forum.gif
Alloxa, interesanta personība :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Alloxa, interesanta personība :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.10.09 20:16
 citēt
:D
Publicēts: 11.10.09 20:50
 citēt
Friidis, paldies paldies, censhos tagad visu nodziito ataudzeet! :)

Interesanti, vai Haidrachux ar te ko teiks..
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.10.09 20:53
 citēt
Linkmans: "Armands - es domāju, ka Alloxa ir mīkstais vecis, jo nespēj parādīties publiski un profilenē nav sakarīgas bildes. Vai arī sataisījis kaut kādus lielus sūdus un dzīvo laukos, kur maz cilvēku viņu pazīst"

ArmandsK:Nedaudz pamainīju diskusijas nosaukumu, atbilstoši diskusijas saturam :)

Esmu nolēmis balsot par Alloxas bildēm, Alloxas stilā! Pēc paša Alloxa piedāvājuma izskatīju viņa mākslas darbus, nu nekas īpašs :D

Nakts šovs zem 40° :D , neuztveriet nopietni
-- tekstu labot sirdsapziņa(kauns) pAvēlēja?

dk1988:... visa tā aktivitāte ap viņu, liecina, ka viņš jūs kā mazus bērnus drāž un pie tam tajā reitingā ir pirmais...
- зрит корень!

Publicēts: 11.10.09 21:10
 citēt
Jonatans:ArmandsK, tad ko satraucies? Tak neesi puishelis lai Allohas jokus njemtu galvaa!

par "puisheli" un "galvu" labs joks! ;)
Publicēts: 11.10.09 21:12
 citēt
-- tekstu labot sirdsapziņa(kauns) pAvēlēja? nemaz nē, skatos ka diskusijas tēma uz Tavu personību pāriet, tāpēc tagad, bezmaksas tēla popularizēšana (reklāma) :D
Publicēts: 11.10.09 21:25 labots
 citēt
Friidi, Tev gan jau saak atkaapties..
Publicēts: 11.10.09 21:33
 citēt
bardaks:Friidi, Tev gan jau saak atkaapties..

???
Publicēts: 11.10.09 21:38
 citēt
Ja šis ir foto portāls, tad foto reitinga augšgalim šī diskusija godu nedara, ja augšgalis uzkata šo par cirku - nav saprotams, ko tas augšgalis te vēl meklē un nepamet šo "nevērtīgo un nemākulīgo" publiku?...

p.s. starp citu - kādas prognozes, kad zvaigznīte tiks sprausta Eltonam pie krūts? :D
Publicēts: 11.10.09 21:44
 citēt
chess:
p.s. starp citu - kādas prognozes, kad zvaigznīte tiks sprausta Eltonam pie krūts? :D

Tad kad ieliks vēl pāris superīgās foto-kolāžas, lai "draudziņi" var sabalsot :D
Publicēts: 11.10.09 22:20 labots
 citēt
CerambyX:
chess:

Tad kad ieliks vēl pāris superīgās foto-kolāžas, lai "draudziņi" var sabalsot :D

Nezināju gan, ka arī Eltons korumpantiem un intrigu vērpējiem pieskaitīts...:)
Publicēts: 11.10.09 22:31
 citēt
Nezinu ko, kur un kam Jūs tur pieskaitat... vienkārši apskatījos tabeli un konstatēju faktu ka 6.5 drīz var krist, par ko īpaši arī nebēdāšu! Interesanti būs pavērot sekas pēc tam...:D
Publicēts: 11.10.09 22:32
 citēt
Alloxu esmu redzējis un kopā fotografējis. Ļoti atsaucīgs un foršs cilvēks.

Es saprastu, ja viens otru te aprunātu kaut kādi pubertoīdi-tīņi, bet kad to dara pieauguši cilvēi gados, paliek vienkārši pretīgi. Jums darīt nav ko? Daudz brīvā laika? Apdraudēts pašnovērtējums? Ejiet tak bildēt, kādu grāmatu palasiet, ibio!
Publicēts: 11.10.09 22:40 labots
 citēt
Snow:Alloxu esmu redzējis un kopā fotografējis. Ļoti atsaucīgs un foršs cilvēks.

Es saprastu, ja viens otru te aprunātu kaut kādi pubertoīdi-tīņi, bet kad to dara pieauguši cilvēi gados, paliek vienkārši pretīgi. Jums darīt nav ko? Daudz brīvā laika? Apdraudēts pašnovērtējums? Ejiet tak bildēt, kādu grāmatu palasiet, ibio!

Ja mājiens uz mani- es aprunāju ne tik daudz Alloxu, bet gan pēdējā laikā uzbangojušo tukšo sprēgāšanu par reitingiem, vērtējumiem, atriebībām utml. Alloxa ar savu hiperaktivitāti vnk šeit gadījies, kā piemērs..:)
Nekā personiska- piekrītu, ka sadzīvē varētu būt visnotaļ foršs čalis un fotobrālis...:)
Publicēts: 11.10.09 22:45
 citēt
chess:Ja šis ir foto portāls, tad foto reitinga augšgalim šī diskusija godu nedara, ja augšgalis uzkata šo par cirku - nav saprotams, ko tas augšgalis te vēl meklē un nepamet šo "nevērtīgo un nemākulīgo" publiku?...

To pašu ko tu - piedalos "cirkā" izrādē (vai tad neredzi). :D

!!!Par "nevērtīgo un nemākulīgo" publiku" paats izdomāji šādu secinājumu, vai Annirsu citē - Alloxa to nekad nav teicis!!! ;)

chess:

varu precīzi to pateikt - līdz +-1h ;)
Publicēts: 11.10.09 23:30
 citēt
Friidis:[
Ja mājiens uz mani- es aprunāju ne tik daudz Alloxu, bet gan pēdējā laikā uzbangojušo tukšo sprēgāšanu par reitingiem, vērtējumiem, atriebībām utml. Alloxa ar savu hiperaktivitāti vnk šeit gadījies, kā piemērs..:)
Nekā personiska- piekrītu, ka sadzīvē varētu būt visnotaļ foršs čalis un fotobrālis...:)

Nē, Frīdi, es vispār. Principā. Ja ne šajā tēmā, tad citā.
Mani vienkārši pārsteidz tas negācijas daudzums, kuru cilvēki spēj ģenerēt. Apbrīnojami. Es cilvēkam, kurš man kaut ko personīgi ir sliktu nodarījis, pat viņam es nespēju tādas samazgas regulāri gāzt virsū, kur nu vēl praktiski nepazīstamam cilvēkam, ar kuru mani vieno tāda radoša un pozitīva pašizpausme kā fotogrāfija. Nu sitiet mani ar beigtu zivi, nesaprotu.
Publicēts: 12.10.09 00:14
 citēt
"visai tendenciozu saraksti" - ļoti precīzi pateikts - tas ir arī tas, kas šeit notiek...
Publicēts: 12.10.09 00:24 labots
 citēt
chess:"visai tendenciozu saraksti" - ļoti precīzi pateikts - tas ir arī tas, kas šeit notiek...

Gribi teikt, ka riebīgie melnie FB kovārņi nepamatoti knābā balto miera balodīti Allohu?...:)))
Publicēts: 12.10.09 00:29
 citēt
Frīdi - Tu mani visu laiku pārproti!

Fandango ļoti precīzi pateica gluži manas domas par Alloxa sarakstes stilu.
Publicēts: 12.10.09 00:40 labots
 citēt
fandango:Acīm redzot, Alloxa ir daudzus nokaitinājis ar savām cīņām privātajā sarakstē. Man tam nav bijis laika, bet par šo ir man sūdzējusies viena draudzene, un pēc manas noraidošās attieksmes, ka negribēju iesaistīties, domāja, ka tas ir viens no maniem profiliem.
Redzu, ka arī Cerambix ir kaut kāda pieredze. Un gan jau vēl dažiem. Tā ka, ja vēlies dabūt ar zivi, nam ir trīs zivis pie sienas. Es tās izmantoju fotografēšanai, varu arī Tevi ar zivi rokās nofotografēt. viena no manām reportāžām ar zivi gan te tika pamatīgi izbrāķēta kā pēdējais mēsls un truluma paraugs.

Nenolaidies līdz klačubābu meliem... Alloxam ir principi no kuriem viņš reti atkāpjas - pat ierejbis: neuzbāzties privāti (PM varu atgādināt par k/k nepabegtu sarunu, vai atbildēt).

Tāpēc tev derētu atvainoties, kā džentelmenim, vai - piemērus studijā!!! ;)
Publicēts: 12.10.09 00:54
 citēt
Friidis:
chess:"visai tendenciozu saraksti" - ļoti precīzi pateikts - tas ir arī tas, kas šeit notiek...

Gribi teikt, ka riebīgie melnie FB kovārņi nepamatoti knābā balto miera balodīti Allohu?...:)))

Es kovārnis, Es kovārnis! - льстил себе воробей, прыгая по дорожке и ..... был съеден - кошкой. ;D~
Publicēts: 12.10.09 01:46
 citēt
Snow:Nē, Frīdi, es vispār. Principā. Ja ne šajā tēmā, tad citā.
Mani vienkārši pārsteidz tas negācijas daudzums, kuru cilvēki spēj ģenerēt. Apbrīnojami. Es cilvēkam, kurš man kaut ko personīgi ir sliktu nodarījis, pat viņam es nespēju tādas samazgas regulāri gāzt virsū, kur nu vēl praktiski nepazīstamam cilvēkam, ar kuru mani vieno tāda radoša un pozitīva pašizpausme kā fotogrāfija. Nu sitiet mani ar beigtu zivi, nesaprotu.

Visam tam ir vienkāršs paskaidrojums - atriebība! "Balodītis" Alloxa ir kādreiz ieknābis - uzdrošinājies izteicis kritiku zem šo "kovārņu" bildēm.
= photoclub.by... tur var anonīmi balsot, pēctām atvers lodziņš kur var apskatīt balsojumus "Подробности"
1 Valera Pjastun (VaLeon) 10
2 Karel 10
3 Аноним 10
4 ДиК 10
5 ERIDA 10
6 Аноним 10
7 GBTA 9
8 Виктор Атапин 9
9 VVK 9
10 Батура Александр 9
11 Inviste_ 9
12 ZigZag 9
13 Уладзь Грыдзін 9
14 Аноним 1
15 Аноним 1
16 Аноним 1
17 Аноним 1
18 Аноним 1
19 Аноним 1
20 Аноним 1
21 Аноним 1
22 Аноним 1
23 Аноним 1
24 Аноним 1
25 Аноним 1
26 Аноним 1
27 Аноним 1
28 Аноним 1
29 Аноним 1
un tā gandrīz zem visām bildēm

jau vairāk par gadu šie staigā, slēpjoties (anonīmi), visur pa internetā Alloxas pēdām, mēginot ieknābt...

Man tas uzjautrina - dzīve nav vairs tik skumja. ;)
Publicēts: 12.10.09 01:50
 citēt
fandango - teicams komentārs!

p.s. mākslinieks - tā nav diagnoze, bet bieži vien mākslinieki ir ar diagnozi.
Publicēts: 12.10.09 02:08 labots
 citēt
fandango:Tā kā esmu šoreiz iesaistījies, kas īstenībā ir tukša laika pavadīšana, neko labu tas nedara, tad Alloxam varu teikt, ka nevajag nekādu izmeklēšanu, kas kuram ko teicis, ko tas viss varētu nozīmēt un ko no tā izlobīt.

Es te rakstu par to, KO SAJŪTU UN KĀDS ALLOXA MAN ŠĶIET EMOCIONĀLI. Ka tas, ko viņš raksta, ir ar nepatīkamu pēcsajūtu. līdz ar to uzskatīju, ka nav vērts iesaistīties emocionāli nepatīkamās sarakstēs, kurās neviens neko jaunu negūst. Mani viņa zilā zvaigzne drīzāk jau patika, kamēr nesastapos ar viņa pārjutīgo attieksmi pret normālu jautājumu zem kādas viņa bildes. Reakcija- ko nebalso ar izcili, bet komentē, musinot tautu. Vārdos varbūt tā nebija, bet EMOCIONĀLI tā sajutos. turklāt mans komentārs bija domāts tīri tehnisks.
katrā ziņā labāk es publiski atvainojos Alloxam, nevis tērēju laiku, meklējot vecu saraksti un to analizējot. Jo, kam gan tas interesē un kurš to visu lai lasa?

Alloxa- Tev derētu ieklausīties, ja ne manā, tad citu attieksmē.

Nu ko, gaidīsim tavu publisku atvainošanos konkētizējot par ko tas ir....! :)

Pretējā gadijumā sekos stāsts par fandango nedarbiem, ko dzirdēju no viena šā radinieka... protams, jā spēšu nolaisties tik zemu... ;)
Publicēts: 12.10.09 02:12
 citēt
chess:fandango - teicams komentārs!

p.s. mākslinieks - tā nav diagnoze, bet bieži vien mākslinieki ir ar diagnozi.

Vel teicāmāks drīz sekos - nesteidzies, (мелкий подхалимчик)... :D
Publicēts: 12.10.09 02:27
 citēt
alora:Piedodiet, bet Jūs neesat normāli.
Kā var apspriest kādu citu cilvēku, viņu nepazīstot un pilnīgi po, ko konkrētais cilvēks raksta interneta vidē. Es ļoti ceru, ka man šāds vecuma marazms nebūs.

Tu ļoti precīzi uztver būtību, bet izdari nepareizus secinājumus.

Tāpat kā teātrī mēs neejam baudīt aktieri, bet gan viņa veidoto tēlu, tāpat interneta vidē mēs neapspriežam pašu cilvēku, bet to tēlu, imidžu, ko viņš pats mums piedāvā kā savu virtuālo personību. Un paši darām tieši tāpat - ģenerējam sev nepieciešamas virtuālas personības. Vēl vairāk - internets mums ļauj dažādās vietās (atkarībā no to satura) vienlaicīgi izspēlēt visdažādākās lomas.

Interneta vide ir pietiekami anonīma (ja vien paši to vēlamies), lai mēs varētu savus tēlus veidot pietiekami savrupinātus no tiem tēliem, ko spēlējam ikdienas reālās dzīves situācijas (pilnīgi bez maskas mēs esam tikai tad, kad garantēti esam vieni paši ar sevi): gādīgs ģimenes tēvs, priekšzīmīgs darbinieks, neiecietīgs priekšnieks, "blonda" sekretāre utt.

Nav jau būtiski, kāpēc izvēlamies vienu vai otru lomu. Svarīgi, ka mēs to izvēlamies labprātīgi. Un reaģējam uz citu tēlu darbībām un izteikumiem tā, kā tas mūsu katra tēlam pienākas. Taisnība Šekspīram, ka "visa dzīve ir teātris, un cilvēki - aktieri tajā".

Vienīgā atšķirība starp tēliem internetā un reālajā dzīvē ir tā, ka virtuālajā realitātē starp to, kas esam patiesībā un tēlu, ko nesam, mēdz būt lielāka atšķirība nekā reālajā dzīvē. Interneta tēla dzīvi jebkurā laikā varam pārtraukt, lai tā vietā radītu citu - ar citu vārdu, dzimšanas datiem, dzimumu, uzskatiem, paradumiem un izskatu. Dzīvē tas ir daudz sarežģītāk.

Es darbošanos internetā uztveru kā rotaļu, spēli, "tvaika nolaišanu" caur drošības ventili; izmantoju internetu kā vidi, kur iespējams eksperimentēt, veicot tādas darbības, ko reālajā dzīvē kaut kādu iemeslu dēļ nav iespējams paveikt. Tomēr šķiet, ka visiem nepietiek humora izjūtas, zināma cinisma un veselā saprāta, lai nesajauktu kopā šīs divas lietas - dzīvi (lasi:lomas) virtuālajā un reālajā pasaulē. Taču arī to nevar droši apgalvot, jo, iespējams, ka šo lietu jaukšanas imitācija piederas izvēlētajam tēlam.

ArmandsK tēmas virsrakstā ļoti pareizi norāda, ka Alloxa ir interesanta personība. Bet tikai nenorāda, par kādu Alloxu ir runa? Un, manuprāt, fandango ir ļoti pārsteidzies, publicējot Alloxas metriskos datus no citas interneta vietnes (katra tiesības uz privātumu tomēr jāciena!). Pirmkārt, tādēļ, ka mēģinājis vienu virtuālo tēlu (fotOblog.lv profilu) sasaistīt ar citu virtuālo tēlu (draugiem.lv profilu), otrkārt - tāpēc, ka šī informācija, pat, ja tā ir patiesa, neko neizsaka par dzīvo cilvēku, bet tikai norāda uz vēl kādu vietu internetā, kur tas pats (vai līdzīgs) tēls darbojas.

Domāju, ka daudzi ir pieredzējuši, kā, satiekoties reālajā dzīvē, sabrūk priekšstati par cilvēkiem, ko esam iepazinuši tikai caur virtuālo lomu spēlēm. Iepriekš savstarpēji simpatizējuši cilvēki pamana viens otrā atbaidošas rakstura iezīmes, bet ļaunākie ienaidnieki kļūst par labākajiem draugiem, nimfomānes pārvēršas par intīmajām attiecībām vēl nenobriedušām tīnēm, bet sportiskie "kačoki" - par izkāmējušiem jaunekļiem ar tendenci uz alkoholismu.

Protams, ka nav gluži tā, ka virtuālās lomas nekādi nav saistītas ar patiesajām personībām, jo katra paša dzīves pieredze un zināšanas tomēr ir vienīgā barība šo tēlu radīšanai. Tomēr es vienmēr paturu prātā, ka vismuļķīgākais, ko iespējams darīt - reaģēt uz anonīma virtuālā tēla rīcību tā, it kā tā būtu reāla, man pazīstama cilvēka rīcība. Tāpēc mans pirmais bauslis interneta vidē ir netici savām acīm un ausīm! Un otrais - nekad nepazaudē prātu un labvēlīgi rotaļīgo attieksmi, pat ja izspēlē augsti emocionālas reakcijas trumpi!

P.S. Varbūt mazliet par daudz atklāju savu virtuālās uzvedības filozofisko bāzi, taču man šķiet, ka te plūktiņš jau sāk pieņemt neadekvāti nopietnu raksturu, tāpēc sadomāju nedaudz atvēsināt sakarsušos prātus. Un tagad varat minēt, kas jums to visu teica - es vai manis radītais tēls.
Publicēts: 12.10.09 10:08 labots
 citēt
Virtuālie dēli.

Vecs ebrejs saka: "Vot, es nesaprot un nesaprot to latvieš' valod'! Mežā nocērt kok, sazāģē garumā - dēls. Grāvī kustas tārps - dēls. Saimniekam piedzimst puik' - atkal dēls."
Publicēts: 12.10.09 10:20
 citēt
feins žīd anekdot! :D
Publicēts: 12.10.09 11:32
 citēt
Kriev nav sliktaks:
Čurātājs... pisec
Rakstnieks... pisec
Mašīn ieskrien kokā... atkal pisec...
Publicēts: 12.10.09 11:53
 citēt
:D Elton - vēl aizmirsi pielikt kažokādu, ko modeļiem liek klāt- arī pisec! :D
Publicēts: 12.10.09 12:50
 citēt
Publicēts: 12.10.09 13:09 labots
 citēt
IvetaK - nē, Ironia un Annirs pilnīgi noteikti nav viena un tā pati persona. Zinu, jo esmu satikusi abus ;)
Bet Ironia's profilu reizēm izmanto lkz :D
Publicēts: 12.10.09 13:39
 citēt
IvetaK :) lkz jau kaut kur forumā vienreiz atvainojās Ironiai, ka ļaunprātīgi izmantojis viņas profilu ;)
Publicēts: 12.10.09 15:18
 citēt
tik populārs! "Šodien tavu profilu ir apskatījuši 39 lietotāji " Alloxa vel nav bijis... pat ar ZZtop :)
Publicēts: 12.10.09 17:47
 citēt
fandango atgadinājums - tauta gaida tavu reakciju uz Publicēto: 12.10.09 02:08 "Nu ko, gaidīsim tavu publisku atvainošanos konkētizējot par ko tas ir....!"
Publicēts: 12.10.09 17:48
 citēt
Alloxa:tik populārs! "Šodien tavu profilu ir apskatījuši 39 lietotāji " Alloxa vel nav bijis... pat ar ZZtop :)

За что боролись, на то и напоролись....:)))
Publicēts: 12.10.09 17:51
 citēt
IvetaK:Annirs sēd Ironias profilā un priecājas..:D
vai tad tik traki, ka Annirs rēgojās pa svešiem profiliem.......nevar aizmirst
Publicēts: 12.10.09 17:55
 citēt
Friidis:
Alloxa:tik populārs! "Šodien tavu profilu ir apskatījuši 39 lietotāji " Alloxa vel nav bijis... pat ar ZZtop :)

Vai, tev ar tik daudz apmeklējumi!!!!!!!!!?
Publicēts: 12.10.09 17:59
 citēt
ZZ top es varu piespēlēt www.youtube.com...
Publicēts: 12.10.09 18:00
 citēt
Alloxa:
Friidis:ote]

Vai, tev ar tik daudz apmeklējumi!!!!!!!!!?

Tu zini- mani tas kautkā galīgi neuztrauc....:)
Vai tad Tev par to kāds maksā...:)
Publicēts: 12.10.09 18:15
 citēt
Friidis - "За что боролись, на то и напоролись...."? - "Tu zini- mani tas kautkā galīgi neuztrauc...."!!! - "Vai tad Tev par to kāds maksā..." ???!!! ;)

A kas teica, kā kādam būtu k/k jāmaksā!? - ты мент что-ли... или просто логика у тебя МИЛЬтонская? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: