forum.gif
a man kaķis pazuda...:(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / a man kaķis pazuda...:(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.10.09 23:09
 citēt
Uztver to kā brīdinājumu... vel nav tik bezcerīgi! ;)
Publicēts: 06.10.09 23:14
 citēt
Izsaku liidzjuutiibu, bet cereesim ka veel atradiisies
Publicēts: 06.10.09 23:26
 citēt
maneejais 2x no 5st balkona bija izkritis ;_) pirmo reizi mekleejaam 2 dienas, kameer atradaam ;-(
Publicēts: 06.10.09 23:34
 citēt
ja nav apēsts, ir cerības, ka parādīsies
Publicēts: 06.10.09 23:35
 citēt
IvetaK:Alloxa...es jau uz Tevi cerēju...nu, nu un par ko es tieku brīdināta? Gribu savu kaķi atpakaļ....:(

Tā nav forumā tēma... (сказал необходимый минимум, далее - слишком узкая тропинка...)
Publicēts: 06.10.09 23:45
 citēt
a man pofig :)
Publicēts: 06.10.09 23:48
 citēt
a ko tu vēlies lai mēs tagad sakām??? kur ir kaķis? mēs štoļi noslēpām? vai apēdām?
Publicēts: 07.10.09 00:00
 citēt
vismaz iziet pagalmā un pa kis kisot... nevis prasīt bloga forumā, kur kaķis :) ne? Ko tev blogs pateiks? A tas, ka tev gribas vienkārši pakomunicēt, paizgāzt žulti uz, piemēram, CerambyX, pievērst sev uzmanību, tā jau ir cita lieta. To tu esi izdarījusi :)
Publicēts: 07.10.09 00:01 labots
 citēt
IvetaK:a man ari pofig, ka tev pofig, man tu vispār esi pofig pavisam...savu pofigu paturi pie sevis...tevi vispar kads uzaicinaja te savu pofigu izsacit? No kura laika tas ir goda lieta pateikt, ka tev po par citu cilvēku jūtām? NU kruts, kruts...karogs tev ar tavu pofigu rokās i maršē no šejienes, maršē!

Tik pat labi jau es varu prasīt, vai Tevi kāds te aicināja apstpriest savas kaķu problēmas šeit :D Jo tāpat neviens taču no šejieniešiem caur internetu NEVARĒS Tev palīdzēt risināt šo problēmu... Tik piedrazo forumu ar bezjēdzīgu spamu. Tak ja pazūd kaķis tad ir jāiet meklēt, ja nav tas kaķis Tev svarīgs tad nemeklē un gaidi kad pats atradīsies - nekādu citu variantu ko piedāvāt nav. Šaubos vai izstrādāti kaķu meklēšanas noteikumi vai ir kāda pamācība, ko Tev iedot palasīt...
Publicēts: 07.10.09 00:03
 citēt
varbūt, ka problēma ir vienkārša:
www.youtube.com... :D
Publicēts: 07.10.09 00:06 labots
 citēt
Tad ej laukā un sauc. Pārāk tālu nevar būt noklīdis, man kādreiz veselu nedēļu bija prom. Skaties, kur dzīvo citi ielas kaķi, kurš tos baro un kad. Ja Tavs kaķis nav bijis laukā, tad būs drīzāk nobijies un sēž kādā stūri paslēpies. Es gan nezinu, kur Tu dzīvo, bet pavēro apkārtējos kokus. Varbūt vēl rādiusā 300m no vietas, kur kaķis būtu izgājis pastaigāt, vari pavērot kādus krūmus, pažobeles tā sakot, apstaigā vietas, kur kaķis var paslēpties. Un neizmirsti saukt to vārdā. Kaķis ne vienmēr redz, kurš staigā, bet balsi ļoti labi dzird. Ja kaķis pārāk smuks un labi kopts, tad nav izslēgts, ka to kāds būs savācis. Apjautājies kaimiņiem. Zvani ugunsdzesējiem, ja kaķis sēž kokā un netiek lejā - šie atbrauks un nocels, bet varbūt Tev par to būs kaut kas jāmaksā. Nu tā īsumā. Nogi un glaza vruki un aiziet. Tas, kurš nav pazaudējis kaķi un kuram tas ir pie kājas, neko nesaprot no dzīvnieku mīlestības ... ;)
Publicēts: 07.10.09 00:10
 citēt
Linkman: Ja kaķis pārāk smuks un labi kopts, tad nav izslēgts, ka to kāds būs savācis.

jāgaida ziema un jāvēro kažokādas apkakles dāmām :D
Publicēts: 07.10.09 00:12 labots
 citēt
IvetaK:
nu sagribējās uzrakstīt, atnācu mājās, esmu viena, kaķa nav..blogs ir mana lielā ģimene tādos vakaros...ko nevar padalīties?

