ERA, datumus tak galvenokārt Laika Vecis nosaka...)) un nekad jau VISUR nevar būt...(man, piemēram, šo sestdien vismaz 3 vietās vienlaicīgi gribētos būt, bet nevaru).....
Anita man šausmīgi gribas tikt uz abiem šiem pasākumiem... Un ir viena ideja kā to varētu panākt. Otrs pasākums tāpat ar dažiem blogeriem, varbūt, ka jāapvieno ar jumtu Ja vien viņi tam piekritīs...
ko darīt, ja tajā dienā kad bija Jumc1 nekas netika bildēts un vispār nekas nav bildēts jau sen? vecas bildes nest, vai tomēr tiem kas nebija tas nav obligāts pasākums. Gribu uz pasākumu, bet tik tiešām neesmu jau vairākas nedēļas fotoaparātu kustinājis.
ha, labprāt piedalītos... bet neesmu īsti lietas kursā, kur?.. tā kā nebiju uz jumc1, tad nu jā, pagaidām nav arī iespēja jaunas īsti sadrukāt, bet varu mēģināt, ir neliels portretu apkopojums no manis ~32 bildes, kuras varētu aiznest...
Galvenais , lai līst vidējs lietus , lietus bildes Rīgai būtu foršas. Un rudens jumta liedētas krāsas uz modeli atstās iespaidu, neaizmirstamu Piedalos
Tu neticēsi, bet neesmu līdz galam to filmiņu izbildējis. Vēl kādi 5-6 kadri. Jā, itkā varētu kaut ko sabildēt, bet žēl bezjēgā filmiņu tērēt, neesmu neko sakarīgu saskatījis un bez tam jau mūžību neesmu neesmu nekur bijis bildēt.
Linkman:
Andreass:ko darīt, ja tajā dienā kad bija Jumc1 nekas netika bildēts un vispār nekas nav bildēts jau sen?
Tad nes to filmas bildi, kuru uzņēmi pie manis - gribu redzēt, kas sanācis no tās slapjās sesijas.
No meteo.lv laika prognoze oktobrim ir šis lasāms: ... No mēneša vidus ilgāki būs sausa un skaidra laika intervāli starp kārtējiem cikloniem, un šajos periodos gaisa temperatūra svārstīsies plašākās robežās ... ... Cerams. ka mēneša vidus sāksies tiešām ar 15. oktobri. Precīzākā laika prognoze ir tieši dienu iepriekš. Tā kā 14. redzēs, kas notiks 15. oktobrī. Starp citu man bilde ir sagatavota. Tāds nieks, ka tik pasūtīt un izdrukāt ...
Viss ir loti vienkarsi- BILDE sai gadijuma ir ieejas bilete uz pasakumu. Pasakuma saimniekam un organizetajam ir tacu tiesibas noteikt kartibu, kadu vins velas
aitinaa:Viss ir loti vienkarsi- BILDE sai gadijuma ir ieejas bilete uz pasakumu. Pasakuma saimniekam un organizetajam ir tacu tiesibas noteikt kartibu, kadu vins velas
aitinaa:Viss ir loti vienkarsi- BILDE sai gadijuma ir ieejas bilete uz pasakumu. Pasakuma saimniekam un organizetajam ir tacu tiesibas noteikt kartibu, kadu vins velas
Skaidrs, tātad uz jumtu2 nebūšu, jo man ir bildes 10x15cm izmērā un man nav ne laika ne arī naudas skraidīt apkārt meklējot kas man izdrukās A4 formātā. Un uz kompja printera tā kvalitāte būs so so.....