forum.gif
Vai Liepājā var iznomāt fotostudiju, līdzīgi kā portretu studiju Rīgā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai Liepājā var iznomāt fotostudiju, līdzīgi kā portretu studiju Rīgā?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.10.09 07:33
 citēt
Moš kāds zin?
Publicēts: 07.10.09 08:15
 citēt
es jau nesen šo jautājumu uzdevu :) - oktobra beigās - novembra sākumā varēs - šobrīd nevar :(
Publicēts: 07.10.09 08:18
 citēt
Kur varēs?
Publicēts: 07.10.09 08:57 labots
 citēt
šo studiju varēs iznomāt - www.citystudio.lv

P.S. nē man ar šo studiju nav nekāda sakara un neko par viņu nezinu ... - es vien uzzvanīju pa lapā norādīto telefonu :)
Publicēts: 07.10.09 09:55
 citēt
Nu patiesībā man ir doma atvērt līdzīgu kantori...:D Pazīstu to čali...:)
Publicēts: 07.10.09 10:04
 citēt
Gudris:a kāpēc uzreiz līdzīgu kā portreti.lv :D...ir arī labākas...viņam vienīgi cena normāla par to aprīkojumu...vienīgi besī ka viņš prasa naudu par papīra fonu izmantošanu :/...tā jau būtu normāls džeks :D

Moš tu gribētu, lai es tev vēl kaut ko piemaksāju par iespēju pafočēt?:)

Zemā cena ir tiem, kuri nefotogrāfē profesionāli, un kuriem fonus nevajag, tikai uz pupiem palūrēt. Tie, kuri ņem naudu par fotosesijām, vienmēr ņem abus fonus, bez stikla, un maksā par tiem.

6 Ls, ko es ņemu, starp citu, ir fona PAŠIZMAKSA!!!!

Bet nu Gudris jau paliek Gudris!:)
Publicēts: 07.10.09 10:06
 citēt
Es biju domājis līdzīgi pēc ideoloģijas...neesmu portretu studiju pat redzējis dzīvē...:)

p.s. Portreti, var pie Tevis aizbraukt uz konsultāciju?
Publicēts: 07.10.09 10:11
 citēt
Karlis70:

Pašlaik nav tāda pakalpojuma piedāvājumā.

Varu parādīt tikai kur ieslēgt.
Publicēts: 07.10.09 10:13
 citēt
Gudris:10 Ls maksaa konsultācija :D...ja Tu ņemtu naudu tikai tad ja sapiš to fonu tad ok saprotams...bet tikai par izmantošanu piečuks ja jāmaksā tas nav stilīgi :)

Vairāk nav tāda pakalpojuma kā konsultācija.

Stikls, ko liek virsū papīram fonam, maksā 54 Ls. To arī mainu diezgan bieži. Tāpēc 5 Ls par lietošanu. Nāc ar savu stiklu, nebūs jāmaksā!
Publicēts: 07.10.09 10:14
 citēt
pofig, pogu on/off jau var atrast vienkāršāk...:D
Publicēts: 07.10.09 10:17
 citēt
būs jāaizbruac, jānoīrē uz pāris stundām...
Publicēts: 07.10.09 10:17
 citēt
Gudris:
Karlis70:

vot gaismu sistēma viņam ir baigi labā sataisīta...super ērti lietojama...es vēl ieteiktu pa visu studijas grīdu ieklāt paklāju...daudz patīkamāk strādāt gan fotogrāfam(ja sanāk daudz pa zemi vārtīties) gan modelēm !!!

Kādreiz bija pa visu grīdu, ziemā nespēju sūknēt, visi tač ar dubļainām kedām staigā!!! Sapirkos čībiņas, pofig, tāpat kedās! Laminātu vieglāk uzkopt.
Publicēts: 07.10.09 11:01
 citēt
Gudris:Valdemāra ielā dzekam ir laba studija ar paklāju un ērtām čībiņām...vislabāk ir tās čībiņas kuras var virsū kedām uzmaukt kā slimnīcās :)

Tad tev jābrauc fočēt uz slimnīcu!:)
Publicēts: 07.10.09 15:39
 citēt
cik zinu tad Fomins ar Agri (citystudio) lieto vienu un to pašu studiju Liepājā
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):