Dansiga kā cilvēks manās acīs krīt ar katru dienu ar vien zemāk.Kašķīga .... kura nespēj nomierināties.Laikam reālā dzīvē vairs nav kur savu žulti izgrūst.Reti kašķigs cilvēks.Sāk rakstīt par piedienas vakaru un atkal nolaižās līdz ...Nepatīk šuters -ej prom un neatsakaties.
Jolan, jaa jaaa - tev ir pilniiga taisniiba!!!! manii ir TAAAADA zhults ... esmu no taas sagrauzta un netieku valjaa;-(((( Varbuut paliidzeesi? Kaut gan - diez vai .... cilveki bez humora izjuutas to nespeej ;-ppppp;-)
PS. Riit uz dzimshanas dienu jaabrauc. Daamas, ko lai uzdavina preceetai 31 gadu jaunai sievietei dzimshanas dienaa? Mes te taa stukojam, bet isti labi nesanaak.
nepārforsēju... atradinos vispār no tā... dižķibele... nah naudu triekt tukšumā laukā... tad, kad kas saviesīgs, tad jāuztaisa zolīdi. Bet citādāk var izlīdzēties ar labi pagatavotu tēju... no sēnēm, sūnām
Laurelz, a man taapec vienmeer vienaa plauktinjaa staav taadas lietinjas, ko var uz sitienu kaadam uzdaavinaat ... tagad ari iepirku piemeram 2 gab macinjus, bet ..... siknaudas kabatinja savadaaka nekaa visiem ierastajiem macinjiem ... nu taa kaut kaaa .... veel par paskatiit kaut kados dekorveikalos ... kadu smuku vaazi - tas parasti nekad nav par daudz .... (ja beibe miil ziedus - meedz buut arii, ka ar taadu daavanu tik ieriebsi), vai intesants svechturis ar smuku sveci .... ja nu ta bezpersoniski
dk, nu ikdienaa es arii starp citu edu putras no riitiem, bet ne taupibas noluukos - veselibas noluukos ;_) A graamta - es ar lasu .... iedomaajies?;_)
Vot man arī šodien gribas iedzert. Visos vīkendos visas dienas pārbāztas ar pasākumiem, ka šodien visus pasūtīju un gribas vnk mājās iedzert.....tāds pārgurums no visa tā...tā gribas aukstu visīti ar kolu. Dansig, Tev noteikti arī palīdzētu pret visiem "stresiem" Laurelz, sievietēm, kurām nevar izdomāt, ko lai dāvina visbiežāk dāvina visādas dāvanu kartes uz masāžu (apm. Ls 25), uz aerodiumu (apm. Ls 20), uz kādu teātri (Ls 20) utttttttt. Ja gribas, ko praktisku, tad visādi krēmi vienmēr noder....nopērkat lielo bundžu ar bodu shop ķermeņa sviestu un kādu nieku klāt un 100% vinjai tas būs noderīgs. Vai kādu smuka bilžu grāmata par ceļojjumiem utt. vienmēr ir dikti interesanta. Idejas takš tiiik daudz Man, piemēram, riebjas, ka dāvina virtuves priekšmetus - glāzes, traukus utt. vai smaržas, kuras man jālieto, bet pašai ne īpaši vai gleznas, kuras nav kur bāzt vai interjera priekšmetus no Alan deko vai Siena, kaut arī nezina īsti manu gaumi vai uzdāvina kādu ķēmu, kuru mest ārā nevar/žēl )
alora, man un stresi!?!??! d apameklee veel mieriigaaku buutni par mani ;_) nepareizi manus textus saprot tie, kas mani nepaziist un neredz ar kaadu sejas izteiksmi es tos raxtu ;-))))) BET .. viina glaazi jau es sev ieleeju ;_)))
dk, nu jaaa ..... buus jaasanjemaas un jaauzsaak - galvenais uzsaakt, tad jau aizies, bet temats plashsssssss un materiaalu daudz .... oi .... un smagaakais, pareizos secinaajumus uzrakstiti, jo tas skars daudzus projetkeetaajus, ,mani pashu ieskaitot ;_)
Dansiga, stresi bija rakstīti pēdiņās (").....domājams, ka vajadzēja saprast, ka pēc darba nedēļas pēc visiem "stresiem" (PĒDIŅĀS) ir tieši vietā iemalkot kādu grādīgo dziru. Priekā un, lai jauks vakars visiem
alora, aaa - tad e tevi parpratu ;-)) priekaa;-)))) bet shodien taa praatiigi, jo ieplaanots riit agri celties un kaut ko no riita gaisminjaam pafotografeet;-)
dansiga, es vnk tīņus vairāk bildēju, jo pievilcīgāki un atraktīvāki, bet vispār tur dažādu vecumu ļautiņi apgrozās, pēdējo reizi, kad iegriezos, tas gan bija darbdienā, tur bija tikai viens pensionāru pāris, es un apkalpojošais personāls.
daiga_a:Dansiga, bāram nav ne vainas, esmu bijusi un vienreiz pat alvilu satiku, tas ir aiz nacioanālā teātra pie pašiem tenisa kortiem (no kanāla puses)
Jā, pareiz! Bet toriez kaut kā biju ar kaut ko kaut cik aizņemts savās domās un rīcībā, tāpēc ar Tevi tikai sasveicinājos, neko vairāk. Sorry.
Mjā, vakars ir un 5diena arī... uz alko šovakar kaut kā īpaši nevelk, kaut arī būtu ko... Bet rīt tak agri jāceļas, tāpēc nav ko Labāk rītvakaru pagaidīšu