forum.gif
Mainu Nikon pret Canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Mainu Nikon pret Canon
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.09 00:27
 citēt
shvaboc:FX ir FF :D
crops ir DX.

shvaboc, lai jau tā būt! ;)

(tomēr, vai uz kādas no kamērām esi redzējis DX vai FF, vai FX atzīmi?! cik novērtos, uz nikon crop objektīviem raksta DX, lai būtu skaidrs, ka tie der tikai cropam, canonam ir cits apzīmējums, citiem brendiem cits, bet webā runājot par kamērām, nevis objektīviem apzīme ar FF vai FX. tas ir tas, ko esmu novērojis. taču man pašam ir pilnīgi po, vai to sauc par FX, vai DX vai huj viņ zin kāds X, ja vien ir skaidrs, ka runa ir par kropotu vai pilna rāmja matricu). :)
Publicēts: 08.10.09 08:28
 citēt
spriežot pēc teksta,tu pats esi sapinies...
Publicēts: 08.10.09 09:23
 citēt
kropi arī ir dažādi :)
1D ir 1.3x un tāk ā iekšas zvērīgas - nenoliedzami labs "puļemjots"
Publicēts: 09.10.09 03:45
 citēt
alvils:p.s. maiņas gadījumā, ja pretī ir kaut kas dikti kruts, varu piedāvāk klāt arī zibspuldzi sb-800 un objektīvu nikkor 18-35mm. Starp citu, par to 18-35 arī Kens Rokvels izsakās visnotaļ pozitīvi (beidzot man ar viņu sakrīt domas), sakot, ka tas ir "Best midprice film wide-angle". www.kenrockwell.com...
Der tik pat labi FX kā FF. :) Uz D300, tas, protams, sanāk FX, bet ir labi. :)

If you think you want one, get one.

This is an FX lens for film or FX digital cameras. It is silly to use it on a smaller DX digital camera because the 18-55mm DX works better and costs one-fifth as much.

^^ rokvels arī šito raksta ;d
Publicēts: 09.10.09 10:52
 citēt
shvaboc:spriežot pēc teksta,tu pats esi sapinies...

Lai tā būtu... Pofig.

Bet manu nikon stafu kāds grib iepirkt/iemainīt vai nē?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):