Nu redz,pats jau sāc maldīties.Haraldu uz Tu,mani par kungu...Nēģeri riebjās,bet daži patīk.Nevajag lietas vispārināt.Tikpat labi varu teikt,man besī alkāni un Tu tagad dzer,bet es taču nesaku,ka esi alkāns.
kāds laikam nesaprot alkohola izraisito ironiju... mums ar haraldu jautri (nezinu, kā viņam) nevajag tik nopietni uztvert virspusejas diskusijas. Mes problemu nerisinam (var teikt, ka) nekādu. Psiholģiskos elementus var lietot tur, kur tiešam ir problema - Eltona zila zvaigzne, Alloxas apmatiba ar reitingiem utt. Mes esam offtopikā. Es nezinu, vai es Tevi, kā brīvmūrnieku aizskāru, bet man nepatīk čigāni kopumā, jo visi, k oesmu saticis, ir ar nopietnām problēmām (zagšana, rekets) ... Kad mainišu domas, tad paziņošu. Ir sīmaņi ,kas esot normāli kēksi, bet par tiemesmu tikai dzirdējis stāstos. Un kā lai es nevispārinu? Ticu medijiem, kuri saka, ka romu tautibas cilvēkus sit ne par ko? i ain't buying this shit.
Kārtējais Alloha pigoriņš ar reitingiem - kaut ko izņem, kaut ko ieliek , palaiž reitingā sekojošo pa priekšu, lai būtu iespēja atkal paņirgāaties un pateikt kaut ko pretīgu - bet jau novecojis un redzēts triks......
chess:Kārtējais Alloha pigoriņš ar reitingiem - kaut ko izņem, kaut ko ieliek , palaiž reitingā sekojošo pa priekšu, lai būtu iespēja atkal paņirgāaties un pateikt kaut ko pretīgu - bet jau novecojis un redzēts triks......
Šoreiz tieši taviem "izcili" cītīgiem balsojumiem, Eltons dabuja zvaigzni - tā tu atriebies Alloxa par balsojumiem dzēst... (Alloxa visu nakti raudāja) = komēdija turpinās, načaļnik-kloun.
... pa shito laiku Alloxa sen buutu uzlipinaajis 3 jaunus bilzhukus un dabuujis sev tik daargos reitinga punktus, jo, atgaadinu, ka ne ar spamu forumaa, bet ar bildeem ir iespeeja tikt pie shii zilaa, mirdzoshaa daarguma.
alchsh nemāci pieredzējušo Alloxa kā tikt pie virsotnes - to nu viņš ir iemācījies labāk kā neviens!
Bet interesanti kā es balsojot par Eltona bildēm varēju Alloxa reitingu nosist no 6.52 uz 6.45?? ko?? Kārtējais Tavs murgojums! Nepūt nu miglu atkal tautai acīs!
alchsh:... pa shito laiku Alloxa sen buutu uzlipinaajis 3 jaunus bilzhukus un dabuujis sev tik daargos reitinga punktus, jo, atgaadinu, ka ne ar spamu forumaa, bet ar bildeem ir iespeeja tikt pie shii zilaa, mirdzoshaa daarguma.
Tev tas zilais "dārgums" nespīd!!! - "jo, atgaadinu, ka ne ar spamu forumaa, bet ar bildeem ir iespeeja tikt pie shii zilaa, mirdzoshaa daarguma." ~~~ Jā es kādu izmetu no saviem favorītiem(par tevi), tas nenozīmā, kā tagad man viņā viedoklis sācis interesēt vairāk...
P.S. Manā galerījā ir ap 200 bildēm (un vel ap 80 gatavas publikācijāi popsaitēm, par klasisko fotogrāfiju nerunāšu), bet tavā tikai 47 - cepiens par manu laiku nevietā. Ieteik var to, ko pats labi proti, nevis ko labi neproti.
Bet interesanti kā es balsojot par Eltona bildēm varēju Alloxa reitingu nosist no 6.52 uz 6.45?? ko?? Kārtējais Tavs murgojums! Nepūt nu miglu atkal tautai acīs!
Tu "balsojot par Eltona" uz izcili, atriebjoties tā Alloxam, nolaidi savu lielā načaļņika reitingu līdz pl. dirsas laizītāja līmenim!!!
A savu reitingu nalaidu speciāli (chess)ēsmas pēc, lai, kad āķīts būs norīts, varētu izvilkt, šo zivtiņu no duļķāinā ūdens - lūk, kā tā zivtiņāi un apskatīt, kā tā zivtiņa tagad spurosies uz krasta = (в несвойственной данному индивиду среде). Alloxa жжот - цирк продолжается...
Tas jau arī nav nekāds pārsteigums un brīnums - kad Alloxa nezin, ko atbldēt[un nekad arī neatbild], tad kļūst rupjš un nepieklājīgs, sāk runāt jēlības, pievēršas krievu valodai
Vismaz runājot par to savu "zivtiņāķīti" apliecināja savu apmāto tieksmi un taktiku pēc slavas zvaigznes!
man nav paaridariitaaju ... un Tev arii ne. Ja tu pats neveeleetos, tad shaada diskusija sheit nemaz nebuutu! ja man buutu vientulji, es ar iespeejams iemestu akmeni fotobloga diikjii un priecaatos par katra reakciju uz skaljo plunkshkji.
alchsh: man nav paaridariitaaju ... un Tev arii ne. Ja tu pats neveeleetos, tad shaada diskusija sheit nemaz nebuutu! ja man buutu vientulji, es ar iespeejams iemestu akmeni fotobloga diikjii un priecaatos par katra reakciju uz skaljo plunkshkji.
Man nav ne vientuļi, nē naf ko darīt - man ir gropa pielūdzēju, kas jūtās nelabi, kāmēr neizjūt Alloxa "pirkstiņu" savā "dupsīti" - tā kā esmu atsaucīgs un atjautrīgs vecis nevaru attekt viņiem, tādā cilvēciskā baudā (в таком (не)земном удовольствии).