forum.gif
Alloxa, interesanta personība :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Alloxa, interesanta personība :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.09 15:28
 citēt
Alloxa: ... bet izbadējies neviens nepaliks un jumtu naktsmitnei (laiku majā 5-6cil.) droši varu solīt ...

A pirtiņa arī būs ar gulbīšiem ... ;)
Publicēts: 08.10.09 15:32
 citēt
Alloxa, ai - man s hii nedeeljas nogale ljooti pilna ar citiem pasaakumiem :-(
Publicēts: 08.10.09 15:41
 citēt
dansiga - atliec visu, nekas taču nevar būt jaukāks kā tikt ciemos pie Alloxas ... ;) ... Klau, kāds ir Alloxas īstais vārds un uzvārds? ... ;)
Publicēts: 08.10.09 15:57
 citēt
ni ekoists, ni dansiga... :( man pašam nav riteņu. bet, ja Alloxa aicina, mož var kādu no nākošiem vīkendiem?! ekoists, dansiga, alvils sarakstā jau ir, vēl kādi 2-3 var pieteikties. :)
Publicēts: 08.10.09 16:02
 citēt
dansiga:Alloxa, ai - man s hii nedeeljas nogale ljooti pilna ar citiem pasaakumiem :-(

Žel, baidos, kā vel pēc nedēļas, zelta rudens būs pelēkāks.

LM, nenolaidies zemāk - tur ir tikai tārpiem vieta.
Publicēts: 08.10.09 16:05 labots
 citēt
Es gan šonedēl braukšu "ciemā" pie Alloxa - gan diemžēl uz D-pils nevis Rēzeknes pusi. Bet nu vismaz Latgales labumus cerams redzēšu :)
Publicēts: 08.10.09 16:09
 citēt
Alloxa - izteiksim lielās spējas cienīt vispirms viens otru šādi - ejam viens otram garām, turpmāk neuzrunājam viens otru ne pie bildēm, ne kaut kur forumā. ok? ... ;)
Publicēts: 08.10.09 16:10
 citēt
Braucam svētdien,latgalē pirmdienās tāpat neviens nestrādā.Alvil Tu darbā pateiksi,ka biji latgalē-sapratīs....
Publicēts: 08.10.09 16:13
 citēt
ekoists:sapratīs...

nē. pirms gada varbūt, šobrīd toč nē.

ekoists:Braucam svētdien

svētdien atpakaļ. :) uz turieni sestdien vakarā?! jeb Tev kāzu bildēšana līdz vēlai naktij?
Publicēts: 11.10.09 02:27
 citēt
ArmandsK, vai vari pastāstīt, kā iet ar taviem (solītiem) balsojumiem pēc sirdsapzīnās!? ;)
Publicēts: 11.10.09 02:36
 citēt
Alloxa:ArmandsK, vai vari pastāstīt, kā iet ar taviem (solītiem) balsojumiem pēc sirdsapzīnās!? ;)
man slinkums balsot, tik dažas bildes novērtēju, kas man liekas interesantas. :)
Publicēts: 11.10.09 02:52
 citēt
ArmandsK:
Alloxa:ArmandsK, vai vari pastāstīt, kā iet ar taviem (solītiem) balsojumiem pēc sirdsapzīnās!? ;)
man slinkums balsot, tik dažas bildes novērtēju, kas man liekas interesantas. :)

Pareizi izdarīji! - nevajag ķerties pie darba, kuru nespēsi paveikt... a solīto trīs gadus var gaidīt... ;)
Publicēts: 11.10.09 10:11 labots
 citēt
Par 95% esmu pārliecināta, ka redzēju Aloxu vienas kāzas iemūžinot... rāvās gan ar fočiku gan ar video... izskatījās ļoti normāls vīrietis.. tā kā, kas meklē kaut ko eksotisku, var nebraukt.... :D
Publicēts: 11.10.09 10:20
 citēt
stings:Par 95% esmu pārliecināta, ka redzēju Aloxu vienas kāzas iemūžinot... rāvās gan ar fočiku gan ar video... izskatījās ļoti normāls vīrietis.. tā kā, kas meklē kaut ko eksotisku, var nebraukt.... :D

kā atšķirt NORMĀLU no NENORMĀLA ???
:D:D:D
Publicēts: 11.10.09 10:27
 citēt
Alloxa:
ArmandsK:quote] man slinkums balsot, tik dažas bildes novērtēju, kas man liekas interesantas. :)

Pareizi izdarīji! - nevajag ķerties pie darba, kuru nespēsi paveikt... a solīto trīs gadus var gaidīt... ;)
pie kājas man, ko gribu to daru :D
Publicēts: 11.10.09 14:51 labots
 citēt
Haiduks:
stings:Par 95% esmu pārliecināta, ka redzēju Aloxu vienas kāzas iemūžinot... rāvās gan ar fočiku gan ar video... izskatījās ļoti normāls vīrietis.. tā kā, kas meklē kaut ko eksotisku, var nebraukt.... :D

kā atšķirt NORMĀLU no NENORMĀLA ???
:D:D:D

Tas, ka cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros , diez vai liecina par normalitāti. Kā tur sakāmvārdā- "No ģēnija līdz trakajam viens solis"..:)))
Protams- traks jau nav, bet kaučkādi kompleksi čali nomoka gan.
Publicēts: 11.10.09 17:21 labots
 citēt

Friidis:
Tas, ka cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros , diez vai liecina par normalitāti. Kā tur sakāmvārdā- "No ģēnija līdz trakajam viens solis"..:)))
Protams- traks jau nav, bet kaučkādi kompleksi čali nomoka gan.

precīzi manas domas :D
Publicēts: 11.10.09 17:28
 citēt
Cirks par brīvu.
Publicēts: 11.10.09 17:50
 citēt
Friidis, paldies par diagnozi = "kaučkādi kompleksi"... varbūt zini kā tos ārstē - būšū bezgala pateicīgs. ;D

("cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros" - псхологи экперементально доказали = "те, кто точнее оценивают какую-то черту в другом человеке, сами в высокой степени обладают этой чертой" = citus vērtējam pēc sevis.) ;)~
Publicēts: 11.10.09 17:54
 citēt
+++++++++100
dzekslondons:Cirks par brīvu.

FB piesaista tieši ar šo cirku!!!
Publicēts: 11.10.09 18:59
 citēt
Alloxa:Friidis, paldies par diagnozi = "kaučkādi kompleksi"... varbūt zini kā tos ārstē - būšū bezgala pateicīgs. ;D

("cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros" - псхологи экперементально доказали = "те, кто точнее оценивают какую-то черту в другом человеке, сами в высокой степени обладают этой чертой" = citus vērtējam pēc sevis.) ;)~

Diskusija pēc principa- "сам дурак"?
Nu nē, paldies Dievam- mans niks un problēmas vēl netiek katrā otrajā tēmā apspriesti..:)
Publicēts: 11.10.09 19:00
 citēt
atļāvos nelasīt visu spamu bet apsolu ka draudu vēstules nesūtīšu un atriebības nealkšu, arī 555 nelikšu ja novērtēsi arī manas bildes "Allohas" stilā.
Publicēts: 11.10.09 19:10
 citēt
kasparsf:atļāvos nelasīt visu spamu bet apsolu ka draudu vēstules nesūtīšu un atriebības nealkšu, arī 555 nelikšu ja novērtēsi arī manas bildes "Allohas" stilā.
te tēma jau cita, apspriežam Alloxu, kas viņš par cilvēku, normāls/nenormāls, kaut kā tā ;)
Publicēts: 11.10.09 19:16
 citēt
ArmandsK tēma jau cita, apspriežam Alloxu, kas viņš par cilvēku, normāls/nenormāls, kaut kā tā ;)

Viskorektāk laikam skan modīgais formulējums "cilvēks ar īpašām vajadzībām"...:)
Publicēts: 11.10.09 19:17
 citēt
atvainojiet tad nelasīšu! :-)
Publicēts: 11.10.09 19:18
 citēt
Friidi Tev neapnīk?
Publicēts: 11.10.09 19:19 labots
 citēt
CerambyX:Friidi Tev neapnīk?

Kā var apnikt cirks?
Un vai tad šī un līdzīgas diskusijas nav FB cirks?..:)

Ne tik daudz par Alloxu runa, bet vispār- pēdējā laikā tik vien lasu- kas kuram kādu atzīmi ielicis un kas par to bija un kas būs...:)
Publicēts: 11.10.09 19:30
 citēt
Skatos un nesaprotu, par ko te taa dazji njemaas.. nu kas jums nepatiik?
Bildes vinjam labas, forshas, man patiik, un neredzu vispaar nekaadu iemeslu braukshanai augumaa..
Publicēts: 11.10.09 19:31
 citēt
Patīkamāk ir skatīties cirku no malas, nevis pašam būt par cirka klaunu ;)
Publicēts: 11.10.09 19:35
 citēt
Piedodiet, bet Jūs neesat normāli.
Kā var apspriest kādu citu cilvēku, viņu nepazīstot un pilnīgi po, ko konkrētais cilvēks raksta interneta vidē. Es ļoti ceru, ka man šāds vecuma marazms nebūs.
Publicēts: 11.10.09 19:36
 citēt
Jonatans:
Skatos un nesaprotu, par ko te taa dazji njemaas.. nu kas jums nepatiik?
Bildes vinjam labas, forshas, man patiik, un neredzu vispaar nekaadu iemeslu braukshanai augumaa..

Neviens jau nesaka, ka Alloxam sliktas bildes.
Nepatīk tas, ka pēdējā laikā forumā lielākās runas ir nevis par bildēm un foto vispār, bet gan par reitingiem, atzīmēm, savstarpējiem kašķiem utt.
Un Alloxa tajos kašķos nav pēdējā persona.
Publicēts: 11.10.09 19:40 labots
 citēt
alora:Piedodiet, bet Jūs neesat normāli.
Kā var apspriest kādu citu cilvēku, viņu nepazīstot un pilnīgi po, ko konkrētais cilvēks raksta interneta vidē. Es ļoti ceru, ka man šāds vecuma marazms nebūs.

Alora, manuprāt šeit neapspriež cilvēku, bet gan diezgan anonīmu un strīdīgu virtuālu tēlu un šeit apspriež- ko un kā šis tēls raksta interneta vidē!..:)
Publicēts: 11.10.09 19:53
 citēt
Nu tad skaidrs, Friidi. Tad izraadaas tieshaam tikai tie kas par reitingiem satraucaas kashkjeejaas.. citaadaak likaas man ka raadaas..
Publicēts: 11.10.09 19:57
 citēt
Jonatans:Nu tad skaidrs, Friidi. Tad izraadaas tieshaam tikai tie kas par reitingiem satraucaas kashkjeejaas.. citaadaak likaas man ka raadaas..
tur jau tā lieta, es pieņemsim ielieku bildu un priecājos ja kāds vispār to pamana. Es pat neesmu iedziļinājies kāds ir mans reitings, vieta utt., bet Alloxa par to cīnās visiem iespējamiem veidiem :D
Publicēts: 11.10.09 20:02
 citēt
Atceros, ka Alloxa vientuļi cīnījās pret masturbaiteriem - par to jau drīzāk varētu uzsist viņam uz pleca... :D
Publicēts: 11.10.09 20:05
 citēt
ArmandsK, tad ko satraucies? Tak neesi puishelis lai Allohas jokus njemtu galvaa!
Publicēts: 11.10.09 20:09
 citēt
CerambyX:Atceros, ka Alloxa vientuļi cīnījās pret masturbaiteriem - par to jau drīzāk varētu uzsist viņam uz pleca... :D
tas gan, bet bezcerīgi :D

Jonatans:ArmandsK, tad ko satraucies? Tak neesi puishelis lai Allohas jokus njemtu galvaa!
es neuztraucos ;)
Publicēts: 11.10.09 20:12
 citēt
Par ko tik fotograafeeshanas forumaa nerunaa. Pat katram fotograafam velta atsevishkju teemu un iztirzaa to liidz peedeejam matinjam.
Publicēts: 11.10.09 20:13
 citēt
bardaks:Par ko tik fotograafeeshanas forumaa nerunaa. Pat katram fotograafam velta atsevishkju teemu un iztirzaa to liidz peedeejam matinjam.

..vai veelies par to parunaat?
Publicēts: 11.10.09 20:16
 citēt
Jonatans:
bardaks:Par ko tik fotograafeeshanas forumaa nerunaa. Pat katram fotograafam velta atsevishkju teemu un iztirzaa to liidz peedeejam matinjam.

..vai veelies par to parunaat?

Jā- šī tēma var izvērsties- Jonatanam vismaz profilbildē matiņu netrūkst...:)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: