Mana būšana atkal atkarīga no ārējiem faktoriem (dīvāna un ledusskapja atgāde no laukiem, vai neatgāde. pirmā gadījumā - ierašanās traucēta, otrā - netraucēta). šobrīd izskatās, ka es drīzāk nebūšu, nekā būšu.
Jā, 1030px gan nevajadzētu bliezt te iekšā, ļautiņiem ar šaurajiem biroju ekrāniņiem var viss neietilpināties... noteikumos, šķiet bija rekomendācijas... ja nemaldos līdz 900 px pa horizont.malu. Bet bildē sevi no pakauša un modelīti arī sazīmēju.
Ja vēja ātrums ir virs 15 m/s masu pasākumi atklātās vietās ja cilvēku daudzums ir virs 30 gab ir aizliegti, ja pasākumu nevar pārcelt vai atlikt tad par to ir jāziņo glābšanas dienestiem...... Ko teiktu UGD uzinot par šādu pasākumu?
zazis:Ja vēja ātrums ir virs 15 m/s masu pasākumi atklātās vietās ja cilvēku daudzums ir virs 30 gab ir aizliegti, ja pasākumu nevar pārcelt vai atlikt tad par to ir jāziņo glābšanas dienestiem...... Ko teiktu UGD uzinot par šādu pasākumu?
Eltons:Linkman... par bērnu sišanu ar statīvu Kriminālkodekss ir paredzējis pantu ar pielikumiem, atkarībā no rezultāta...
Eltons - kāpēc Tu domā, ka es gribēju kādu sist? ... ... Es tikai gribēju parādīt, kas reportāžām ir ļoti noderīgs un ne tikai reportāžām ... ... noskatīts pirms gada no haralda iepriekšējā Bilžu festivāla laikā ... ... Starp citu Eltons - Tu pamanīji, ka tagad Tu esi labākais fotogrāfs. Ar ko arī apsveicu. Es labprātāk Tevi redzu šajā statusā nekā kādu citu. Bet kā jau pats saproti - tas viss ir manipulējams - pievieno bildes ar zemu reitingu un vidējais ir lejā. Un otrādi - atstāj bildes ar augstu reitingu un vidējais ir augšā. Tā jau nav šī foruma tēma, tikai liriska atkāpe ...
"Ko teiktu UGD uzinot par šādu pasākumu?" ... Skaidra lieta: izziņos trauksmi, sagatavos lejā brezenta ķeramos batutus (jo tik augstu grozu vēl nav) megafonos kliegs: "tikai pa vieman, tikai pa vienam, ne tik tālu, pilsoni, lido!". Sabrauks Degpunkti, Kriminalinform un kāds mango knipsētājs ar ziepīti lai ķeru labākos momentus. Jautrs pasākums briest.
Eltons:"Ko teiktu UGD uzinot par šādu pasākumu?" ... Skaidra lieta: izziņos trauksmi, sagatavos lejā brezenta ķeramos batutus (jo tik augstu grozu vēl nav) megafonos kliegs: "tikai pa vieman, tikai pa vienam, ne tik tālu, pilsoni, lido!". Sabrauks Degpunkti, Kriminalinform un kāds mango knipsētājs ar ziepīti lai ķeru labākos momentus. Jautrs pasākums briest.
garantēts ka visi fotogrāfi kas Latvijas publikai vēl naf zināmi iekļūs uz avīžu pirmās lapas un iekš TV
Ah jā tas kurš pagājušo reizi atnesa Briseles šokolādes pīrāgu bet neataisīja un atstāja maisīņā, varēs šoreiz viņu ēst.... Tas pīrāgs nav attaisīts....
Laikam uz jumtu2 nebūšu trešdien jābrauc uz Igauniju igauņu fotogrāfiem palīdzēt zaķus bildēt kaut kādai reklāmai pavasarī 4 stundu darbs izvilkās divās dienās......
ja sinoptiķu pareģojums piepildīsies... man liekas jēgas nekādas nebūs, jo būs pārāk tumš, slapjš aksts + stirps vējš... nekādi skati nesanāks ka tik kāds neaizlido...