Laurelz, ja kāds tev piedāvās 24-105 tādā cenā, bet tu vairs negribēsi, tad padod ziņu.
Būtībā par tik mazām cenām var tikai trāpīties uz Ekoista norādītajām mantām, vai arī kādam ir ļoti steidzama vajadzība notirgot, jo pat tirgus cenas ir krietni augstākas.
Laurelz: (c) Paartikushi ir norveegji, nejau latvieshi, kas te dziivo..
Nu protams, es cita kabatā naudu netaisos skaitīt. Taču neticu, ka dēl nabaga aldziņas uz Norgi brauc... Sorry, nebūtu šo tēmu aizskāris, ja nezinātu cik Tevis kārotie objektīvi reāli maksā. Un tiem nav milzīgas "ģeogrāfiskas" cenu atšķirības, vismaz Eiropā. Cerība , protams ir, bet kā te rakstīju- vai nu finansu sprukās iedzīts nabadziņš, vai kāds nodzēries, jebšu vnk zaglis par tādu cenu atdotu.
ekoists:Laurelz-tas tādēļ,ka latvieši daudz dzer....
nemaz taa nedzer, darba specifikas deelj, vismaz man dalja zinaamo straadaa aviizee, 7 dienas nedeeljaa, no 24.00 videeji liidz 5-7 riitaa, brivdienu nav, ja dzer tad tas notiek agraa sveetdienas riitaa parasti. man dienas darbs un wikends briivs un barmeniite paziistama, tapeec shad tad aizraujos.
Friidis: Taču neticu, ka dēl nabaga aldziņas uz Norgi brauc... Sorry, nebūtu šo tēmu aizskāris, ja nezinātu cik Tevis kārotie objektīvi reāli maksā.
Kriizes spiests aizbraucu, neieshu suudzeeties, bet izdevumi ir aarkaartiigi uz vietas dzivojot. Vismaz kaa latvietim taa skiet. Cenu biki paceelu.
nu vai tik 24-105 viens ir pa 450Ls, 5x lietots, jauns, bet vienigi aizmirsts kur pirkts, riigaa vai ebajaa vai veel kur dabuuts..
Nu puikas un meitenes sarosaties! Gribu paarsteigt sevi ar stiklinju jaunu!
Haralds - ir babaju bodes, tur nigeri siro pa to kvartaalu, bet vismaz var nopirkt grikjus, garshiigas meerces un uudespiipei ogles (ko nevar nekur citur dabuut, deelj uudenspiipju aizliegumu norveegijaa laikam)