forum.gif
retouch
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / retouch
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.09 00:05
 citēt
1.ajai daudz darba ieguldīts (mati, sejas deformācija ar ķieģeli atpakaļ vietā) , bet rezultāts strašnijs. Nākamie 2 - nasing spešal. Pārējie labi - meitenes uz zaļajiem foniem labi apstrādātas, it īpaši tā, kurai koftačka maina krāsu.

Lai gan ir redzēti labāki , uz sitiena neatradīšu.
Publicēts: 09.10.09 00:07
 citēt
Tur jau pārsvarā (izņemot pirmās 2 bildes) vairāk tāda smaga retuša, ko jau varētu drīzāk dēvēt par datorgrafiku.
Trešajā izskatās, ka fotogrāfam bija slinkums salikt gaismas :D
Publicēts: 09.10.09 00:12
 citēt
Ieliec bildes piemērus, kas Tevī uzjundī šīs skumjas.
Publicēts: 09.10.09 00:49
 citēt
vnk izmantojot photoshop tuuljus griez, lipini, pieziimee eenas/gaismas kur vajag. nekaads kosmoss tur nav, vieniigi pacietiiba. protams, labi, ja bildeejot jav zini, uz kaadas kjirzakas seedinaasi un kaadu fonu liksi, lai var gaismas pareizi salikt.

es tik nezinu vai taada paarsatureeta beernu pasaku graamatas aplikaacija ir baigi forshi! :D bet muusu peleekajam pirceejam/latvietim jav neko daudz nevajag - sabluurotu fonu vai exotisku tapeti pielipinaat! :D
Publicēts: 09.10.09 00:53 labots
 citēt
Nekā īpaša. Tāpēc jau tos zaļos tolerantos fonus ņem - ar channel mask nokabina nost fonu. Tas jau pats vieglākais - grūtāk ir, lai izskatās, ka ķermenis tur iederās, perspektīvas, gaismas, ēnas, WB balanss... Pie tā arī jāstrādā.

Nu visādi interesanti hlamiņi šeit -> 6.nodaļa
www.1stwebdesigner.com...

un

graphicssoft.about.com...
Publicēts: 09.10.09 00:58 labots
 citēt
Tāpēc tur stāv - 12 dienās viņi to izdara :D

Nu krāsām smuki der visi - selective color (bet ar vienu piegājienu, jo ātri kropļo) - vispār jau basically RAWā jāsāk drāzt gaismas toņi...

Vispār pameti man interesantu ideju. Moš, ja pa wikendu būs laiks, paprovēšu uzmeistarot kko. Man gan ar pacietību švaki.

nevērtēt manu meistarību pēc profilbildes :D
Publicēts: 09.10.09 01:07 labots
 citēt
:D Nu vot skaties manis iesūtītajos linkos- tur tutoriāļos visādi sākumknifi. Pārējo extra mākslinieku skečus youtubē var skatities un spiegot, kā tiek regulētas visas funkcijas Fotodibenā.
Publicēts: 09.10.09 01:16 labots
 citēt
Tas bildes gan strasnajas lielako dalju:) Sokolovs tak isstas uz Hroma bildē , lai ērtāk:) Bet normalniks ja cilvēkam zimetaja talants tad smuki var sazimet , es gan veselu baru zinu krutakus fonu zīmētājus pietam pāri NATURĀLAS majsaimnieces kas to dara sezjot dekreta atvalinajuma "Pontjikom" no gara laika:)
Publicēts: 09.10.09 02:11
 citēt
retouch bildēs pamatīgs, tad jau jāsāk domāt par tādu lietu kā īsta fotogrāfija... bet nu jā, pats laikam neņemtos to darīt, jo neesmu ar TIK pacietīgs lai 12 dienas veltītu :)
Publicēts: 09.10.09 10:28
 citēt
Protams, cien. kolēģi, kritikāni, jums taisnība kļūdu katrai bildei daudz.
Bet!
Vai kaut viens no jums ir ko līdzīgu darījis un vai jums pašiem ir kaut viena līdzvērtīga bilde?
Pavirši izskrienot Jūsu galerijām, apstiprinās manas aizdomas...
Publicēts: 09.10.09 11:00
 citēt
Olimpus kamerām... kāds sakars tām ar spriedelēšanu par lietām, kur neesat speciālisti?
Publicēts: 09.10.09 11:05
 citēt
Eltons:Olimpus kamerām... kāds sakars tām ar spriedelēšanu par lietām, kur neesat speciālisti?

Nu Gudra doma bija, ka nevar taču nolikt kādas firmas fotoaparātu kamēr pats neesi kādu labāku aparātu uzražojis ;)
Bet ja bija tēmēts uz mani tad es vispār neko nekritizēju, tikai pateicu acīmredzamas lietas :)
Publicēts: 09.10.09 11:07 labots
 citēt
Ja tīri par foniem, tad vislabāk, cik nu zinu salīdzināt, to prot izdarīt šis kungs:

Publicēts: 09.10.09 11:33
 citēt
CerambyX:
Eltons:Olimpus kamerām... kāds sakars tām ar spriedelēšanu par lietām, kur neesat speciālisti?

Nu Gudra doma bija, ka nevar taču nolikt kādas firmas fotoaparātu kamēr pats neesi kādu labāku aparātu uzražojis ;)
Bet ja bija tēmēts uz mani tad es vispār neko nekritizēju, tikai pateicu acīmredzamas lietas :)

Gudrim gan domu nevar būt pēc definīcijas...
Par olimpusiem un tehniku varbūt esmu diskutējis ar speciālistiem (varbūt kādreiz, bet neatceros kad un kur), ne jau ar šādiem gudriem, tā kā man brīnums par šādiem izlēcieniem (tik rupjš sīkais... fui!)
A tēmēts bija vispārīgi... neredzēju nevienam no augšminētajiem apstrādātas bildes, tikai pārsvarā nepareizi eksponētus un kompozicionāli neinteresantus izejas materiālus.
Bet savas subjektīvās domas jāizsaka, tas nu gan. Bez gaismu kļūdiņām tur vēl dauzd ko var atrast.
Jo faktiski tur jāiegulda ļoti daudz darba, salīdzinoši ar skuķ- un tauriņbildēm.
Publicēts: 09.10.09 16:44 labots
 citēt
Eltonam xD

Tak, joptvai, pacieties - es teicu, ka uztaisīšu vienu savu ar xD

Nu un kas - ja es to nedaru, tad man mutei jābūt ciet? Tad jau tikai viens Eltons var kritizēt šīs bildes, jo tikai viņš no fotobloga lietotājiem aktīvi darbojas ar kolāžu veidošanu, fonu griešanu un dažādām citām metodēm, kas pēc būtības arī ir tāda pati retuša. Piedod, kungs, mēs ,vergi, būsim pazemīgi turpmāk un nepieļausim tādas kļūdas, pret Tevi, ak diženo... -.-
Publicēts: 09.10.09 18:57
 citēt
es ar vienu uzlipinaashu! :)
Publicēts: 09.10.09 19:06
 citēt
heh - a kaapeec pie fotoblog abildeem, ja kaads nokritizee ruupigaak , uzreiz seko texts - paskatiijos tavu galeriju .... nu jaaaaa
Publicēts: 10.10.09 01:12
 citēt
dansiga:heh - a kaapeec pie fotoblog abildeem, ja kaads nokritizee ruupigaak , uzreiz seko texts - paskatiijos tavu galeriju .... nu jaaaaa

mhm takā f-blogs būtu pats gals ;d mani ar šitas fascinē...

p.s. - NG paldies par piemeru riktīgi labs!!
Publicēts: 10.10.09 03:15
 citēt
dk1988 draudzējas ar logiku, cik pamanīju - oponē precīzi 10-ka! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):