forum.gif
negrib kāds pārdot Falcon eyes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / negrib kāds pārdot Falcon eyes?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.09 20:37
 citēt
a?

monobloku 600-900 a flcona baijoneti?
Publicēts: 09.10.09 21:16
 citēt
vells, baigaa zinjkaare ..... a kar is falcon eyes? a kas ir monobloks 600-900?;-))))) nu pas taasti l uudzuuu!!!!
Publicēts: 09.10.09 21:32
 citēt
dansiga:vells, baigaa zinjkaare ..... a kar is falcon eyes? a kas ir monobloks 600-900?;-))))) nu pas taasti l uudzuuu!!!!

Vanaga acis. Bet kāpēc vienā blokā- nezinu gan...:)
Publicēts: 09.10.09 21:53
 citēt
600-900 varētu būt jauda...vanagspēki,tāpat kā zs
Publicēts: 09.10.09 21:55
 citēt
visspār jau falcon ir piekūns. tas tā zināšanai.
Publicēts: 09.10.09 21:57
 citēt
gudriishi ... es arii angleni bishk zinu .... kaa nekaa tiehsais shefs anglis .... man shitos tieshos tulkojumus nevajaga ... man vajaga " po suschestvu" !!!!
Publicēts: 09.10.09 22:17
 citēt
Publicēts: 09.10.09 22:33
 citēt
vo vellos ... ;-))))) kaapeec vinjam nav lodzinjhs, kur deg sarkani ciparinji, piem 7.5?;-p;-)))
Publicēts: 09.10.09 22:36
 citēt
vinjam priekshaa var iededzināt lampinju - tiesa tik uz īsu brīd...
Publicēts: 09.10.09 22:38
 citēt
ai, es dauzos ... man no shita ane mazaakaas sajeegas .. ;-( es tik maaku taas lamapas pareguleet/pastumdiit, kas ir luxferre@schnirk studijaa ....
Publicēts: 09.10.09 22:44
 citēt
Va ta šitam ir kāda sevišķa Falcon bajonete , viniem parasti bija Multiblitz V
vecā bajonete ?:)
Publicēts: 09.10.09 22:46
 citēt
Lunis, klau ... a ir kaut kas taads, ko Tu nezini!?!?!??!
Publicēts: 09.10.09 22:47
 citēt
Lunis:Va ta šitam ir kāda sevišķa Falcon bajonete , viniem parasti bija Multiblitz V
vecā bajonete ?:)

taman der arī tādi - baijonete forša
Publicēts: 09.10.09 22:51 labots
 citēt
Bajonete jā , jo DROŠI tur uz 4 lielam ķepām pat lielos 2m2 boxsus :) Man ir nacies redzēt kā Bowns bajonetei atlūs ķepas no smaga boxsa:)
Publicēts: 09.10.09 22:57 labots
 citēt
dansiga:Lunis, klau ... a ir kaut kas taads, ko Tu nezini!?!?!??!

Es saule daudz stradaju ar visadam studijas foto tehnikam ikdienā un jau pāri par 20 gaduss :):) Eiropa kadreiz trīs popularakas Blicju sistemas Multiblitz , Broncolor , Elinchrom :) Divas no tām no Šveices :):) Tad nu pašancējot daudzās labās īrejamās studijās šito tehniku saskaties :):) Tas tik taga mušdienās tauta zin tik tādu Bowens istenībā tas ir ZEMA KLASE ne gluži ķinieši bet BIŠĶ LABĀKS :):) Pats lietoju vissu kas BLICĒ man ražotājam nav nožīmes jo nedragāju baigos apjomus ikdiena studija , ta PX kas ražojis ja nav SLODZES :):) Istenībā pareiz diezgan bieži bildēju ar PASTĀVĪGĀS gaismas LUMINISCENTO studiju , ko macibu nolūkos nopirkām Ogres jaunajai lielajai studijai:):)
Publicēts: 09.10.09 22:59
 citēt
meenestinj, Lunis .. da es ne tikai shii topika sakaraa ... es taa " voobschem" ... skatos un briinos - katraa topikaa tu visu zini un esi izbaudiijis .... naadozheeeeeee;-))))
Publicēts: 09.10.09 23:03
 citēt
dansiga:meenestinj, Lunis .. da es ne tikai shii topika sakaraa ... es taa " voobschem" ... skatos un briinos - katraa topikaa tu visu zini un esi izbaudiijis .... naadozheeeeeee;-))))

Esmu ziņķārigs , VISSU nav jēgas baudīt bet kolēģiem bieži ļot lidzigas vajadzības problēmas un tehniskas nianses:):) Ia tads teiciens "Muķiem domas sakrīt" man vienkarši daudz darbojoties tai pašā jomā tādas lietas ir reizēm gadijies apskatīt iepriekš:):) Pareiz teiksim ņemos ar STUDIJAS GAISMĀM AIZVIETOTAJU kurs maksā 99EUR :):) Vajadzētu būt intresanti :):)
Publicēts: 09.10.09 23:04
 citēt
Lunis:Bajonete jā , jo DROŠI tur uz 4 lielam ķepām pat lielos 2m2 boxsus :) Man ir nacies redzēt kā Bowns bajonetei atlūs ķepas no smaga boxsa:)

man tieši lielo boxu bail likt uz Bowens - a falcons aizgāja garu ceļu :(
Publicēts: 09.10.09 23:51
 citēt
Lunis, da es shorbid nerunajau par gaismaam!!!!! ai albi - saldu dusu ;_)))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):