forum.gif
un vispaar - piektdienas vakars;-)))
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / un vispaar - piektdienas vakars;-)))
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.09 19:36
 citēt
aaa- nu taa gan sveta lieta;-))) a kam bija taads vards jaatur un sevi jaamoka?!!??!
Publicēts: 09.10.09 19:37
 citēt
Dansiga kā cilvēks manās acīs krīt ar katru dienu ar vien zemāk.Kašķīga .... kura nespēj nomierināties.Laikam reālā dzīvē vairs nav kur savu žulti izgrūst.Reti kašķigs cilvēks.Sāk rakstīt par piedienas vakaru un atkal nolaižās līdz ...Nepatīk šuters -ej prom un neatsakaties.
Publicēts: 09.10.09 19:40
 citēt
Jolan, jaa jaaa - tev ir pilniiga taisniiba!!!! manii ir TAAAADA zhults ... esmu no taas sagrauzta un netieku valjaa;-(((( Varbuut paliidzeesi? Kaut gan - diez vai .... cilveki bez humora izjuutas to nespeej ;-ppppp;-)
Publicēts: 09.10.09 19:42
 citēt
PS. Riit uz dzimshanas dienu jaabrauc. Daamas, ko lai uzdavina preceetai 31 gadu jaunai sievietei dzimshanas dienaa? Mes te taa stukojam, bet isti labi nesanaak.
Publicēts: 09.10.09 19:43
 citēt
tā var mocīt cilvēks sevi tikai un vienīgi tad, ja goda vārdu devis ir sev :D:D Vrožģjonnij mazohizm
Publicēts: 09.10.09 19:45
 citēt
Laurelz, taa tachu gruuti dot padomu, nepaziistot cilveeku ;-((((

dk, kas ir - esi parforseeji, ka taadi soliijumi?
Publicēts: 09.10.09 19:46
 citēt
nepārforsēju... atradinos vispār no tā... dižķibele... nah naudu triekt tukšumā laukā... tad, kad kas saviesīgs, tad jāuztaisa zolīdi. Bet citādāk var izlīdzēties ar labi pagatavotu tēju... no sēnēm, sūnām :D:D:D

es nepārforsēju nekad.
Publicēts: 09.10.09 19:48
 citēt
:(
Publicēts: 09.10.09 19:48
 citēt
dk, tu gan taac pareizsss;-)))) es jau arii tagad peerku bishk letaakus viinus ;-))))
Publicēts: 09.10.09 19:50
 citēt
tas vai tad pareizi - tas ir nepareizi... maize, vīns, izpriecas.... a man - putraimi, tēja, grāmatas xD ha!
Publicēts: 09.10.09 19:50
 citēt
Laurelz, a man taapec vienmeer vienaa plauktinjaa staav taadas lietinjas, ko var uz sitienu kaadam uzdaavinaat ... tagad ari iepirku piemeram 2 gab macinjus, bet ..... siknaudas kabatinja savadaaka nekaa visiem ierastajiem macinjiem ... nu taa kaut kaaa .... veel par paskatiit kaut kados dekorveikalos ... kadu smuku vaazi - tas parasti nekad nav par daudz .... (ja beibe miil ziedus - meedz buut arii, ka ar taadu daavanu tik ieriebsi), vai intesants svechturis ar smuku sveci .... ja nu ta bezpersoniski
Publicēts: 09.10.09 19:52
 citēt
dk, nu ikdienaa es arii starp citu edu putras no riitiem, bet ne taupibas noluukos - veselibas noluukos ;_) A graamta - es ar lasu .... iedomaajies?;_)
Publicēts: 09.10.09 19:55
 citēt
nevarēju iedoma'ties :o

