Tas nav TIKAI šeit un īstenībā šeit pat mazāk , seviški kruta tas izpaužoties "Projektā ar īpašām vajadzībām" , tur esot jo lielaks cirvis jo agresīvaks un skaļaks
nu jā, es teikšu tā- tas, kurš nemāk strādāt ar KLASISKAJĀM foto tehnoloģijām (lasi- filmu)- ir DILETANTS. neņem, ļaunā Frīdi, bet es zinu, ka tu māki. tikai slinkums traucē, vai labai bildei santīmu žēl? ko tad uztraucies par plebejiskumu?
BILDE ir UZ PAPĪRA. pārējais- virtuālie mēsliņi... un šeit arī cīnamies par virtuālo mēsliņu virtuaļo pačotu.... veiksmi cīņās visiem!
Maestro Pēterson, zinam jau zinam, ka Jūsu papīra šedevri pat pie pasaulslavenā Baušķenieka sienām karājas. Fotobloga plebeji pazemībā noliec Jūsu talanta priekšā galvu...))
Vanderfons:Pienāks laiks arī sāļiem, skābiem un saldiem, līdz tam laikam sakrāšu pietiekami daudz materiāla. Fakts paliek fakts - jau tagad rīcībā ir pietiekams skaits šādu kadru..
klau, a man jautājums, kā un kur tu viņus uzglabā??
daudz nav, ko piebilst! nu, kurš pats emulsiju nelej, Plastīna un Palādija kopiejas netaisa un ar autochroma platēm nav strādājis, nav cienīgs profesionāļa goda.