forum.gif
Meklēju fotostudiju! Deretu iziret!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju fotostudiju! Deretu iziret!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.09 12:19
 citēt
Meklēju fotostudiju Rīgas centrā. Neko lielu un dižu. :)
Publicēts: 10.10.09 12:27
 citēt
Ar baseinu ?
Publicēts: 10.10.09 12:32
 citēt
:D var iztikt :D
Publicēts: 10.10.09 18:25
 citēt
Rīgā "Centrs" skaitās laikam dzelzceļa loka rajons Hanzas iela Pernvas iela :):) Ta jau Haidukpirts derēs , visas pārējās tai skaitā visas 5-6 VEFā esošās krutās studijas tas jau vairs nav "Centrs" :):)
Publicēts: 10.10.09 18:28
 citēt
Haiduks:Ar baseinu ?

..

:D
Publicēts: 10.10.09 19:47
 citēt
oms:
Haiduks:Ar baseinu ?

..

:D

:D, ko nu darīt, ja man ir ar baseinu
Publicēts: 10.10.09 20:11
 citēt
Jāpadomā :D ;) :) :D
Publicēts: 12.10.09 00:45
 citēt
Schnircks - kādas ir konsekvences, ja studijā sadauza lampu? Sedz izdevumus? Bet ja to cilvēku redz pirmo un pēdējo reizi, tad ko darīt? ... ;)
Publicēts: 12.10.09 08:28
 citēt
Kurš ir bijis pie Lučika Dominā?
Publicēts: 12.10.09 09:24 labots
 citēt
Charm; Laikam jau ļoti pareizs lēmums, ja irvēlēšanās rrī ziemā pabildēt! Pamēģini eksperimentu - Brīvības 138 - 71. Biju - patika vieta un cena. Lietošanas laiks gan iepriekš jāsaskaņo...Pazvani Imantam -26-010-150.
P.S. Vēl - Sarmīte - 28-388-031
Publicēts: 12.10.09 09:57 labots
 citēt
Eltons:Kurš ir bijis pie Lučika Dominā?

Tajā kvartālā ir vēl 4 krutas studijas :):) Tai kvartālā ir arī šitā www.sunsstudio.lv šitā [url=www.vinils.lv/]www.vinils.lv/[/url] un šitā [url=www.stylefoto.lv/]www.stylefoto.lv/[/url] un šitā www.artfoto.lv :):)
Publicēts: 12.10.09 10:06 labots
 citēt
Gudris:4 jā bet vai krutas :)

Krutākas grūti iedomāties:):)

Tai kvartālā ir arī šitā www.sunsstudio.lv šitā www.vinils.lv... un šitā www.stylefoto.lv un šitā www.artfoto.lv :):)
Pāri tiltam ir Haiduks un bix lejāk Kleins un uz Cesu ielas stura F64 abas studijas:):)

Taka uz viena kvadrātklilometra lielakias studiju blīvums Latvijā :):)
Publicēts: 12.10.09 10:21
 citēt
Vakar nebiju uz vietas, bet vieni īrētāji esot apgalvojuši, ka pie manis nav kaut kas kārtībā ar gaismām- bildes sanākot pārāk gaišas. Droši vien kārtējie, kuri bliež AUTO vai tamlīdzīgi...:D
Publicēts: 12.10.09 10:38
 citēt
Portreti:Vakar nebiju uz vietas, bet vieni īrētāji esot apgalvojuši, ka pie manis nav kaut kas kārtībā ar gaismām- bildes sanākot pārāk gaišas. Droši vien kārtējie, kuri bliež AUTO vai tamlīdzīgi...:D

:D:D:D
Būsi vēl kādas īpaši gaišās lampas saskrūvējis :D
Publicēts: 12.10.09 11:21 labots
 citēt
Portreti:Vakar nebiju uz vietas, bet vieni īrētāji esot apgalvojuši, ka pie manis nav kaut kas kārtībā ar gaismām- bildes sanākot pārāk gaišas. Droši vien kārtējie, kuri bliež AUTO vai tamlīdzīgi...:D

Nesi dzirdējis pastāstus par "Krāsainiem aparātiem" un "Neasajām kartēm" , es gan cik uziet :):) Burtisk nesen viena kundzīte bij aizņemusies kameru bildēt studijas gaismās tiesa pastāvīgajām luminiscentajām un STUNDU P_ISĀS ar gaismām , beigās atmeta ar roku , kad deva man kameru atpakaļ PAMANIJA ka tā uz P nevis uz M kā ar blicēm:):) A nemaz nebija stulba kundzīte , pat ļoti smuki studjā bildē kur GAISMAS sakruķītas un aparāts IESTELĒTS :):)
Publicēts: 12.10.09 11:27 labots
 citēt
Gudris: vienīgi ločmelis man patīk no šitiem...kas tas par artfoto nav ne jausmas :)

Artfoto ir pārkrievojies Igaunis Martin Kudrjavcev po kličke "Igaunis" , bijušais Aināra Meiera asistents :) Očeņ "Kručonijs" krievu čalis ļot līdzīgs Kondaršinam pēc stila un pontiem:):) Dabiņas gan šuperīgas kā jau Meiera samācīts , savukart Kondenkovs ir šā čoms un šie viens no otra tur mācijās , bet Alexsandrs tas ar sava vaida Wunderkinsds līdz kamēr iekrita kapitālā komercijā , tā teikt LIELA nauda čalim nenāca par labu , ā tā bija ļoto līdzīgs un talantīgs kā AndreZ līdz "Piķis acis aizmālēja" :):) Visi vīnī bildē ar visādiem Sināriem un Haseļiem un vidēā vai lielā formāta Digimonstriem:)
Publicēts: 12.10.09 11:33
 citēt
Gudris:

tā kā es slēdzi lieku 200-250 nevis 60 kā Tu iesaki es lampām uzgriezu lielāki jaudu...moš neviens nav atpakaļ atgriezis un Tavi sienas settingi tad toč ir par gaišu :D

Jurim tagad zipeņu vietā pastāvīgās gaismas vai Oly saīsinot slēdža laiku nd filtri aizbrauc matricai priekšā?
Publicēts: 12.10.09 11:37
 citēt

labi, ka nav pateikuši, ka nav sanācis neviens šedevrs... muehehe
Publicēts: 12.10.09 11:44 labots
 citēt
Gudris:
kas tas par artfoto nav ne jausmas :)

Par Martin Kudrjavcev , vienīgais kurš savulaik pāspēja Balodi Rīgas konkursā , ar ipatneju "Panorāmbildi" bildētu tādā laikā kā šodien Sniegs uz sakranām lāpām :):) Vienubrīd bija viens no krutākajiem "Krievu iecienītajiem" komercfotogrāfiem , tas laikā kad Kondrašins vēl pa Maskavu ņemās:) A tā reku var paskatīties šo .
Reku "ARTS" www.photoline.ru... reku komercuha
www.digsdigs.com...
Publicēts: 12.10.09 11:54
 citēt
Gudris:

tā kā es slēdzi lieku 200-250 nevis 60 kā Tu iesaki es lampām uzgriezu lielāki jaudu...moš neviens nav atpakaļ atgriezis un Tavi sienas settingi tad toč ir par gaišu :D

kaut ko tik stulbu sen nebiju dzirdējis... :D
Publicēts: 12.10.09 17:20
 citēt
Gudris:
Luxferre:
kaut ko tik stulbu sen nebiju dzirdējis... :D

kaa nu kuraa studijaa ;)

galvā ne studijā ... diemžēl galvā
Publicēts: 12.10.09 22:14
 citēt
Drīz jau būs studijas gaismu sistēmas, kuras automātiski pat studijas zipenēm saliks jaudas, tad dažam labam par šīm problēmām nebūs jādomā... :) Un visi bliezīs auto režīmā. :) Es neredzu tehniskus šķēršļu šādas sistēmas izveidei.

Bet tas viņiem vienalga diez vai palīdzēs... :D
Publicēts: 12.10.09 23:05
 citēt
Apskatijos smalkāk un aprēcos , reku dzeks tarataiku iebildējis interjērā:):)
Publicēts: 12.10.09 23:07 labots
 citēt
Luxferre:Drīz jau būs studijas gaismu sistēmas, kuras automātiski pat studijas zipenēm saliks jaudas, tad dažam labam par šīm problēmām nebūs jādomā... :) Un visi bliezīs auto režīmā. :) Es neredzu tehniskus šķēršļu šādas sistēmas izveidei.

Bet tas viņiem vienalga diez vai palīdzēs... :D

Varēs šaut AUTO vai P režimā vane:D:D
Publicēts: 12.10.09 23:41
 citēt
Gudris:Nu nez kas tur smieklīgs...es ar savu oly zipeni visu laiku šauju P vai A režimā (ja nav bjūtī diš virsū uzsprausts)...nafig kko mocīties un piešaut M režiimā ja fočiks pats var visu smuki izmērīt un iedot vajadzīgo jaudu zipenei :)

Bet tās ir mazās ārējās zibenes :):) Ar Canon jau ar tā var , tik baig vienveidīga tā gaisma sanāk :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):