"Labākais fotogrāfs! Otrās pakāpes apbalvojums fotoblog.lv iemītniekiem. Otrās – nenozīmē zemākās pakāpes, tieši otrādi, fotogrāfa slava ir tikpat nozīmīga cik kopējā autora atzinība! Apsveicam, šis cilvēks māk fotografēt!"
Mūsu cilvēki ļoti pieķeras lietām. Ja kas Rigā lieks kļuvis, ved uz lauku mājām, kur ar kāju iespiež jau tā nebūt ne tukšajā skapī vai iemet klētiņā. Reitings arī ir visai materiāla lieta, arī tam var pieķerties, sevišķi, ja citā veidā atzinība grūti iegūstama, kā jau nevienkāršos laikos.
Ja redzēšu vēl vienu Zvaigznīšu brīža tēmu par reitingiem, laikam aizbraukšu pie naidnieka Frīža kortelīti iekapāt. No viņa skatpunkta tāds leņķis paveras uz notikumiem, visu uzreiz skaidrāk saproti.
Kad brīžiem pamanu, kādā kompānijā patiesībā esmu iepinies, šermuļi noskrien pār kauliem. Nekad! Tad jau labāk trīs blondīnes apprecēt un katrai dāvāt dēlu.
IvetaK, tukšā MULDOņā -"lūpata" - jā gribi lai tic taviem vārdiem, jārīkojas atiecīgi... - ej un nolaid... tobiš, kā tu izteicies "novērtē vienkārši cilvēka bilžu darbus galerijā vienu pēc otras" Alloxas, Eltona un "kas tur vel".
Jā izdosies!?????????????????????! uzrakstīt vismaz dažus pamatotus komentārus, tie visi tev pateiks "liels paldies, Ivetiņ... tagat ticam, kā tu runāji par lietām, kuras labi pārzini un labi orientējies..." (напиши так, что бы "губы у всех отвисли...", но что-то мне подсказывает, что зря Alloxa "раскатил губу - пора сматывать...")
P.S. vārdā "lūpata" kļūdu nav = lūpa ta-ta-ta-taaa
petersonsphoto:tas laikam afigennijs pačots- bloga zilā zvaigzne? apsveicu "zilo zvaigžņu" ordeņa kavalierus....
Uzmanīgi izlasi rakstīto šeit www.fotoblog.lv... = "Labākais fotogrāfs! Otrās pakāpes apbalvojums fotoblog.lv iemītniekiem. Otrās – nenozīmē zemākās pakāpes, tieši otrādi, fotogrāfa slava ir tikpat nozīmīga cik kopējā autora atzinība! Apsveicam, šis cilvēks māk fotografēt!'
jā tev ir citas domas, iesaķi admiņiem izlabot textu!
Mēģinu iekļūt varavīkšņaino pasaulē un uzorganizēt iekšējo sabotāžu. Piemēram, likvidēt vazelīna krājumus, izdzēst visas Boy George dziesmas no datora utt. Cēli mērķi man.
zazis:Es domāju ka tagad nevajaga mainīt krāsu zvaigznītei, gaiši zila ir ļoti skaista Bet kad stafeti iegūs kāda dāma tad gan būs jāmainā un rozā krāsu