Uggga:Uz 24.10.09 vēlētos aizņemties/izīrēt vīrieša manekenu. Ideālā variantā ar galvu, kājām utt., kaut kas tāds varētu būt: Sliktākajā gadījumā varētu būt arī vienkāršāks. Ir kādas idejas, kur tādus varētu meklēt? Varbūt kādam kāds aizķēries?
Man darbā ir tik nezinu vai priekšnieks piekritīs aizdot, pirmdien varētu uztaujāt! Vienīgi mati šamam ir uzzīmēti ne "īsti" :o)
Kādreiz jautāju vienam blogerim, kuram tādi mētājās pa kādu tur noliktavu, bet nevienu nepiešķīra ... ... Neviens nezin, kur tādi atrodami? Pilni drēbju veikali ar tiem manekeniem, bet nav nevienas norādes, kurš tādus varētu uzdāvināt ...
Euuu šito reāli vaidzētu samsties un Gudrim iedāvināt , nebūs vairs čiksas jākoļi un poza ar "Parastā" maini tik drēbītes un stiep smiltinās uz "Sesijām"
Lunis: ... šito reāli vaidzētu samsties un Gudrim iedāvināt ...
Kad Tev uzdāvinās, vai aizdosi uz kādu brīdi pamodeleties un pagaismoties ...
Man kādreiz līdzīga kaila lēdija stavēja dzīvikļa stūrī , kārināju mēteli un sieriņus uz rokam Oi nē man patīk improvizēt ar pilnīgi visju un modeli valstīt un guldināt pēc izjūtas un gaismas utt Sjitadi STANDARTA izliekumi mani nefascinē , ja nu vienīgi sieviskjis baig pats tā izlokās tad nu gan "Nospiežu atmiņai"
sandijs:Smieklīgi - tos manekenus tirgo SIA Praids ...