Sveiki : veletos paintereseties vai kads nepardod kadu iesaceja komplektinu ! ap 200 Ls ! Varbut kadam profesionalam ir kada lieka veca kamera ! Firmai nav nozimes ! Pentax - Canon - Nikon ! ar objektivu ! Piedavajumus varat piedavat te vai !
es pārdevu nedaudz saplīsūšu 350to (remonts 20 Ls) + sigmas 530to + grips + soma + 2gb +viss pārējais un mazāk nekā par 200.... adekvātāki piedāvājumi laikam jāgaida... āā'vēl komplektā bija palaišanas pults IR + flašam diffuzors un TTL vads.
incognito:es pārdevu nedaudz saplīsūšu 350to (remonts 20 Ls) + sigmas 530to + grips + soma + 2gb +viss pārējais un mazāk nekā par 200.... adekvātāki piedāvājumi laikam jāgaida... āā'vēl komplektā bija palaišanas pults IR + flašam diffuzors un TTL vads.
nu ļoti laba cena, bet lai neapvainojās canonisti, bet arī par 200ls man šis komplekts nebūtu vajadzīgs. Patreiz tirgoju 450d double kit'u un vēlos atgriezties pie Pentakša
Offtopic, bet man personīgi 450 galīgi nepatika... pabildēju vienreiz.. (brīvprātīgā piespiedu kārtā) un jā... galīgi nepatika... toč no no no... es čist labāk ņemtu pentaxu ja būtu jāizvēlas ( kaut vai esmu canonticībnieks)
incognito:Offtopic, bet man personīgi 450 galīgi nepatika... pabildēju vienreiz.. (brīvprātīgā piespiedu kārtā) un jā... galīgi nepatika... toč no no no... es čist labāk ņemtu pentaxu ja būtu jāizvēlas ( kaut vai esmu canonticībnieks)
es ceru ka potenciālais pircējs neredz šo topiku, gribu savu Pentax'u atpakaļ
Piedāvāju Nikon F65 plus M42 (helios) 58mm f/2 (ar nikon vītni) par 100,- Ls, puscena no prasītā, bet iesācējam - vienkārši zelts. Ir, ko mācīties! Turklāt, tas ir filminieks, īsais foto slēpjas filmā. Ir vajadzīgs daudz laika, pieredzes un citu ieguldījumu, lai ar digitālo kaut necik varētu pietuvināties filmai kvalitātes ziņā... Tas, ko taisa digitālmostri ir pilnīgs sūds, salīdzinot ar to, ko sniedz filma.
alvils:Piedāvāju Nikon F65 plus M42 (helios) 58mm f/2 (ar nikon vītni) par 100,- Ls, puscena no prasītā, bet iesācējam - vienkārši zelts. Ir, ko mācīties! Turklāt, tas ir filminieks, īsais foto slēpjas filmā. Ir vajadzīgs daudz laika, pieredzes un citu ieguldījumu, lai ar digitālo kaut necik varētu pietuvināties filmai kvalitātes ziņā... Tas, ko taisa digitālmostri tādi kā NilSs vai Portreti, vai citi "tipa guru", ir pilnīgs sūds, salīdzinot ar to, ko sniedz filma.
alvil, alvil... nevajag nu noniecināt to, ko pats dari.... pats visulaiku ar filmu bildē? NĒ? kāpēc gan... digitālais taču sūds, met prom digitālo, bildē tikai ar filmu... būsi riktīgs guru, ne tikai "tipa guru"
incognito, Tev pat sapņos nav rādījies, cik daudz es ar filmu bildēju! cita lieta ir tas, cik daudz izbildētās filmas es ieskenēju un kādam digitāli parādu. bet tas jau ir cits stāts un nav Tava darīšana.
alvils:incognito, Tev pat sapņos nav rādījies, cik daudz es ar filmu bildēju! cita lieta ir tas, cik daudz izbildētās filmas es ieskenēju un kādam digitāli parādu. bet tas jau ir cits stāts un nav Tava darīšana.
nu jā, mācību procesā arī esmu ar filmu bildējis, bet tiešām problēma ar skenēšanu, un tici man, man nerūp tavi varoņstāsti par izbildētajām filmām... nebāzīšu savu līko degunu tavās taisnās' darīšanās! ahhahahah, bet stāst jau ir tāds, vai tu tagad katru sesiju or whatever bildē ar filmu? un vai vienmēr tavi labākie kadri sanāk dikti plānoti, vai arī šad tad ieskrien kas neplānots.... un tād nožēlo kāpēc ūberkvalitātei neizmantoji filmiņnieku.... vēl viena lieta, cik maksā HQ skenējums kadrā....? laikam diezgan pietiekoši ierindas cilvēkiem, kur grib tikai sākt... nenoliedzu, ka filmiņnieki jāiziet cauri, bet ja cilvēks jau grib digitālo kāpēc pirkt filmiņnieku, ja budžets tā jau 200, tad par katru filmiņu - kaut vai attīstīšanu tomēr $ aiziet... kā zināms, pašlaik $ nav tik daudz, lai vnk eksperimentētu...
cepiens... ne par ko... vnk patika "ķipa guru" hahahahah... nu tāds vsp teiciens. ka pilnīgi.... nezinu vai vajadzētu noniecināt cilvēkus ar iespējams lielāku pieredzi, praksi... tad jau arī varētu tevi saukt par ķipa guru.... hahahahhahah
gB21:ArmandsK saki ka Pentax ir labaks par Canon ? Nikon ??
Kada zina ?
tā jau, manuprāt, tīri gaumes lieta, pentaxis ir lētāks, bet gan jau atšķiras arī citas lietās tā pat kā Canonam no Nikona atšķiras krāsas, trokšņi (modeļiem) utt... Pats labprāt kādreiz paskatītos kā pentaxis iet, hands on pentax pamēģināt