Interesējos, kura no Fotobloga saimes būtu tā īstā dāma, kurai interesētu un gribētos sabildēt grūtniecīti? Piedodiet, vīri, jūs šoreiz ne, gribas dāmu, kurai ir jau pieredze ar šo...
Man patīk studijapluss.lv Esmu redzējusi draudzenes bildes, kas tur tapušas...nu dikti smukas, īsti šedevri (nepiekasoties sīkumiem un skatot bildes kā parastais mirstīgais )
ERA, nu ja pirmajaa rindaa tiek nosauktas Ilona un Linda .... kur tad nu man vispar uz to pusi skatiities. Fotografeejusi esmu gan un ne vienu ;-pp;-))))
Gudris, mums diemzheel ir dahzaadi uzskati par to, kaadai jaaizskataas cilveeka bildei. Un ja man stils neatbilst Tavejam , tas nenoziimee, ka bildes ir izmetamas miskastee .... pievaldies puis! Mani absoluuti neintersee nofotografet beibi ar atshautu dibenu un garlaiciigaam gaismaam .... Sen tam esmu izgaajusi cauri, bet Tev veel augt un augt , ja jau tikai taads stils lielaaks pienjemams;-pppp Un par fototusinjiem - ne nu es te galvenaa fototusinju apemkleetaaja ;-p Bet laikam, jau pietiekami pamanaam persona, ja Tev taa liekaas;-ppppppp
Māra Pētersone, šķiet, nav Fotoblogā. Bet nu centīga gan, liekas būs jau apguvusi visus fotostiķus. Bet augšminētā Dansiga arī varētu pretendēt... re, saliek filtriņus un bildes efektīvas. Kliente gan vēl nav pilnu noteikumu sarakstu publicējusi...
nēnē, nekas var būt arī ārpus Fotobloga. Apskatīšu pirmās minētās dāmas, Linda Ratuta gan bija zināma
par noteikumu sarakstu - es interesējos, jo draudzene pēdējās nedēļās grib tomēr iemūžināt šo notikumu. īpašo noteikumu nav, galvenais, lai nav tās klišejas & kvalitātes trūkums, par kādu asaras birst, reizēm skatoties "mākslu" blogā.
ar manu falsetu viss o.k., bet te jautājums, vai klientei vajadzīgs tāds tēlotājsievišķis, plus, vai piedāvā ciparu, par kuru es būtu ieinteresēts taisīt savu mākslu.
alora:Man patīk studijapluss.lv Esmu redzējusi draudzenes bildes, kas tur tapušas...nu dikti smukas, īsti šedevri (nepiekasoties sīkumiem un skatot bildes kā parastais mirstīgais )
Nu tur gan bildē dzeks , Valters Poļikovs īstenībā šis kopā ar Zavadski ir krutākais no Jaunajiem fotogrāfiem , esmu paris reizies ticies NATURĀLS WUNDERKINDS! Dzeks tā prot šancēt ar gaismām un sievietēm ka Vaaau! Arī asistente viņam tāda baisi juteklīgi erotiska būtne Taka Grūtniecēm Valters patreiz būs noteikti Nr.1 Vecā čomene un kolēģe Linda protams ar ir kruta bet Valteram tas stils tāds Vaaau jeb "Pasakaināks"
Neeesat redzējuši viņa bildes klātienē Es esmu redzējis LIELAS ,un Mazas un ĻOTI DAUDZ un runājis ar šo , ja pat vecmeistari kuri parasti nu ļot kritiski par jeburu par šo tvaiku mīza sajusmā tad Vinājam 90% darbu ir krutas privātas sesijas biezai publikai , TIESA isstādēs tās bildes var izmantot . Tad niis saprinte tas bildes 60x90 formatā un saliek galeriojā kādas 50 tad visi gar zemi Taka jus te varat ar saviem mazajiem 900Pix digi sūdukiem galā netikt bet Valters parasti isstāda bildes kvadrātmetros un DAUDZ! Galvenais publika parasti ir tadas "Aloras tipa exsaltētās ledijas" 2/3 ar laulenjiem pie rokas un spigulju un zeltu vairak ka uz krievlaiku gastranoma pardevejam Koroče viņš loti iecienīts tādai "Veiksmīgai" publikai Domāju ka ŠOBRĪD viņš ir AKTU FOTOGRĀFS Nr.1 starp dzekiem , jo pārējās ir MEIČAS