forum.gif
Lidojot uz Eiropas valstīm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lidojot uz Eiropas valstīm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.09 12:37
 citēt
Sveiki.

Vai kādam ir pieredze ar bagāžu lidojot uz kādu Eiropas valsti (manā gadījumā Grieķija)? Vairāk interesē tas, ko var likt koferī (statīvi, portatīvais dators, baltie lietussargi). Tātad viss tas, ko nevar ielikt fotosomā.

Jau iepriekš paldies.
Publicēts: 09.10.09 13:01
 citēt
datoru iesaku njemt salona.
pasham shkrobe, ari jalido tulit, bet ar lowepro SR 650AW neviens mani salona nelaidis :(
Publicēts: 09.10.09 13:02 labots
 citēt
ir pieredze. katrai aviokompaanijai savi limiti gan rokas, gan nododamaijai bagaazhai. SVARS un FIZISKIE izmeeri. vari likt tajos visu, galvenais ieklauties svaraa, izmeeraa un nevest pretlikumiigas lietas.

ieteiktu rokas bagaazhaa nemt visu svariigo, portatiivo un fochukus. statiivus un citu drazu nodod.
man bija lielas gruutiibas ar rokas bagaazhu, jo taa man vienmeer sver 15-20kg tikai ar fochukiem, leecaam un laptopu. taa ir vesela maaksla kaa to ienest lidmashiiinaa zem tiem 7-10kg :) veelu veiksmi un nervus

no pieredzes varu pateikt labaak laptopu atstaat un panemt kaadu aarejo hdd kur pa taisno no CF var uz HDD parkopeet. ieekonomeesi daudz vietas un svara. veel obligaati nopeerc svarus un majaas visu nosver. nosver arii pashas somas cik sver lai zinaatu.
Publicēts: 09.10.09 13:05
 citēt
versatile:datoru iesaku njemt salona.
pasham shkrobe, ari jalido tulit, bet ar lowepro SR 650AW neviens mani salona nelaidis :(

Kāpēc nelaidīs?
Vai tad viņa baigi liela?
Publicēts: 09.10.09 13:08
 citēt
Latvijas pusee mosh ari ielaidiis. atpakalj nelaidiis, cik no malas veerotas citu cilveku problemas.
nav baigi liela, tikai 2x resnaaka par atljauto.
Publicēts: 09.10.09 13:14
 citēt
Cik esmu lidojis nekas baigi ekstrēms nebija.
Pirmo reiz gan kad lidoju iepakoju savu ziepi nododamajā bagāža:D Diz zin kāpēc man viņš pēc tam pārstāja darboties.:D
Publicēts: 09.10.09 13:31
 citēt
Datoru un fočiku vienmēr ņemu rokas bagāžā, bet, protams, var likt arī nododamajā, tikai ir bijusi pieredze, ka portatīvajam ekrāns ir saplīsis (ņemto vērā kā viņi tos koferus krāmē, tobiss, mētā, no lidmašīnām, tas nav nekāds brīnums). A visu pārējo bāz nododamajā bagāžā. Tur arī bija kaut kādi gabarītu izmēri, bet katrai avio kompānijai tie ir savi. Ieej mājas lapā un iečeko.
Publicēts: 09.10.09 13:43
 citēt
Air balticam tagad "Labi"noteikumi ir attiecībā uz bagāžu- nedod dievs, ja svars pārsniegs tur norādīto kaut vai par 1 kg
Publicēts: 09.10.09 14:39
 citēt
Rokas bagaazhai ir jaabuut VIENAI vieniibai ... tb fotosoma, statiivi, lietussargi - visam ir jaabuut saliktam vienaa somaa 50x24x30.
Publicēts: 09.10.09 15:00
 citēt
fotoaparātu var (un pat vajag) arī karināt uz pleca. un visu sīko drazu var sabāzt kabatās.
pasažiera svars nav ierobežots :)
esmu karinājis uz pleca lielas trubas lidojumos uz dažādiem kontinentiem un neviens mani nav varējis pārliecināt par pretējo. un galvenais rokas bagāžu vajag nest/turēt tā it kā tā neko nesvērtu !

manu mugureni laikam tikai 1 x mēģināja nosvērt. protams, ka bija par smagu. bet vajag zaķim aiz letes bik pasmaidīt vai piedāvāt pārkraut to visu uz kabatām un viss nokārtojas. karoče, vajag improvizēt.
Publicēts: 09.10.09 15:24
 citēt
Ryanair'ā somas-kofera garākā mala 55 cm !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):