forum.gif
portretu bilzu pecapstade..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / portretu bilzu pecapstade..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.01.07 21:06
 citēt
varbut shai modelei jau ir perfekta ada ?! :)
Publicēts: 07.01.07 21:11
 citēt
bet kopsuma vaig pamekleties pa inetu. ir tadas skolas kur shis ir pastastits. cik narvesena no zurnala izskirtishanas atceros, tad darbs bija nevis ar clone/stamp un plaksteriem, bet ari ar select riku. ta ka atliek domat, ka tiek kloneta vai visam izlidzinata jau lielaka dalja no adas ne tikai konkrets apgabals. ta kaut ka
Publicēts: 07.01.07 21:27
 citēt
nu nezinu gan vai tas būtu labākais variants. teorētiski jau izskatās pēc gludas ādas un to var panākt lietojot priekšgaismu, tad pazudīs faktūra, ēnas un visas labās štelles, abet parādīsies gluda vai pārāk balta/pārdedzināta seja/āda.
Publicēts: 07.01.07 22:06
 citēt
ir speciala gramata ka photoshopa partaisa modeles,pataisa gludu adu,nonem krunkas,liekos taucinus,vispar var partaisit cilveku pilnigi savadaku kads vins ir realitate.Man ta gramata par smagu,lai tas visas shopa funkcijas iemacitos var nojugties.Tapec es vinu labak noliku mala lai velti neteretu laiku.
Publicēts: 07.01.07 22:54
 citēt
kas ta pa gramatu? baigi interese :)

gramata par shopu, kura pastasta ka partaisit modeles :mrgreen:
Publicēts: 07.01.07 23:01
 citēt
ka isti var dabut cilvekam perfekti gludu seju?!
nu newar but ka tikai ar plaksteri un klonesanu( ta vismaz es kka meginu shopa)??
nu piem ka te:

bet palasi, viens atsauksmēs visu ir pateicis pareizi,
bet gluda seja
1. pareizais špaktelis (kosmētikas kompleks) pirms bildēšanās dos lielāku skaistuma efektu. kā
2. PS špaktelis (visi paņēmieni, lai padarītu modeli skaistāku)
Publicēts: 08.01.07 08:10
 citēt
...ja māk uznest, tas rada brīnumus...grims filmas sākumā ļauj skatīt jaunu meiteni, beigās vecu veceni, pie tam ļoti labi tuvplāni...bet tas prasa lielu māku un arī ir ļoti dārgs prieks.
Make up tišām bieži ir par maz.
Publicēts: 08.01.07 11:10
 citēt
Iesaku šito:
photography-on-the.net...

mana draudzene bij baigi patīkami pārsteigta ;)
Publicēts: 08.01.07 16:09
 citēt
es gan nez par tām "gludajām sejām" man personīgi baisi nepatīk ka sejas faktūra tiek "nokauta" :( kaut kā uzreiz nedabiski izskatās. Ja ar mēru, tad ar blur masku jau smukus rezultātus var panākt(tas ir tas ko es pats izmantoju sejas faktūras uzlabošanai)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):