Sarunāsim tā - varēsi spamot par šādu superlielisko piedāvājumu, kad spēsi pats faktiski un pierādāmi uzrādīt no šīs vietnes iegūto i-phone vai citu "balvu" ok?
Jā, esmu nenormālākais prusaks! Vispār šīs sadaļas nosaukums ir "burziņš". Šeit ta ka nebūtu obligāti jābūt kaut kam ar foto saistītam. Bet vispār Frīdi- tur var dabūt arī Canon ziepīšus
M_Kalnins:Jā, esmu nenormālākais prusaks! Vispār šīs sadaļas nosaukums ir "burziņš". Šeit ta ka nebūtu obligāti jābūt kaut kam ar foto saistītam. Bet vispār Frīdi- tur var dabūt arī Canon ziepīšus
Šie naivie muļķu meklētāji ir pieķēzījuši ar savu SPAMu visus iespējamos forumus, tādēļ arī tik noraidoša attieksme! Atceries, ka tirgus ekonomikā nekas nenāk par velti. Ja arī kāds kautko kādreiz dabū- vai nu uz šādi salasītu "lohu" rēķina, vai labākajā gadījumā saņemot kādu nelikvīdu drazu...
Esmu ierakstījis attiecīgajā sadaļā un ne jau es jums lieku tur iet un reģistrēties. Bet nu vispār šis nav nekāds "fake". Citos forumus šis jau vairākkārtēji ir apspriests. www.youtube.com...
Esmu ierakstījis attiecīgajā sadaļā un ne jau es jums lieku tur iet un reģistrēties. Bet nu vispār šis nav nekāds "fake". Citos forumus šis jau vairākkārtēji ir apspriests. http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU
Ja jau izrādi sevi par tik gudru "ekonomistu", apskaidro mums, "lohiem", no kurienes tad rodas tās "debesu dāvanas". Santa Klauss sūta?
Ar uz šito "brīnumu" mani uzaicināja. Nu piereģistrējos - pagaidām jau nekāda lielā ticība nav, ka varēs kko tiešām dabūt uz Lv, bet no otras puses - dirsu neplēš 1x dienā ieiet un 45sek veltīt tam. T.i. lielākā daļa jūs tāpat netā/pie datora pavadat daudz vairāk laika darot vēl bezjēdzīgākas lietas, tā kā neredzu iemeslu satraukumam tā teikt, ja beigās būs appi..čakarējiens, tad neko darīt, bet no otras puses nekādu piepūli tas neprasa un ja beigās, kko atsūtīs tad būs prieciņš Katrā ziņā man personīgi arī nemaz neinteresē, kāds šim saitam mērķis un kā tas strādā, un dēļ 45sek manas dzīves arī laikam neredzu iemeslu pagaidām iedziļināties.
Esmu ierakstījis attiecīgajā sadaļā un ne jau es jums lieku tur iet un reģistrēties. Bet nu vispār šis nav nekāds "fake". Citos forumus šis jau vairākkārtēji ir apspriests. http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU
Ja jau izrādi sevi par tik gudru "ekonomistu", apskaidro mums, "lohiem", no kurienes tad rodas tās "debesu dāvanas". Santa Klauss sūta?
Nu c`mon. Kāds vēl ekonomists Negribi nelasi, ļoti atvainojos, ka Jūs patraucēju ar savām muļķībām. Nudien, var cepties ne par ko.
Gudris:Bļin jūs sīkie padomājiet paši...cik naudiņu vaig tērēt lai visiem ntajiem miljoniem aizsūtītu ipodu...jūs patiešām naivi domājat ka ir kāds daasnais onkulis kurš ir ar mieru šito visu sponsorēt neko nesaņemot pretī ?
Protams, ka saprotu! Bet kā jau CerambyX teica, nekas nenotiks, ja apčakarēs. Pagaidām tas pasākums liekās diezgan ticams.
**How will Lockerz make money: Starting this fall, you will be able to purchase products at Lockerz. But don’t worry, PTZ Place will still be around, with way more prizes and experiences than there are now. Members will be able to earn PTZ every time they buy, watch, play, share, invite friends, or simply show up on Lockerz. PTZ will be redeemable for both products and experiences.
labs veids kā dabūt milijoniem e-pasta adrešu un pats labākais - arī faktisko dzīvesvietu adrešu - jo jūs taču negribēsiet, lai jūsu i-podiņi iet zudumā, vai ne?
drošvien balvām pagaidām var pieteikties tikai "Amerikas pilsoņi", jo bāliņu reālās adreses šai nigēriešu čupiņai pagaidām neinteresē. īstais jautājums - ko iesākt ar milzīgu faktisko adrešu datubāzi? vai tiešām sūtīt ziemassvētku katalogus vadoties pēc aptaujām, ko cilvji aizpilda šajā portālā?
P.S. M-Kalnin, tu jau sevi nostādi idiota lomā, kad skaļi apgalvo, ka tas viss ir pateisība, kaut gan no nākamajiem postiem ir skaidrs, ka neko citu kā solījumus tu neesi saņēmis
CerambyX dabiskais slinkums ļauj naivajam M_Kalnins uzturēt savu ticību visai siltu. būtu ar citām ticībām tik vienkārši, katra trešā māja Latvijā būtu baznīca
oms:kad ir iegūtas e-pasta adreses, tās var vienkārši pārdot i-podiņu tirgotājiem, lai sūta spamu....
ak nē - ļaunais spams. Es jau tagad baidos un trīcu bailēs Bet nu dzīvos redzēs kā tad īsti ir. Katrā ziņā ir daudz citu i-neta vietņu, kur arī ir milzīgas datubāzes ar līdzīgu un vēl vērtīgāku personīgo info un ar cilvēkiem viss ir ok - neviens orgānos vēl nav notirgots
Laurelz:M_Kalnins pats esi ko dabuujis jau? vai tur kas noteikts ir jaizdara?
Nē neesmu dabūjis, bet punktus krāju. Un pēc 15. oktobra lapa paliks starptautiska.
Vienkārši jāieiet lapā, jāatbild uz dienas jautājumu un viss. Vēlāk varēs skatīties video un sazin ko vēl darīt, lai iegūtu punktus.
CerambyX:
oms:kad ir iegūtas e-pasta adreses, tās var vienkārši pārdot i-podiņu tirgotājiem, lai sūta spamu....
ak nē - ļaunais spams. Es jau tagad baidos un trīcu bailēs Bet nu dzīvos redzēs kā tad īsti ir. Katrā ziņā ir daudz citu i-neta vietņu, kur arī ir milzīgas datubāzes ar līdzīgu un vēl vērtīgāku personīgo info un ar cilvēkiem viss ir ok - neviens orgānos vēl nav notirgots
SPAMS ir viens no iesesīgākajiem (ja ne pats) IT biznesiem pasaulē. Pāris gadus atpakaļ Weissman institūta zinātnieku grupa pētīja šo pasaules sērgu un konstatēja ka 1 gada laikā SPAMs pasaulē izmaksājot ap 50 triljonu dolēru un peļņa esot ap 20 triljoniem dolāru. Ap 75% datorlietotāju pasaulē spamu uzskata par lielāko interneta sērgu.....
M_Kalnins - un pat ja tu dabūsi to balvu, vienalga tā nebūs par brīvu, jo tu maksāsi ceļa izdevumus + muita + PVN un noteikti tava balva būs dārgāka par 30 eur.....
Bezjeedziiga laika teereeshana ir taadi pasaakumi. Kalnins, buutu man te tiesiibas banot, izmantotu. Nav ko ar savu stulbiibu citus cilveekus chakareet..
Jonatans:Bezjeedziiga laika teereeshana ir taadi pasaakumi. Kalnins, buutu man te tiesiibas banot, izmantotu. Nav ko ar savu stulbiibu citus cilveekus chakareet..
Neviens te neko neuzspiež!! Katra brīva izvēle, lasīt, nelasīt. Vispār nekādus lietošanas noteikumus arī neesmu pārkāpis!
Es te ēdot paeksperimentēju. Un eksperimenta rezultāts šāds.
Kāda autoram profila bildes, tāda līmeņa darbi autoram galerijā. Girtsons ir 100 % tam pierādijums. Bet Haiduks savā urlu jakā un uz dūnu spalvas joprojām ir nepārspēts :P
ironia:Kāda autoram profila bildes, tāda līmeņa darbi autoram galerijā ...
Attiecība par ironia - es teiktu, ka darbi labāki nekā profilene ... ... Man gan laikam otrādi - profilene būs foršāka nekā darbi ... .. Ja kādam ir kāda veca fototehnika, filmas un visādi foto aksesuāri, tad dodiet tik šurp ... .. vai nav kautkāds fototirgus.lv, kur ar fotolietām varētu mainīties? ...
Linkman:Ja kādam ir kāda veca fototehnika, filmas un visādi foto aksesuāri, tad dodiet tik šurp ... .. vai nav kautkāds fototirgus.lv, kur ar fotolietām varētu mainīties? ...
Mainu Jupiter-9 (85/2) ar 39mm vīti pret Kakon 50/1.8
pameeginiet dabuut kaut ko veeritiigaaku par tiem leetajiem suudiem. buus jarukaa daudz vairaak nekaa normaal darbaa var sapelniit tai pashai lietai...
andre: pameeginiet dabuut kaut ko veeritiigaaku par tiem leetajiem suudiem. buus jarukaa daudz vairaak nekaa normaal darbaa var sapelniit tai pashai lietai...