forum.gif
Gribu nopirkt 70-200f2,8-šodien!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Gribu nopirkt 70-200f2,8-šodien!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.09 16:18
 citēt
Baigi sagribējās šodien nopirkt kaut ko,lai sevi iepriecinātu pie piektdienas vakara.Tas varētu būt Canon 70-200f2,8,var ar IS un var arī bez.Ļoti ļoti gribu....Piedāvājumus var sūtīt gan p.m.,gan forumā,gan pa tel.29373760.
Publicēts: 09.10.09 16:33 labots
 citēt
Mārketinga triki,varbūt kāds iežēlosies...apsolu labi fotogrāfēt un saudzīgi apieties.:)Paldies par sveicieniem!
Publicēts: 09.10.09 17:33
 citēt
ekoists;-))))
Publicēts: 09.10.09 18:02 labots
 citēt
Prieks kam tev vel vienu tev tac viens jau iraid:):) Pec laicinja gan buss laaati dabonami es sodien sanemu piedavajumu parunat vai negribu atkal sjite dibinat jaunu foto kantori , drizuma busjot kadi 5-6 spici vecji ar visiem dzelzjiem dabonami:):) A es laikam netaioss , tad laikam buss dzelzji bez vecjiem :):) Taa vissj ir .
Publicēts: 09.10.09 18:07
 citēt
ehh - ja buutu pa visaam 3 baltijas valstiim viens foto LIELVEIKALS .....
Publicēts: 09.10.09 18:17 labots
 citēt
dansiga:ehh - ja buutu pa visaam 3 baltijas valstiim viens foto LIELVEIKALS .....

Tāda pat SKANDINĀVIJĀ nav kur nu vēl Baltijā:):)
Atceros pirmajā KRUTAJĀ foto veikalā biju Berlīnē , tur gan apkalpoja tikai profus visādi linhofi haselji un blicju studijas utt bij salikti zālē kas tai laika bij pilnīg neticams skatss:):)
Publicēts: 09.10.09 18:22
 citēt
njaa, man jau ar pirkumu saraksts iekraajies, gribeetos aatraak sevi iepriecinaat, tik dazji kilolashi pietruukst.. :(
Publicēts: 09.10.09 18:23
 citēt
Lunis, nu a kaapec nevareetu riiga auztaisiit taadu veikalu , uz kuru brauktu ari ino Skandinaavijas?!
Publicēts: 09.10.09 20:21
 citēt
Ai Riču,nu tā gribās vismaz kaut ko piektdienas vakaram,alkohols mani neiepriecē vairs,sievietes ir...Bet patiesībā bija f4is,tagad vairs nav.
Taisam kantori,es ar investīcijām,Tu ar reklāmrakstiem,būs uz urrā.
Publicēts: 09.10.09 20:22
 citēt
Taisam kantori,es ar investīcijām

var sākt ar mana nikon stafa pārpirkšanu! :)
Publicēts: 09.10.09 20:32
 citēt
ekoists, mhm .... man arii bija doma se vi iepriecinaat liidz sestdienai ar jaunu objektiivu .... taa arii paliku nesaprahsnaa ko pirkt;-(((
Publicēts: 09.10.09 20:36
 citēt
dansiga:ekoists, mhm .... man arii bija doma se vi iepriecinaat liidz sestdienai ar jaunu objektiivu .... taa arii paliku nesaprahsnaa ko pirkt;-(((

es jau Tev šo to varētu piedāvāt... :)
Publicēts: 09.10.09 20:37
 citēt
Tev Dan savādāk,Tu nebiji īsti pārliecināta ko gribi.Mans piedāvājums ir tiešs un nepārprotams,arī netaisos meklēt pārāk zemas cenas un iedzīt cilvēkus nabadzībā.Pagaidām piedāvājumu nav,ja līdz pirmdienai nevarēšu sevi iepriecināt,tad pirkšu jaunu par prieku sev un ļautiņiem par prieku...Kaut kāds dzejnieks mostas manī....
Publicēts: 09.10.09 20:40 labots
 citēt
ekoist, negribi sev otru (corpoto daļu) nikon versijā?! :)

Tad nevajadzēs 70-200/2.8L, jo būs izcils 80-200/2.8ED! Apstrādes atšķirgās niances ātri piešausies! ;)
Publicēts: 09.10.09 20:44
 citēt
Alvil,lielo somu pārdevu...ko darīšu ar piecām kamerām?
Publicēts: 09.10.09 20:49
 citēt
Nafig piecas? Pietiks ar 5D un D300. Un soma galu galā ir sekundāra lieta, ko vienmēr var iepirkt jaunu. :) Iedomājies, kā uz Tevi kāzinieki skatīsies, ka Tev būs abi līderbrendi: canon un nikon?! :D Reti kurš ar tādu aprīkojumu parādās sabiedrībā...
Publicēts: 09.10.09 20:51
 citēt
ir 70-200/2.8 AFS
Publicēts: 09.10.09 20:54
 citēt
Priekš tā man ir lokšņu aparāts 18x24cm,kad eju ar to uz kāzām,visi aizmirst kāpēc kopā sanākuši.
Publicēts: 09.10.09 20:55
 citēt
mandalay-kas tas par zvēru?
Publicēts: 09.10.09 20:58
 citēt
Mandalay:ir 70-200/2.8 AFS

ekoists pagaidām nav gatavs izmēģināt nikon, un... 80-200/2.8 viennozīmīgi ir labāks.

ekoists:Priekš tā man ir lokšņu aparāts 18x24cm,kad eju ar to uz kāzām,visi aizmirst kāpēc kopā sanākuši.

ātri pieradīs pie šādas fičas. mārketin gam VAJAG izplesties. nepieciešams paplašināt savu pārsteigma momentu diapazonu. godīgi runājot, man atkristu žoklis, redzot, ka kāzās kāds fotogrāfs būtu aprīkots GAN ar canon, GAN ar nikon. :) diez gan pārsteigts biju šogad kāzās 8.8.8. datumā, kur biju viesis, nevis fotogrāfs, bet fotogrāfs bildēja ar nikon D200 un HELGU. :) Domāju, ka N+C būt VĒL lielāks šoks (tiem, kas kaut cik orientējas foto brendu pasaulē). :)
Publicēts: 09.10.09 21:01
 citēt
nemanipulē Alvil...
Publicēts: 09.10.09 21:03
 citēt
ekoists, es tikai gribu tikt pie canona. :D bet Tev ir iespēja apdomāties un varbūt uztaisīt ažiotāžu (ko jau pieminēju). Nav spiesta lieta, protams. Un, ja neviens nepaņems manu Nikon, es palikšu Nikonists, kas nav sliktākais variants. Mana ticības maiņa nav saistīta ar mērķi iegūt, ko labāku, bet gan apgūt kaut ko citu. Bet Tu vēl vari padomāt par šādu variantu! ;)
Publicēts: 09.10.09 21:05
 citēt
ja kas, Uģi, Tu zini manu telefona numuru! ;)
Publicēts: 09.10.09 21:05
 citēt
ekoists, es zinu ko gribu, bet nezinu, kura marka labaaka;-p;_P)
Publicēts: 09.10.09 21:12 labots
 citēt
ja nemaldos tad Santis bildēja šovasar kāzas ar kanonu un niconu
Publicēts: 09.10.09 21:22
 citēt
zo:ja nemaldos tad Santis bildēja šovasar kāzas ar kanonu un niconu

Es arī tā gribētu! Bet es labākā gadījumā spēju aprīkoties ar vienu brendu (vienu kameru)... :)
Publicēts: 09.10.09 21:30
 citēt
alvils:

Es arī tā gribētu! Bet es labākā gadījumā spēju aprīkoties ar vienu brendu (vienu kameru)... :)

kas ta tur ko riikoties. podzinja tik jaaspiezh. protams ar kanonu bik nepierastaak ir bet nu lielos vilcienos jau tas pats vien i.
Publicēts: 10.10.09 07:54
 citēt
dansiga:ekoists, es zinu ko gribu, bet nezinu, kura marka labaaka;-p;_P)

Mērķim jābūt skaidri saprotamam.
Alvil es zinu cilvēkus,kuriem ir abi brendi ar labiem stikliem,bet nesaprotu jēgu tērēt naudu dubultā.Un vieglāk taču nēsāt viena brenda objektīvus ar diviem body,nekā abu.
Ja pārdosi savu Nikon,varbūt būs iespēja dabūt no manis 5d.
Publicēts: 10.10.09 18:48
 citēt
alvils:

Nekada vaina, vienaa rokaa 30D ar 70-200/2.8 ISs otraa Nikon D200 ar 24-70/2.8, var dot valjaa uz nebeedu....Kaut kaa nejutu probleemu apieties vienlaiciigi ar divaam markaam.

P.s. Lai veicas Ekoistam iegaadaat sho verkji, 70-200/2.8 man miiljaakais stikls!
Publicēts: 11.10.09 02:22
 citēt
fandango:kādas gan problēmas! galu galā arī divas dažādas Canon kameras tad var radīt problēmas, jo pogas ir atšķirīgi izvietotas.

Tas tiesa.
Canonam peec buutiibas,manuprat, ir ljoti nelogjiski izvietotas pogas, vairaak kaa divus gadus straadaaju diendienaa,tik un taa nevareeju pierast un automaatiski spaidiit podzinjas, jaaskataas :) Pie Nikon un Pentax pierod vienaa mirklii :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):