forum.gif
Apsveicu ar zilo zvaigznīti jauno līderi!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apsveicu ar zilo zvaigznīti jauno līderi!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.09 20:56
 citēt
Alloxa, un uz cik ilgu laiku esi nolēmis ļaut Eltonam papriecāties? :)
Publicēts: 12.10.09 21:05
 citēt
IvetaK:Eltons pazudis...man viņš kā cilvēks jā, bet foto darbi, neemu no tiem sajūsmā, priecātos, ja zvaigznīti viņš nodotu tālāk...:)

Man par zvaigznītēm pofig. Bet Eltona personība tiešām ir apbrīnas vērta. Prieks, ka ne reizi vien ir gadījies viņu arī dzīvē sastapt. Par fotodarbiem runājot, baigi kā kurš... Ir arī tādi, kas ne sliktāki par Alloxas, bet tai pašā laikā arī daudz negaumīgu mēslu, kas labāk būtu palikuši nepublicēti...

Labāk, lai visas bildes būtu uz 7, nekā viena uz 10 un divas uz 3. IMHO. :)

p.s. Tikai nesāciet tagad mest dakšas manā virzienā par to, cik atšķirīgos līmeņos ir manis paša bildes! :D
Publicēts: 12.10.09 21:11
 citēt
Alvil - par šādu komentāru Tev visp jālido uz Marsu :D:D:D

Bet, ja nopietni . Man patīk shēmot. Gan jau vēl kādam arī xD Politikā ir tāds foršs veids, kā tikt vaļā no talantīgiem un mugurkaulainiem večiem- pacelt viņus amatā un sataisīt viņiem s*dus, lai tauta noēd.
Publicēts: 12.10.09 21:52
 citēt
Ir jauztaisa vel viena aile reitingu lpp = "IvetsK labākie fotografi"... vissmieklīgākais būs kad tur parādīsies viens no Alloxas vai Eltona kloniem!!! ;)
(admiņi var būt droši - neviena klonu balsojuma zem Alloxas bildēm nav! IPs ar ir cits)
Publicēts: 12.10.09 21:54
 citēt
Alloxa - forši ir lietot TOR programmu? :D
Publicēts: 12.10.09 22:08
 citēt
Alloxa:Ir jauztaisa vel viena aile reitingu lpp = "IvetsK labākie fotografi"... vissmieklīgākais būs kad tur parādīsies viens no Alloxas vai Eltona kloniem!!! ;)
(admiņi var būt droši - neviena klonu balsojuma zem Alloxas bildēm nav! IPs ar ir cits)

Tas naf rāditājs, ka neeksistē maziņš Alloxiņs-kloniņš :D
:D normāls neta sniedzējs dod divas patstāvīgās adresess ar dažādiem IP...
... bet divi kloni ir pat dievam )
dievs tēvs, dievs -dēls, dievs-svētais gars :)
... kāpēc mums nevarētu būt :D
Publicēts: 12.10.09 22:09 labots
 citēt
IvetaK:... iedomas, ka reitings tiešām nozīmē, ka esi labs fotogrāfs...:D:D:D
protams, ka iedomas. katrs takš zina, ka labs. bet tam, vai tādas iedomas rodas vai nerodas arī potenciālajam pacientam, gan zināmos apstākļos var būt nozīme. bet starp iedomu rašanos / nerašanos pastāv korelācija.
Haiduks:... bet divi kloni ir pat dievam )
:D politejists, analfabēts vai atejists esi, ka "dievs" ar mazo raksti?
Publicēts: 12.10.09 22:17
 citēt
dk1988:Alloxa - forši ir lietot TOR programmu? :D

Jā, zinu - laba ir...
Publicēts: 12.10.09 22:21
 citēt
Tad jau kloni pārvēršas par klonu armiju ar Malaizijas, ASV, Vācijas, Dānijas un citām globālā tīmekļa IP adresēm? Mīnuss laikam ir tikai ātrums, bet speciālisti arī to prot noregulēt :D:D
Publicēts: 12.10.09 22:26
 citēt
šovakar, kad esmu ar visīti sadraudzējies, varu atklāt, ka arī man ir viens klons blogā :D bet es neesmu to izmantojis, lai balsotu par savām bildēm. ;)
Publicēts: 12.10.09 22:30 labots
 citēt
Jūs visi esat sasodīti jūdasi ar saviem kloniem - katram tik daudz, cik citplanētietim Repšem padomdevēju. :(
Publicēts: 12.10.09 22:32
 citēt
dk1988:Jūs visi esat sasodīti jūdasi ar saviem kloniem - katram tik daudz, cik citplanētietim Repšem padomdevēju. :(

nē, man tikai viens... un arī tikai kādu pus gadu, mož pat mazāk...
Publicēts: 12.10.09 22:35
 citēt
haralds:
IvetaK:... iedomas, ka reitings tiešām nozīmē, ka esi labs fotogrāfs...:D:D:D
protams, ka iedomas. katrs takš zina, ka labs. bet tam, vai tādas iedomas rodas vai nerodas arī potenciālajam pacientam, gan zināmos apstākļos var būt nozīme. bet starp iedomu rašanos / nerašanos pastāv korelācija.
Haiduks:... bet divi kloni ir pat dievam )
:D politejists, analfabēts vai atejists esi, ka "dievs" ar mazo raksti?

Teci nu ātri uz baznīcu un uzliec svecīti... šītā sagrēkoties :D... nu kā tā varēji... haraldu esi ielicis ar mazo, un nupat dievu arī ar mazo un vēl pēdiņās...
Kuram tad atbilsti??? :D:D:D politejists, analfabēts vai atejists :D:D:D
Publicēts: 12.10.09 22:36
 citēt
alvils:
dk1988:Jūs visi esat sasodīti jūdasi ar saviem kloniem - katram tik daudz, cik citplanētietim Repšem padomdevēju. :(

nē, man tikai viens... un arī tikai kādu pus gadu, mož pat mazāk...

A moš viņš atradīs Dansigas vai IvetasK klonu un radīsies klonu bērniņš? :( Jūs esat bezatbildīgi :D:D
Publicēts: 12.10.09 22:36
 citēt
Haiduks:politejists, analfabēts vai atejists :D:D:D

bieži tiek sastapti varianti, kas atbilst katram no minētajiem apzīmējiem. :D
Publicēts: 12.10.09 22:54
 citēt
Haiduks:... dievu arī ar mazo un vēl pēdiņās...
takš jau citāts. karroče, pavisam atejists neesmu!
Publicēts: 13.10.09 13:15
 citēt
IvetaK:
grebcha:Da pofig man tavs reitings... Sajūsminos tikai par tavu attieksmi:)

esi pārliecināts, ka tieši to gribēji teikt? Kas vainas manai attieksmei? manuprāt man ir veselīga attieksme...:)
Te nu es sāku smieties.
Publicēts: 13.10.09 13:30
 citēt
dk1988. heh - nav man klonu sheit ... NAV!;-)))
Publicēts: 13.10.09 15:25
 citēt
Miiljo stundinj... cik labi ka man pilniigi pajaat par sho "probleemu" :):):):):)
Publicēts: 13.10.09 15:58 labots
 citēt
blac:
IvetaK:Kas vainas manai attieksmei? manuprāt man ir veselīga attieksme...:)
Te nu es sāku smieties.
ko smieklīgu atradi?, IvetaK tak istjinu glagoljit.
Publicēts: 13.10.09 16:56 labots
 citēt
haralds:
blac:]Te nu es sāku smieties.
ko smieklīgu atradi?, IvetaK tak istjinu glagoljit.
Klajš pragmatisms.
Publicēts: 15.10.09 18:27
 citēt
neofreidisms, depresionisms un dopī-pī-isms arī ne!
Publicēts: 15.10.09 18:35
 citēt
Par manām bildēm balso tikai mani kloni,dažreiz kāds svešais arī iemaldās...Tas ir tik forši,ka var atveidot sevi visdažādākajos veidos.Jūtos kā Dievs,
Publicēts: 15.10.09 18:36
 citēt
Ja jau šī tēma aizgājusi līdz sviestam, tad moš kāds pateiks : kurš no jums visiem atbalsta masoņu brīvmūrniekus un VVF?
Publicēts: 15.10.09 18:37
 citēt
finansiāli ne.
Publicēts: 15.10.09 18:43
 citēt
Bet ideoloģiski?
Publicēts: 15.10.09 18:45
 citēt
arī ne.
Publicēts: 15.10.09 18:46
 citēt
High five... Tas labi - es tos mēslus arī neatbalstu. x]
Publicēts: 15.10.09 19:02
 citēt
dk1988 - Sasmīdināja komentiņš par Repšes kungu! Vai tad esiet pasēdējuši kopā auditorijā, pie galda (vai kā citādi), un pafilozofējuši? Esi prasījis, kā kopš LB pirmsākumiem varēja novadīt banku tik daudzus gadus, kad tai pašā laikā startējušie ministri mainījās kā reklāmas rullīši LT? Un kāda velna pēc vajadzēja līst tai mēslu bedrē, ko sauc par LV politiku?
P.S. Man patīk šī kunga brīvības izjūta - motocikli, jaunas neitenes...Kā tēvs teica - lai būtu ko mazbērniem pastāstīt... Bet te - par to balsošu, par to nē...Ticiet man ,tam nav nekāda sakara ar reālo dzīvi - šeit, tūlīt, tagad!
Publicēts: 15.10.09 19:07
 citēt
Protams, ka nav. Interesantākais, ka Repše mīl Karginu... Un tas ir galvenais manā dzīvē, lai saprastu šī kunga domu gājienus, it īpaši tos - par skriešanu betona sienā... Pdmonieki viņam tādi paši kā es. Nulle ekonomikā un vadībzinātnēs. Punkts :D
Publicēts: 15.10.09 19:09
 citēt
dk1988-zini,ka ar ūdeni var nomazgāties,padzerties un atvēsināties,bet var arī noslīcināt.Lietas un idejas pašas par sevi ir neitrālas,nozīmi piešķir cilvēki.Palasi brīvmūrnieku vēsturi un tad spried par tiem,nevis no dažu cilvēku rīcības,kuriem maz sakara ar brīvmūrniecību.
Publicēts: 15.10.09 19:21
 citēt
Jā ,es kaut kā tagad arī nēģerus mīlu tikai tāpēc, ka Martinu Luteru Kingu nolikvidēja, neskatoties uz to, ka baltie sita nēģerus un tagad nēģeri sit baltos. Ir jau pareizi. Es neesmu antisemīts pret visiem ebrejiem, bet esmu antisemīts pret ebreju baņķieriem... Tāpat kā esmu pret mēsliem (lasi: brīvmūrniekiem) , kam ir psiholoģiska rakstura problēmas un lielummānijas sindroms... VVF
Publicēts: 15.10.09 19:48 labots
 citēt
dk1988:
High five... Tas labi - es tos mēslus arī neatbalstu. x]

VVF man tāda ķāķa, za to no Āmerikas, šķiet.
a par žīdiem ۞ un masoņiem un viņu sazvērestībām lāga neesmu informēts. skat. kā viens žurnālists sātanistus gribēja intervēt. a tie duriki, kas saskatījušies dok. filmu "Amerika, Amerika", kur 78% javno insceņirovka un taisa pakaļ, nedod Dievs, ka kādu mājlopiņu vēl nobendē. a melno cilvēku muzons man labāk iet pie ♥ - i garīgais, i laicīgais.
vārdā "lielummānija" sakne "mānija" - pēc definīcijas slimība. a nafig ģēnijam pienabagoties? vienīgais ± drošais masons, kuru pazīstu, baigais simpatjaga!
Publicēts: 15.10.09 19:54
 citēt
Zin-izklausās pēc visi vīrieši ir cūkas...Kad pajautā-Tavs tētis arī?,tad atbildētāja sāk šaubīties.
Publicēts: 15.10.09 19:55 labots
 citēt
Harald Elceri, es droši varu teikt, ka Jūs esat dz;eris, tātad atpūties pa labam :D:D:D

par konspirācijām - interesantas un pretrunīgas lietas. šur tur forši paklausīties, šur tur krīt uz nerviem.

man melno muzons apnika pirms 2 gadiem, ne jau tāpēc, ka melnie apnika, bet gan pats žanrs. Ray Charles vēl varu klausities.

un ,jā, es esmu dzēris arī.

ekoista kungam - neesmu dzivojos tēta laikmetā, nevaru saukt, bet tā laika pieredze ar šībrīža pasaules redzējumu ir atšķirīga, tāpēc ir paaudžu konfilkts, bet tam nav sakara ar tekošo dzīvesveidu.
Publicēts: 15.10.09 20:10 labots
 citēt
dk1988:Harald Elceri, es droši varu teikt, ka Jūs esat dz;eris ...
uz Tu, OK! teikt vari droši, tak diemžēl pēdējoreiz pirms vairākām dienām, ka tik ne nedēļas.

paaudžu konfilkts gan mākslīgs izdomājums.
Publicēts: 15.10.09 20:15 labots
 citēt
Ja atļaujiet, tad pielietošu :D Tu man atgādini vienu manu lasesbiedru... Gan izskatā, gan valodas pielietojumā... Amizanta personība

Paaudžu konflikts - mākslīgs tādā veidā, ka izgudrots. Dabisks tādā, ka evolucionē līdz ar moderno pasauli. Agrāk visi lūdza padomu ciema vecajiem, tagad Zolitūdes (Zoļika) Ozolam, jo viņš autoritāte. Tā ir arī tā kļūda, Uzskatu , ka jāklausa vecie, bet ne visi - depends on, cik katram smadzenes izskalotas dažādu kārtību maiņu periodos (PSRS, LR utt - prāts ir viegli ietekmējams) vispaŗ domāju, ka visa pasaule ir gluži kā Matrikss. Daudz apmānu un stūru, ap kuriem apvest.
Publicēts: 15.10.09 20:17
 citēt
var apnikt melno muzona kretīniskais[ pop ] atzars....., bet viss viņu muzons nekad www.youtube.com... , Džimijs vecs kā pasaule, bet musdienu smerdeļiem būtu ko pamācīties....bez Dzimija ir vēl simtiem labu melno muzikantu
Publicēts: 15.10.09 20:19
 citēt
aj - par melno muzonu biju domājis visus modernos reperus.

klasikā paliks

Stevie Wonders
Jimmi Hendrix
Louis Armstrongs
un citi vecie muziķi, BB Kings utt...

man reps vienk. kretinē... nezinu, kāpēc.
Publicēts: 15.10.09 20:38
 citēt
ak kuungs.. palasiju sho te labveelibas pilnu diskusiju....
JUMS KAUTKAS visiem SAAAP?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt