forum.gif
fotogrāfE grūtniecei
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotogrāfE grūtniecei
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.10.09 15:25
 citēt
Ivetta Klavina ((Chanel))

sk. draugos.lv
Publicēts: 14.10.09 15:53
 citēt
petersosphoto,. hmmmm tieshaam Iveta tik labi fotografee!?!?!?
Publicēts: 14.10.09 15:57
 citēt
dansiga, nu kaa, vinja tak progreseejusi ir, kaa nekaa aarzemees ir bijusi. Beztam, ja jau petersonsphoto taa saka, tad taa ir.
IMHO, ja grib bildes ar stilu, kichu, aartu, utt lai ir prieks skatiities un citiem var lepni raadiit, tad celjsh viens - sundew
Publicēts: 14.10.09 16:08
 citēt
Speej pats maz ko liidzi staavoshu paraadiit? LOL
Publicēts: 14.10.09 23:20
 citēt
Jonatans, vinja arzemees foto maaciijaas?!?!?!
Publicēts: 14.10.09 23:25
 citēt
dansiga:Jonatans, vinja arzemees foto maaciijaas?!?!?!

nezināji?

Burningemā
Publicēts: 14.10.09 23:26
 citēt
maris, hmmm .... toch nezinaaju ... bet uzzinaashu, jo taisamies kaadu vaakaru viinot ;-))) Bet nu .... ja gadi i2 atpakalj vinja no foto neko nezinaaja ... njaaa ..... ;-)
Publicēts: 14.10.09 23:34
 citēt
dansiga:maris, hmmm .... toch nezinaaju ... bet uzzinaashu, jo taisamies kaadu vaakaru viinot ;-))) Bet nu .... ja gadi i2 atpakalj vinja no foto neko nezinaaja ... njaaa ..... ;-)

atver bildi šopā, uzsit taustiņu (o), pakustini peli un arī visu zināsi
Publicēts: 14.10.09 23:36
 citēt
dansiga:maris, hmmm .... toch nezinaaju ... bet uzzinaashu, jo taisamies kaadu vaakaru viinot ;-))) Bet nu .... ja gadi i2 atpakalj vinja no foto neko nezinaaja ... njaaa ..... ;-)

Tici man tadu ir daudz:):)
Ka lielbriedis teica Aizbrauc BALTA LAPA atbrauc MISKASTE GALVA:):)
Publicēts: 14.10.09 23:40
 citēt
maris, es tagad no tevis neko nesaprotu - vai tu pozitiivi vai negatiivi par vinju izsakies;-((((

Lunis, heh ... nuuu ..... macibias ar karoti jau nevar ieliet ... ;-(
Publicēts: 14.10.09 23:47
 citēt
dansiga:maris, es tagad no tevis neko nesaprotu - vai tu pozitiivi vai negatiivi par vinju izsakies;-((((

Lunis, heh ... nuuu ..... macibias ar karoti jau nevar ieliet ... ;-(

Kāpēc NEVAR , labi nostāditas lietas var pa dazjiem menesjiem iemacit ja ir attiecigas priekszinasjanas un iemanjas:):) Istenībā jau daudzās tādās skolinjās viss "Kurss" ietilps viena semestrī vai pat burtiski dazjas lekcijas :):) Tas ar noteikumu JA tu jau esi kautkur citur pasedejis pilnus laikus CITU--PAPILDUS pieteik ar KONKRETO stilu vai Kursu I GATAVS:):) Rietumos ta maca sen un dikti:):) Nezinu es konkreto kundziti iznemot to ka sama tuses ar manie veciem cjomiem:):)
Publicēts: 14.10.09 23:50
 citēt
vēl tā grūtniece nav nobildēta?..............
Publicēts: 14.10.09 23:50
 citēt
Lunis, es runaaju par tiem skolniekiem ;-))))) Bet to, ka vinja fixi iefiltreejaas fotografu videe - to gan pamaniiju ;-)))) Bet pagaidaam neesmu redzeejusi bildes, kas mani raisiitu sajuusmas asaru ;-)))
Publicēts: 14.10.09 23:51
 citēt
Lunis, a ko tu saki par NYIP?;-)))
Publicēts: 15.10.09 00:17 labots
 citēt
dansiga:Lunis, a ko tu saki par NYIP?;-)))

Zini kas to apsolvējis pirms gadiem 10 , nekad neuzminēsi :):) Forsja jauka radio žurnaliste un reizēm arī TV dīva:):)

dansiga:Lunis, es runaaju par tiem skolniekiem ;-))))) Bet to, ka vinja fixi iefiltreejaas fotografu videe - to gan pamaniiju ;-)))) Bet pagaidaam neesmu redzeejusi bildes, kas mani raisiitu sajuusmas asaru ;-)))

Muulkjibas , jo vairak smadzenju galvā JO MAZAK velas to darīt . Cik es zinu TALAK sjo pasakumu turpina varbut 1 no 10 kas pamacas kautkur labā vietā , ATRI SAPROT kas tas nav prieks vinju funktiera . Pamta vairums aiziet talak visados citos ART laucinjos tur Dizains WEB , Performances un ka tik vel ne . Tadu kas IEFILTREJAS ir loot maz es zinu kadus 2-3 no visa liela bara.
Publicēts: 15.10.09 00:20
 citēt
Lunis, nu nezinu gan :-(
Publicēts: 15.10.09 00:21
 citēt
dansiga:Lunis, nu nezinu gan :-(

Rita Paula
Publicēts: 15.10.09 00:22
 citēt
nu un jeega bija?;-0))) ko saka?
Publicēts: 15.10.09 00:42 labots
 citēt
dansiga:nu un jeega bija?;-0))) ko saka?

Nu cilvēks iemacijās SAPRAST lietas un to ka TAS NAV PRIEKSJ VINJA un veiksmigi darbojas cita joma. Tadu ka jau teicu ir BAIG DAUDZ :) Zin kā tas jau daudziem Janbo ta liekas KAS TUR KO NEPAKNIPSET , vai PALOMOGRAFET , ka sac saprast kas un ka NOPIETNI tad atri saproti ka NU NEEE ir vienkarsjakas lietas ka pikji pelnit un izpasties :):) Ta man teica viens baig labs un talantigs cjalis ko zinaju no Ogre un nejausji satiku Francija , sjis ta ari pateica MAN PARAK DAUDZ IEMACIJA un ATRI PIELECA lai saprastu ka NUUUU NEEE es sjito Latvijā nepavilksju NAFIG:):) No tadiem zinamakiem kas tiesjam IR VERTS bijis ir laikam tikai Sokolovs un Haritonovs , vēl pāris ir "Pret sienu sistie" un tos pie neka sapratiga nepieskaitisi , tie ir Grantisti un ta vel "Pamacijas" un galigi sviesta sagaja , mums labi zinamais Ivars un Iveta tik cita , abi Presse pirms tam šancēja un neslikti bet nu skolinja atstaja "Smagas sekas" :) :):)
Publicēts: 15.10.09 06:46
 citēt
Jonatans:
IMHO, ja grib bildes ar stilu, kichu, aartu, utt lai ir prieks skatiities un citiem var lepni raadiit, tad celjsh viens - sundew

sundew un grūtnieces? a kreativitātes izraisītie spontānie fizioloģiskie procesi nesāksies priekšlaicīgi? es prieka neredzu tajās bildēs- skumjas, dvēseles kliedzienus un vientulību gan- parpārēm...

piedod, sundew... ;) tu jau tāpat visu zini...
Publicēts: 15.10.09 21:42
 citēt
NU, piedzemdēja, nofočējās, jeb tikai pačatoja?:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):