forum.gif
Apsveicu ar zilo zvaigznīti jauno līderi!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apsveicu ar zilo zvaigznīti jauno līderi!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.09 02:22
 citēt
"Labākais fotogrāfs! Otrās pakāpes apbalvojums fotoblog.lv iemītniekiem. Otrās – nenozīmē zemākās pakāpes, tieši otrādi, fotogrāfa slava ir tikpat nozīmīga cik kopējā autora atzinība! Apsveicam, šis cilvēks māk fotografēt!"

tas notiks ap 5:30

Novēlu veselību, radošo garu, veiksmi un t.t :)
Publicēts: 12.10.09 08:29
 citēt
Pievienojos :)
Publicēts: 12.10.09 08:51
 citēt
...tagad pienāca kārta Eltons apdiršanai.Alloxa neizturēja dauņu spiedienu.
Publicēts: 12.10.09 08:59
 citēt
Taa nav apdirshama, vai tad taa izskataas ? Apsveicu Eltonu !
Publicēts: 12.10.09 09:02
 citēt
palasi blakus topikus -5 lapu garumā ņēmās par to ,kā Alloxa sasniedz zvaigznīti.
Publicēts: 12.10.09 09:21
 citēt
Palasiiju, agraak. Nu nekas. Man nav zheel, ka Eltonam zvaigzniite :)
Publicēts: 12.10.09 09:23
 citēt
Nav interesanti, ka labākā fotogrāfa statuss tiek iegūts nevis to izcīnot, bet kapitulējot iepriekšējam līderim.
Publicēts: 12.10.09 09:33
 citēt
Jolan - ņēmās nevis par zilo zvaigznīti, bet gan par Alloxa komunikācijas stilu.
Publicēts: 12.10.09 09:47
 citēt
chess-uzčihāt uz komunikāciju stilu-bildes viņam ir labas.Un pārsvarā cepiens bija par viņa zvaigznīti un tā iegūšanas metodi nevis par komunikāciju
Publicēts: 12.10.09 09:52
 citēt
Vētra ūdens glāzē (cīņas par "vietu zem saules") turpinās, tik nav skaidrs, vai gatavojas arī gladiatoru nomaiņa ?...:)))
Publicēts: 12.10.09 10:25
 citēt
Slimnieks...
Publicēts: 12.10.09 10:29
 citēt
Alloxa izklaidējās...................nedomāju, ka runa par kaut kādām kapitulācijām. kad ienāks prātā paņems zvaigzni atpakaļ.............
Publicēts: 12.10.09 12:10
 citēt
Nu re ,pilsoņu kariņš turpinās!:)
Publicēts: 12.10.09 12:40
 citēt
gan jav , ka bildes uz melnrakstiem paarbiidiitas un nebaltaa dienaa tiks atkal izvilktas! :D
Publicēts: 12.10.09 14:09
 citēt
IvetaK:ha, ha...nabaga Eltons, tāda daune kā es nesaprotu arī visas viņa mākslas izpausmes...:).

Es ar daunis un nesaprotu :(
Publicēts: 12.10.09 14:26
 citēt
Ivetiņ, tev kādi kompleksi attiecībā uz tavu vietu reitingos?
Publicēts: 12.10.09 14:36
 citēt
IvetaK, a man reitings arii zems, bet prasa uz nebeedu ;-)))
Publicēts: 12.10.09 14:37
 citēt
neinteresē -.- kurš pirmais, ļiš bi bildes smukas...
Publicēts: 12.10.09 14:37
 citēt
2r:...Man nav zheel, ka Eltonam zvaigzniite :)

Man arī... ;)
Publicēts: 12.10.09 14:41
 citēt
Mūsu cilvēki ļoti pieķeras lietām. Ja kas Rigā lieks kļuvis, ved uz lauku mājām, kur ar kāju iespiež jau tā nebūt ne tukšajā skapī vai iemet klētiņā.
Reitings arī ir visai materiāla lieta, arī tam var pieķerties, sevišķi, ja citā veidā atzinība grūti iegūstama, kā jau nevienkāršos laikos.

Ja redzēšu vēl vienu Zvaigznīšu brīža tēmu par reitingiem, laikam aizbraukšu pie naidnieka Frīža kortelīti iekapāt. No viņa skatpunkta tāds leņķis paveras uz notikumiem, visu uzreiz skaidrāk saproti. :D

Kad brīžiem pamanu, kādā kompānijā patiesībā esmu iepinies, šermuļi noskrien pār kauliem. Nekad! Tad jau labāk trīs blondīnes apprecēt un katrai dāvāt dēlu. :D
Publicēts: 12.10.09 15:56 labots
 citēt
IvetaK, tukšā MULDOņā -"lūpata" - jā gribi lai tic taviem vārdiem, jārīkojas atiecīgi... - ej un nolaid... tobiš, kā tu izteicies "novērtē vienkārši cilvēka bilžu darbus galerijā vienu pēc otras" Alloxas, Eltona un "kas tur vel".

Jā izdosies!?????????????????????! uzrakstīt vismaz dažus pamatotus komentārus, tie visi tev pateiks "liels paldies, Ivetiņ... tagat ticam, kā tu runāji par lietām, kuras labi pārzini un labi orientējies..."
(напиши так, что бы "губы у всех отвисли...", но что-то мне подсказывает, что зря Alloxa "раскатил губу - пора сматывать...") ;)

P.S. vārdā "lūpata" kļūdu nav = lūpa ta-ta-ta-taaa :D
Publicēts: 12.10.09 17:24
 citēt
tas laikam afigennijs pačots- bloga zilā zvaigzne? apsveicu "zilo zvaigžņu" ordeņa kavalierus....
Publicēts: 12.10.09 17:35
 citēt
zvaigznes krāsa jāmaina, savādāk var saņemt ielūgumu uz kādu gājienu pa Rīgas ielām......
Publicēts: 12.10.09 17:35
 citēt
petersonsphoto:tas laikam afigennijs pačots- bloga zilā zvaigzne? apsveicu "zilo zvaigžņu" ordeņa kavalierus....

Uzmanīgi izlasi rakstīto šeit www.fotoblog.lv... =
"Labākais fotogrāfs! Otrās pakāpes apbalvojums fotoblog.lv iemītniekiem. Otrās – nenozīmē zemākās pakāpes, tieši otrādi, fotogrāfa slava ir tikpat nozīmīga cik kopējā autora atzinība! Apsveicam, šis cilvēks māk fotografēt!'

jā tev ir citas domas, iesaķi admiņiem izlabot textu! ;) :D
Publicēts: 12.10.09 17:39
 citēt
negatIvs:zvaigznes krāsa jāmaina, savādāk var saņemt ielūgumu uz kādu gājienu pa Rīgas ielām......
negatIvs:zvaigznes krāsa jāmaina, savādāk var saņemt ielūgumu uz kādu gājienu pa Rīgas ielām......

Не придирайся к цвету, прАтиФный... :D
Publicēts: 12.10.09 17:43
 citēt
Alloxa:

Не придирайся к цвету, прАтиФный... :D
Tev jau ielūgums tagad nedraud........
Publicēts: 12.10.09 17:50
 citēt
negatIvs, konkretizēšu - MUMS nedraud........
Publicēts: 12.10.09 17:54
 citēt
Alloxa:negatIvs, konkretizēšu - MUMS nedraud........
nepatīk man vispār masu pasākumi, ar zilu nokrāsu pavisam nē
Publicēts: 12.10.09 17:57
 citēt
man gan draud, precīzāk, nevaru sagaidīt :)
Publicēts: 12.10.09 18:01
 citēt
negatIvs:
Alloxa:negatIvs, konkretizēšu - MUMS nedraud........
nepatīk man vispār masu pasākumi, ar zilu nokrāsu pavisam nē

man arī nē - pratifny grupavuhas ...
Publicēts: 12.10.09 18:06
 citēt
dk1988:man gan draud, precīzāk, nevaru sagaidīt :)
kas tad nu?...........
Publicēts: 12.10.09 18:21
 citēt
negatIvs:
dk1988:man gan draud, precīzāk, nevaru sagaidīt :)
kas tad nu?...........

Mēģinu iekļūt varavīkšņaino pasaulē un uzorganizēt iekšējo sabotāžu. Piemēram, likvidēt vazelīna krājumus, izdzēst visas Boy George dziesmas no datora utt. Cēli mērķi man.
Publicēts: 12.10.09 18:37
 citēt
Karalis miris, lai dzīvo karalis.
Publicēts: 12.10.09 18:39
 citēt
Es domāju ka tagad nevajaga mainīt krāsu zvaigznītei, gaiši zila ir ļoti skaista :D Bet kad stafeti iegūs kāda dāma tad gan būs jāmainā un rozā krāsu :)
Publicēts: 12.10.09 18:59
 citēt
zazis:Es domāju ka tagad nevajaga mainīt krāsu zvaigznītei, gaiši zila ir ļoti skaista :D Bet kad stafeti iegūs kāda dāma tad gan būs jāmainā un rozā krāsu :)
tā zilā krāsa divdomīga.....
Publicēts: 12.10.09 19:01
 citēt
dansiga:IvetaK, a man reitings arii zems ...
eto uzje najezd! :D
Publicēts: 12.10.09 19:23
 citēt
Ivetiņa ir par veselīgu paškritiku, až no krēsla nokritu kad šito izlasīju:)
Publicēts: 12.10.09 19:34
 citēt
grebcha:Ivetiņa ir par veselīgu paškritiku, až no krēsla nokritu kad šito izlasīju:)

es gan vel sē žu, bet a izvert lūp as un a pstādinā t kratošo s vēd eru nek ādi neva ru... :D
Publicēts: 12.10.09 20:37
 citēt
Da pofig man tavs reitings... Sajūsminos tikai par tavu attieksmi:)
Publicēts: 12.10.09 20:54
 citēt
jā kas, tēma ir "Apsveicu ar zilo zvaigznīti jauno" :) nevis par k/k "veselīgu" attieksmi. :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas