Alloxa:Friidis - "За что боролись, на то и напоролись...."? - "Tu zini- mani tas kautkā galīgi neuztrauc...."!!! - "Vai tad Tev par to kāds maksā..." ???!!!
A kas teica, kā kādam būtu k/k jāmaksā!? - ты мент что-ли... или просто логика у тебя МИЛЬтонская?
Nu bet ko tad Tu, vīrietis spēka gados un ar neapšaubāmu fotogrāfa talantu, tik izmisīgi (un puiciski smieklīgi) cīnies par reitingu parastā fotoamatieru mājaslapā? Bet kāds sakars Tavai loģikai ar mentiem- neiebraucu...
Friidis, acīmredzot tu neesi šodien vel apmeklējis(izmeklējis) Alloxas profillapu, citādi nebūtu rakstrījis paviršus secinājumus, kā "sūdīgs ments": "Nu bet ko tad Tu, ... tik izmisīgi (un puiciski smieklīgi) cīnies par reitingu parastā fotoamatieru mājaslapā?" ~~
"Bet kāds sakars Tavai loģikai ar mentiem- neiebraucu.." - značit točno ments, jā neiebrauci pats savā(uzrakstītā) logikā!
Alloxa:Friidis, acīmredzot tu neesi šodien vel apmeklējis(izmeklējis) Alloxas profillapu, citādi nebūtu rakstrījis paviršus secinājumus, kā "sūdīgs ments": "Nu bet ko tad Tu, ... tik izmisīgi (un puiciski smieklīgi) cīnies par reitingu parastā fotoamatieru mājaslapā?" ~~
"Bet kāds sakars Tavai loģikai ar mentiem- neiebraucu.." - značit točno ments, jā neiebrauci pats savā(uzrakstītā) logikā!
Sory vecīt- pēc tādiem tekstiem tomēr jāsecina, ka neesi visai saprātīgs. Nav jēgas ar Tevi kašķējoties pašam pa muļķi palikt...
Nu ko juus nematies kaa mazi beerni... ! labiem fotografiem arii varbut slikttas bildes - un tieshi taapat ar sliktiem fotografiem - var but labas bildes vai arii paraadijusies tik liela skaudiga konkurence?
rkraw:Nu ko juus nematies kaa mazi beerni... ! labiem fotografiem arii varbut slikttas bildes - un tieshi taapat ar sliktiem fotografiem - var but labas bildes vai arii paraadijusies tik liela skaudiga konkurence?
Nav jau runa pa bildēm, bet par to, ka vienam vietējas nozīmes talantam pa daudz sakāpis galvā un jumtiņš sāk šķobīties... Pasaules foto-naba atradies...
Alloxa:tik populārs! "Šodien tavu profilu ir apskatījuši 39 lietotāji " Alloxa vel nav bijis... pat ar ZZtop
patreiz jau kādi 50 laikam Kā tas ir būt populāram?
1. 42 2. jautri
P.S. Varu iepriecināt tevi - manā galerījā parādījās tevis nenovērtētas Alloxa s-bildes... laipni lūdzu dot tām savu vērtējumu pēc sirdsapziņs. Šis, protams, atiecas pret visiem, izņemot masturarbaiterus.
fandango atgadinājums №2 - tauta gaida tavu reakciju uz Publicēto: 12.10.09 02:08 "Nu ko, gaidīsim tavu publisku atvainošanos konkētizējot par ko tas ir....!"
Alloxa:fandango atgadinājums №2 - tauta gaida tavu reakciju uz Publicēto: 12.10.09 02:08 "Nu ko, gaidīsim tavu publisku atvainošanos konkētizējot par ko tas ir....!"
tas nav interesanti, bet šitas gan ir interesanti
IvetaK:...to varu uzņemties vai nu pa draugam (max 1,2) vai samaksu... (nedraugiem)..
Mans rekords = no manas vēstures: Šodien tavu profilu ir apskatījuši 50 lietotāji Intersanti, ko cilvēķi tur meklē!??? - balsojumu praktisķi nav, ierakstu viesu grāmatā tipa "tā tev arī vajag, козёл бородатый" arī nav.... jocīgi.
Alloxa:Mans rekords = no manas vēstures: Šodien tavu profilu ir apskatījuši 50 lietotāji Intersanti, ko cilvēķi tur meklē!??? - balsojumu praktisķi nav, ierakstu viesu grāmatā tipa "tā tev arī vajag, козёл бородатый" arī nav.... jocīgi.
es, piemēram, palūkoju tās bildes, kuras Tu veikli nobāzi melnrakstos senāk pēc neveiksmīgiem reitingiem un tagad izliki visas vienā setā laukā, lai tikpat fiksi pazustu no top50
Alloxa:Mans rekords = no manas vēstures: Šodien tavu profilu ir apskatījuši 50 lietotāji Intersanti, ko cilvēķi tur meklē!??? - balsojumu praktisķi nav, ierakstu viesu grāmatā tipa "tā tev arī vajag, козёл бородатый" arī nav.... jocīgi.
es, piemēram, palūkoju tās bildes, kuras Tu veikli nobāzi melnrakstos senāk pēc neveiksmīgiem reitingiem un tagad izliki visas vienā setā laukā, lai tikpat fiksi pazustu no top50
It kā jā, it kā nē... Pārāk krāsains viss tas portrets - daudz nosaukumu, cipariņu, krāsu, komentāru... Kopaina veidotos pēc atkārtotām sekvencēm. Draņķīgi, ka es neesmu ilgu laiku bijis tad, kad tās bildes ir publicētas.
depresijas self-esteem krituma gadījumus nešķiroju. pārāk ierasta lieta... ir cilvēki, kas mīl to iekrāsot... (kā man - varavīkšņaini mati) esmu mazspēcīgs šovakar
fandango atgadinājums №3 - tauta gaida tavu reakciju uz Publicēto: 12.10.09 02:08 "Nu ko, gaidīsim tavu publisku atvainošanos konkētizējot par ko tas ir....!"