Gudris:a kāpēc uzreiz līdzīgu kā portreti.lv ...ir arī labākas...viņam vienīgi cena normāla par to aprīkojumu...vienīgi besī ka viņš prasa naudu par papīra fonu izmantošanu :/...tā jau būtu normāls džeks
Moš tu gribētu, lai es tev vēl kaut ko piemaksāju par iespēju pafočēt?
Zemā cena ir tiem, kuri nefotogrāfē profesionāli, un kuriem fonus nevajag, tikai uz pupiem palūrēt. Tie, kuri ņem naudu par fotosesijām, vienmēr ņem abus fonus, bez stikla, un maksā par tiem.
6 Ls, ko es ņemu, starp citu, ir fona PAŠIZMAKSA!!!!
Gudris:10 Ls maksaa konsultācija ...ja Tu ņemtu naudu tikai tad ja sapiš to fonu tad ok saprotams...bet tikai par izmantošanu piečuks ja jāmaksā tas nav stilīgi
Vairāk nav tāda pakalpojuma kā konsultācija.
Stikls, ko liek virsū papīram fonam, maksā 54 Ls. To arī mainu diezgan bieži. Tāpēc 5 Ls par lietošanu. Nāc ar savu stiklu, nebūs jāmaksā!
p.s. Portreti, var pie Tevis aizbraukt uz konsultāciju?
vot gaismu sistēma viņam ir baigi labā sataisīta...super ērti lietojama...es vēl ieteiktu pa visu studijas grīdu ieklāt paklāju...daudz patīkamāk strādāt gan fotogrāfam(ja sanāk daudz pa zemi vārtīties) gan modelēm !!!
Kādreiz bija pa visu grīdu, ziemā nespēju sūknēt, visi tač ar dubļainām kedām staigā!!! Sapirkos čībiņas, pofig, tāpat kedās! Laminātu vieglāk uzkopt.