēmā, kur es arī tusēju ... ;)
Publicēts: 07.10.09 22:51
 citēt
Linkman:Smartins - drīz būs jauns un vēl garāks, ja darbi veiksies. Būs jauna profilene. Kompozīcija ir jau galvā ... ;):D ...
Stings - pie visa vainīga ir daiļliteratūra, kuru atsāku lasīt pēdējos mēnešus. Tagad tikai komunicēju par jebko ar jebko parasti vakarā - kopējai izklaidei ... ;)

laimīgais, vari lasīt daiļliteratūru dienas gaišajā daļā ! es tikai likumdošanu labākā gadījumā
Publicēts: 07.10.09 22:57
 citēt
uz šīs jaukās nots www.youtube.com... , no šīs tēmas izslīdu, bija brīvāks brītiņš, palasīju...
Publicēts: 07.10.09 23:05
 citēt
stings: ... vari lasīt daiļliteratūru dienas gaišajā daļā ...

Kļūdies - lasu parasti pēc divpadsmitiem naktī līdz kamēr sāku migt... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas