forum.gif
Pērku Canon 40D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Canon 40D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.10.09 20:52
 citēt
Sveiciens!
Meklēju Canon EOS 40D - par advekvātu cenu (katram aparātam ir savs cipars atkarībā no stāvokļa, bet ja grūti to saprast, tad atskaites punktam kā maksimums = ir cena jaunam pašlaik mīnus vismaz 30%). Vēlams vēl ar garantiju. Saprātīgu slēdža nolietojumu (~20-30k). Var piedāvāt komplektā ar objektīvu (var mēģināt piedāvāt gan kit vai kādu cita brenda zoomu vai fix robežās līdz 200mm, macro īsti neinteresē).
Jābūt ar mieru iet pārbaudīt slēdža resursu.
Ja labs piedāvājums (cenas ziņā), var arī piedāvāt komplektā arī grip.
Paldies!
Piedāvājmu ar cenu sūtīt uz PM.
Publicēts: 07.10.09 21:00
 citēt
cik ir "adekvāta cena" 40D šajā gadījumā pie augšminētiem nosacījumiem? vnk cilvēciska interese
Publicēts: 07.10.09 21:10 labots
 citēt
Iekavās jau uzrakstīju:) -
(katram aparātam ir savs cipars atkarībā no stāvokļa, bet ja grūti to saprast, tad atskaites punktam kā maksimums = ir cena jaunam pašlaik mīnus vismaz 30%).

Konkrētus ciparus pavisam nevaru nosaukt - jo tad kāds kam ir padomās, ka nav ko piedāvāt, jo būs kādi lati par maz. Tāpēc uzrakstīju principu pēc kā apmēram vadīties.:) Esmu atvērts piedāvājumiem:)
Publicēts: 08.10.09 12:08
 citēt
ok, ja kādam liekas ka vinja 40D body ir dārgāks par manu piedāvāto aprēķina formulā sanākošo ciparu - var mēģināt piedāvāt - izvērtēšu noteikti katru piedāvājumu, kas atnāks. :)
Publicēts: 08.10.09 12:54
 citēt
izliku šodien savu uz tirgotavu komplektā ar 24-70 canonsiko L2,8 kopā gribētu 880 LVL par abiem
Publicēts: 09.10.09 11:06
 citēt
tātad
Canon 24-70mm f/2.8L
Canon EOS 40D (body only)

cenas vārētu būt
580
300
īstenībā kombinēt var dažādi galvenais lai summā sanāk 880 LVL
Publicēts: 09.10.09 11:34
 citēt
Ja kombinēt var dažādi, es ņemtu stikliņu par 300 latiem, un, kam vajag, lai ņem eosu par 580.
Publicēts: 09.10.09 15:58
 citēt
lukass:Ja kombinēt var dažādi, es ņemtu stikliņu par 300 latiem, un, kam vajag, lai ņem eosu par 580.

bet tad tev jāatrod tas cilvēks kas ņems pa 580 ;) apsolu atdot stiklu pa 300
Publicēts: 15.10.09 17:32
 citēt
taa veeljoprojaam aktuiaali - primkaart body un ar garantiju vēl kādu laiku.
Publicēts: 15.10.09 19:48
 citēt
vai 'meklēt' un 'pirkt' ir viens un tas pats??
Publicēts: 15.10.09 23:18
 citēt
... jā, un vēl Rundāles pili par kādiem 100-120ls piedevām.. varbūt arī korpusu sagribēsi dzeltenā krāsā ar garantiju? cerams nevienam vajadziba tik stipri nespiež.
Publicēts: 16.10.09 08:48
 citēt
Tieshi taa - mekljeeju domaats, ka veelos pirkt.
atbildot lietotajam Betons:
Diez vai par body ar garantiju par par 330 - 350Ls ir baigaa sliktaa cena ja jauns jau naak zem 500 Ls.
bez garantijas vairaak par 290-300 gan negribu dot. Es jau nevienu pie sienas nelieku - vienk. negribas iegraabties taapeec taadi kriteeriji. Ar 40D vairaakiem paziistamiem ir bijushi gljuki ka izbiedzas sleedzis visai aatri taapeec mekleeju ar garantiju. Vienu ar garantiju citaa vietaa biju atradis, bet kamer vinju dabuiju caur tiiklu rokaa bij jau paardevis (nezinu kur veel bija licis sludinaajumu bez paris latvijas fotoforumiem). Divi ir piedaavaajushi bez garantijas.

tiem kam gribas krasainus korpusus lieliska izvelee ir attieciigaa pentax seerija (ja nemaldos K-m). Taa kaa diez vai par Rundaales pili bij iisti vietaa. es esmu ilgi rakaajies un peetiijis un sapratis ka gribu 40D - ja neko neatradiishu tad domaashu ko citu.
Publicēts: 16.10.09 14:43
 citēt
tieshi manas domas.
Es protams arii esmu apsveeris 450D iegaades iespeeju, bet pamata plaans tomer ir 40D - cik esmu izracies un taustiijis skjiet tas ko mekleeju. Pie tam uz leju kaapt - vecaaku (10D, 20D, 30D) njemt negribas jo tehnika fotojomaa tomeer baigi skrien uz priekshu. Nesmu te taisiijies iedziivoties uz kaada nelaimi - dirzaak tieshi gaidu kad kaads domaa apgreidoties:) Liidz pilnam raamim pats vel nepavelku:)
Publicēts: 16.10.09 18:25
 citēt
30D nav slikts aparats... bet 40D tomer labaks...
Pievienojos Uldim - 300 LVL butu adekvata cena
Publicēts: 19.10.09 11:02
 citēt
tieshi taa - bet kad skaidri zini ko gribi - gruuti ko atrast. Taapat kaa internetaa vai lielveikalaa.
Publicēts: 22.10.09 11:37
 citēt
piedavajuma Tava komplekta cena skjiet adekvata. Tik es vairaak mekleeju tikai body un macro man iisti nevelk. Liidz ar to mans piedaavaajums Tev nav iisti interesants.
No ojektiiviem skatos vairaak sektoraa ap 85 mm uz crop (lai ir tas kas 135 mm uz FF). Es iisiti ari nealkstu peec megazuumiem - tie tomeer tumshi - vai arii amatierim (kaa man) cenaa neaizsniedzami. Veel vajadzeet kaut ko atstaat labaakam zibenim. Taapeec es skatos taa pamazaam un vaacu pa daljaam to kompleku ko gribu. Varbuut peec shi aparksta te rodas kads cits piedaavaajums? un kaa tam bodijam ar garantiju?
Publicēts: 22.10.09 17:02
 citēt
450D veel nav izstripots no mana rezerves saraksta. tomeer jau izskaneejusho iemeslu delj galvenaa izveel ir 40D.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):