Rīgā "Centrs" skaitās laikam dzelzceļa loka rajons Hanzas iela Pernvas iela Ta jau Haidukpirts derēs , visas pārējās tai skaitā visas 5-6 VEFā esošās krutās studijas tas jau vairs nav "Centrs"
Charm; Laikam jau ļoti pareizs lēmums, ja irvēlēšanās rrī ziemā pabildēt! Pamēģini eksperimentu - Brīvības 138 - 71. Biju - patika vieta un cena. Lietošanas laiks gan iepriekš jāsaskaņo...Pazvani Imantam -26-010-150. P.S. Vēl - Sarmīte - 28-388-031
Tajā kvartālā ir vēl 4 krutas studijas Tai kvartālā ir arī šitā www.sunsstudio.lv šitā [url=www.vinils.lv/]www.vinils.lv/[/url] un šitā [url=www.stylefoto.lv/]www.stylefoto.lv/[/url] un šitā www.artfoto.lv
Vakar nebiju uz vietas, bet vieni īrētāji esot apgalvojuši, ka pie manis nav kaut kas kārtībā ar gaismām- bildes sanākot pārāk gaišas. Droši vien kārtējie, kuri bliež AUTO vai tamlīdzīgi...
Portreti:Vakar nebiju uz vietas, bet vieni īrētāji esot apgalvojuši, ka pie manis nav kaut kas kārtībā ar gaismām- bildes sanākot pārāk gaišas. Droši vien kārtējie, kuri bliež AUTO vai tamlīdzīgi...
Portreti:Vakar nebiju uz vietas, bet vieni īrētāji esot apgalvojuši, ka pie manis nav kaut kas kārtībā ar gaismām- bildes sanākot pārāk gaišas. Droši vien kārtējie, kuri bliež AUTO vai tamlīdzīgi...
Nesi dzirdējis pastāstus par "Krāsainiem aparātiem" un "Neasajām kartēm" , es gan cik uziet Burtisk nesen viena kundzīte bij aizņemusies kameru bildēt studijas gaismās tiesa pastāvīgajām luminiscentajām un STUNDU P_ISĀS ar gaismām , beigās atmeta ar roku , kad deva man kameru atpakaļ PAMANIJA ka tā uz P nevis uz M kā ar blicēm A nemaz nebija stulba kundzīte , pat ļoti smuki studjā bildē kur GAISMAS sakruķītas un aparāts IESTELĒTS
Gudris: vienīgi ločmelis man patīk no šitiem...kas tas par artfoto nav ne jausmas
Artfoto ir pārkrievojies Igaunis Martin Kudrjavcev po kličke "Igaunis" , bijušais Aināra Meiera asistents Očeņ "Kručonijs" krievu čalis ļot līdzīgs Kondaršinam pēc stila un pontiem Dabiņas gan šuperīgas kā jau Meiera samācīts , savukart Kondenkovs ir šā čoms un šie viens no otra tur mācijās , bet Alexsandrs tas ar sava vaida Wunderkinsds līdz kamēr iekrita kapitālā komercijā , tā teikt LIELA nauda čalim nenāca par labu , ā tā bija ļoto līdzīgs un talantīgs kā AndreZ līdz "Piķis acis aizmālēja" Visi vīnī bildē ar visādiem Sināriem un Haseļiem un vidēā vai lielā formāta Digimonstriem
tā kā es slēdzi lieku 200-250 nevis 60 kā Tu iesaki es lampām uzgriezu lielāki jaudu...moš neviens nav atpakaļ atgriezis un Tavi sienas settingi tad toč ir par gaišu
Jurim tagad zipeņu vietā pastāvīgās gaismas vai Oly saīsinot slēdža laiku nd filtri aizbrauc matricai priekšā?
labi, ka nav pateikuši, ka nav sanācis neviens šedevrs... muehehe
Par Martin Kudrjavcev , vienīgais kurš savulaik pāspēja Balodi Rīgas konkursā , ar ipatneju "Panorāmbildi" bildētu tādā laikā kā šodien Sniegs uz sakranām lāpām Vienubrīd bija viens no krutākajiem "Krievu iecienītajiem" komercfotogrāfiem , tas laikā kad Kondrašins vēl pa Maskavu ņemās A tā reku var paskatīties šo . Reku "ARTS" www.photoline.ru... reku komercuha www.digsdigs.com...
tā kā es slēdzi lieku 200-250 nevis 60 kā Tu iesaki es lampām uzgriezu lielāki jaudu...moš neviens nav atpakaļ atgriezis un Tavi sienas settingi tad toč ir par gaišu
Drīz jau būs studijas gaismu sistēmas, kuras automātiski pat studijas zipenēm saliks jaudas, tad dažam labam par šīm problēmām nebūs jādomā... Un visi bliezīs auto režīmā. Es neredzu tehniskus šķēršļu šādas sistēmas izveidei.
Luxferre:Drīz jau būs studijas gaismu sistēmas, kuras automātiski pat studijas zipenēm saliks jaudas, tad dažam labam par šīm problēmām nebūs jādomā... Un visi bliezīs auto režīmā. Es neredzu tehniskus šķēršļu šādas sistēmas izveidei.
Gudris:Nu nez kas tur smieklīgs...es ar savu oly zipeni visu laiku šauju P vai A režimā (ja nav bjūtī diš virsū uzsprausts)...nafig kko mocīties un piešaut M režiimā ja fočiks pats var visu smuki izmērīt un iedot vajadzīgo jaudu zipenei
Bet tās ir mazās ārējās zibenes Ar Canon jau ar tā var , tik baig vienveidīga tā gaisma sanāk