jāiet strādāt x{ Too much studying and no fun makes Jake a dull boy :(
Publicēts: 09.10.09 19:56
 citēt
dk, nerunaa par maaciibaam!!!!! man magjistra darbs jaauzraksta ;_(((((
Publicēts: 09.10.09 19:58
 citēt
ķeramies klāt... hell yeah!
Publicēts: 09.10.09 19:59
 citēt
dk, nee neee - es uz oktobra beigaam kjershos klaat ;-)
Publicēts: 09.10.09 20:01
 citēt
Vot man arī šodien gribas iedzert. Visos vīkendos visas dienas pārbāztas ar pasākumiem, ka šodien visus pasūtīju un gribas vnk mājās iedzert.....tāds pārgurums no visa tā...tā gribas aukstu visīti ar kolu. Dansig, Tev noteikti arī palīdzētu pret visiem "stresiem" ;)
Laurelz, sievietēm, kurām nevar izdomāt, ko lai dāvina visbiežāk dāvina visādas dāvanu kartes uz masāžu (apm. Ls 25), uz aerodiumu (apm. Ls 20), uz kādu teātri (Ls 20) utttttttt. Ja gribas, ko praktisku, tad visādi krēmi vienmēr noder....nopērkat lielo bundžu ar bodu shop ķermeņa sviestu un kādu nieku klāt un 100% vinjai tas būs noderīgs. Vai kādu smuka bilžu grāmata par ceļojjumiem utt. vienmēr ir dikti interesanta. Idejas takš tiiik daudz;)
Man, piemēram, riebjas, ka dāvina virtuves priekšmetus - glāzes, traukus utt. vai smaržas, kuras man jālieto, bet pašai ne īpaši vai gleznas, kuras nav kur bāzt vai interjera priekšmetus no Alan deko vai Siena, kaut arī nezina īsti manu gaumi vai uzdāvina kādu ķēmu, kuru mest ārā nevar/žēl :))
Publicēts: 09.10.09 20:01
 citēt
skaidrs. veiksmi darbā, tobiš ņi puha, ņi pera...
Publicēts: 09.10.09 20:03
 citēt
alora, man un stresi!?!??! d apameklee veel mieriigaaku buutni par mani ;_) nepareizi manus textus saprot tie, kas mani nepaziist un neredz ar kaadu sejas izteiksmi es tos raxtu ;-))))) BET .. viina glaazi jau es sev ieleeju ;_)))
Publicēts: 09.10.09 20:05
 citēt
dk, nu jaaa ..... buus jaasanjemaas un jaauzsaak - galvenais uzsaakt, tad jau aizies, bet temats plashsssssss un materiaalu daudz .... oi .... un smagaakais, pareizos secinaajumus uzrakstiti, jo tas skars daudzus projetkeetaajus, ,mani pashu ieskaitot ;_)
Publicēts: 09.10.09 20:26
 citēt
Dansiga, stresi bija rakstīti pēdiņās (").....domājams, ka vajadzēja saprast, ka pēc darba nedēļas pēc visiem "stresiem" (PĒDIŅĀS) ir tieši vietā iemalkot kādu grādīgo dziru.
Priekā un, lai jauks vakars visiem;)
Publicēts: 09.10.09 20:28
 citēt
Labākā vieta, kur iemalkot - bārs Route 66. No kādiem 22:00 es tur likšu mūziku, by the way. :)
Publicēts: 09.10.09 20:29
 citēt
alora, aaa - tad e tevi parpratu ;-)) priekaa;-)))) bet shodien taa praatiigi, jo ieplaanots riit agri celties un kaut ko no riita gaisminjaam pafotografeet;-)
Publicēts: 09.10.09 20:30
 citēt
alvils, tas bars tiinjime (pec tavaam bildeem sprioezhot) ;-pp a kur jams visapr ir?
Publicēts: 09.10.09 20:38
 citēt
dansiga, es vnk tīņus vairāk bildēju, jo pievilcīgāki un atraktīvāki, bet vispār tur dažādu vecumu ļautiņi apgrozās, pēdējo reizi, kad iegriezos, tas gan bija darbdienā, tur bija tikai viens pensionāru pāris, es un apkalpojošais personāls. :)
Publicēts: 09.10.09 20:39
 citēt
dansiga:a kur jams visapr ir?

kronvalda bulvārī 2b (kas neko neizsaka), bet ja iet gar nacionālajam teātri pa labi, nevar paiet garām Rūda bāram. ;)
Publicēts: 09.10.09 20:42
 citēt
un vispār, man jau laiks doties. jānomaina kaķim kaste (jo baigi smird) un jābrauc! :)
Publicēts: 09.10.09 20:55
 citēt
Nu tad vēl vienu ,lai pa darbu...:D
Publicēts: 09.10.09 20:59
 citēt
AGNOS, es jau 4 esmu izdzēris. bet kaste (kaķim) vēl nav apmainīta... jāapmaina un jādodas uz bāru! :)
Publicēts: 09.10.09 21:00
 citēt
nomaini kaķi!
Publicēts: 09.10.09 21:01
 citēt
Bizarre:nomaini kaķi!

nē. Rūdija ir pārāk mīļa... :)
Publicēts: 09.10.09 21:03 labots
 citēt
ekotips?!
Publicēts: 09.10.09 21:13
 citēt
Dansiga, bāram nav ne vainas, esmu bijusi un vienreiz pat alvilu satiku, tas ir aiz nacioanālā teātra pie pašiem tenisa kortiem (no kanāla puses)
Publicēts: 09.10.09 21:19
 citēt
o! Paldies daamas, ir ideja par daavanu!
Publicēts: 09.10.09 21:21
 citēt
daiga_a:Dansiga, bāram nav ne vainas, esmu bijusi un vienreiz pat alvilu satiku, tas ir aiz nacioanālā teātra pie pašiem tenisa kortiem (no kanāla puses)

Jā, pareiz! Bet toriez kaut kā biju ar kaut ko kaut cik aizņemts savās domās un rīcībā, tāpēc ar Tevi tikai sasveicinājos, neko vairāk. Sorry. :)
Publicēts: 09.10.09 21:25
 citēt
Pag,pag pāri kanālam arī jā.....
Publicēts: 09.10.09 21:25
 citēt
Bizarre:nomaini kaķi!

:D
Publicēts: 09.10.09 21:27
 citēt
Mjā, vakars ir un 5diena arī... uz alko šovakar kaut kā īpaši nevelk, kaut arī būtu ko... Bet rīt tak agri jāceļas, tāpēc nav ko :) Labāk rītvakaru pagaidīšu ;)
Publicēts: 09.10.09 21:29
 citēt
ERA, ja kaut ko var darīt rīt, to var nedarīt vispār! ;) Vai nu tagad un aiziet, vai tas ir pofig, any way!
Publicēts: 09.10.09 21:30
 citēt
daiga, nuuu .. iespeejams ..... bet man cho to pedeejaa laika atadas vietas neizraisa interesi ;-(( l
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt