forum.gif
Kaazu agjenturas izgaashanaas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kaazu agjenturas izgaashanaas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.10.09 20:24
 citēt
kaads skatijas shiisdienas LNT vakara zinjas ?
Iisi sakot , kaazaas tika noligts fotografs no fotoagjenturas , chalis filmeja mashinas , nokavejis kaa paaris no limuzina izkapj , pie altaara nometot kameru pasaka - ou shit utt :D

Ko jus par to domaajat ?
Publicēts: 07.10.09 20:27
 citēt
gan jau tads pats fotografs ka tu.
Publicēts: 07.10.09 20:40
 citēt
zo:gan jau tads pats fotografs ka tu.

+++
Publicēts: 07.10.09 20:44
 citēt
Gudris:jā redzēju...diletanti ar anglijaa netruukst :D ...bet iistenibaa nemaz tik daudz vinji nesamaksaaja...1400 poundi par foto un video...andre par foto vien taadu pikju nopleestu :)

Bet nu visu palaist garam un sakt lamaties :D Vnk taa saku rekt , kad skatijos to sizhetu :D
Publicēts: 07.10.09 20:46
 citēt
Tass būs "Photographers / Desigieris / Sex instructorsts " tāds pats kā Janbo :):)
Publicēts: 07.10.09 20:50
 citēt
Dazhreiz saaku domaat , cik veci Juus esat , kad uzvedaties kaa mazi beerni. Oftopiks noliekot nepamatoti autoru pilnigi nepienjemama riciba no sapraatiga cilveka. Nav verts turpinat sho regrusejosho sarunu ar jums :) Prieks , ka Gudris redzeeja LNT un zin pa ko bij runa :))
Publicēts: 07.10.09 20:51
 citēt
es neredzeju LNT zinjas... kur ir ? video ?
Publicēts: 07.10.09 20:53
 citēt
ir tada zelta paruna - kritize, kad proti labak.
Publicēts: 07.10.09 20:55
 citēt
Mandalay:es neredzeju LNT zinjas... kur ir ? video ?

Shaubos vai interneta jau atrodams arhivs. Iisi sakot fotografs (ja taa to varetu nosaukt) bija ieradies , filmeja bezmazvai ar mobilo fotokameru. Bet nu uzjautrinoshs sizhets bij :D
Publicēts: 07.10.09 20:59
 citēt
Janbo:Dazhreiz saaku domaat , cik veci Juus esat , kad uzvedaties kaa mazi beerni. Oftopiks noliekot nepamatoti autoru pilnigi nepienjemama riciba no sapraatiga cilveka. Nav verts turpinat sho regrusejosho sarunu ar jums :) Prieks , ka Gudris redzeeja LNT un zin pa ko bij runa :))

Ja gribi būt gudrs, iemācies saprātīgi jautāt, uzmanīgi klausīties, mierīgi atbildēt, un apklust, kad tev vairāk nav ko teikt. /Lafontēns/
Publicēts: 07.10.09 21:03 labots
 citēt
Janbo:Dazhreiz saaku domaat , cik veci Juus esat , kad uzvedaties kaa mazi beerni. Oftopiks noliekot nepamatoti autoru pilnigi nepienjemama riciba no sapraatiga cilveka. Nav verts turpinat sho regrusejosho sarunu ar jums :) Prieks , ka Gudris redzeeja LNT un zin pa ko bij runa :))

Smieties par citiem var tad ja pats vismaz KAUTKO PROT , tu vecit mums esi sevi pieradijis ka pilnīgs AUNS jebkurā jomā kurai ķeries klāt , galvenais ja tas pats Gudris vēl KAUTKO iemācās un ņem vērā tad TEV tas nedraud . Tas tā no pieredzes:):) Sen zināms ka visādas "Aģentūras" līgsts cilvēkus kuriem jāmaksā PĒC IESPĒJAS mazāk , jo SPECIĀLISTI strādā paši par sei , es te jau liku kā isskatās AĢENTURAS "Speciālisti" kurus piesūta visādas "Kazu rīkotāju anštaltes" es pat nenoturējos un nobildēju cik acīm redzamni cilvēki neprata strādāt ieņem acīm redzami lažigas bildēšanas pozīcijas un nenormāli slikti bij ekipēti :):) Redzu "Photographeri" no kāzu aģentūras "Krutā pozīcijā" un prikidā , tas ka cilvēki visur kavēja un sjos jagaida bija 15-20-30min es tik pasmejos:):)
Publicēts: 07.10.09 21:05 labots
 citēt
versatile:ir tada zelta paruna - kritize, kad proti labak.
tad ar foto un īpaši kino kritiku kirdik. gan jau pa kritiķim domā, ka varētu labāk, palaid tik, bet visi nav Fransuā Trifo! :D
Lunis:Smieties par citiem var tad ja pats vismaz KAUT KO PROT
saprotams, ja prot smieties! :D un smejās, ja smieklīgi! :D vienam smieklīgi šķiet smalki joki, citam, aņuki, kurās pietaisa bikses, vēl citam, ka kāds nokrīt un salauž pakaļkāju vai asti! :D :D
Publicēts: 07.10.09 21:07
 citēt
NEuztraucaties ir publika , kas speej dot sakarigus ieteikumus un neskatoties uz manu augsto temperamentu atbildet sakariigi ar ieteikumiem. Taadu baru kaa zo,miller31,un versatile - magjiskais trio , + vel 2-3 giiki no saita , kuriem nikus neatceros nav jegas njemt vera, taa kaa vairs uz jusu nesakarigajiem un rupjajiem komentariem neatbildeshu :) Par tiraaku blogu :))
Publicēts: 07.10.09 21:09 labots
 citēt
shvaboc:Haraldam atkal cepums :D
paldies jau iepriekš!
Publicēts: 07.10.09 21:09
 citēt
Haraldam atkal cepums :D
Publicēts: 07.10.09 21:20 labots
 citēt
zo:

Ja gribi būt gudrs, iemācies saprātīgi jautāt, uzmanīgi klausīties, mierīgi atbildēt, un apklust, kad tev vairāk nav ko teikt. /Lafontēns/

Zo, paskaidro man tādu lietu- tu vienmēr apcel Jambo... bet ar ko tu esi labāks par viņu... šādi atzinību neiegūsi :(
Skatu reitingus

Janbo
fotOgalerijas bildes: 97
Fotogrāfa reitings: 6.27
Fotogrāfa vieta: 229

Zo
fotOgalerijas bildes: 213
Fotogrāfa reitings: 6.03
Fotogrāfa vieta: 701

Skatot pēc šejienes zo , tu taisni esi cienīgs Jambo kurpes tīrīt :D un foto somu pieskatīt.
Ak jā, zo, tev jaf patīk arī mani mācīt dzīvot :), gaidu jaunus ieteikumus :D:D:D
Publicēts: 07.10.09 21:36 labots
 citēt
vecais jau pat burtus nespēj atšķirt. lietotāji jambo un janbo ir divi dažādi cilvēki.

es tev gan kautko varētu ieteikt...

vai tieshaam tev haiduk liekas ka regulaara kartes tiiriishana blogaa kaadu padara labaaku?
Publicēts: 07.10.09 21:38
 citēt
Sākās ar sižetu LNT,bet daži grib ar krāniem mērīties!Lēti....
Publicēts: 07.10.09 21:56
 citēt
zo:vecais jau pat burtus nespēj atšķirt. lietotāji jambo un janbo ir divi dažādi cilvēki.

es tev gan kautko varētu ieteikt...

vai tieshaam tev haiduk liekas ka regulaara kartes tiiriishana blogaa kaadu padara labaaku?

Vēl viens bloga cienīgs teikums- kad naf ko teikt, pie gramatikas piesienās (ievērojiet šādu incākku lietu, tas jaf ir izmisums... un šoreiz tas mazāk domāts uz zo :) ), bet cīpari ir pareizi.
Es neesmu pret tīrīšanu, jo turēt to , kas nevienu neinteresē ir tikai vietas aizņemšanaa...
Ko tu man vari ieteikt... ātrāk pie pētera, lai tādi, kā tu varētu varētu triumfēt... gaidi, un ilgi gaidīsi :D
Publicēts: 07.10.09 22:01
 citēt
ui kur nu pie pētera. var jau mēģināt arī ārstēties.
Publicēts: 07.10.09 22:04
 citēt
Kam garāka mēle un asāki zobi, tam taisnība. Smadzenes daudz nav vajadzīgas..:(((
Publicēts: 07.10.09 22:05
 citēt
Friidis:Kam garāka dežūra, tam taisnība. Smadzenes daudz nav vajadzīgas..:(((
Publicēts: 07.10.09 22:12
 citēt
Nu- un ko ta pierādīji- to pašu, ko par ko rakstīju oriģinālā . Mēle gara- prātiņš īss...:(
Publicēts: 07.10.09 22:14
 citēt
Haiduks, saliidzinaat cilveekus peec shejienes bloga reitingiem ir pilniigaakais.. nu pashi saprataat kas..
Publicēts: 07.10.09 22:15
 citēt
Friidis:Kam garāka mēle un asāki zobi, tam taisnība. Smadzenes daudz nav vajadzīgas..:(((

