Vējš tiešām tāds minimāls, rīt ap 18.00 - vismaz Ķīšezerā tikai 6km/h. tas ir knapi 1.7 m/sek - skrienot es pat tādu vēju varu radīt ... ... Uz jumta varētu būt biku vairāk, bet gaisa temperatūra ap +3 ... .. Uz jumta varētu būt pat vēl mazāk ... ... ja nu notiek, tad nu biezas jakas, cepures un cimdus neaizmirstiet ...
Naf slikta laika apstākļu... ir tikai sliktas iedomas... pesimistiski cilvēki Šodien bijām uz Daugavas mola- superīgas bildes , žēl tikai ka nelija kad bijām
Schnircks:Es te pakonsultējos un nolēmu- rīt, 15. decembrī notiks pasākums JUMC1ar pusi- atskaņas no JUMC1 un nobriešana uz JUMC2, kurš notiks 20. oktobrī
aitinaa:Linkman - vel gan naf nemaz saulaina......................
Iepriekš pieminētā windguru prognoze uz 18.00. Tagad skatot windguru - ap 18h vakarā - vēja ātrums 8km/h, +4, 11% mākoņains - tad nu redzēsim, vai vakarpusē kaut kas atvērsies ... ... Bet ja runā par 20. oktobri - pašreizējā prognoze nav diez kas - pilnīgi apmācies ...
Bada laikos tieku uz 20.00 un ar mani brauks kopā Eltona bilde , tāpēc paciešaties ar pirmo vietu Schnircks uzraksti tel. uz ko var pazvanīt, kad ievajagās
juulis:modeli vajag?
Studijā jaf derētu pulkākas , lai viena pati nenogurst , uz jumta (mango teica) jauzvedoties "godīgi"
Octavian - varu saderēt, ka būsu pirmais, kurš gribēs Juulis fotogrāfēt ... Juulis - Tu uzreiz tā nepiekrīti visam, ko Octavian lūgs darīt ... Hei - Purčikā jau spīd saule pa brīžam ...
juulis:Linkman, a kas teica, ka es nepiesakos? .....
jūli tad man jānāk. gribu to redzēt un protams uz nakts uguntiņām iemejģināt savu jauno pultīņu ko ebaja pa 4$ nopirku ajziešu tik līdz skolai apskatišos, kas tur un uzvanīšu tev! vai uzvani man piecos pag bet tev darbs līdz 18:00 tak?