forum.gif
Sveicieni redaktoram ...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Sveicieni redaktoram ...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.09 19:56 labots
 citēt
Par rakursiem un citām lietām ...

Uzminiet, kur tas atkal notiek. :)
Publicēts: 08.10.09 20:02
 citēt
Lunis gan rakstīs, ka nav tā, kā redzams, kolēģis tomēr ... bet man prātā tās Daudzes sarkanās acis Saeimas tribīnē palikušas dziļi. :)
Publicēts: 08.10.09 20:05
 citēt
Diena?
Publicēts: 08.10.09 20:28
 citēt
Vanderfons:Lunis gan rakstīs, ka nav tā, kā redzams, kolēģis tomēr ... bet man prātā tās Daudzes sarkanās acis Saeimas tribīnē palikušas dziļi. :)

Saeimas tribīnē sarkanas acis ir normāli , jo :
Pirmkārt viņiem piestāv :)
Otrkārt tur attālums ir pietiekoši liels,lai jebkuri gaismas kliedētāji sagādātu neērtības fotogrāfam.
Publicēts: 08.10.09 21:48
 citēt
60uz5komats6:Saeimas tribīnē sarkanas acis ir normāli , jo
Saeimas deputāti aizmirst izčurāties pirms bildēšanās.
Publicēts: 13.10.09 13:48
 citēt
Šodien atkal kā pie cilvēkiem, pat radoši. Autors cits, protams. Neokoloniālistu pārstāvis svarīgs, acīmredzot.

Publicēts: 13.10.09 14:21
 citēt
Vanderfons:Neokoloniālistu pārstāvis svarīgs, acīmredzot.

Tas vecais čoms Almunjo eiropas ekanomikas ministrs , esmu šo vairākas reizes bildējis arī pie šā birojā un pat ar biroja klerkiem:):) Man šis Beriju atgādināja:):) Šie ar Dombrovski domāju ir pazīstami vēl no Briseles laikiem , kautgan varbūt arī nē šitais mūsu "Skolnieciņš" ne ar vienu īpaši nečupojās kāpostzemē.
Publicēts: 13.10.09 14:34
 citēt
Vanderfons:Par rakursiem un citām lietām ...

Uzminiet, kur tas atkal notiek. :)

Nu un kas ?:) Bilžu autors ir foto vecmaistars Uldis Briedis kurš jau kādu laiku ir penzijā , bet isskatās ka Dienu pametuši vairums "Darbarūķu" tad jau Briedis ižlīdz čomiem:) No tās presenes ir kādas 10 ļot normālas bildes un daži mēsli , vienkarši Dienās digitālā versijā acīm redzot modē ir "Portālidiotu" funktieris kad sagāž iekšā visas uzbildētās bildes no kartēs kopā ar drazu :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):