dk1988 - saproti, drāzt citus forumā var tikai tie, kuri apzinās, ka nekad publiski viņi nekur neparādīsies. Pavēro attiecību starp to, kāda uzvedība forumā vai pie bildēm un starp to, vai kaut kur publiski parādās. Un jo vairāk lecās, jo mazāk redzams publiski ... ... Suns zina, ko ir ēdis ...
alvils:Godīgi sakot, es labprāt ar Alloxu iedzertu kādu alu un pārmītu daudz vārdus. Bet tā dēļ uz Latgali tomēr neesmu gatavs braukt.
Tu esi pārliecināts, ka viņš ir reāls?
Alloxa nav reāls... reālas ir viņa bildes Alloxa(s) vispār nav! Līdz ar šo var slēgt šo bezjēdzīgu tēmu (bezjēdzīga tāpēc, kā Armanda vēlme nesakrīt ar viņA spējām...IMHO tiko šis sāks balsot pēc sirdsapžiņas, viņa reitings būs tik tālu no Alloxas, ķā malo ne pokažetsja)
Alloxa nav reāls... reālas ir viņa bildes Alloxa(s) vispār nav! Līdz ar šo var slēgt šo bezjēdzīgu tēmu (bezjēdzīga tāpēc, kā Armanda vēlme nesakrīt ar viņA spējām...IMHO tiko šis sāks balsot pēc sirdsapžiņas, viņa reitings būs tik tālu no Alloxas, ķā malo ne pokažetsja) man reitings ir pie tās vietas ko par DIRSU sauc, a tev skatos reitings ir ļoti svarīga! Ar nepacietību gaidīšu tabas bildes. Miera līgšnai derēs tikai 0.5 izdzeršana kādā no tusiņiem
Linkman:dk1988 - saproti, drāzt citus forumā var tikai tie, kuri apzinās, ka nekad publiski viņi nekur neparādīsies. Pavēro attiecību starp to, kāda uzvedība forumā vai pie bildēm un starp to, vai kaut kur publiski parādās. Un jo vairāk lecās, jo mazāk redzams publiski ... ... Suns zina, ko ir ēdis ...
Nu paskat - Haiduku apsaukājuši un muti vēruši ciet visādi cilvēki. Var jau Alloxu par trolli saukt, bet man nojausma, ka kādu reizi viņš pārsteigumu uztaisīs xD Arī čūskulājs var rasties ne no šā, ne no tā. Visi ir cilvēki un visiem ir vājības.
IvetaK , labāk satikties kādā tusā un tur uzlabot savas prasmes nevis šeit .
Ar ekoistu un Linkman biju priecīgs sapazīties un cerams arī ar Luni sanāks kādreiz papļāpāt reālā . Vēl ar alvilu 1x nedaudz sanāca vienos ziemsvētkos aprunāties , bet nu tas tā diezgan īsi un šis bij aizņemts toreiz.
pROTAMS, kā tevi neinteresē zemi reitingi, bet agstie nav pa robam... ~
A mani nū loti interesē... tāpēc iesaku cīņu ar monstriem masturarbaiteriem(tagad šie nebalso par manām), ko domāju to mjauļu, admiņiem un drugiem p...us nelaizu un postēju bildes, kas patīk tautai(daudziem, arī tev, par spīti) ~~
IvetaK:a šeit kas jādara, ko? JRJ...nē, nu forumu es jau esmu apguvusi un jūtos kā mājās... Alloxa, Tu cik izdzēris, raksti tik drausmīgām kļūdām...Tev ko seja slikti izskatās, impotence, esi gejs vai kas Tev kaiš?
Pavisam ar to "reitingomāniju" sviestā sagājuši... It kā par to vietu topā kāds naudu maksātu vai reālus AFIAP utt diplomus dotu...
Bet par fotobloga identitātēm- piekrītu iepriekš rakstītajam- ļoti bieži redzams- jo anonīmāka persona (profilbilde, nepiedalīšanās reālajās aktivitātēs utml), jo agresīvāka un dīvaināka uzvedība...
vai tiešām pilnmēness? balsošana ir laba un atbalstāma lieta, bet lai kā mēs negribētu to atzīt, tomēr katrs bildē redz savādāk. Armandam varbūt patiks tas kas nepatiks Alloxam un vēl kādam un noteikti būs arī otrādi. nedomāju, ka vajag šādas balsošanas akcijas publiskot. Bet ja tas iecerēts kā jautrs pasākums tad kāpēc gan ne
Metodes un vērtības katram ir dažādas.Alloxa ir gudrs vecis protestants,viņš zin kādas bildes patīk FB lietotājiem un tādas arī liek(mērķtiecība).Jebkura migla,ūdens vai oranžā krāsa fotoblogā (arī visā sabiedrībā)ir cieņā,ja tā tiek gaumīgi parādīta,tad rezultāti neizpaliks.Es jau laicīgi zinu kāds tādai bildei būs reitings.Alloxa vairāk vērsās pret draugu balsojumiem,nevērtējot bildi kā tādu,bet draudzības principu. Alvil braucam ciemos pie Alloxas,cerams,ka pieņems un būs interesanti.
Ha,ha,ha,analizējām Alloxu. Vairākus gadus appakaļ kad sāku interesēties par blogu,viens labs čoms teica:Nav ne vainas ,tikai tur baigā cieņā ir datorgrafika,ne fotografēšana ! Izrādijās-viņam ir tikai daļēja taisnība!Paskatamies visu laiku labākās.Tur protams ir ļoti daudz datorgrafikas bet ir arī piem.ekoists un putnuverotajs(Alloxu mēs gan vismaz pirmajās 3 lapās neredzam,tālāk nešķīru ). Armand,Tava taktika ir nepareiza! Drīzāk Tev vajadzētu salikt izcili visām Eltona bildēm! Tikai pirms to dari ,padomā,vai Valdis ir pelnījis visu to Alloxas žulti kas tad pār viņu gāzīsies? Ir iznācis te sacepīties ar vairākiem blogeriem(ticību kari un t.t.)tomēr līdz riebeklībām parasti nenonācām.Nenonācām arī ar Alloxu(gudrākais piekāpjas(paklusē)). Līdzīgi kā Alloxa deklarē,nemīlu melīgus cilvēkus(ļoti labi atceros vienu viņa triecienbalsojumu 3 manām bildēm ar dažu min,intervālu ,un pilnīgu ignoranci pēc tam kad uz to neatbildēju ar ko līdzīgu. Nē nu var jau būt,iepatīkās cilvēkam autors,bet ja iepatikās,kāpēc nepavērtēt vēl,pat ja neatbild ar to pašu? ) Tāpēc ,Armand,liec labāk Alloxu mierā,cilvēkam bija mērķis,vismaz vienā fotolapā tikt 1. vietā.Kā zināms mērķis attaisno līdzekļus! Kā tur bija,bildes ar augstu vērtējumu melnrakstos,tad visas reizē BĀC!!!Ārā.Tā laikam?Kā Mortimers ,nabaga sieviete tika ķidāts! Bet katram savs,manu ego vairāk silda Putni Dabā vāks un regulāras publikācijas,ja kādam pietiek ar ZILU zvaigznīti,kāpēc ne.
IvetaK:tādi gudri veči noveda Latviju kur? Tā nu...roka roku mazgā un mazgās...viss saprotams...es par tiem, kas cenšas atmazgāt alloxu...
da te ir totāls zastojs...un kas par to zastoju viss vairāk rūpējas...mīļie, jaukie "vecajie"..
kur alloxas jaunākās bildes, ko viņš var tautai parādīt, cik ilgi viņš vienu bildi taisa..es saprastu, ja tās būtu no tām, kur viss savrokām lipināts un tass viss process prasa gadu, utt... ja cilvēkam ir labākā fotogrāfa zvaigzne, viņam taču jābūt spējīgam iziet ārā ŠODIEN un nobildēt ko lādzīgu un jau ŠODIEN parādāmu, ne jau šedevru, bet kaut ko, ko var apskatīt un novertēt autora ģēniju...
vai tad nē????????????????????? Es saku jā...
es saku NĒ.
bildēm IR jānostāvas, lai skaidri saprastu, kuras no tām ir nost zāģējami "ūdens zari", bet kuri augļus nesoši, apkopjami un aprūpējami.
Nu nu, tik nesapleeshaties! Taisniiba jau savaa zinjaa ir jums abiem, jo ir reizes kad skaidri redzams ka bilde IR, un ir reizes kad bildei kaads laicinjsh jaapastaav, un tad atkal tai jaapiekjeras lai kaut kas buutu. Nu nevar taa - balts/melns, vai nu, vai nu, taa jau pilniigs chau iestaasies! Tikpat labi vareetu bildes vispaar iedaliit shedevros un suudos.
forelljjanka: Armand, Tava taktika ir nepareiza! Drīzāk Tev vajadzētu salikt izcili visām Eltona bildēm! Tikai pirms to dari, padomā, vai Valdis ir pelnījis visu to Alloxas žulti, kas tad pār viņu gāzīsies?
Jā, Eltons - Tu esi apdomājis, kas notiktu, ja jankas ideja sāktu realizēties - tipa protesta vērtējumi pret pašreizējo labāko un nepazīstamo fotogrāfu, bet atbalsta vērtējumi Tavām bildēm? Tad Alloxas zilās zvaigznītes dienas varētu sākt skaitīt ...
Nu vot divi "spēkA vīri" jau vicina ar baltiem karodzīņiem, хотя сидя в окопе рвали рубахи, стуча в грудь кулаками, от чего земля содрогалась даже в далёких таджикских аулах и орали: "Да мы, за Родину и Сталина, пасть порвём!"
P.S.Armand, lai vieglas tev pohas un skaidrs prāts...
dansiga:Es gan aizbrauktu pie Alloxas "izvicinaat duuriites";-))))))
Protams, visiem kam nav bails no Alloxas fantoma... tiek laipni lūgti - pieczvaignīšu restorāna ēdienu karti negarantēju (jo fin. krīze), bet izbadējies neviens nepaliks un jumtu naktsmitnei(laiku majā 5-6cil.) droši varu solīt. Ir ideja aizbraukt, šo sestdien, pabildēt zirgus (brivā dabā) Preiļos. Turpimam PM vai pa talr. ko zin Densiga.