dansiga:Lunis, klau ... a ir kaut kas taads, ko Tu nezini!?!?!??!
Es saule daudz stradaju ar visadam studijas foto tehnikam ikdienā un jau pāri par 20 gaduss Eiropa kadreiz trīs popularakas Blicju sistemas Multiblitz , Broncolor , Elinchrom Divas no tām no Šveices Tad nu pašancējot daudzās labās īrejamās studijās šito tehniku saskaties Tas tik taga mušdienās tauta zin tik tādu Bowens istenībā tas ir ZEMA KLASE ne gluži ķinieši bet BIŠĶ LABĀKS Pats lietoju vissu kas BLICĒ man ražotājam nav nožīmes jo nedragāju baigos apjomus ikdiena studija , ta PX kas ražojis ja nav SLODZES Istenībā pareiz diezgan bieži bildēju ar PASTĀVĪGĀS gaismas LUMINISCENTO studiju , ko macibu nolūkos nopirkām Ogres jaunajai lielajai studijai
meenestinj, Lunis .. da es ne tikai shii topika sakaraa ... es taa " voobschem" ... skatos un briinos - katraa topikaa tu visu zini un esi izbaudiijis .... naadozheeeeeee;-))))
dansiga:meenestinj, Lunis .. da es ne tikai shii topika sakaraa ... es taa " voobschem" ... skatos un briinos - katraa topikaa tu visu zini un esi izbaudiijis .... naadozheeeeeee;-))))
Esmu ziņķārigs , VISSU nav jēgas baudīt bet kolēģiem bieži ļot lidzigas vajadzības problēmas un tehniskas nianses Ia tads teiciens "Muķiem domas sakrīt" man vienkarši daudz darbojoties tai pašā jomā tādas lietas ir reizēm gadijies apskatīt iepriekš Pareiz teiksim ņemos ar STUDIJAS GAISMĀM AIZVIETOTAJU kurs maksā 99EUR Vajadzētu būt intresanti