ni ekoists, ni dansiga... man pašam nav riteņu. bet, ja Alloxa aicina, mož var kādu no nākošiem vīkendiem?! ekoists, dansiga, alvils sarakstā jau ir, vēl kādi 2-3 var pieteikties.
Alloxa - izteiksim lielās spējas cienīt vispirms viens otru šādi - ejam viens otram garām, turpmāk neuzrunājam viens otru ne pie bildēm, ne kaut kur forumā. ok? ...
Par 95% esmu pārliecināta, ka redzēju Aloxu vienas kāzas iemūžinot... rāvās gan ar fočiku gan ar video... izskatījās ļoti normāls vīrietis.. tā kā, kas meklē kaut ko eksotisku, var nebraukt....
stings:Par 95% esmu pārliecināta, ka redzēju Aloxu vienas kāzas iemūžinot... rāvās gan ar fočiku gan ar video... izskatījās ļoti normāls vīrietis.. tā kā, kas meklē kaut ko eksotisku, var nebraukt....
stings:Par 95% esmu pārliecināta, ka redzēju Aloxu vienas kāzas iemūžinot... rāvās gan ar fočiku gan ar video... izskatījās ļoti normāls vīrietis.. tā kā, kas meklē kaut ko eksotisku, var nebraukt....
kā atšķirt NORMĀLU no NENORMĀLA ???
Tas, ka cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros , diez vai liecina par normalitāti. Kā tur sakāmvārdā- "No ģēnija līdz trakajam viens solis"..)) Protams- traks jau nav, bet kaučkādi kompleksi čali nomoka gan.
Friidis: Tas, ka cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros , diez vai liecina par normalitāti. Kā tur sakāmvārdā- "No ģēnija līdz trakajam viens solis"..)) Protams- traks jau nav, bet kaučkādi kompleksi čali nomoka gan.
Friidis, paldies par diagnozi = "kaučkādi kompleksi"... varbūt zini kā tos ārstē - būšū bezgala pateicīgs. ;D
("cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros" - псхологи экперементально доказали = "те, кто точнее оценивают какую-то черту в другом человеке, сами в высокой степени обладают этой чертой" = citus vērtējam pēc sevis.) ~
Alloxa:Friidis, paldies par diagnozi = "kaučkādi kompleksi"... varbūt zini kā tos ārstē - būšū bezgala pateicīgs. ;D
("cilvēks neatlaidīgi lien visos Fotobloga strīdu caumuros" - псхологи экперементально доказали = "те, кто точнее оценивают какую-то черту в другом человеке, сами в высокой степени обладают этой чертой" = citus vērtējam pēc sevis.) ~
Diskusija pēc principa- "сам дурак"? Nu nē, paldies Dievam- mans niks un problēmas vēl netiek katrā otrajā tēmā apspriesti..
atļāvos nelasīt visu spamu bet apsolu ka draudu vēstules nesūtīšu un atriebības nealkšu, arī 555 nelikšu ja novērtēsi arī manas bildes "Allohas" stilā.
kasparsf:atļāvos nelasīt visu spamu bet apsolu ka draudu vēstules nesūtīšu un atriebības nealkšu, arī 555 nelikšu ja novērtēsi arī manas bildes "Allohas" stilā.
te tēma jau cita, apspriežam Alloxu, kas viņš par cilvēku, normāls/nenormāls, kaut kā tā
Skatos un nesaprotu, par ko te taa dazji njemaas.. nu kas jums nepatiik? Bildes vinjam labas, forshas, man patiik, un neredzu vispaar nekaadu iemeslu braukshanai augumaa..
Piedodiet, bet Jūs neesat normāli. Kā var apspriest kādu citu cilvēku, viņu nepazīstot un pilnīgi po, ko konkrētais cilvēks raksta interneta vidē. Es ļoti ceru, ka man šāds vecuma marazms nebūs.
Jonatans: Skatos un nesaprotu, par ko te taa dazji njemaas.. nu kas jums nepatiik? Bildes vinjam labas, forshas, man patiik, un neredzu vispaar nekaadu iemeslu braukshanai augumaa..
Neviens jau nesaka, ka Alloxam sliktas bildes. Nepatīk tas, ka pēdējā laikā forumā lielākās runas ir nevis par bildēm un foto vispār, bet gan par reitingiem, atzīmēm, savstarpējiem kašķiem utt. Un Alloxa tajos kašķos nav pēdējā persona.
alora:Piedodiet, bet Jūs neesat normāli. Kā var apspriest kādu citu cilvēku, viņu nepazīstot un pilnīgi po, ko konkrētais cilvēks raksta interneta vidē. Es ļoti ceru, ka man šāds vecuma marazms nebūs.
Alora, manuprāt šeit neapspriež cilvēku, bet gan diezgan anonīmu un strīdīgu virtuālu tēlu un šeit apspriež- ko un kā šis tēls raksta interneta vidē!..
Jonatans:Nu tad skaidrs, Friidi. Tad izraadaas tieshaam tikai tie kas par reitingiem satraucaas kashkjeejaas.. citaadaak likaas man ka raadaas..
tur jau tā lieta, es pieņemsim ielieku bildu un priecājos ja kāds vispār to pamana. Es pat neesmu iedziļinājies kāds ir mans reitings, vieta utt., bet Alloxa par to cīnās visiem iespējamiem veidiem