foreljjanka, a tas bija tavs gulbiic, ko shoriit LNT raadiija? a es ... a es rii jau 7njos starteeju .... bet tu mani satiksi tikai ap kadiem 21niem ;-ppppp
Dansiga, oi, tikai nevajag par bērniem, man jau pietiek te tādu, kas nelaiž garām ne iespēju, lai izteiktu tamlīdzīgus mājienus :PPP Kad būs lemts, tad arī būs
dansiga:foreljjanka, a tas bija tavs gulbiic, ko shoriit LNT raadiija? a es ... a es rii jau 7njos starteeju .... bet tu mani satiksi tikai ap kadiem 21niem ;-ppppp
Pac neredzēju,stāstija ka esot rādīts. Iespējams.Ja bija ar resnu kaklu-tad mans,ja ar tievu-Ainara.Dabasbildētāju saietā Ķemeros Jānis Ķuze iedzina mūs abus Slokas ezerā,kad nācām ārā gandrīz daži ar maizi sāka barot! Tur ar laikam sabildēja.
foreljjanka, n ues nepaeetiiju cik tievs/resns ... bet sirsniigi iesmeeju, kad tas laika tulks teica taa " nu es eniznu, kaapec tads ir vajadziigs, bet bilde fanniiga" ;-))))
da nee - tas bija liidz profilbildei ;_)) tas laikam aiz maniem komentariem ... kashkjigajiem, kaa man jua te aizraadiija ... da lai vinji taa domaa, ka es kashkjiga, aizradot, ka kompene nav laaga, saturaacija, curves uttt .....