Bizness nozīmē "Vairāk spēju-ideju + Spēcīgāki elkoņi + asāka mēle + spēja uzņemties lielāku risku " , bizness tā ir nepatraukta konkurence un sacensība par " klienta maku @ Publikas prātu" , ļurbakiem un iesācējiem biznesā nav vietas gluži tāpat kā ambicioziem muļkiem:):)
Publicēts: 07.10.09 22:20 labots
 citēt
Lunis:
Friidis:Kam garāka mēle un asāki zobi, tam taisnība. Smadzenes daudz nav vajadzīgas..:(((

Bizness nozīmē "Vairāk spēju-ideju + Spēcīgāki elkoņi + asāka mēle + spēja uzņemties lielāku risku " , bizness tā ir nepatraukta konkurence un sacensība par " klienta maku @ Publikas prātu" , ļurbakiem un iesācējiem biznesā nav vietas gluži tāpat kā ambicioziem muļkiem:):)

Luni, bet te takš nav bizness, te ir domubiedru klubiņš. Un nepatīkami, ja daži "ambiciozi muļki" (c) nāk šeit ne tik daudz par kopējo interesi paklačot, bet gan sevi parādīt vai vnk pakašķēties...:(
Publicēts: 07.10.09 22:22
 citēt
Rekur arī video:
www.diena.lv...
Publicēts: 07.10.09 22:30
 citēt
Friidis:

Luni, bet te takš nav bizness, te ir domubiedru klubiņš. Un nepatīkami, ja daži "ambiciozi muļki" (c) nāk šeit ne tik daudz par kopējo interesi paklačot, bet gan sevi parādīt vai vnk pakašķēties...:(

Tāpat varbūt kādam nepatīk spameri, 555 licēji, puplūriķi utt - tāpēc jau šeit ir interesanti, ka katrs mēs esam savādāks un uz to jau mums ir visas tiesības (arī paust savu viedokli) - vai tiešām Friidim te būtu interesanti, ja visiem būtu absolūti vienādi uzskati un visi viens otram pieklājīgi piekristu - garlaicīgi taču :D
Publicēts: 07.10.09 22:35
 citēt
Cerambyx, cerams redzi- vairums strīdās (diskutē) pa lietu un tas ir normāli (saprātīgas pieklājības robežās), bet daži- tikai lai pazīmētos vai pakašķētos. Un tas ir pietiekami uzkrītoši manāms, lai neatšķirtu!
Publicēts: 07.10.09 22:37 labots
 citēt
Friidis:Luni, bet te takš nav bizness, te ir domubiedru klubiņš. Un nepatīkami, ja daži "ambiciozi muļki" (c) nāk šeit ne tik daudz par kopējo interesi paklačot, bet gan sevi parādīt vai vnk pakašķēties...:(

Domubiedriem maza daļa gar "Kāzu foto" kas ir apsalūti komerciāls pasākums kam ar "Amatieriem @ makslu" maz sakara :) Tici man 90% "Jambo Photograferu" nav ne jausmas ka PĀRIM škiet būtiski "Piebraukšana" un "Tortes griešana" tev varbūt škiet kautkas unikāls ka KAUTKO TĀDU var nenobildēt bet tepat BLOGĀ ir "Meistari" kuri vēsi piekožās un aizmieg vēl pirms kautkādas Mičošanas , nemaz nerunājot par Torti :):) Taču fināli vārdi FOTOGRĀFS kāzās otra svarīgākā PERSONA pēc Macītāja liksoes nesaprotama 90% Latvijā VEDĒJU / PĀRU :):):)
Publicēts: 07.10.09 22:41 labots
 citēt
Man vairāk ieprikolī nevis Janbo (par ko biju norūpējies ne pa jokam :D ) , bet tagad jau daži lietotāji, no kuriem divi karstākie ir versatile un zo. Rodas iespaids, ka puišiem reāli dod za živjo, ka Janbo liek visādus ,dažreiz sevis pazemojošus topikus, un viņam reāli ir iekšā uzspļaut citu viedoklim (viņš nav uzmācīgs kā FotoDurnis vai vēl kāds cits, pats savu mierīgu dzīvi dzīvo) - viņam pie dirsas, ko par viņu domā. Un acīmredzot, šie divi puiši nespēj samierināties ar to. Kā tur bija ar to frāzi - komu 4o boļit, tot o tom i govorit. Parasti , kad kādam pastiprināti uzbrūk, tad viņu mēģina likvidēt kā konkurentu vai kā viņu pašu neapzināto kompleksu pretmetu - Janbo gan neapskauž fotomākslas ziņā, bet iepriekšminētā. Moš pēc darba labāk iedzer siltu tēju?

Janbo apklusināšanai sāk izmantot tādu pašu taktiku, kādu Janbo vēl pirms gada izmantoja.
Šitais vispār no meiteņu sērijas
"ir tada zelta paruna - kritize, kad proti labak."

To parasti redzu , kad kāds ir neapmierināts ar aizrādījumu, un izspļauj to klasisko "Nu, ja tik kruts esi, uztaisi labāk"

Tas jau paliek smieklīgi
Publicēts: 07.10.09 22:42
 citēt
Runa jau ne par zināšanu vai nezināšanu, bet vienkāršu savstarpēju toleranci- gan tiem "naivajiem prasītājiem", gan tiem "plēsoņām- atbildētājiem"..:)
Publicēts: 07.10.09 23:00
 citēt
a ko padariit, garas dienas biroja, un uzrodas jautriiba - cirks par velti :)

vinkarshi, pats smu gados jauns un kaitina naakamaa paaudze - kuras spilgts parstavis ir Jaanis T., aka Janbo. Tik aprobezoti un ignoranti cilveeki kopumaa nav redzeeti iprieksh. Turklat, ja versies foruma pec padoma, tad dari to ar cienju.
mans viedoklis par konkrto personazhu veidojas kopsh gadijuma, kad vinjam teju viss forums teica - chali, 400D nelien iekshaa SD kartes, esi nepareizo nopircis, a vinjsh visus par idiotiem... un pec tam vel 100 reizhu taa.
Domaju, ka jebkursh, kas kaut kadu mistisku iemeslu delj ir versies pie manis pec padoma vai pie kura esmu versies es, apliecinas, ka ar toleranci un pieklajibu man viss ir kartiba. totis te chalis sak draudu vestuls sutit, ar sasnigumiem sporta lielities... nu jaa... es varu vien palpotis ar panakumiem shaushanaa :)
Publicēts: 07.10.09 23:04
 citēt
Versatile ko šāvi?Man ar liela pieredze šaušanā,varbūt kopā esam sacentušies kādreiz?
Publicēts: 07.10.09 23:10
 citēt
Es viņam vispār lūdzu, lai viņš šeit nereģistrējas, bet tikai palūkojas.Tā ir mana vaina, ka viņš ir šeit :D:D
Es sen esmu apradis ar domu, ka man vieglāk ir ar sienu sarunāties savā istabā - es vismaz savu atbalsi dzirdu. Bet Tu ar zo sevi arī nelabā pozīcijā nostādat. Labāk, lai pats peras, ja nedalec. Iztērēs paŗis tūkstošus tukšajā. Jūs labāk viņam neko nesakiet. Tad arī sāks respektēt jūsu viedokļus, savādāk visi kā ap zīdaini ņemās, kurš nu ko labāk ieteiks, pamācīs. Tā rodas izlutinātie.
Publicēts: 08.10.09 01:00
 citēt
ekoists:Versatile ko šāvi?Man ar liela pieredze šaušanā,varbūt kopā esam sacentušies kādreiz?

parsvara ar gludstobru stavus bz atbalsta visados medniekmachos. pec tam nomainijas medibu likums, pasliktinajas redze un nacas aizmirst sho priecinju. pedejas sacenees kur otro vietu panjemu shaavu tikai aptuveni meerkji redzot...
Publicēts: 08.10.09 09:13
 citēt
Cilvēki, kuri precas dēļ bildēm.
Publicēts: 08.10.09 09:17
 citēt
versatile:
ekoists:Versatile ko šāvi?Man ar liela pieredze šaušanā,varbūt kopā esam sacentušies kādreiz?

parsvara ar gludstobru stavus bz atbalsta visados medniekmachos. pec tam nomainijas medibu likums, pasliktinajas redze un nacas aizmirst sho priecinju. pedejas sacenees kur otro vietu panjemu shaavu tikai aptuveni meerkji redzot...

Virziens viens un tas pats,tikai es ar mazkalibra vītņstobriem pa skrejošajām cūkām.
Publicēts: 08.10.09 09:44
 citēt
Fridis: Runa jau ne par zināšanu vai nezināšanu, bet vienkāršu savstarpēju toleranci

Vari parādīt ar savu komentāru piemēriem, kā to lietu dara? Vai tas atkal ir no romāna par dārkrūmu un zaļāku zāli, kurā sabiruši slavas ordeņi?
Patīlk man šie nogales rakstnieki ...
Publicēts: 08.10.09 10:24
 citēt
Gudris:
Portreti:Cilvēki, kuri precas dēļ bildēm.

Nu bet taa jau ir kaazu riikoshanas buutiiba....paziimeeeties draugiem un radiem ...atraadiities visiem cik vinji smuki...utt.

Un kas par to?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas