forum.gif
lētucis pret lētuci
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / lētucis pret lētuci
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.09 22:30
 citēt
Es nezinu cik tā sigma maksā (pateisībā arī negribu zināt :) ), bet 50 1.8 gan neņem... maksimā noperkamajos vienreizējos fotoaprātos ir līdzīgi stikli...
Publicēts: 08.10.09 23:04
 citēt
Njā... ar katru dienu kļūstu zinošāks. Šoreiz, pateicoties Senderam. Kopš Canon lietošanas laikiem biju pārliecināts, ka 50mm 1,8 objektīvs ir viens no labākajiem (ja ne labākais) pirkumiem, vērtējot attiecību- "cena:attēla kvalitāte". Protams, bija mīnusi (neturēja pretgaismu, korpuss no plastmasas utt.), bet caurmērā- mans favorīts, ja jāiesaka amatierim ar nelielu budžetu. Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Publicēts: 08.10.09 23:33
 citēt
Tā Sigma asuma un krāsu ziņā priekš savas cenas ir ļoti laba, esmu testējis kādas 5 gab. Diemžēl visām AF bija tik neprecīzs, ka nebija lietojams!:( Gan jau, ka šitam arī!;)
Publicēts: 08.10.09 23:57
 citēt
Senders:Es nezinu cik tā sigma maksā (pateisībā arī negribu zināt :) ), bet 50 1.8 gan neņem... maksimā noperkamajos vienreizējos fotoaprātos ir līdzīgi stikli...

jaa jaa nenjem gaisho fiksu. labaak pakjer kaadu tumsho zuumu. stabili buus ''labaaks''

bullshit
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):