Vanderfons:Lunis gan rakstīs, ka nav tā, kā redzams, kolēģis tomēr ... bet man prātā tās Daudzes sarkanās acis Saeimas tribīnē palikušas dziļi.
Saeimas tribīnē sarkanas acis ir normāli , jo : Pirmkārt viņiem piestāv Otrkārt tur attālums ir pietiekoši liels,lai jebkuri gaismas kliedētāji sagādātu neērtības fotogrāfam.
Vanderfons:Neokoloniālistu pārstāvis svarīgs, acīmredzot.
Tas vecais čoms Almunjo eiropas ekanomikas ministrs , esmu šo vairākas reizes bildējis arī pie šā birojā un pat ar biroja klerkiem Man šis Beriju atgādināja Šie ar Dombrovski domāju ir pazīstami vēl no Briseles laikiem , kautgan varbūt arī nē šitais mūsu "Skolnieciņš" ne ar vienu īpaši nečupojās kāpostzemē.
Nu un kas ? Bilžu autors ir foto vecmaistars Uldis Briedis kurš jau kādu laiku ir penzijā , bet isskatās ka Dienu pametuši vairums "Darbarūķu" tad jau Briedis ižlīdz čomiem No tās presenes ir kādas 10 ļot normālas bildes un daži mēsli , vienkarši Dienās digitālā versijā acīm redzot modē ir "Portālidiotu" funktieris kad sagāž iekšā visas uzbildētās bildes no kartēs kopā ar drazu