var, labi, ka atzīsti, un neaizmirsti, ko teici, ka te ierodies izlādēties, lai mīļajiem mazāk tiek. Ar ko mēs sliktāki? Varbūt vajag boksa bumbieri dauzīt?
Publicēts: 07.10.09 00:16
 citēt
dēļ foto te diez vai kāds ir safārējies, kādas slēptās galvas vainas gan šādu, vai citādu apstākļu kultivētas, blogā esot attīstās, un reizēm plīst kā augoņi, notašķot visu, kas gadās ceļā....
Publicēts: 07.10.09 00:17 labots
 citēt
Tad, kad šis atradīsies - tik neiedomājies šo bučot, bet izmazgā un iedod prettārpu tabletes ... ;) ... Sevišķi daudz ēst arī nedod, vispirms ūdeni. Ja ir izskatās neveselīgs, tad fiksi prom pie vetārsta. ;)
Publicēts: 07.10.09 00:26
 citēt
ja meitās neiet, jo apeperēts, varbūt nolēma pielikt sev ķepu?
Publicēts: 07.10.09 00:51
 citēt
Gan jau atradīsies, manējais jau N reizes pie kāda mājās paviesojies, netīšām pagrabā, vai kaimiņa auto ieslēgts bijis. Pat nedēļas divas pazudis skaitījies. Kaķis sīksta radība, nekur nepazudīs. :)
Publicēts: 07.10.09 01:36
 citēt
tikai iekšā jau nepilvērtīga dzīve lopiņam. operētam gan arī ārā.
Publicēts: 07.10.09 01:55
 citēt
belashiem rit ar liikumu..
Publicēts: 07.10.09 07:02
 citēt
www.youtube.com...

nevar būt kaut kāds šāds variants?! :)
Publicēts: 07.10.09 09:15
 citēt
IvetaK:... pretstatā miskastēm, kurās viņš būtu dzīvojis pilnvērtīgi...un vairojis citus tādus pilnvērtīgos dzīvotājus...
gluži tāpat kā cilvēkiem. cik esmu no dzīvnieku sikologiem izvilinājis, šie, ja būtu košaki, labāk gribētu, lai šos palaiž pie misenēm, ne kastrē vai nodod jūras skolā. kad pārradīsies, sveicini, saki no haralda, zinās!
Publicēts: 07.10.09 09:16
 citēt
Jūtu līdz.:(. Vai varētu būt ka šis kā konsultants kādam aizvilcies līdz?

Vai arī kļuvis par bomžu pusdienām. zinu ka Vecmīlgrāvja krūmos un piekrastes kāpās regulāri šitā notiek.:(
Publicēts: 07.10.09 09:17
 citēt
vi nje ljubitje košek? da vi ih prosto gotovitj nje umejetje! :D
Publicēts: 07.10.09 14:43
 citēt
Stāsta nobeigums būs apmēram tāds:
Pēc nedēļas kaķis atnāk, nu smuks bez gala – puse auss karājas, ace pūžņo, villa izplucināta, astes galā iztrūkums, bet pats lepns un apmierināts bez gala.
Iveta prasa – Kur biji, ko darīji, tu tak vairāk nevari...?
Runčelis piepūšas, saslejas un lepni paskaidro: - Es ar savu pieredzi neko nevarot?! Vadīju un koordinēju!
Publicēts: 07.10.09 15:23
 citēt
orks:Stāsta nobeigums būs apmēram tāds:
Pēc nedēļas kaķis atnāk, nu smuks bez gala – puse auss karājas, ace pūžņo, villa izplucināta, astes galā iztrūkums, bet pats lepns un apmierināts bez gala.
Iveta prasa – Kur biji, ko darīji, tu tak vairāk nevari...?
Runčelis piepūšas, saslejas un lepni paskaidro: - Es ar savu pieredzi neko nevarot?! Vadīju un koordinēju!

:D :D :D
Publicēts: 07.10.09 16:00
 citēt
Spriežot pēc apraksta nebrīnītos, ka kaķis pa šo laiku jau kādas reizes 5 ir bijis/mēģinājis tikt mājās, bet IvetaK to vnk nebūs pamanījusi sēžot blogā un spamojot :D Jo par ko satraukums no Tavas puses tā arī nesapratu - t.i. pati rakstīji, ka kaķi nemīļo un tā, ka ļauj tam iet kur un kad grib, ka citi varētu Tevi uzsaktīt par sliktu saimnieci utt.. Savelkot kopā bez maz vai liekas, ka "kaķa pazušana" tik veids kā pievērst sev uzmanību un lielā mērā Tev par viņu ir vienagla... ceru gan, ka kļūdos :D
Publicēts: 07.10.09 16:13
 citēt
Dalos pieredzē- mans kaķis mājās ieradās pēc 2 mēnešu prombutnēs, nemaz ne izbadējies vai nelaimīgs, drīzāk noilgojies...:) intr., ka iepriekšējā vakarā jau sarunājām citu kaķēnu pazudušā vietā ... vecajam kaķim bja tikai mainījusies ēdamo lietu saraksts, mīļākais ēdiens bija kļuvis pelmeņi....
kopš tā laika kaķis uz ilgāku laiku pazuda vairākkārt , tas kļuva par viņa dzīvesveidu - divas mājas....
Tā ka jāgaida var pārrasties...
P.S. Tuvējo māju pagrabi jāizstaigā, ja nu kāds suns viņu ir sabaidījis
Publicēts: 07.10.09 17:35
 citēt
PAR VISIEM KAĶIEM NEJAUDĀŠU APRAKSTĪT. bet 2 man ir noķēruši pa balodim, neizejot no dzīvokļa. kad pārvilkos, nevarēju Mīcīti ņemt līdz, bet viņa bija pamanījusies sākumā uz 1/4, tad uz 1/2 slodzi kaut kur piešlīherēties, kur viņu mīļoja un baroja. tad uz 3/4. nu, kolaidara, ļāvu tam notikt.
Publicēts: 07.10.09 18:59
 citēt
IvetaK, laimīgā !
Butu manējais kaut reizi pazudis , + pāriešana uz Biti, sanāktu gaišais 200mm stikliņš :D
Publicēts: 07.10.09 19:31
 citēt
izturīgs gan

Publicēts: 07.10.09 19:31 labots
 citēt
Manu kaimiņu kaķene pie manis ar vien biežāk piestaigā. Vienreiz pat piedemdēja garažā, pa šķirbu bija ielīdusi.
Ko man darīt?
Publicēts: 07.10.09 19:33 labots
 citēt
...
Publicēts: 07.10.09 19:35
 citēt
smartins:Manu kaimiņu kaķene pie manis ar vien biežāk piestaigā. Ko man darīt?

gaidi kad pati kaiminjiene saaks piesttaigaat :D
Publicēts: 07.10.09 19:44
 citēt
Par kaimiņienēm...
Mildas tante:
- Ai, jai , jai: vāru to trusi, ko pa lēto no vietējā bomža nopirku, tā puto, tā puto...
Ivetas tante:
- Ai, jai, jai, kur' mans kaķītis palicis...
Publicēts: 07.10.09 19:48
 citēt
sieva saka vīram: aiziešu uz 5min pie kaimiņienes, bet tu pa to laiku ik pa pusstundai zupu apmaisi.
Publicēts: 07.10.09 19:54
 citēt
Iet runčuks pa ceļu un pretī nāk kaķenīte!
Runčuks saka: "ņauu, vai mēs kopā nevarētu uztaisīt - njau?"
-A, tev ņaudiņa ir?
-Nē, man ņaudiņas ņav!
-Ja tev ņaudiņas ņav, tad starp mums arī nekā ņav!- kaķenīte nosaka un aiziet.
Runčuks noskatās un saka – ŅAUKA...
...
Satiekas kaķu bars
pie miskastes.
Pienāk vēl viens jauniņais un saka:
- Veči, jūs ikrus ēdīsiet?
- jā, ēdīsi, jā, jā
- nu kad ēdīsiet, pasauciet mani ar!
...
Publicēts: 07.10.09 19:59
 citēt
Vēl viens prikols - vienreiz tieši zem mana loga divi runči sāka kauties par to pašu kaimiņu kaķeni. Tas bija pagājušajā rudenī. Vobšim kaujas, kaujas... Man jau sāk besīt laukā. Paņemu savu fošuku un eju ārā bildēt runčus, pielavos aiz koka apmēram 1/2 metra attālumā no šiem un viņi kā ieraudzīja mani!!!! Jomajo!!!! Abi vēl nevar viens no otra atdalīties, bet bēg jau prom :D Vobšim - grāvī iekša un abi pilnībā slapji :D
Publicēts: 07.10.09 23:13
 citēt
nabaga kaķis
Publicēts: 07.10.09 23:27
 citēt
Dzīvoju piepilsētā un bija kaķis, kurš ,kobeļs būdams ,klejoja prom un tieši kā likts, sliktākajos laikapstākļos. Viņi vienk. iestrēgst vienā vietā un nelien laukā kādu laiku (tusē pa to apkārtni)... Bija pazudis uz 2 nedēļām, šad tad uz nedēļu un vienreiz vispār mēnesi nebija - ieradās ar izsistu pakaļkāju , izkāmējis un ar iekaisušu kaklu. Saārstējām. Tad viņam atkal iekaisa kakls un šamējais bija pieradis kaimiņam šķūņa durvis sazīmēt un , kad pavisam kaķis pazuda, tad bija pamats domāt, ka kaimiņš, mauka, noindēja vai nosita. Bijām pieraduši pie viņa nebūšanas gan pavasarī, gan rudenī, gan vasarā. Ziemā gan viņš mājās gulēja xD
Publicēts: 07.10.09 23:45
 citēt
paklausies www.youtube.com... , un gaidi....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas